Barcoleta
Faqja 24 e 31 • Share •
Faqja 24 e 31 •
1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31 
Barcoleta
First topic message reminder :
1.Ni nuse ka kon tu pjek mish ene vej aga baba ene i thot: oj nause a mish picke a ?
nausja : nauk aga baba mish lope.
2.Po e bon baba djalin synet ene po thirri shaum musafir per synetin e gjalit ene e blejn ni boston me hanger ene qohet ai gjali jav bon hani hani se krejt prej qitina e kini 8)
3. Kish kon 1 femer pi kataundi ene martohet me 1 gjal pi shehri(qyteti)xhi jetonte nZvicer ..Kur vajn gjali pi zvicre vajn me 1 rab tvitit 2007 bmw , kur e hipen at femnen nrab e pajten -a don te ta lishoj klimen? ajo i ka thot, jo vallahi vec Mahmut Feratin e ngjoj.
4. Nje plak vendos te martohet kur e marin vesht rinija fillojn te bojn shaka me to e i thojn :mori axha gru te re hem per veti hem per ne...
Plaku duke qeshur ua kthen : Ben vaki e seshte cudi qe ju te gjith te jeni fmit e mij
.
TEST:
Pyetjet me pergjigje te njejta!!!
Keto tri pyetje kane nje pergjigje te njejt cila eshte ajo?
1.Pse mbetet gruaja shtatzene?
2.Pse dhemb dhembi?
3.Pse digjet buka?
1.Ni nuse ka kon tu pjek mish ene vej aga baba ene i thot: oj nause a mish picke a ?
nausja : nauk aga baba mish lope.
2.Po e bon baba djalin synet ene po thirri shaum musafir per synetin e gjalit ene e blejn ni boston me hanger ene qohet ai gjali jav bon hani hani se krejt prej qitina e kini 8)
3. Kish kon 1 femer pi kataundi ene martohet me 1 gjal pi shehri(qyteti)xhi jetonte nZvicer ..Kur vajn gjali pi zvicre vajn me 1 rab tvitit 2007 bmw , kur e hipen at femnen nrab e pajten -a don te ta lishoj klimen? ajo i ka thot, jo vallahi vec Mahmut Feratin e ngjoj.
4. Nje plak vendos te martohet kur e marin vesht rinija fillojn te bojn shaka me to e i thojn :mori axha gru te re hem per veti hem per ne...
Plaku duke qeshur ua kthen : Ben vaki e seshte cudi qe ju te gjith te jeni fmit e mij
.TEST:
Pyetjet me pergjigje te njejta!!!
Keto tri pyetje kane nje pergjigje te njejt cila eshte ajo?
1.Pse mbetet gruaja shtatzene?
2.Pse dhemb dhembi?
3.Pse digjet buka?
Edituar pėr herė tė fundit nga Naki nė Mon 09 Jun 2008, 6:34 pm, edituar 3 herė gjithsej

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). |

Naki- Fondator

- Lokacioni: Kosovė
Postime: 8278
Kyējet nė forum: 12073
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

Re: Barcoleta
ishte nje goce dhe shkoi tek doktori duke qare.doktori e pyet se cfare kishte,kurse vajza thoshte vetem ahhh zagari i m...,doktori e pyeti disa here dhe ajo perseri te njejten pergjigje
,pastaj i tha:doktor une kisha nje te dashur por me vjen turp te ta tregoj
.doktori i thote tregoje dhe une do bej sikur jam i dashuri.dhe vajza filloi,kisha nje te dashur-po i tha doktori une jam i dashuri,vazhdo.ai me kerkoi te benim dashuri,ok i tha doktori une te them te bejme dashuri,pastaj
ai me zhveshi vazhdoi goca dhe u zhvesh dhe vete,ok i thA DOKTORI DHE E ZHVESHI GOCEN DHE U ZHVESH VETE,PO PASTAJ E PYET DO KTORI
PO JA BEME DASHURI ,OK I THA DOKTORI DHE FILLOI TE BENTE SEKS ME VAJZEN,KUR MBAROI PUNE DOKTORI I THA PO PASTAJ,GOCA THA.,,QE I DASHURI ME THA QE JAM ME SIDE-----------------AH ZAGARI I M.................... THA DOKTORI[b]
,pastaj i tha:doktor une kisha nje te dashur por me vjen turp te ta tregoj
.doktori i thote tregoje dhe une do bej sikur jam i dashuri.dhe vajza filloi,kisha nje te dashur-po i tha doktori une jam i dashuri,vazhdo.ai me kerkoi te benim dashuri,ok i tha doktori une te them te bejme dashuri,pastaj
ai me zhveshi vazhdoi goca dhe u zhvesh dhe vete,ok i thA DOKTORI DHE E ZHVESHI GOCEN DHE U ZHVESH VETE,PO PASTAJ E PYET DO KTORI
PO JA BEME DASHURI ,OK I THA DOKTORI DHE FILLOI TE BENTE SEKS ME VAJZEN,KUR MBAROI PUNE DOKTORI I THA PO PASTAJ,GOCA THA.,,QE I DASHURI ME THA QE JAM ME SIDE-----------------AH ZAGARI I M.................... THA DOKTORI[b]

Nuk jam une qe te mendoj, je ti qe me vjen ne mendje !♥

Rrezon@- Anėtarė
- Postime: 1453
Kyējet nė forum: 6056
Regjistruar mė: 27/05/2008
Profesioni: ekonomiste
Vėrejtjet: 265 /29/-3
Ne nje diskutim mes dy shokesh e pyet njeri tjetrin:
- Ore si te vdiqen dy grate e para?
- Nga kerpudha te helmatisura, - i pergjigjet ai.
- Ou?, - thote shoku - Po e treta?
Ky i thote:
- Nga nje goditje ne koke.
- Po cne?
- Epo nuk donte te hante kerpudhen
- Ore si te vdiqen dy grate e para?
- Nga kerpudha te helmatisura, - i pergjigjet ai.
- Ou?, - thote shoku - Po e treta?
Ky i thote:
- Nga nje goditje ne koke.
- Po cne?
- Epo nuk donte te hante kerpudhen

Rrezon@- Anėtarė
Nje polic
kishte frike se mos merrte Sida, keshtu qe shkon tek doktorri dhe i
referon problemin. Doktori i jep nje prezervativ qe ta perdore. Pas ca
kohesh shkon prape tek doktorri i cili e pyet: - He, a e perdore
prezervativin apo jo? Ky i fundit pergjigjet: - Sigurisht, por e heq
vetem kur bej shurren dhe kur bej seks...//
kishte frike se mos merrte Sida, keshtu qe shkon tek doktorri dhe i
referon problemin. Doktori i jep nje prezervativ qe ta perdore. Pas ca
kohesh shkon prape tek doktorri i cili e pyet: - He, a e perdore
prezervativin apo jo? Ky i fundit pergjigjet: - Sigurisht, por e heq
vetem kur bej shurren dhe kur bej seks...//

Rrezon@- Anėtarė
[b]
Burre e grua kishin nje femije (asaj te gruas ja vune emrin MAKINE SHKRIMI)
Burrit i ngrijet mendja dhe i thote djalit "shko thuaj mamit te me sjelle makinen e shkrimit"
ajo po lante enet dhe i tha "thuaj babit qe e kam te prishur"
pak me von...e mami i thote djalit (ju ngrit mendja asaj) shko thuaj babit se makina e shkrimit u rregullua
por babi ja kthehu "SHKO THUAJ SATEME BABI CFARE KISHTE PER TE SHKRUAR I SHKROI ME DORE"[/b]
Burre e grua kishin nje femije (asaj te gruas ja vune emrin MAKINE SHKRIMI)
Burrit i ngrijet mendja dhe i thote djalit "shko thuaj mamit te me sjelle makinen e shkrimit"
ajo po lante enet dhe i tha "thuaj babit qe e kam te prishur"
pak me von...e mami i thote djalit (ju ngrit mendja asaj) shko thuaj babit se makina e shkrimit u rregullua
por babi ja kthehu "SHKO THUAJ SATEME BABI CFARE KISHTE PER TE SHKRUAR I SHKROI ME DORE"[/b]

Rrezon@- Anėtarė
Nje burre kthehet ne shtepi e gjen nje mashkull nudo posht krevatit. I skandalizuar i thote se shoqes: - Cfare ben ky poshte krevatit??? Dhe gruaja: - Poshte krevatit asgje! Ta shihje siper....

Rrezon@- Anėtarė
Dy vogėlushė po bisedojne me njeri tjetrin:-Shpia ime ėshtė mė e mire se e jotja.Joooooo-Benci im ėshtė mė i mire se i joti. -Joooooooo -Mami im ėshtė mė e bukur se e jotja.Kėtu ke tė drejte, kėtė e thotė edhe babai im

Rrezon@- Anėtarė
Skeda fituese>>>>>Njė grua shkon nė shtėpi plot varėse,dhe unaza floriri: - Mos u ēudit!- i thotė tė shoqit. Fitova nė njė llotari sportive. Pas njė jave,ajo shkon nė shtėpi me njė peliēe shumė tė shtrenjtė veshur. - Po kjo?- e paet i shoqi. - Prap fituese e skedinės unė. Fitova dhe lloton e dytė, po e di ē'ke ti?, ēohu e mė bėj gati vasken, se do tė lahem - Jo! - bėrtiti i shoqi. -Mos do qė tė lagėsh skedėn fituese

Rrezon@- Anėtarė
Nje nat djalit i del gjumi dhe shkon te prinderit ne dhome dhe i gjen ne itimitet! Ua mami ca po i ben babit? Po i shfry barkun te keqen mami! Te nesermen djali i thote mamit! O mami kot mundohesh ti shfrysh barkun babit atij ia fryn sekretarja ne pune.

Rrezon@- Anėtarė
Hasani ishte duke fjetur. Shkon Isa e zgjon Hasanin prej gjumi dhe i thotė: Tė zgjova nga gjumi qė tė tregoj se Nexhi deshi tė ta prish gjumin, por unė nuk e lash.

Majlinda- Anėtarė
- Postime: 328
Kyējet nė forum: 6793
Regjistruar mė: 12/10/2007
Profesioni: oficere
Konsumatori:- Peshku qė bleva dje tek ju nuk mu duk i freskėt.
Shitėsi:- Ēudi pra, ai sapo kishte ardhur nga liqeni.
Konsumatori:- Gjynah i shkreti! Me sa duket e paska bėrė rrugėn kėmbė.
Shitėsi:- Ēudi pra, ai sapo kishte ardhur nga liqeni.
Konsumatori:- Gjynah i shkreti! Me sa duket e paska bėrė rrugėn kėmbė.

Majlinda- Anėtarė
Rrezon@ shkruajti:Dy vogėlushė po bisedojne me njeri tjetrin:-Shpia ime ėshtė mė e mire se e jotja.Joooooo-Benci im ėshtė mė i mire se i joti. -Joooooooo -Mami im ėshtė mė e bukur se e jotja.Kėtu ke tė drejte, kėtė e thotė edhe babai im

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). |

Naki- Fondator

Vėrejtjet:

Djali mer te dashuren ne tel dhe e pyet se si eshte. Ajo i pergjigjet - mire jam ja jam ne shpi dhe jam shtrire po ti ku je? e pyet ajo. Ai pergjigjet - ja 2 tavolina mbas teje. 

bora- Anėtarė
- Lokacioni: Diku nė Shqipėri
Postime: 1100
Kyējet nė forum: 5152
Regjistruar mė: 29/09/2009
Profesioni: Ing
Vėrejtjet:
Ishin dy shqiptar ne Angli duke punuar ne nje servis te madh makinash , kur vjen policia e emigracionit dhe pyet njerin.
-do you speak english?
-yes
-do you have documents to stay in england
-yes
-please call that other emigrant to come here
-ok ...O NEVRUZ! o NEVRUZ MBATHJA SE E HONGRE
-do you speak english?
-yes
-yes

Majlinda- Anėtarė
Hasa me te dashuren e vet angleze:
HASA: I love you!
ANGLEZJA: I love you too.
HASA: I love you three.
HASA: I love you!
ANGLEZJA: I love you too.
HASA: I love you three.

Majlinda- Anėtarė
- A mund tė mė sillni edhe njė gotė ujė? - i thotė polici kamerierit.
- Pėr tė pirė? - pyet gjithė pėrtesė ai.
- Jo ore! Pėr tė mėsuar not se mund tė fundosem nė Oqean...
- Nė cilin Oqean do bėsh notin ore ?
- Nė atė Indian.
- Si quhet ai Oqean - pyet kamirieri kurreshtar ?
- Eniki nine .... - he mos do ta them komplet emrin e ?
- Pėr tė pirė? - pyet gjithė pėrtesė ai.
- Jo ore! Pėr tė mėsuar not se mund tė fundosem nė Oqean...
- Nė cilin Oqean do bėsh notin ore ?
- Nė atė Indian.
- Si quhet ai Oqean - pyet kamirieri kurreshtar ?
- Eniki nine .... - he mos do ta them komplet emrin e ?

Naki- Fondator

Vėrejtjet:

mela shkruajti:Djali mer te dashuren ne tel dhe e pyet se si eshte. Ajo i pergjigjet - mire jam ja jam ne shpi dhe jam shtrire po ti ku je? e pyet ajo. Ai pergjigjet - ja 2 tavolina mbas teje.
fantastike
Majlinda- Anėtarė
E pyet djali baban - Babi a ka pasur Adami vjeherr?
Jo djali im jo, a din ti se ne ate kohe Majlinda nuk ka qene police
Jo djali im jo, a din ti se ne ate kohe Majlinda nuk ka qene police

Naki- Fondator

Vėrejtjet:

Njė fshatar kishte nxjerrė nė treg njė gjel. Kalimtari i parė i drejtohet:
- Paskeni gjel tė mirė! A u kėrcen pulave?
- Po, po, pulave, patave, dhive, madje njė ditė i ka kėrcyer edhe njė qeni!
- Atėherė, pse po e shitni?
- Po e shes se nga dje ka filluar tė mė shikojė gruan disi ēuditshėm...

Naki- Fondator

Vėrejtjet:

Majlinda shkruajti:Ishin dy shqiptar ne Angli duke punuar ne nje servis te madh makinash , kur vjen policia e emigracionit dhe pyet njerin.
-do you speak english?
-yes
-yes
ahahahhaah si gjithmone ne

bora- Anėtarė
Vėrejtjet:
Shkon njerine nje dyqan kafshesh per te blere nje papagall, hyn ne dyqan dhe e pyet shitesin se sa lek kushton ky papagall. -Ai pergjigjet ky ketu kushton 1000 lek -shume qenga -po ky di te kendoje thote shitesi. -Ok po ai ti dytisa kushton ai kushton 3000 leke. -po ky cfare dite boj ky di te kendoje dhe te recitoje. ok i thote ai po mir epo ai ne maj? - ai kushton 10000 leke. -po ai pse kaq shume? - se ai eshte pergjegjesi i ketyre te dyve

bora- Anėtarė
Vėrejtjet:
Naki shkruajti:Njė fshatar kishte nxjerrė nė treg njė gjel. Kalimtari i parė i drejtohet:
Per Zotin nuk je normal ti ke ike fare te ka thene dada mos pi raki se nuk eshte per femi rakia ani pse kan ditelindje
se po e shof kohen kur e ke vu postimin.
Majlinda- Anėtarė
Normal se do dehesh kur rri me oficere

Naki- Fondator

Vėrejtjet:

Shkon nje bjonde tek doktorri dhe doktorri i thote do te pish 5 luge nga ky ilac. dhe bjondja i thote po une kam 4 luge ne shpi.

bora- Anėtarė
Vėrejtjet:
Automjeti i autoshkollės me shpejtėsi tė madhe hyn nė pompė benzine dhe frenon.
- Ju lutem, fikeni motorin, i bėrtet punėtori vozitėsit.
- I fikur ėshtė. Kjo qė po dridhet ėshtė instruktori, ia kthen vozitėsi i ri.
- Ju lutem, fikeni motorin, i bėrtet punėtori vozitėsit.
- I fikur ėshtė. Kjo qė po dridhet ėshtė instruktori, ia kthen vozitėsi i ri.

Majlinda- Anėtarė
Dy veta po ecnin ne rrug per ne Prishtin, dhe ata ishin te dehur,
Ndalojn nje taksist dhe e pyesin sa kushton per 3 veta deri ne Prishtin?
Taksisti ja kthen: Po ju vec 2 veta jeni?
Ata i thone: Pse ti a nuk vjen me neve a ?
Ndalojn nje taksist dhe e pyesin sa kushton per 3 veta deri ne Prishtin?
Taksisti ja kthen: Po ju vec 2 veta jeni?
Ata i thone: Pse ti a nuk vjen me neve a ?

Ne Jet nuk i humbim kurr Miqet,thjesht mesojm kush jan ata te vertetet ...

jehonaa- Anėtarė
- Lokacioni: ....
Postime: 259
Kyējet nė forum: 1537
Regjistruar mė: 13/05/2012
Vėrejtjet:
Faqja 24 e 31 •
1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 27 ... 31 
Faqja 24 e 31
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Sa rendesi i kushtoni veshjes?
» C'far jeni duke ber ne keto momente .... ?
» Nje dhurate antarit/antares te forumit...
» Sinqeritet pa rezerva, i barabarte me mendjelehtesi?
» Xhelozia
» Te kuptuarit ate qe don ti
» Te jesh i afte
» Thėnie pėr Jetėn dhe Vdekjėn!
» Cfare do te donit?
» Ti Vlersojm Antart e Forumit...
» Menēuria apo bukuria
» Cilin tipar te karakterit te njeriut ēmoni me teper?
» Biondet puthen,Zeshkanet martohen/ Bjonde apo brune!!!!
» " Zgjohu "
» Prano....refuzo....
» Dua ta dish...
» Nuk dua....!