A mund te ndryshohet nje mashkull?
Faqja 1 e 1 • Share •
Re: A mund te ndryshohet nje mashkull?
Te embel, Vjollca.

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4473
Regjistrimi: 03/12/2008
Vėlla i dashur, ta thotė motra ty me plotė bindje se njė femėr tė ndryshon. Kur ajo tė ndryshon ty ? Kur ti shef se te femra seksi nuk ndodh mes kėmbėve, por mes dy veshėve. Pra kjo ėshtė qėshtje e trurit dhe si e tillė ka pėr tė ndryshuar, Nėse shef nė variantin e parė pajtohem me shkrimin qė bėre pėr shijen e ėmbel mė lartė.
Vjollca- Anėtarė

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 260
Poenat: 5106
Regjistrimi: 16/11/2007
Profesioni: Juriste
Sh. e Horoskopit: 
Vjollca, te kuptoje shume mire ty. Nese flasim per mua, atehere une te them se shof edhe tek varianti i pare edhe tek i dyti, dhe fatmirsisht nuk jam vetem, ka edhe te tjere meshkuj si dhe femra qe shohin keshtu. Po te shohim vetem tek varianti i pare do te dalloheshim pak nga kafshet. Sikur te shihnim vetem tek varianti i dyte, atehere do te ishte pak me mire se ne te paren, por do s'do te tregoheshim serioz dhe hiq se hiq te sinqert.
Ke arrite ta ndryshon dike personalisht, apo dikush ty? Nese po, me thuaj me pak fjale? Jam shume kurioz te lexoje.
Ke arrite ta ndryshon dike personalisht, apo dikush ty? Nese po, me thuaj me pak fjale? Jam shume kurioz te lexoje.

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4473
Regjistrimi: 03/12/2008
po sigurisht,duke i ven ne pah te metat dhe duke e ndihmuar ti korrigjoj ai mund te arrij ne perfeksionizmin qe ti dashuron

Aristogata- VIP

Lokacioni: shqiperi
Gjinia: 
Postime: 726
Poenat: 3656
Regjistrimi: 08/06/2009
po un mendoj qe ekzistojn 2lloj i meshkujv meshkujt labil dhe stabil, ata te cilet jan labil sigurisht qe ndrishojn mir po ato te cilet jan stabil asesi te ndrishojn pavarsisht personon qe e ka perball...
Genci-fr- Anėtarė

Lokacioni: kosov
Gjinia: 
Postime: 453
Poenat: 3426
Regjistrimi: 02/06/2009
Profesioni: ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Adonisi prej Thu 02 Jul 2009, 10:02 pm
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė
» Ēfarė ju bėri pėrshtypje sot!?