Miku juaj me i mire?
Faqja 1 e 6 • Share •
Faqja 1 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Voglushja- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Gjakove
Postime: 4488
Kyējet nė forum: 5745
Regjistruar mė: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Vėrejtjet: Dituria me perndjek,Por une jam me e shpejt..!
Re: Miku juaj me i mire?
Njerzit e mir dhe Shkolla

MiTi- Anėtarė
- Lokacioni: Ne Boten e Qudirave
Postime: 1465
Kyējet nė forum: 3967
Regjistruar mė: 02/11/2008
Profesioni: Student
Mjafton te me shkoje muhabeti me te edhe te jete tipi im .
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nuk jam une qe te mendoj, je ti qe me vjen ne mendje !♥

Rrezon@- Administrator
- Postime: 1443
Kyējet nė forum: 4868
Regjistruar mė: 27/05/2008
Profesioni: ekonomiste
Vėrejtjet: 265 /29/-3
Hanem ingjeja.

blina- Anėtarė
- Lokacioni: Republika e Kosoves - Janjeve
Postime: 704
Kyējet nė forum: 4858
Regjistruar mė: 28/02/2008
Profesioni: mesuese.
Vėrejtjet:
Annikaaaaaaa
lolita- VIP
- Lokacioni: podujeve
Postime: 6749
Kyējet nė forum: 8845
Regjistruar mė: 16/11/2008
blina shkruajti:Hanem ingjeja.
Blina pa Hanem Inxhen qe paraqitet ne emer te dikujt tjeter dhe flet me te tjeret si psh,, me Gjerja qe nuk e njoh as qe kam folur me te kurr
shum respekte per Blinen
Vizitor- Vizitor
deri me tani se sa koh jam ne Forum kam vetem tri prej asaj kohe qe jan dhe mbesin te njejta "Rrezon@,Blina,dhe Kotelja keto jan dhe mbesin gjithmon per mua te njejta se ka shum se i shoh mbas shpine te shkojn por askush nuk mund te me hedh kryp syve se shoh dhe percjelli situaten edhe pse nuk flas por i di te gjitha shum respekte per te gjith por me se shumti kam per keto te triat qe jan prej asaj kohe te njejta gjithmon
Vizitor- Vizitor
Ai qe nuk e njoha me kohe 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Naki shkruajti:Ai qe nuk e njoha me kohe
Moss Qaj . Se nuk esht von kurr

Adisa- VIP
- Postime: 3318
Kyējet nė forum: 5754
Regjistruar mė: 10/02/2008
Gabim je ti me larte nuk munden te gjithe te jene te mire. Per ta njohur mikun e mire duhesh te kalosh shume gjera dhe mundime mua me pelqen kjo thenja qe kam vu ne firme Nuk ėshtė arritje tė bėsh 100 miq pėr njė vit, por tė bėsh njė mik pėr 100 vjet!!!

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Paj Naki pajtohem plotesisht me ty e dhene nje mendim te sakt por a eshte fjala per mikun me te mire ne forum?
Zemrushja e thene per gjenerale forum dhe jete reale edhe pse miqesia virtuale eshte nje perqindje e vogel e asaj nga jeta reale

bukuria shpirterore shkruajti:blina shkruajti:Hanem ingjeja.
Blina pa Hanem Inxhen qe paraqitet ne emer te dikujt tjeter dhe flet me te tjeret si psh,, me Gjerja qe nuk e njoh as qe kam folur me te kurr
shum respekte per Blinen![]()
hmmmm kete se dija------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sekret

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Gjermani
Postime: 2796
Kyējet nė forum: 7233
Regjistruar mė: 11/06/2007
shaban cakolli shkruajti:sekret
Hajde shaban zbulo sekretin tregona edhe na po dojna me dite?
Miku i mir dihet ne kohet e veshtira qe keshtu mbetet njeriu vetem me shoqerimin e muzikes qe te ndihmoi
Vizitor- Vizitor
vetja ime

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Gjermani
Postime: 2796
Kyējet nė forum: 7233
Regjistruar mė: 11/06/2007
per mos te genjyer kam disa miq te vertet mir po nje per te dalluar per hir te viteve qe kom kaluar 21vite pa u ndar me ta eshte ibushi, mir po nuk duhet anashkaluar edhe disa tjer.
Genci-fr- Anėtarė
- Lokacioni: kosov
Postime: 469
Kyējet nė forum: 3764
Regjistruar mė: 02/06/2009
Profesioni: ekonomist
Faqja 1 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 
Faqja 1 e 6
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Deshira momentit...
» Thoni Diēka!
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Askush...
» A e dini se...
» Kenaqem kur...
» Ēfarė do t'i thuash tani personit tė Zemres !?
» kurr nuk do te...
» Pėrrallat e Nasradini nė poezi
» Tre vllaznit e shpėtojnė tė bijėn e mbretit
» Mendja dhe fati
» Kėsulėkuqja
» Pėrralla e shqipes
» Barcoleta
» Nėse shifni reklama nė Wikipedia, atėherė jeni infektuar.
» hi nga jehona
» Elefanti qė bėn masazh
» Shqiptare apo Kosovar?