Si te vendos nje foto ?

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Si te vendos nje foto ?

Mesazh nga Naki prej Sat 06 Dec 2008, 7:32 pm

Kam shume kerkesa ose pyetje nga disa anetare se kan probleme me vendosjen e fotove.
Versioni i Pare:
Duket keshtu: Tash ju veproni siq vijone

Tash krejt cka duhet te beni eshte kliko kete button
Pasi te keni klikuar kete button do ju hapet kjo dritare:

Tek file kliko Browse ( do uploadoni nga pc juaj foton qe deshironi ta veni) pastaj kliko Host it nese doni te veni URL atehere kliko URL jo File.
Kur behet upload kliko Copy dhe mbylle kete ose kliko drejt tek ky buton dhe Ok
Duket keshtu:

Very Happy 8) That's All Folks

Edituar pėr herė tė fundit nga Naki nė Sun 07 Dec 2008, 7:52 pm, edituar 2 herė gjithsej

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi).

Naki
Fondator
Fondator

Lokacioni: Kosovė
Postime: 8278
Kyējet nė forum: 12076
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

Shiko profilin e anėtarit http://www.nasergashi.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Si te vendos nje foto ?

Mesazh nga Rrezon@ prej Sat 06 Dec 2008, 7:43 pm

E bej nje prove po te dali imazhi ia kushtoj Morenes nje dhe Greses se si me ngjajne sikure ky imazh!

Rrezon@
Anėtarė

Postime: 1453
Kyējet nė forum: 6059
Regjistruar mė: 27/05/2008
Profesioni: ekonomiste
Vėrejtjet: 265 /29/-3

Shiko profilin e anėtarit

Mesazh nga Annika prej Sat 06 Dec 2008, 8:10 pm

Ju falemenderit shume Naki per informacion Very Happy No fest

***Love does something and takes me there next to you...***

Annika
Administrator

Lokacioni: nė mbarė botėn
Postime: 6772
Kyējet nė forum: 9738
Regjistruar mė: 20/06/2007
Vėrejtjet:

Mesazh nga Vizitor prej Sun 07 Dec 2008, 1:48 pm

Rrezon@ shkruajti:E bej nje prove po te dali imazhi ia kushtoj Morenes nje dhe Greses se si me ngjajne sikure ky imazh!

Flm :puthje:

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Naki prej Sun 15 Feb 2009, 2:32 pm

E Gezofsh lulen morena Very Happy 8)

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi).

Naki
Fondator
Fondator

Vėrejtjet:

Mesazh nga ENTONY prej Mon 04 Jan 2010, 12:34 am

KUSH KA ANKESA NE KETE FORUM TI JEPET BAN UNE JAM I RI SKAM ASNJE ANKESE (PERFEKT) PUNE E PASTER

ENTONY
Anėtarė

Lokacioni: POSHTE URES
Postime: 40
Kyējet nė forum: 3832
Regjistruar mė: 04/01/2010
Profesioni: INFO-WEB

Shiko profilin e anėtarit http://www.parajsajone.com

Mesazh nga Vizitor prej Mon 04 Jan 2010, 11:41 pm

ENTONY shkruajti:KUSH KA ANKESA NE KETE FORUM TI JEPET BAN UNE JAM I RI SKAM ASNJE ANKESE (PERFEKT) PUNE E PASTER

Nuk eshte ankuar asnje qe prej dates 15/02/09, 02:32 pm.
Meqene se doli kjo teme kam une nje ankes per ty ENTONY.
Shof qe te ka ngel [Caps Lock] ndezur ne tastjeren e PC-se tuaj.
Mundou pak e fike se nuk lejoen germat e mbedhaja vend e pa vend.

Faleminderit per mirkuptimin.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga ENTONY prej Tue 05 Jan 2010, 1:32 am

Me fal nese je ti kryesorja qe mund te me tregosh rregullat e forumit atehere do e fikja kaps llokun,po me duket se ka te tjere qe jan siper teje,dhe nese kan ankesa mund te flasin, dhe ske pse gjykon te tjeret sado e larte te jesh ..

ENTONY
Anėtarė

Lokacioni: POSHTE URES
Kyējet nė forum: 3832
Regjistruar mė: 04/01/2010
Profesioni: INFO-WEB

Shiko profilin e anėtarit http://www.parajsajone.com

Mesazh nga Vizitor prej Tue 05 Jan 2010, 9:59 am

S'ka problem nga posti Entony, keshilla qe jepet.
Jane gjera qe rregullohen.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor prej Tue 05 Jan 2010, 10:37 am

ENTONY shkruajti:Me fal nese je ti kryesorja qe mund te me tregosh rregullat e forumit atehere do e fikja kaps llokun,po me duket se ka te tjere qe jan siper teje,dhe nese kan ankesa mund te flasin, dhe ske pse gjykon te tjeret sado e larte te jesh ..

Nuk jam aspak lart teje, ketu jemi te gjith njesoj
Te shkruajta ne fund [Faleminderit per Mirkuptimin]
Ti nuk me ke mirkuptuar keshtu qe eshte problemi jot.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga behari prej Fri 08 Jan 2010, 6:53 pm

Jasht teme.. Geri

behari
Anėtarė

Lokacioni: prishtin
Postime: 2
Kyējet nė forum: 3786
Regjistruar mė: 05/01/2010
Profesioni: menagjer marketi

Mesazh nga Besi prej Fri 08 Jan 2010, 7:55 pm

ENTONY shkruajti:Me fal nese je ti kryesorja qe mund te me tregosh rregullat e forumit atehere do e fikja kaps llokun,po me duket se ka te tjere qe jan siper teje,dhe nese kan ankesa mund te flasin, dhe ske pse gjykon te tjeret sado e larte te jesh ..

Megjithse sme ka pelqyer asnjeher drejtesia qe ta studioj e hic se hic te luaj rolin e avokatit te dikujt,megjithekete nganjeher disa momente jane te pashmangshme.Nuk e kam iden se cfar cenje njerzore eshte brenda ketij emri-ENTONY apo Erisa,ku njeri apo tjetri mund te jen shume te mire,te sjellshem te kulturuar apo e kunderta...Nuk dua te (para)gjykoj per kete,mirepo ne kete rast Erisa ka dhen nje sygjerim per te miren tende dhe cdo kujt qe lexon ketu.Nese ju nuk e pranoni edhe ne kete menyr,atehere kam frik se baskia (gozhda) nuk ngulet ne kryt tuaj,dhe ska pse pret dikush qe te pranoni fjale kaq te mirsjellshme si ne rastin e Erises.

P,s; ne ndonje vend ku eshte e ndaluar cigarja permes fletushkave "Ndalohet pihrja e duhanit-No smoking",ne rast se dikush si ju nuk e respekton,atehere nuk eshte e nevojshme te vije drejtori i atij vendi ( me i larti) te lajmeroj,por e ben edhe dikush mei ult,pse jo edhe nje pastrues i rastit ( si une).

Besi
Anėtarė

Postime: 1363
Kyējet nė forum: 5366
Regjistruar mė: 20/11/2009

Mesazh nga Geri prej Fri 08 Jan 2010, 8:19 pm

Lerini debatet.. Dhe kujdesni temen..

Geri
WebMaster

Lokacioni: Ne zemer te forumit
Postime: 7223
Kyējet nė forum: 10648
Regjistruar mė: 16/08/2008
Profesioni: Ja u mbush xhepat njerzve plot me skedina :p
Vėrejtjet: Sepse zhgenjimet, humbjet,gabimet,apo ndarjet ...te bejne me te FORTE !

Shiko profilin e anėtarit http://hapesira.forumotions.net/portal.htm

Mesazh nga kejsi shkoder prej Mon 26 Jul 2010, 9:31 am

dua te di si te vendos foto ne profil jam e re dhe nuk di shpresoj te me ndihmoni Smile rrespekt kejsi

kejsi shkoder
Anėtarė

Kyējet nė forum: 3234
Regjistruar mė: 23/07/2010

Mesazh nga Arjana prej Mon 26 Jul 2010, 1:25 pm

kejsi shkoder shkruajti:dua te di si te vendos foto ne profil jam e re dhe nuk di shpresoj te me ndihmoni Smile rrespekt kejsi

Persh Kejsi mire se keni erdhur mes nesh,ju mund te klikoni siper aty ku thote profil me pas kliko ikona personale aty te hapet nje faqe e ve nje foto,nese keni problem me thoni perseri.

Jam fisnike kam zemeren gure
Si Shqiponja ne flamure
Mburrem dhe jam krenare
Qe kam lindur Shqiptare
nga do qe te jem me ndjek fati
se jam vajze Pogradecare hesapi!!

Arjana
Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: diku e humbur
Postime: 3768
Kyējet nė forum: 9494
Regjistruar mė: 26/09/2009
Profesioni: Studente
Vėrejtjet:

Shiko profilin e anėtarit http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mesazh nga Naki prej Mon 26 Jul 2010, 5:00 pm

Naki
Fondator
Fondator

Vėrejtjet:

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit: