Prezantimi i Anėtarėve
Faqja 2 e 30 • Share •
Faqja 2 e 30 •
1, 2, 3 ... 16 ... 30 
Re: Prezantimi i Anėtarėve
Erza shkruajti:Ju pershendes,
Me pake fjale te prezentohem dhe une.
Jam Erza, 31 vjeqe nėnė e 6 fėmijve ( obobobobooo makine he). jetoj me familjen time ne Dusseldorf te Gjermanis. Habi kam letersin dhe poezin.
Idol imi dhe gjeja me e shtrenjet ne jeten time eshte nipi im Arlindi e dua shume.
Nuk me pelqen: mendjemadhesia dhe tiparet e te berit VIP. Kete e urrej shume. Realiteti eshte gjeja me e bukur.
Mendoj jeten ta bej si me pelqen mua jo si derigjojne tjeret.
Shpresoj shpejt te kthehem ne Kosove dhe aty te vazhdoj ditet e pleqerise sime qe kan filluar te trokasin ke dera.
Ju puc te gjitheve
Pershendetje dhe te uroj mire se ardhjen e te kalosh shum mior midis nesh
Te uroj me zemer te jesh e lumtur me familjen tende e femijet me jete te gjate une i adhuroj femijet dhe pse jo deshiroj ti kem 4. ahahhahahahahhahah Te pershendes dhe shum respekte nga Sihana
Sihana- Anėtarė
- Lokacioni: Rhodos-Greece
Postime: 273
Kyējet nė forum: 5432
Regjistruar mė: 11/06/2007
Profesioni: Laborant Dentar
Vėrejtjet: Ju faleminderit per ndihmen tuaj si Moderatore e Forumit te uroj suksese
erza pershendetje e mires ke ardh ne mesin tone

GISHTEZA- Anėtarė
- Lokacioni: andej kendej gjithandej
Postime: 700
Kyējet nė forum: 5738
Regjistruar mė: 04/06/2007
Erza, miresevjen
Per dy gjera qe doja ti thoja i tha z.Adem por edhe une po i them me fjalet e mia:
Je nje nene tipike kosovare dhe nuk je kurrefare makine.
Je ne moshe te re (31) dhe ke jeten perpara. Ende nuk e ke kohen t'a kthesh koken prapa dhe te shikosh vitet qe ke lene pas.
Erza, dua ta tregoj nje te vertete qe lidhet me plleshmerine e nenave shqiptare - dikur.
Gjyshja ime (nga babai) kishte 15 femije ndersa gjyshja tjeter (nga nena) kishte 10 femije. Kur e pyesnin gjyshen nga nena se sa femije i ka, ajo thoshte: i kam vetem 10.
Me rrespekt
deti
Per dy gjera qe doja ti thoja i tha z.Adem por edhe une po i them me fjalet e mia:
Je nje nene tipike kosovare dhe nuk je kurrefare makine.
Je ne moshe te re (31) dhe ke jeten perpara. Ende nuk e ke kohen t'a kthesh koken prapa dhe te shikosh vitet qe ke lene pas.
Erza, dua ta tregoj nje te vertete qe lidhet me plleshmerine e nenave shqiptare - dikur.
Gjyshja ime (nga babai) kishte 15 femije ndersa gjyshja tjeter (nga nena) kishte 10 femije. Kur e pyesnin gjyshen nga nena se sa femije i ka, ajo thoshte: i kam vetem 10.
Me rrespekt
deti

deti- Administrator
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 1925
Kyējet nė forum: 6892
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
:: Prezentimi i Djemve
UNE JAM STINE JAM 24 VJEC JETOJ NE DR TE TJERAT ME VONE
stine- Anėtarė
- Postime: 6
Kyējet nė forum: 5325
Regjistruar mė: 15/07/2007
Jam Manushaqja nga Tirana dhe ju pergezoj per perparimet qe keni bere.Edhe pse i ri ne moshe ky forum prape eshte po aq i kendshem dhe profesionist sa dhe nje i madh(ne moshe).Jam 26 vjec dhe banoj e jetoj ne Tirane. Hobi im muzika dhe kercimi.Profesioni ??????Mire se ju gjeta te gjitheve!
manushaqe- Anėtarė
- Lokacioni: TIRANE
Postime: 1
Kyējet nė forum: 5328
Regjistruar mė: 14/07/2007
Profesioni: Psikologe
Te them te drejten nuk me pelqen te flas mbi veten po kur lexova kete teme u bera xheloze:P
Perdor si emer ne forum"bovari"dmth me te nuk kemi asgje te perbashket por emri me pelqen dhe e perdor.
Jetoj ne lindje domethene ne token qe e ka harruar zoti
Akoma me libra ne dore jam ama me pelqen studimi "dituria nuk ka moshe" eshte sllogani qe me pelqen me shume.
Me pelqen shume replikat e politikes dhe historise pa mare parasysh profilin qe studijoj sepse me detyrojne te kerkoj me shume per te bere debat me cilesor po nejse.
Degjoj muzike rep pasi eshte kritikuese dhe vecanerisht isnstrumentale veēanerisht violine.
Dhe 2 veti qe ju jap shume vlere dhe nuk lejoj te keqperdoren jane "Fjala e dhene dhe Drejtesia"
pa haru jam nje kotele e bukur apo jo?edhe foton ua kam vene
Perdor si emer ne forum"bovari"dmth me te nuk kemi asgje te perbashket por emri me pelqen dhe e perdor.
Jetoj ne lindje domethene ne token qe e ka harruar zoti

Akoma me libra ne dore jam ama me pelqen studimi "dituria nuk ka moshe" eshte sllogani qe me pelqen me shume.
Me pelqen shume replikat e politikes dhe historise pa mare parasysh profilin qe studijoj sepse me detyrojne te kerkoj me shume per te bere debat me cilesor po nejse.
Degjoj muzike rep pasi eshte kritikuese dhe vecanerisht isnstrumentale veēanerisht violine.
Dhe 2 veti qe ju jap shume vlere dhe nuk lejoj te keqperdoren jane "Fjala e dhene dhe Drejtesia"
pa haru jam nje kotele e bukur apo jo?edhe foton ua kam vene

bovari- GlobalModerator
- Lokacioni: Istanbul
Postime: 690
Kyējet nė forum: 5364
Regjistruar mė: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma
Ne fillim po te falenderoj per fjalet dhe se dyti te uroj ..........Mire se erdhe manushaqa uroj qe te kalosh mire midis nesh.

Sihana- Anėtarė
Vėrejtjet: Ju faleminderit per ndihmen tuaj si Moderatore e Forumit te uroj suksese
Stine mire se erdhe ne kete forum uroj te kalosh sa me bukur ne shoqerin tone .

Sihana- Anėtarė
Manushaqe, mire se vjen ne forumin tone te ri. Eshte vertete i kendshem, kurse profesionist do ta bejme se bashku, patjeter.
Pra tani kemi edhe nje psikologe nga e cila do kerkojme ndihme kohepaskohe, varesisht nga rastet. Dhe ti nuk do hezitosh te na ndihmosh apo jo?
Mireseerdhe
Pra tani kemi edhe nje psikologe nga e cila do kerkojme ndihme kohepaskohe, varesisht nga rastet. Dhe ti nuk do hezitosh te na ndihmosh apo jo?
Mireseerdhe

deti- Administrator
Mirė se vjen shaqe 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Prezentimi i Djemve
mirsejugjeta te gjithve flm per mikpritjen
stine- Anėtarė
Stine mire se na vjen disponim dhe argetim mik
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Prezentimi i Djemve
eh naki kete shpresoj edhe une lal.flm prej teje
stine- Anėtarė
Pėrshėndetjet e perzemėrta stafit dhe gjithė anėtarve te forumit. Ju uroj suksese vertet forum i pėlqyer dhe trajton tema sa arrita tė shof siperfaqėsisht.
E juaja Arta
E juaja Arta

Arta Bajrami- Anėtarė
- Postime: 1
Kyējet nė forum: 5280
Regjistruar mė: 30/07/2007
Profesioni: RNB Kėngėtare
Arta mbajte fjalen mirėsevjen ne forum shpresoj se edhe ketu ke mjaft tifoz te muzikes sate dhe shpresoj se do ja kalojme mire.
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Tue 31 Jul 2007, 12:59 pm, edituar 1 herė gjithsej

Arta miresevjen ne forumin tone po edhe ne tendin njekohesisht. Eshte kenaqesi te te kemi ne mesin tone. Shpresoj te gjesh ngapak kohe per forumin edhepse profesioni yt dhe angazhimet tua ne kete drejtim nuk te lene edhe aq kohe te lire.

deti- Administrator
Arta, tė dėshiroj argėtim tė kėndshmėm nė mesin tonė. Shpresoj se me aktivitetin tėnd do e bėnė mė tė pėlqyer kėtė forum.
Me respek
xheladin hamza
Me respek
xheladin hamza
xheladin- Anėtarė
- Postime: 71
Kyējet nė forum: 5418
Regjistruar mė: 15/06/2007
waw kenaqesi e vecante per mua te jete arta ne mesin ton une pelqej shum muziken tuaj arta sidomos videoklipin fundit te uroj me zemer mire se ardhje midis nesh kalofsh caste te mrekullueshme. 

Sihana- Anėtarė
Pershendetje e nderuara artistja e mirėnjohur e artit muzikor shqiptar Arta Bajrami
Pasi shoh gjithė kėto pershendetje pėr ty, edhe unė vendosa tė uroj mirėseardhje nė forumin tonė dhe ate siē thot deti forumin tuaj. U pajtova me konstatimin e detit se ti je e zėnė me aktivitete tė shumta tė profesionit tuaj por shpresoj se do tė gjesh kohė edhe pėr njė angazhim nė forum. Sidoqoftė, ne tė gjithė tė mirėpresim.
Kėtė e ke nga njėfar Adem plaku nga Rahoveci, urime dhe suksese tė reja
Pasi shoh gjithė kėto pershendetje pėr ty, edhe unė vendosa tė uroj mirėseardhje nė forumin tonė dhe ate siē thot deti forumin tuaj. U pajtova me konstatimin e detit se ti je e zėnė me aktivitete tė shumta tė profesionit tuaj por shpresoj se do tė gjesh kohė edhe pėr njė angazhim nė forum. Sidoqoftė, ne tė gjithė tė mirėpresim.
Kėtė e ke nga njėfar Adem plaku nga Rahoveci, urime dhe suksese tė reja
[size=12]Pershendetje arta.Mirseerdhe ne forum,uroj te gjesh kohe te shkuash ndonje gje qe nuk e dime edhe ne.Une nuk kam njohuri mbi muziken shqiptare dhe zhandrin qe ju i perkisni pasi me terheq me shume zhandri Hip Pop dhe Rep.po ne saje te ketij forumi ju njoha dhe e degjova disa kenge te juaja.Uroj te keni suksese.

bovari- GlobalModerator
- Lokacioni: Istanbul
Postime: 690
Kyējet nė forum: 5364
Regjistruar mė: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma
Lejla,
Mirė se na vjen ne forum shpresojme se do ja kalojme te gjithe se bashku mire fare.
Mirė se na vjen ne forum shpresojme se do ja kalojme te gjithe se bashku mire fare.

Faqja 2 e 30 •
1, 2, 3 ... 16 ... 30 
Faqja 2 e 30
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė
» Dua te Them..
» Kenaqem kur...
» Njeriu me i vecante qe keni njohur?
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» Deshira momentit...
» Durimi
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Thoni Diēka!