Barcoleta
Faqja 1 e 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22 
Re: Barcoleta
Hysa i premtoj se do ti ndihmonte ne kete ceshtje dhe nje mbremje zbriti ne katin ku banonte Hasa per tia dhene disa keshilla.
Hysa: - Se pari duhet ta perqafosh mire dhe ta puthesh...
Mandej e puthe, e puthe dhe fillon ta ledhatosh lehte
Kur ajo fillon te lirohet e zhvesh dhe e vendos ne shtrat dhe vazhdon ta ledhatosh edhe me tej.
Hasa: - Po.
Hysa: - Dhe vazhdon ta ledhatosh dhe ta puthesh prape,
Hasa: Po, Hyso dhe cka duhet te bej me tej?
Hysa: - Po, kur ajo fillon te merr fryme thelle, me trokit ne tavan dhe vij poshte une dhe ti tregoj tjerat 8)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
hahahahahahahaa krejt je fshire mo Naki po ku gjete ate emer Jalldyze mo veje nje tjeter se po u fut ajo komshika jote qe ka kete emer vaj halli per tyNaki shkruajti:Cicat
Djali e pyet mamin e tije:
- O mami, mami a kan qurat cica a ?
- Jo mamit jo nuk kane - iu pergjegj ajo
- Mire e pse babi i tha ingjes Jalldyze qe e ka banesen afer neve si i kishte cicat shume me te mira se qura e tije !?

Shota- Anėtarė

Lokacioni: Rreth e Rrotull
Gjinia: 
Postime: 966
Poenat: 4602
Regjistrimi: 21/11/2007
Cila o dreq nuk ja di emrin mi veq kot ja futa kete emer. Pse Jalldyze paska emrin eeeee? Flm per informacionin
se sonte nuk kam sheqer per kafe te shkoj te ja lyp Jalldyzes huazim 8)------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
- Po !, - i pėrgjigjet shoqja.
- A ishin pyetjet tė vėshtira

ylli- Anėtarė

Lokacioni: kudo qč kčrkon atdheu
Gjinia: 
Postime: 562
Poenat: 4184
Regjistrimi: 12/04/2008
Profesioni: i imi
- Mendo sikur tė martoheshim ne dhe fėmija jonė do tė kishte bukurinė time dhe meēurinė tėnde.
- Po sikur tė ndodhte qė ai tė trashėgonte fytyrėn time dhe trurin tėnd ? - e pyeti shkrimtari.

ylli- Anėtarė

Gjinia: 
ne xhiro e siper lepuri i thote gomarit do bejme seks bashke
gomari o thot ik mos u tall me mua
jo i thote lepuri nuk po tallem dhe po kembgulte lepuri mire i thote gomari po pas teje do ta bej dhe une ok i thote lepuri
kur po kryenin seks lepuri i thote gomarit o gamor tunde pak by.... se me vine mire e nejse e tunde gomari by...
i vine radha gomarit dhe kyr po kyrenin mardhenie sekuale i thote gomari lepurit o lepur tunde pak by... se me vine mire
i thote lepuri une nuk po tunde dot qafen ti me thua by....n

akili- Anėtarė

Lokacioni: greqi
Gjinia: 
Postime: 245
Poenat: 4278
Regjistrimi: 13/03/2008
nje dit tek cesma e fshatit po degjonte disa cuna qe po flisnin per seksin
shkon vajza ne shpi dhe pyet babain
baba cfare eshte seksei
i ati sa e degjon nevrikoset dhe i thote hajde se ta tregoje une se cfare eshte seksi dhe e ref me ripin e pandallonave
kaloin vitet dhe vajza martohet
naten e pare i thote buri hajde ne krevat te bejme sek
he budallai thote vajza une nje here bera seks me babin dhe sot e kesaj dite i kame shenjat nje trup

akili- Anėtarė

Gjinia: 
te dy me makinat e tyre ku targat e cdo makine ishin vlora -vl dhe lushnja -lu
tani vlonjati po kerkonte ta kalopnte lushnjarin po lushnjari nuk po i hapte rugen ndaloin ne nje benzinato dhe e pyet vlonjati lushnjarin pse nuk e hap rugen ti
pse i thote lushnjari
se ke targen lu qe do te thote liro udhen i thote vlonjati
po dhe une pashe thote lushnjari vl dhe thashe vari lesht

akili- Anėtarė

Gjinia: 
Se shpejti do behet promovimi
1. WebMaster i dashur ka kohe qe nuk jena pare
- Ku je be pili i Nones
2. Ku ishe qe u vonove kaq shume?
- Ku je bre ma kapsh prapanicen
3. Mos beje shaka me mua
- Mos u zajebit me mu hej
4. Nuk e ke mire aspak
- Q..... More
5. Ju befte mire
- A po jav kona he nonen juve
6. Nuk japim mallra me kredi
- Na se po ta jep me rata
7. Nuk eshte asgje
- Piqkin Dim
8. E teprove
- Ja q..... nanen krejt shti
9. Mos qaj
- Qa po perqyrresh
10. Me ke mahnitur
- Mka lajt krejt a
11. Kjo qenka femer shume e mire
- Khuuu qfar pajdhi
12. Isha kurreshtare
- Mu kru bytha
13. Shpresova kot fare
- Majta ymyt ne koqe te dashit
14. Me ke nervikosur pa mase
- Ma rrofsh ti mua
15. Mos fol budallaqe
- leje se ma xhigave krejt
16. Mjafton
- Boll se ja qijtem nonen

Shota- Anėtarė

Gjinia: 
sa me ke shti motrushe Shota me qesh me te vertet barcoleta te bukura kohen e fundit po di ti pershendetje yll |
Musafir- Vizitor
I nderuari Webmaster nje muaj me pare une instalova nje program te ri ne komjutorin tim " I FEJUARI 1.65 " mbasi nuk me pelqeu e nderrova ne " MASHKULL 2.06". Pas disa jave vura re qe ky program leshoi menjehere nje virus qe quhet " BEBE 1.0" funksion ky i cili ka zene shume hapesire ne kompjutorin tim. Asgje nga keto qe kane ndodhur ne komjuterin tim nuk ishin te pershkruara ne manualin qe ma shite ti. Thjesht "MASHUKLL 2.06 "filloi te futet ne te gjitha programet e mija. Nganjehere nje virus me emrin "RAZA" shfaqet dhe me bllokon te gjithe sistemin. Mbasi programi im "I FEJUARI 1.65" nuk eshte i zoti te ēinstaloj programin une do doja te rikthehesha te ky program "I FEJUARI 1.65" por procesi i instalimit eshte shume i nderlikuar.
Ky eshte problemi dhe pyetja ime eshte: A ka mundesi te ēinstalohet "MASHKULL 2.06" dhe te riinstalohet "I FEJUAR 1.65" por virusi "BEBE 1.0"mos te infektohet se dua ta downloadoj dhe ta mbaj?
Ju Faleminderit

Shota- Anėtarė

Gjinia: 

Adisa- VIP

Gjinia: 
Postime: 3318
Poenat: 5439
Regjistrimi: 10/02/2008
Sh. e Horoskopit: 
E nderuara kolege,Shota shkruajti:Nje pyetje ndihmese per Webmasterin
I nderuari Webmaster nje muaj me pare une instalova nje program te ri ne komjutorin tim " I FEJUARI 1.65 " mbasi nuk me pelqeu e nderrova ne " MASHKULL 2.06". Pas disa jave vura re qe ky program leshoi menjehere nje virus qe quhet " BEBE 1.0" funksion ky i cili ka zene shume hapesire ne kompjutorin tim. Asgje nga keto qe kane ndodhur ne komjuterin tim nuk ishin te pershkruara ne manualin qe ma shite ti. Thjesht "MASHUKLL 2.06 "filloi te futet ne te gjitha programet e mija. Nganjehere nje virus me emrin "RAZA" shfaqet dhe me bllokon te gjithe sistemin. Mbasi programi im "I FEJUARI 1.65" nuk eshte i zoti te ēinstaloj programin une do doja te rikthehesha te ky program "I FEJUARI 1.65" por procesi i instalimit eshte shume i nderlikuar.
Ky eshte problemi dhe pyetja ime eshte: A ka mundesi te ēinstalohet "MASHKULL 2.06" dhe te riinstalohet "I FEJUAR 1.65" por virusi "BEBE 1.0"mos te infektohet se dua ta downloadoj dhe ta mbaj?
Ju Faleminderit
Veshtiresite tuaja jane normale ne mes shume perdorueseve qe vijne si pasoje e disa gabimeve themelore ne instalimin e programit. Shume perdoruese sot po levizin nga versioni "I FEJUARI 1.55-1.68" ne "MASHKULL 2.0 -2.06" me shpresen e kote se " I FEJUARI 1.55-1.68" nuk eshte gje tjeter vecse nje program per argetimin ose sherbime te nevojshme baze te cilat sherbime mund ti kryesh edhe me gisht kur nxehet Hard Disku.
Megjithate ti ke pyetur per dicka shume me teper te nderlikuar "MASHKULL 2.06" eshte nje system i plot veprimi i krijuar per te kontrolluar te gjitha aplikimet e tjera qe jane brenda ne kompjuterin tuaj.
Eshte pothuajse e pamundur te cinstaloni " MASHKULL 2.06" nese e keni provuar se paku njehere e te ktheheni tek "I FEJUARI 1.65". Sa per problemin e virusit RAZA mos u shqetso shume se eshte prodhim i skaduar dhe nuk rrezikon shume. Pra eshte nje virus i vjeter, prej te cilit e ka origjinen edhe "ISH GRUJA 1.69".
Qka te ju preferoj ne kete moment nuk po di. Disa mikesha te mija kane tentuar te riformatizojne gjithe kompjutrin edhe te instalojne programet "I DASHURI " duke besuar se ky version i ri do te zgjidhe veshtiresite qe kane pasur. Perkundrazi problemet u rriten edhe me shume. Madje edhe nese versionet "I DASHURI" pas demokracise se plote po duken ne treg une nuk ju rekomandoj ti blesh ose ti instalosh. Me mire ngjituni pas programit "MASHKULL 2.06" dhe mesoni ate mire ne menyre qe ti tejkaloni problemet qe mund te dalin gjate downloadimit te BEBE1.0.
Gjithashtu te preferoj te besh shume shume kujdes me cdo komande sepse nganjehere reagon ne menyre krejt te papritur.Shmanguni perdorimin e komandave ESC (Dalje) ose DELETE (Fshi)
Keshilla e fundit. Asnjehere mos instaloni ne kompjuter programin "I DASHURI TJETER" ose "I DASHURI I FSHEHET" Keto programe nuk pershtaten me programin "MASHKULL 2.06" dhe mund te te shkaterrojne njehere e pergjithmone te gjithe sistemin.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

i thote hajdutit nese vjedhe do te leshoi nje rufe dhe do te vras kurse ati qe shkonte me femra i thoshte nese shkone me femra do te leshoi nje rufe dhe do te vras
po ashtu dhe pederasiti po shkove me ndonje bure do te leshoi nje rufe dhe do te vras
ecin ne shkretetir dhe ruges po shikoin nje disko te vogel me pak goce dhe thote ai qe shkonte me femra nuk rezikoje jeten une per tre femra
nejse ecin dhe pak shikoin nje disko te madhe plot me femra
sa shkone te futet ai i leshon zoti nje rufe dhe e vret
ngelen vetem hajduti dhe pederasti
ecin rugesh shikoin ne ruhe 1000 euro ooo thote hajduti nuk rezikoje une jeten per 1000 euro
nejse ecin dhe pak shikoin nje valixhe me euro sa ulet ta mare haduti direkt zoti vret pederastin

akili- Anėtarė

Gjinia: 
Veshtiresite tuaja jane normale ne mes shume perdorueseve qe vijne si pasoje e disa gabimeve themelore ne instalimin e programit. Shume perdoruese sot po levizin nga versioni "I FEJUARI 1.55-1.68" ne "MASHKULL 2.0 -2.06" me shpresen e kote se " I FEJUARI 1.55-1.68" nuk eshte gje tjeter vecse nje program per argetimin ose sherbime te nevojshme baze te cilat sherbime mund ti kryesh edhe me gisht kur nxehet Hard Disku.
Megjithate ti ke pyetur per dicka shume me teper te nderlikuar "MASHKULL 2.06" eshte nje system i plot veprimi i krijuar per te kontrolluar te gjitha aplikimet e tjera qe jane brenda ne kompjuterin tuaj.
Eshte pothuajse e pamundur te cinstaloni " MASHKULL 2.06" nese e keni provuar se paku njehere e te ktheheni tek "I FEJUARI 1.65". Sa per problemin e virusit RAZA mos u shqetso shume se eshte prodhim i skaduar dhe nuk rrezikon shume. Pra eshte nje virus i vjeter, prej te cilit e ka origjinen edhe "ISH GRUJA 1.69".
Qka te ju preferoj ne kete moment nuk po di. Disa mikesha te mija kane tentuar te riformatizojne gjithe kompjutrin edhe te instalojne programet "I DASHURI " duke besuar se ky version i ri do te zgjidhe veshtiresite qe kane pasur. Perkundrazi problemet u rriten edhe me shume. Madje edhe nese versionet "I DASHURI" pas demokracise se plote po duken ne treg une nuk ju rekomandoj ti blesh ose ti instalosh. Me mire ngjituni pas programit "MASHKULL 2.06" dhe mesoni ate mire ne menyre qe ti tejkaloni problemet qe mund te dalin gjate downloadimit te BEBE1.0.
Gjithashtu te preferoj te besh shume shume kujdes me cdo komande sepse nganjehere reagon ne menyre krejt te papritur.Shmanguni perdorimin e komandave ESC (Dalje) ose DELETE (Fshi)
Keshilla e fundit. Asnjehere mos instaloni ne kompjuter programin "I DASHURI TJETER" ose "I DASHURI I FSHEHET" Keto programe nuk pershtaten me programin "MASHKULL 2.06" dhe mund te te shkaterrojne njehere e pergjithmone te gjithe sistemin.[/quote] Hahahahahahahahahaha sa i poshter je

Shota- Anėtarė

Gjinia: 
Ishin ra dy dembela me fjet fryen era dhe e hap deren
Dembeli 1: allahile per sa koh mundesh me mbyll deren?
Dembeli 2: per nja nje jave
Dembeli 1:O KU JE RAKET BRE
Policet bijne nje nje pusete te hapur.Njeri qe arrin te dale disi, shfryu:
-Nonen e motren atij qe e ka lene te hapur kete mut pusete.
-Mos e shaj, koleg, po te ishte e mbyllur si do te dilnim prej saj-foli ai poshte.
Nje burre dyshonte per te shoqen se kishte te dashur.Ndaj nje dite e mashtroi ate se po ikte per ne pune dhe u fsheh ne hyrje te shkalles.Priti 10 minuta kur sheh nje burre te futej ne shtepine e tij.Si i ēmendur futet ne shtepi dhe bertet: Do ta vras ate bushter! Dhe niset per ne dhome. Por kur u fut ne dhome nuk ishte aty gruaja e tije.Pasi nuk doli si mendoi i thote dashnorit te gruas:
-Degjo ketu do shtij ne ajer dhe do shtrihemi te dy pertoke.Nese vjen tek une dmth se me do mua , nese vjen tek ty , eshte e jotja.
Shtin ne ajer dhe te dy shtrihen pertoke.Teksa prisnin qe te vinte gruaja , u degjua zeri i saj nga dhoma tjeter:
- I dashur eja se vdiqen te dy

Shota- Anėtarė

Gjinia: 
shkoni i usa ri nja 30 min dhe nuk e gjen
shkone i it ri dhe ai nja 30 min dhe nuk e gjen
shkon sali berisha trimi i shqiperis sa hyne thot une jame sali berisha
ja kthen papagalli mashkull
po kujte i plasi k......

akili- Anėtarė

Gjinia: 
-Zoti drejtor ,me falni .Marr guximin qe te kerkoj rritjen te pages.
E dini..Une nuk do te guxoja,por gruaja ime kembenguli...
-Mire ,mire.S'ka gje.Do te pyes edhe timen ,cfare mendimi ka.
Vizitor- Vizitor
akili shkruajti:marin tre presidenta per te dalluar nje papagal mashkull ne mes te 100 papagaje femra
shkoni i usa ri nja 30 min dhe nuk e gjen
shkone i it ri dhe ai nja 30 min dhe nuk e gjen
shkon sali berisha trimi i shqiperis sa hyne thot une jame sali berisha
ja kthen papagalli mashkull
po kujte i plasi k......
barcaleta e'bukur ashtu siē qnke edhe ti vete hahahahahhahahhaha na shkrive more grku yne i dashur 8) 8)

ylli- Anėtarė

Gjinia: 
Nje bijonde shkon ne dyqan dhe pyet shitesin:
-Me fal,sa kushton ky televizori?
Shitesi pergjigjet:-Nuk shesim per biondet.
Te neserme ndryshon ngjyren e flokve dhe kthehet perseri ne dyqan
dhe pyet.
-Me falni ,sa kushton ky televizori?
Dhe shitesi serisht nuk shesim per bionde.
-Me fal ,por ku e dini qe jam bionde?
Sepse ky nuk esht televizor,por furre me korrent.
Vizitor- Vizitor
morena shkruajti:Nje bijonde shkon ne dyqan dhe pyet shitesin:
-Me fal,sa kushton ky televizori?
Shitesi pergjigjet:-Nuk shesim per biondet.
Te neserme ndryshon ngjyren e flokve dhe kthehet perseri ne dyqan
dhe pyet.
-Me falni ,sa kushton ky televizori?
Dhe shitesi serisht nuk shesim per bionde.
-Me fal ,por ku e dini qe jam bionde?
Sepse ky nuk esht televizor,por furre me korrent.
![]()
![]()
more veshe ti moj shuqyre qe nuk je bjonde ti

Zemera_e_thyer- Anėtarė

Lokacioni: Jetoj:Ne nje Bote te Poshter
Gjinia: 
Postime: 1262
Poenat: 4394
Regjistrimi: 29/01/2008
Profesioni: Studente
Baba ēfare domethene potencial dhe imagjinate financiare?
Babai e sheh me vemendje dhe i thote:Me ndiq mua .
Dhe pyet djalin e madh: Do te merreshe me droge per te fituar 1 milion dollare?
Djali: Posi jo.
Babai kete here pyet djalin e vogel: Do shkoje deri dhe me nje mashkull per te fituar 1 milion dollare?
Djali : Pse jo.Pune e madhe fort nese ne fund do merrja aq shume leke.
Babai ne fund pyet te bijen: Do shkoje me dike per te fituar 1 milon dollare?
Vajza: Po ja 1 here do ndodhte dhe pastaj pasi te fitoja tere ato leke do isha zonje e madhe dhe nuk do merresha me me kete gje.
Me pas babai kthehet nga djali i vet dhe i thote te birit :Atehere gjendja eshte keshtu.Kemi nje potencial mafiozi,homoseksuali dhe prostitute ne shtepi dhe me imagjinate jemi padrone te 3 milione dollareve:)))

ylli- Anėtarė

Gjinia: 
Nje burre ishte ber tape dhe doli para pasqyres dhe pa veten e tij dhe tha :"U,hajduti".Zbriti poshte dhe i tha nje polici :"Tek shtepia ime ndodhet nje hajdut ".Kur shkoi polici para pasqyres tha:"O budalla ,po ja ku e ke policin ,mua pse me thirre se kam pune te tjera "
pupupu sa i mecur ishte ky POLICi hahahahahahah
Vizitor- Vizitor
e forte kjo eeeeee po mire mi mire te vdiqa une ty e di ti ca profesioni kam une eeeeeee------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Faqja 1 e 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22 

nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė