Si te vendos nje foto ?
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: KATEGORIA E ANĖTARĖVE :: Pyetje dhe Pėrgjigje (ndihma rreth forumit)
Faqja 1 e 1 • Share •
Si te vendos nje foto ?
Kam shume kerkesa ose pyetje nga disa anetare se kan probleme me vendosjen e fotove.
Versioni i Pare:
Duket keshtu: Tash ju veproni siq vijone

Tash krejt cka duhet te beni eshte kliko kete button
Pasi te keni klikuar kete button
do ju hapet kjo dritare:

Tek file kliko Browse ( do uploadoni nga pc juaj foton qe deshironi ta veni) pastaj kliko Host it nese doni te veni URL atehere kliko URL jo File.
Kur behet upload kliko Copy dhe mbylle kete ose kliko drejt tek ky buton
dhe Ok
Duket keshtu:
8) That's All Folks
Versioni i Pare:
Duket keshtu: Tash ju veproni siq vijone

Tash krejt cka duhet te beni eshte kliko kete button

Pasi te keni klikuar kete button
do ju hapet kjo dritare:
Tek file kliko Browse ( do uploadoni nga pc juaj foton qe deshironi ta veni) pastaj kliko Host it nese doni te veni URL atehere kliko URL jo File.
Kur behet upload kliko Copy dhe mbylle kete ose kliko drejt tek ky buton
dhe OkDuket keshtu:

8) That's All FolksEdituar pėr herė tė fundit nga Naki nė Sun 07 Dec 2008, 7:52 pm, edituar 2 herė gjithsej
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Re: Si te vendos nje foto ?
E bej nje prove po te dali imazhi ia kushtoj Morenes nje dhe Greses se si me ngjajne sikure ky imazh!

Rrezon@- Administrator

Gjinia: 
Postime: 1391
Poenat: 4505
Regjistrimi: 27/05/2008
Profesioni: ekonomiste
Sh. e Horoskopit: 
Ju falemenderit shume Naki per informacion

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
***Love does something and takes me there next to you...***

FlmRrezon@ shkruajti:E bej nje prove po te dali imazhi ia kushtoj Morenes nje dhe Greses se si me ngjajne sikure ky imazh!
Vizitor- Vizitor
E Gezofsh lulen morena
8)
8)------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
KUSH KA ANKESA NE KETE FORUM TI JEPET BAN
UNE JAM I RI SKAM ASNJE ANKESE (PERFEKT) PUNE E PASTER
ENTONY shkruajti:KUSH KA ANKESA NE KETE FORUM TI JEPET BAN![]()
Nuk eshte ankuar asnje qe prej dates 15/02/09, 02:32 pm.
Meqene se doli kjo teme kam une nje ankes per ty ENTONY.
Shof qe te ka ngel [Caps Lock] ndezur ne tastjeren e PC-se tuaj.
Mundou pak e fike se nuk lejoen germat e mbedhaja vend e pa vend.
Faleminderit per mirkuptimin.
Vizitor- Vizitor
Me fal nese je ti kryesorja qe mund te me tregosh rregullat e forumit atehere do e fikja kaps llokun,po me duket se ka te tjere qe jan siper teje,dhe nese kan ankesa mund te flasin, dhe ske pse gjykon te tjeret sado e larte te jesh ..
S'ka problem nga posti Entony, keshilla qe jepet.
Jane gjera qe rregullohen.
Jane gjera qe rregullohen.
Vizitor- Vizitor
ENTONY shkruajti:Me fal nese je ti kryesorja qe mund te me tregosh rregullat e forumit atehere do e fikja kaps llokun,po me duket se ka te tjere qe jan siper teje,dhe nese kan ankesa mund te flasin, dhe ske pse gjykon te tjeret sado e larte te jesh ..
Nuk jam aspak lart teje, ketu jemi te gjith njesoj
Te shkruajta ne fund [Faleminderit per Mirkuptimin]
Ti nuk me ke mirkuptuar keshtu qe eshte problemi jot.
Vizitor- Vizitor
Jasht teme.. Geri
behari- Anėtarė

Lokacioni: prishtin
Gjinia: 
Postime: 2
Poenat: 2298
Regjistrimi: 05/01/2010
Profesioni: menagjer marketi
Sh. e Horoskopit: 
ENTONY shkruajti:Me fal nese je ti kryesorja qe mund te me tregosh rregullat e forumit atehere do e fikja kaps llokun,po me duket se ka te tjere qe jan siper teje,dhe nese kan ankesa mund te flasin, dhe ske pse gjykon te tjeret sado e larte te jesh ..
Megjithse sme ka pelqyer asnjeher drejtesia qe ta studioj e hic se hic te luaj rolin e avokatit te dikujt,megjithekete nganjeher disa momente jane te pashmangshme.Nuk e kam iden se cfar cenje njerzore eshte brenda ketij emri-ENTONY apo Erisa,ku njeri apo tjetri mund te jen shume te mire,te sjellshem te kulturuar apo e kunderta...Nuk dua te (para)gjykoj per kete,mirepo ne kete rast Erisa ka dhen nje sygjerim per te miren tende dhe cdo kujt qe lexon ketu.Nese ju nuk e pranoni edhe ne kete menyr,atehere kam frik se baskia (gozhda) nuk ngulet ne kryt tuaj,dhe ska pse pret dikush qe te pranoni fjale kaq te mirsjellshme si ne rastin e Erises.
P,s; ne ndonje vend ku eshte e ndaluar cigarja permes fletushkave "Ndalohet pihrja e duhanit-No smoking",ne rast se dikush si ju nuk e respekton,atehere nuk eshte e nevojshme te vije drejtori i atij vendi ( me i larti) te lajmeroj,por e ben edhe dikush mei ult,pse jo edhe nje pastrues i rastit ( si une).

Besi- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 1363
Poenat: 3878
Regjistrimi: 20/11/2009
Sh. e Horoskopit: 
dua te di si te vendos foto ne profil jam e re dhe nuk di shpresoj te me ndihmoni
rrespekt kejsi
rrespekt kejsi
kejsi shkoder- Anėtarė

Postime: 40
Poenat: 1746
Regjistrimi: 23/07/2010
kejsi shkoder shkruajti:dua te di si te vendos foto ne profil jam e re dhe nuk di shpresoj te me ndihmonirrespekt kejsi
Persh Kejsi mire se keni erdhur mes nesh,ju mund te klikoni siper aty ku thote profil me pas kliko ikona personale aty te hapet nje faqe e ve nje foto,nese keni problem me thoni perseri.

Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: KATEGORIA E ANĖTARĖVE :: Pyetje dhe Pėrgjigje (ndihma rreth forumit)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė