Prezantimi i Anėtarėve
Faqja 1 e 30 • Share •
Faqja 1 e 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30 
Prezantimi i Anėtarėve
Ju lutem prezentoheni ketu
Edituar pėr herė tė fundit nga Naki nė Tue 25 Aug 2009, 11:00 pm, edituar 1 herė gjithsej
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Re: Prezantimi i Anėtarėve
Naki, po te shoqeroj edhe une ketu.
"Jeta eshte e bukur, jetoje".
E kane thene edhe te tjere para meje, por ja qe e them edhe une.
Mendoni pozitivisht dhe do mbusheni plot energji pozitive. E kur t'a keni kete energji, rrezatoni edhe tek te tjeret. Eshte ndjenje e bukur, ia vlen vertete.
Me rrespekt
xhefe
"Jeta eshte e bukur, jetoje".
E kane thene edhe te tjere para meje, por ja qe e them edhe une.
Mendoni pozitivisht dhe do mbusheni plot energji pozitive. E kur t'a keni kete energji, rrezatoni edhe tek te tjeret. Eshte ndjenje e bukur, ia vlen vertete.
Me rrespekt
xhefe

xhefe- Anėtarė

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 6
Poenat: 5106
Regjistrimi: 12/06/2007
PERSHENDETJE
QUHEM JONA, 20 VJECE... GAZETARE...
KISS KLEO...
KISS KLEO...

KLEOPATRA- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 7
Poenat: 5085
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: GAZETARE
Sh. e Horoskopit: 
Mire se na erdhe kleopatra(jona) te uroj te kalosh mire midis nesh;puth:

Sihana- Anėtarė

Lokacioni: Rhodos-Greece
Gjinia: 
Postime: 273
Poenat: 5114
Regjistrimi: 11/06/2007
Profesioni: Laborant Dentar
Sh. e Horoskopit: 
SHUM FLM SIHANA...

KLEOPATRA- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Mirėse erdhe nė mesin tonė z. KLEOPATRA. Shpresoj se do tė kalojmė ēaste tė bukura me shkrime, me qė je gazetare. Tė dėshiroj ēdo tė mirė nė kohėn qė e kalon kėtu.
Me respekt
xheladin hamza
Me respekt
xheladin hamza
xheladin- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 71
Poenat: 5100
Regjistrimi: 15/06/2007
KLEOPATRA mirse erdhe ne mesin tone

GISHTEZA- Anėtarė

Lokacioni: andej kendej gjithandej
Gjinia: 
Postime: 700
Poenat: 5419
Regjistrimi: 04/06/2007
shum flm te gjithve...

KLEOPATRA- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
KLEOPATRA shkruajti:PERSHENDETJE
KISS KLEO...
:puc: :puc: :puc: mire se erdhe zemra ime:puc: :puc:

T_3nt- Anėtarė

Lokacioni: Therand - Kosovė
Gjinia: 
Postime: 110
Poenat: 5103
Regjistrimi: 13/06/2007
Sh. e Horoskopit: 
Mundem edhe une si anetar me i ri i forumit te juaj.
Quhem Arlind Gashi. Jam 11 vjeqar. Nxenes prane shkolles fillore "vellezrit Frasheri"ne Lipjan. Me pelqen basketbolli dhe poezia. Gjuha Shqipe eshte gjuha me e mire ne bote dhe per inat nuk flas tjera.
Kam nje moter quhet Albina mbasi hyna ne kete forum tash kam dy motra Diellzen dhe dy babusha babushin Xhemajl dhe babushin Adem.
Babi im Naki me ka kufizuar pak inetrnetin dhe me duhet me shume ta kem librin pran sesa PC por ju premtoj se ngapak ngapak do ve poezit e mia edhe une.
Ju dua shume. shume, shume te gjithe forumistet.
I Juaji Arlind Gashi
Quhem Arlind Gashi. Jam 11 vjeqar. Nxenes prane shkolles fillore "vellezrit Frasheri"ne Lipjan. Me pelqen basketbolli dhe poezia. Gjuha Shqipe eshte gjuha me e mire ne bote dhe per inat nuk flas tjera.
Kam nje moter quhet Albina mbasi hyna ne kete forum tash kam dy motra Diellzen dhe dy babusha babushin Xhemajl dhe babushin Adem.
Babi im Naki me ka kufizuar pak inetrnetin dhe me duhet me shume ta kem librin pran sesa PC por ju premtoj se ngapak ngapak do ve poezit e mia edhe une.
Ju dua shume. shume, shume te gjithe forumistet.
I Juaji Arlind Gashi
Arlind- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 101
Poenat: 5108
Regjistrimi: 17/06/2007
Profesioni: Nxėnės klasa -VII-
mire se erdhe ne mesin tone zoti te dhente emer e qofsh perher i nderuar arlind te duam shume ;puth:

GISHTEZA- Anėtarė

Gjinia: 
Arlind, miresevjen ne forumin tone dhe tendin gjithashtu. Eshte forumi i te gjithe neve. Dhe ti, mbase edhe moshataret tu, do jeni freskia e ketij forumi.
Babit Naki do i tehm se gjate muajve te veres (sa jeni ne pushim) te te jap pak me teper hapesire per internet. Pra, krahas librit qe me siguri e ke shokun me te mire, krahas sportit (basketbollit - u befsh me i mire se babi) te relaksohesh edhe ne internet, pse jo.
Ju jeni ardhmeria e jone.
pershendetje te sinqerta
xhefe
Babit Naki do i tehm se gjate muajve te veres (sa jeni ne pushim) te te jap pak me teper hapesire per internet. Pra, krahas librit qe me siguri e ke shokun me te mire, krahas sportit (basketbollit - u befsh me i mire se babi) te relaksohesh edhe ne internet, pse jo.
Ju jeni ardhmeria e jone.
pershendetje te sinqerta
xhefe

xhefe- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 6
Poenat: 5106
Regjistrimi: 12/06/2007
Mire se erdhe i nderuar Arlind Gashi te uroj shendet e jete te gjate. Te puth shum shum ;puth:

Sihana- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Arlind mire se erdhe ne kete forum dhe shpresoj te na sjellesh gjithe freskine tende :)
Naki hahahaha sa jete te nderlikuar kane disa ore aman ...
Naki hahahaha sa jete te nderlikuar kane disa ore aman ...

Enya- Anėtarė

Lokacioni: France
Gjinia: 
Postime: 129
Poenat: 5130
Sh. e Horoskopit: 
T_3nt shkruajti:KLEOPATRA shkruajti:PERSHENDETJE
KISS KLEO...
:puc: :puc: :puc: mire se erdhe zemra ime:puc: :puc:
shum flm zemra ime... ;puth:

KLEOPATRA- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
jam ele una ele una
:D:D, mir se te vi apo te iki fare
:P:P
:D:D, mir se te vi apo te iki fare
:P:P
triniti- Anėtarė

Lokacioni: ja ketej rrotull
Gjinia: 
Postime: 118
Poenat: 5103
Regjistrimi: 13/06/2007
Rri o triniti rri se te kemi xhan neve edhe duam qe te rrish me ne
;puth: 
;puth: 

Sihana- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
triniti se mos bo gaf e iken he 8)

GISHTEZA- Anėtarė

Gjinia: 
O Naki me mire te mbani ndonje pllakate ne qafe me emrat e juaj si lloj rregjistrimi, perndryshe do beheni *** e li sic thote populli ..hahahah... kisses 

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6726
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Naki, te pergezoj per forumin shoki je vertet superior.
Cfar te ju them Jam Mxi 25 vjeqar jetoj dhe punoj ne Prishtine. I martuar kam dy femije. Hobi im eshte noti dhe kampingjet.
Cfar te ju them Jam Mxi 25 vjeqar jetoj dhe punoj ne Prishtine. I martuar kam dy femije. Hobi im eshte noti dhe kampingjet.

Maxi2- Anėtarė

Lokacioni: Prishtinė
Gjinia: 
Postime: 1
Poenat: 5043
Regjistrimi: 03/07/2007
Arlind:une nuk do te te them mire se erdhe se ti duhet te me thuash mire se erdhe pasi ndonese jam me e madhe se ty po me e re se ty ne forum. 
Arlind edhe mua nuk me pelqenin kufizimet kur isha ne moshen tende po te them qe nuk jan edhe aq te keqija kufizimet.Babi mire ka bere qe ka vene kufizimin e internetit se shume gjera nga librat mesohen.Edhe ti meso me shume nga librat dhe duke i bere pak hile babit tend hy ne forum dhe na trego njohurite e reja qe meson.
Arlind te them nje sekret:Mos u merzit per kufizimet se kur te ritesh do jesh me i lire dhe do e harosh merzitine qe ke tani per to.

Arlind edhe mua nuk me pelqenin kufizimet kur isha ne moshen tende po te them qe nuk jan edhe aq te keqija kufizimet.Babi mire ka bere qe ka vene kufizimin e internetit se shume gjera nga librat mesohen.Edhe ti meso me shume nga librat dhe duke i bere pak hile babit tend hy ne forum dhe na trego njohurite e reja qe meson.

Arlind te them nje sekret:Mos u merzit per kufizimet se kur te ritesh do jesh me i lire dhe do e harosh merzitine qe ke tani per to.

bovari- GlobalModerator

Lokacioni: Istanbul
Gjinia: 
Postime: 690
Poenat: 5046
Profesioni: me libra ne dore akoma
mire se erdhe Maxi dhe Bovari ju uroj mire se ardhje dhe kalofshi mire
.Ju pershendes
.Ju pershendes
Sihana- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
sihana:pershendetje.dhe faleminderit per mikpritjen 

bovari- GlobalModerator

Lokacioni: Istanbul
Gjinia: 
Postime: 690
Poenat: 5046
Profesioni: me libra ne dore akoma
Ju pershendes,
Me pake fjale te prezentohem dhe une.
Jam Erza, 31 vjeqe nėnė e 6 fėmijve ( obobobobooo makine he). jetoj me familjen time ne Dusseldorf te Gjermanis. Habi kam letersin dhe poezin.
Idol imi dhe gjeja me e shtrenjet ne jeten time eshte nipi im Arlindi e dua shume.
Nuk me pelqen: mendjemadhesia dhe tiparet e te berit VIP. Kete e urrej shume. Realiteti eshte gjeja me e bukur.
Mendoj jeten ta bej si me pelqen mua jo si derigjojne tjeret.
Shpresoj shpejt te kthehem ne Kosove dhe aty te vazhdoj ditet e pleqerise sime qe kan filluar te trokasin ke dera.
Ju puc te gjitheve
Me pake fjale te prezentohem dhe une.
Jam Erza, 31 vjeqe nėnė e 6 fėmijve ( obobobobooo makine he). jetoj me familjen time ne Dusseldorf te Gjermanis. Habi kam letersin dhe poezin.
Idol imi dhe gjeja me e shtrenjet ne jeten time eshte nipi im Arlindi e dua shume.
Nuk me pelqen: mendjemadhesia dhe tiparet e te berit VIP. Kete e urrej shume. Realiteti eshte gjeja me e bukur.
Mendoj jeten ta bej si me pelqen mua jo si derigjojne tjeret.
Shpresoj shpejt te kthehem ne Kosove dhe aty te vazhdoj ditet e pleqerise sime qe kan filluar te trokasin ke dera.
Ju puc te gjitheve

Erza- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 61
Poenat: 5094
Regjistrimi: 17/06/2007
Erza, mė vie mirė qe tė njoha edhe ty. Paske tipare dhe vlera tė shkelqyeshme. Idolin dhe gjėnė tuaj mė tė shtrenjtė Arlindin, zoti ta rritė, roftė dhe bekoftė si edhe 6 fėmijėt tu tė tjerė dhe kėtu nuk kam fije dyshimi. Nuk je makinė por je njė nėnė e mirėfilltė shqiptare, tė lumtė.
E sa i perket pleqėrisė, pak ma kadal he burrė !... Ej 31 vjeē, pleqėria nuk shihet as nė horizont. Duhet tė mė besosh se unė kam kaluar atė rrugė shumė kohė para teje. Prsh. xhaxhi Adem
E sa i perket pleqėrisė, pak ma kadal he burrė !... Ej 31 vjeē, pleqėria nuk shihet as nė horizont. Duhet tė mė besosh se unė kam kaluar atė rrugė shumė kohė para teje. Prsh. xhaxhi Adem
Faqja 1 e 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30 
Faqja 1 e 30
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė