Shprehja mė e bukur qė ndokush ju ka thėnė ose keni thėnė!
Faqja 7 e 15 • Share •
Faqja 7 e 15 •
1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15 
Re: Shprehja mė e bukur qė ndokush ju ka thėnė ose keni thėnė!
Po kush ta tha mi ee 8)summer spell shkruajti:Love is in the air
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Lahura... qe i bie...gjejeni vete po deshet 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6729
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:Lahura... qe i bie...gjejeni vete po deshet
po si ekuacion me shume te panjohura eshte moj kotele

memaliaj- VIP

Lokacioni: TIRANE
Gjinia: 
Postime: 3030
Poenat: 5183
Regjistrimi: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Sh. e Horoskopit: 
Eshte dhe shprehja ime e preferuar memaliaj 
mos me thuaj qe nuk i di ekuacionet me shume te panjohura, ai arkitekt qe je

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:Eshte dhe shprehja ime e preferuar memaliaj
ajajaja 1 me 0 per ty

memaliaj- VIP

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
memaliaj shkruajti:Kotelja shkruajti:Eshte dhe shprehja ime e preferuar memaliaj
ajajaja 1 me 0 per ty

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Eshte nje fjale e vetme qe jam perpjekur te ta them, sdi pse s'guxoj ta them, por ta leshoj rruges se jetes tende qe ta kesh perjete. TE DUA.
Vizitor- Vizitor
Kotele!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:Kotele!
hahahahaaaaaaa

memaliaj- VIP

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Mu kujtua nje thenie nga nje profesor imi i vjeter: "Zoti qenka treguar meshireplote kur te paska krijuar ty, duke te dhene mencurine dhe bukurine. Kete jo me te gjitha femrat e ka bere!"
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
MY VOGLUSHE......!
Voglushja- Super Anėtarė

Lokacioni: Gjakove
Gjinia: 
Postime: 4488
Poenat: 5436
Regjistrimi: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Sh. e Horoskopit: 
liebe....eine kerz wird für dich brennen damit es immer warm wird .Du bist die beste in Welt und du bist ein geschenk des himmels ich hab dich doch sehr lieb.Ich wünsche dier eine gesunderen lebens anfang und süße treume .Für meine liebe .... qe ka shkruar Engjellushja ime me ka mallengjyer me fjalet e shkruara ne kartolin qe me ka dhuruar
Vizitor- Vizitor
Pshtjellan... Shtrigan.... Rrospillan..... nga Raza shkova ne pune pa kafe 

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
bukuria shpirterore shkruajti:liebe....eine kerz wird für dich brennen damit es immer warm wird .Du bist die beste in Welt und du bist ein geschenk des himmels ich hab dich doch sehr lieb.Ich wünsche dier eine gesunderen lebens anfang und süße treume .Für meine liebe .... qe ka shkruar Engjellushja ime me ka mallengjyer me fjalet e shkruara ne kartolin qe me ka dhuruar![]()
![]()
Kishte me qene mire qe te shkruhet edhe ne shqip, se ti po e din cka don te thote , por ne qe lexojme nuk marrim vesh asgje ??/

Interesant- Webmaster

Lokacioni: Pejė
Gjinia: 
Postime: 4191
Poenat: 6845
Regjistrimi: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca
Sh. e Horoskopit: 
[quote="interesant"]
Kishte me qene mire qe te shkruhet edhe ne shqip, se ti po e din cka don te thote , por ne qe lexojme nuk marrim vesh asgje ??/ [/quote
ok vlla i nderuar per ty do e perkthej edhe shqip mbasi ke deshir te kuptosh cfar esht e shkruar
bukuria shpirterore shkruajti:liebe....eine kerz wird für dich brennen damit es immer warm wird .Du bist die beste in Welt und du bist ein geschenk des himmels ich hab dich doch sehr lieb.Ich wünsche dier eine gesunderen lebens anfang und süße treume .Für meine liebe .... qe ka shkruar Engjellushja ime me ka mallengjyer me fjalet e shkruara ne kartolin qe me ka dhuruar![]()
![]()
Kishte me qene mire qe te shkruhet edhe ne shqip, se ti po e din cka don te thote , por ne qe lexojme nuk marrim vesh asgje ??/ [/quote
ok vlla i nderuar per ty do e perkthej edhe shqip mbasi ke deshir te kuptosh cfar esht e shkruar
Vizitor- Vizitor
e dashura....nje qiri do djeget per ty qe te jet gjithmon nxeht.Ti je me e mira ne Bot dhe ti je dhurat e qiellit,une te kam dashur shum ,Te uroi shendet ne fillim te jetes dhe enderra te embela, besoi se nuk kam gabuar se pak nuk isha aq ne form te perkthej
Vizitor- Vizitor
Virgjine jam pasha thmit - me tha njona sot 

nuk di kam harru se cfar me kan then
Vizitor- Vizitor
e ke zerin e embel per at arsye e di kush je
,edhe pse u mundova te mashtroi si para kesaj radhe qe kam fol me te ne tel, keshtu me tha sot dikush
:ket her nuk munda me te mashtru
,edhe pse u mundova te mashtroi si para kesaj radhe qe kam fol me te ne tel, keshtu me tha sot dikush
:ket her nuk munda me te mashtru
Vizitor- Vizitor
Nje Mesazh ne tele ja se ma arriti . Ku me je mretresha ime jam i Gaqshum te bej gjdo gje per ty dhe per ata bukuri qe ke dhe meka marr malli shum meti pa ata sy te tu qe shkelqejn si diamante te dua me shum se veten jeta imee kisss

Adisa- VIP

Gjinia: 
Postime: 3318
Poenat: 5445
Regjistrimi: 10/02/2008
Sh. e Horoskopit: 
Jeni shum intelegjente.

blina- Anėtarė

Lokacioni: Republika e Kosoves - Janjeve
Gjinia: 
Postime: 704
Poenat: 4549
Regjistrimi: 28/02/2008
Profesioni: mesuese.
Sh. e Horoskopit: 

Lisja- Anėtarė

Lokacioni: prishtine
Gjinia: 
Postime: 233
Poenat: 3528
Regjistrimi: 18/11/2008
Faqja 7 e 15 •
1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15 
Faqja 7 e 15
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė