HELP
Faqja 1 e 1 • Share •
HELP
Dua te bej nje tatuazh tani me ndihmoni me nje mendim per vendin dhe formen
ps: memaliaj vetem ti e ke te ndaluar te flasesh se kushedi se ca mendimi do me japesh 8)
ps: memaliaj vetem ti e ke te ndaluar te flasesh se kushedi se ca mendimi do me japesh 8)

mirela- Anėtarė

Lokacioni: N'TOK TIME
Gjinia: 
Postime: 823
Poenat: 4574
Regjistrimi: 29/11/2007
Profesioni: studente
Sh. e Horoskopit: 
Re: HELP
Une mendoj se ty nuk te nevojitet tetuazha fare sepse mjaft je e bukur, edhe mendoj se ajo mund te jete e tepert per ty.
respekte
respekte

Interesant- Webmaster

Lokacioni: Pejė
Gjinia: 
Postime: 4191
Poenat: 6842
Regjistrimi: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca
Sh. e Horoskopit: 
| pershendetje motrushe e nderuar te lutem nje mos gabo te besh ket gje sepse nuk te duhet asgje je vet e bukur ,,asgje nuk te duhet kjo me shum se bukuria natyrore ky esht mendimi im me respekt nga motra juaj |
Musafir- Vizitor
8) nuk tregove vendin ku do e vesh te bejme dizajnin ne 8)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Motra mirela, paqa dhe meshira e Zotit qofte mbi ty, nakin qe na e mundeson keso etmash ne kete forum si dhe vellezerve e motrave tjere ketu ne kete forum dhe kudo qe te jene.
Sa di une, tatooja eshte bere ne shume kultura botrore qysh prej kohrave te lashta , dhe ne ēdo kulture ka pasur domethenien e vet . Eshte modernizuar ne vitet e tashme edhe ne vendet perendimore. Ne keto vende, popullsia , duke falenderuar shkollen dhe standartet ekonimke dhe te jetes, jan te informuar me mire se shumica e popullsise boterore mbi medicinen, mbi shendetin etj etj. Shifet qarte qe edhe jeta mesatare eshte shume ma e larte.
Si njerezit te cilet bejne te pamundshme per te arritur mireqenien shendetsore e demtojne shendetin, duke rrezikuar ate?
Se di se sa ju hasni ne njerez me tatuazhe mirpo une PO... vallė a mos qenkan te gjithe injorante ne kete lami dhe nuk po e ditkan se tatuazhi demton shendetin?
OK nuk po e zgjati por po kaloj ne teme
Ne fetvane, te Komisionit te perhershem te fetvave ne Saudi, thuhet:
Berja e tatuazheve ne trup eshte haram, sepse:
"Pejgamberi (salallahu alejhi ue selem) e ka mallkuar ate qe ben tatuazh dhe ate qe i ben tjetrit tatuazh."...
Ndersa ne Fetvane tjeter, thuhet:
"Berja e tatuazheve eshte haram, kudo qe te jete ne trup, qofte tatuazh i plote apo i pjeseshem,
Allahu na meshirofte
Sa di une, tatooja eshte bere ne shume kultura botrore qysh prej kohrave te lashta , dhe ne ēdo kulture ka pasur domethenien e vet . Eshte modernizuar ne vitet e tashme edhe ne vendet perendimore. Ne keto vende, popullsia , duke falenderuar shkollen dhe standartet ekonimke dhe te jetes, jan te informuar me mire se shumica e popullsise boterore mbi medicinen, mbi shendetin etj etj. Shifet qarte qe edhe jeta mesatare eshte shume ma e larte.
Si njerezit te cilet bejne te pamundshme per te arritur mireqenien shendetsore e demtojne shendetin, duke rrezikuar ate?
Se di se sa ju hasni ne njerez me tatuazhe mirpo une PO... vallė a mos qenkan te gjithe injorante ne kete lami dhe nuk po e ditkan se tatuazhi demton shendetin?
OK nuk po e zgjati por po kaloj ne teme
Ne fetvane, te Komisionit te perhershem te fetvave ne Saudi, thuhet:
Berja e tatuazheve ne trup eshte haram, sepse:
"Pejgamberi (salallahu alejhi ue selem) e ka mallkuar ate qe ben tatuazh dhe ate qe i ben tjetrit tatuazh."...
Ndersa ne Fetvane tjeter, thuhet:
"Berja e tatuazheve eshte haram, kudo qe te jete ne trup, qofte tatuazh i plote apo i pjeseshem,
Allahu na meshirofte
Edituar pėr herė tė fundit nga zymer nė Mon 09 Jun 2008, 8:58 am, edituar 1 herė gjithsej

zymer- Moderator

Lokacioni: Lipjan
Gjinia: 
Postime: 706
Poenat: 4725
Regjistrimi: 03/02/2008
Sh. e Horoskopit: 
Naki shkruajti:8) nuk tregove vendin ku do e vesh te bejme dizajnin ne 8)
hahhahahah po robo vetem thuje 8) :3iloveu:

mirela- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
i dashur zymer mere me easy se un per qejf e kam lale nejse se e lashe se kam frike me dhemb 8)

mirela- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
ok robo te gatshem e kam kur me ardhe me vendos 8) 8)mirela shkruajti:i dashur zymer mere me easy se un per qejf e kam lale nejse se e lashe se kam frike me dhemb 8)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
mirela beje nje pak mbi kycin e kembes ose 4 gisht mbi rezen e kofshes ose 2 gisht mbi klavikulen e kraharorit ne anesore te qafes
.
une te propozoj te besh nje flutur
.
te hengsha fluturen mirela se frutat nuk mi dhe
.
.une te propozoj te besh nje flutur
.te hengsha fluturen mirela se frutat nuk mi dhe
.
memaliaj- VIP

Lokacioni: TIRANE
Gjinia: 
Postime: 3030
Poenat: 5180
Regjistrimi: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Sh. e Horoskopit: 
| hahahaha vlla Memalijaj tash ja ke qellu e din cfar thon Gjermanert kur jan te dashuruar ,,schmeterlinge i bau,,qe i bjen ne Shqip flutur ne bark |
Musafir- Vizitor
mirela per mendimin time beje 2 delfine te vegjel te kemba ,ose ne qafe mbrapa emrine tende ne gjuhen Kineze,ose ose te kerthiza nje dielle te bukur

Zemera_e_thyer- Anėtarė

Lokacioni: Jetoj:Ne nje Bote te Poshter
Gjinia: 
Postime: 1262
Poenat: 4397
Regjistrimi: 29/01/2008
Profesioni: Studente
mirela e di cfare pse nuk me ben me mire mua tatu, po jo ne trup , ne mendje do ishte me mire
.
.
memaliaj- VIP

Lokacioni: TIRANE
Gjinia: 
Postime: 3030
Poenat: 5180
Regjistrimi: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Sh. e Horoskopit: 
hahaahahahahah po po 

mirela- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
hmmmmmmmmm me pelcejn mendimet e juaja ne fakt un po mendoja te beja nje diell te shpatulla ose shkronjen time ne qafe po se di te shohim Naki ca do me beje 8)
zemra mendimi jot ne shkronja kineze me pelqen edhe flutra e memaliajt se ai aty e ke mendjen 8)
nejse flm te gjithve per mendimin
zemra mendimi jot ne shkronja kineze me pelqen edhe flutra e memaliajt se ai aty e ke mendjen 8) nejse flm te gjithve per mendimin

mirela- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
hmmmmmmmmm me pelcejn mendimet e juaja ne fakt un po mendoja te beja nje diell te shpatulla ose shkronjen time ne qafe po se di te shohim Naki ca do me beje 8)
zemra mendimi jot ne shkronja kineze me pelqen
FLm shume mirela
zemra mendimi jot ne shkronja kineze me pelqen FLm shume mirela

Zemera_e_thyer- Anėtarė

Lokacioni: Jetoj:Ne nje Bote te Poshter
Gjinia: 
Postime: 1262
Poenat: 4397
Regjistrimi: 29/01/2008
Profesioni: Studente
Mirela per shputa dhe per qaf gjeje nje tjeter lale se kam kete dizajn ne perfeksionim 8) nese vendos per diku tjeter te themi mes shputave dhe qafes me bej nje zile 8)

Mirela motrushe mbasi e ke vendos ket ta besh une te kisha sygjeru qe ta besh nje flutur tek kerthiza |
Musafir- Vizitor
beje nje barcode ne qafe dhe shkruaje posht saj nje emer ne vend te numrave te barkodit 

I AM HERE
till everything burns, while everyone screams
Burning their lies, burning my dreams
All of this hate, and all of this pain
I'll burn it all, down as my anger reigns...
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

benita krusha- GlobalModerator

Lokacioni: Prishtine
Gjinia: 
Postime: 663
Poenat: 1731
Regjistrimi: 10/03/2011
Profesioni: asistente e drejtorit (Petroll Company)
Sh. e Horoskopit: 
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga mirela prej Tue 03 Jun 2008, 5:37 pm

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė