Zemer e thyer pa doku cik ktu ..
Faqja 1 e 3 • Share •
Faqja 1 e 3 • 1, 2, 3 
Zemer e thyer pa doku cik ktu ..
Sa vjeqe je?
si ke emrin?
ku jeton?
te pelqe fut bolli?
po flijat te pelqejn?
kur ke dhen pufjen e par?
si ke emrin?
ku jeton?
te pelqe fut bolli?
po flijat te pelqejn?
kur ke dhen pufjen e par?
Re: Zemer e thyer pa doku cik ktu ..
ca nxense ek qen en shkoll?
me thuj noj sherr qe ek ba sa ke qen ne shkoll?
Sa vjeqe je? 23
si ke emrin? Ela
ku jeton? Salzburg
te pelqe fut bolli? Po skuadra e zemres eshte Gjermania
po flijat te pelqejn? Po kam ngrene kur isha ne Klin
kur ke dhen pufjen e par? Ja kam dhuruar dikujte qe e desha me shpirte 16 vjecare e kam shijuar ate puthje
si ke emrin? Ela
ku jeton? Salzburg
te pelqe fut bolli? Po skuadra e zemres eshte Gjermania
po flijat te pelqejn? Po kam ngrene kur isha ne Klin
kur ke dhen pufjen e par? Ja kam dhuruar dikujte qe e desha me shpirte 16 vjecare e kam shijuar ate puthje

Zemera_e_thyer- Anėtarė
- Lokacioni: Jetoj:Ne nje Bote te Poshter
Postime: 1262
Kyējet nė forum: 4715
Regjistruar mė: 29/01/2008
Profesioni: Studente
Earthwoman shkruajti:ca nxense ek qen en shkoll?
Jo nuk kam bo shere ne shkolle jam e regullte,kam nje shoqeri te perkryer ne shkolle jam jo se dua te mburrem po shume mire me pelqene dega qe kam zgjedhur

Zemera_e_thyer- Anėtarė
Une studjoj moden jame STILISTE MODE

Zemera_e_thyer- Anėtarė
Stiliste me,,paaaa ti mendjen e paske krejt vizatime bre qik pse sthu
E pra peandaj nuk me do njeri se i beje skedimin une edhe e shikoje qe nuk i pershtatet stilimit time edhe ngale keshtu 8)

Zemera_e_thyer- Anėtarė
Qyqa cfar pyet kjo re stili i modes apo 

Zemera_e_thyer- Anėtarė
stili modes de,,,mos ma nigjo mendjen tem se e kam veq per keq,,po kjo pytje nuk ishte e atij llojit 
ok mua me pelqene me shume klasike po kam bere edhe prerje sportive po kostumet edhe fustanet jan te preferuarat e mia

Zemera_e_thyer- Anėtarė
po mi cfar mase ke edhe kushe eshte ngjyra jote e preferuar masen besoj see di po ngjyren jo

Zemera_e_thyer- Anėtarė
he thuj ca mase psh ,,pasi thu qe e di 
kurse ngjyra te jet e gjelbet e mbyllet, ose e zez,,ose blu cik me ngjyr hiri e perzier,,diqka kot fare

kurse ngjyra te jet e gjelbet e mbyllet, ose e zez,,ose blu cik me ngjyr hiri e perzier,,diqka kot fare

ahahahahahahahahh qeke moderne ti mi dreq ajo eshte mode e perkryer nuk vdes kurre masen une them 36 me nr ketu

Zemera_e_thyer- Anėtarė
me mbyti ne dajak sa e ke mi se me vdiqe ma thuaj ta di

Zemera_e_thyer- Anėtarė
Zemera_e_thyer,
Kam nje kerkese mbasi tash kuptova se je stiliste.
Do mi besh nje veshje sportive basketbolli XL masa e ngjyra te jete e njejte si logo e forumit ballboy network.
Nese ke kohe kuptohet pastaj une te nis leket dhe te jap adresen ku mi dergon ok?
Kam nje kerkese mbasi tash kuptova se je stiliste.
Do mi besh nje veshje sportive basketbolli XL masa e ngjyra te jete e njejte si logo e forumit ballboy network.
Nese ke kohe kuptohet pastaj une te nis leket dhe te jap adresen ku mi dergon ok?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Naki me nise nje e_mail se une ti beje si te duashe ti po deshe me stampime ose me qendisje te lutem me trego me qarte logon edhe te shkurta apo te gjata me gjithe deshire pse jo me respekte zemera

Zemera_e_thyer- Anėtarė
jo jo se po ju a beje une peshqeshe se e/i meritoni se jeni shume te mire flm o zote qe njohe ju nuk ju a theme per tju bere qefin po ndihem me te vertete shume mire midise jushe eshte nje peshqesh i vogel per ju 

Zemera_e_thyer- Anėtarė
Ok moter te kontaktojZemera_e_thyer shkruajti:Naki me nise nje e_mail se une ti beje si te duashe ti po deshe me stampime ose me qendisje te lutem me trego me qarte logon edhe te shkurta apo te gjata me gjithe deshire pse jo me respekte zemera
kjo te jete kombinimi i ngjyrave ti stiloj sipas shijes sate me keto ngjyra. Gjatesia normale po ok ti dergoj masat ne email me vone dhe te tjerat.
flm shume do i vesh ne ndeshje basketbolli me rendesi te vecant------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Faqja 1 e 3 • 1, 2, 3 
Faqja 1 e 3
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi