Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Faqja 5 e 26 • Share •
Faqja 5 e 26 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26 
Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Me kenaqesi. Qe besoj ne Zot pafundesisht e paske kuptuar mire. E kam thene shume here qe ne lindim me vulen e fatit varur ne qafe, por jemi ne ata qe vendosim ta bejme mik apo armik fatin tone. Per shortet e hidhura hedh zarin dy here, sepse po me ra kokes une gjithmone do gjej nje menyre per tu ndjere me mire dhe kete e bej Une, me vullnetin dhe forcat e mia, per veten time!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6729
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja"]Adonisi jo cdo gare eshte loje, prandaj mos dil me konkludime sipas kendveshtrimit tend e te thuash qe nuk ka si te jete ndryshe. Parim ne heshtje i cdo lufte eshte ekzistenca. Per shortet e hidhura hedh zarin dy here, sepse rolet e mia i caktoj une.
Mos u mundo te thuash se ky shkrim siper me ate qe keni shkruar tani eshte i njejte? E keni ndryshyar paksa, dhe kjo eshte mire kur njerezit e pranojne gabimin edhe indirekt. Edhe pse me mire mira te mires kish me qen sikur te kishe thene ka qen nje gabim drejtshkrimore dhe do te kuptoja. Por kjo qe e kam nenvizu, veq budalla nuk e kupton se eshte nje thenje e nje njeriu qe nuk beson ne Zot. Ai qe beson ne Zot shprehet krejtsisht ndryshe, nese do ta them? Edhe pse nuk i permbahem rregullave te besimit tend.
Mos u mundo te thuash se ky shkrim siper me ate qe keni shkruar tani eshte i njejte? E keni ndryshyar paksa, dhe kjo eshte mire kur njerezit e pranojne gabimin edhe indirekt. Edhe pse me mire mira te mires kish me qen sikur te kishe thene ka qen nje gabim drejtshkrimore dhe do te kuptoja. Por kjo qe e kam nenvizu, veq budalla nuk e kupton se eshte nje thenje e nje njeriu qe nuk beson ne Zot. Ai qe beson ne Zot shprehet krejtsisht ndryshe, nese do ta them? Edhe pse nuk i permbahem rregullave te besimit tend.

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4485
Regjistrimi: 03/12/2008
Kam sens peshimi me se te mjaftueshem sa per te vene ne peshore ate qe quhet gabim drejtshkrimor dhe ate qe quhet perceptim i gabuar, me beso. Ne shkrimin tim nuk ben pjese as njera e as tjetra! Une nuk mundohem te them asgje, sepse une e them gjithmone ate qe e mendoj. Ne jete kemi perplasje te bukura dhe te trishtueshme. Ata qe dine te menaxhojne me situata te tilla i kane nen kontroll qe te dyja keto ngjarje. Nuk di nese e ke shijuar kete ndjenje, gjithsesi eshte me se e nevojshme te dallosh misionin e qiellit dhe ate te tokes!
Per sonte e mbyllim me kaq! Naten!
Per sonte e mbyllim me kaq! Naten!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Si ta marr kete, si deshprim ne vete, ikje e natyrshme apo...? Sidoqofte, sot neser apo kurdo qofte gabimi mbetet gabim, e pranuat apo jo. Te mbetet ty te zgjesh vetem emrin e gabimit.
Une per vete do e pranoja thjeshte kete gabim. Sepse edhe une dikur kam qen sikur ju sot, besimtar i mire. Dhe sot, ndodhe qe te beje gabime dhe te shkruaj diqka qe reflekton si besimtar edhe pse s'jam. Ky eshte instikt njerezore, mos u ndiej keq.
Une per vete do e pranoja thjeshte kete gabim. Sepse edhe une dikur kam qen sikur ju sot, besimtar i mire. Dhe sot, ndodhe qe te beje gabime dhe te shkruaj diqka qe reflekton si besimtar edhe pse s'jam. Ky eshte instikt njerezore, mos u ndiej keq.

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Deshperim ne vete?! Perkundrazi, ndjehem shkelqyeshem. Vetem se nuk preferoj te humb kohe qe te bind ata qe kane vetebesim te tepruar, kur prioritete me te rendesishme me udheheqin ne jete. Mu desh te flija sepse me pret dite e lodhshme ne pune (mbase ti fle deri ne mesdite). Se kuptova akoma ku pe gabim ti, por po ngushellohem me faktin qe dikujt e bardha i duket e zeze. Pak rendesi ka kjo! Ngelesh i pershendetur nga ana ime!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
- Si shikohen nga kotelja personat me vetebesim te tepruar?

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Kotelja shkruajti:Deshperim ne vete?! Perkundrazi, ndjehem shkelqyeshem. Vetem se nuk preferoj te humb kohe qe te bind ata qe kane vetebesim te tepruar, kur prioritete me te rendesishme me udheheqin ne jete. Mu desh te flija sepse me pret dite e lodhshme ne pune (mbase ti fle deri ne mesdite). Se kuptova akoma ku pe gabim ti, por po ngushellohem me faktin qe dikujt e bardha i duket e zeze. Pak rendesi ka kjo! Ngelesh i pershendetur nga ana ime!
Atehere ikje e natyrshme e femrave! Mund ta imagjinoje deri diku shkelqimin tuaj teksa me pergjigjeni. Nganjehere na tradhetojne lotet edhe pse mundohemi te jemi te forte. Edhe ne virtualitet nganjehere gishtat udhehiqen nga zemra dhe jo nga truri! Me mire te jete gjella e kryposur pak teper, se sa mos te kete krip fare, sepse do ishte pa shije, dhe nuk do te quhej gjelle, apo? Kam frike se, sikurse "rasti i botes" te kthehej ne rastin tend, dhe ta njihje Adonisin me shume se vitualisht, do ta kuptoje se ofendimin me te madhe ne jete e keni bere me mua, kur menduat se flej deri ne drek! Mund ti kem shume te meta, dhe ne fakt kam, por asnjehere s'kam qen dhe nuk jam arushe.
Ne dallim prej juve, une perkundrazi nuk perdore gjithqka vetem e vetem qe te fitoje "lojen"! Por,l uaje me te njejtat "vegla" qe luani edhe ju. Jo pse jeni e gjinis se kundert, por thjeshte qe jeni qenje njerezore.
...Megjithate gezohem kur filloje te njohe nje femer qe ka sado pak inat, sikurse ju.
Te ka ndodhe gjate jetes qe dhuratat e blera me shume kujdes te veqant, te mbesin thjeshte ne vitrinen tuaj, per shkaqe objektive ose subjektive?

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Naki shkruajti:- Si shikohen nga kotelja personat me vetebesim te tepruar?
Te vetequajturit te pagabueshem.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Adonisi shkruajti:Kotelja shkruajti:Deshperim ne vete?! Perkundrazi, ndjehem shkelqyeshem. Vetem se nuk preferoj te humb kohe qe te bind ata qe kane vetebesim te tepruar, kur prioritete me te rendesishme me udheheqin ne jete. Mu desh te flija sepse me pret dite e lodhshme ne pune (mbase ti fle deri ne mesdite). Se kuptova akoma ku pe gabim ti, por po ngushellohem me faktin qe dikujt e bardha i duket e zeze. Pak rendesi ka kjo! Ngelesh i pershendetur nga ana ime!
Atehere ikje e natyrshme e femrave! Mund ta imagjinoje deri diku shkelqimin tuaj teksa me pergjigjeni. Nganjehere na tradhetojne lotet edhe pse mundohemi te jemi te forte. Edhe ne virtualitet nganjehere gishtat udhehiqen nga zemra dhe jo nga truri! Me mire te jete gjella e kryposur pak teper, se sa mos te kete krip fare, sepse do ishte pa shije, dhe nuk do te quhej gjelle, apo? Kam frike se, sikurse "rasti i botes" te kthehej ne rastin tend, dhe ta njihje Adonisin me shume se vitualisht, do ta kuptoje se ofendimin me te madhe ne jete e keni bere me mua, kur menduat se flej deri ne drek! Mund ti kem shume te meta, dhe ne fakt kam, por asnjehere s'kam qen dhe nuk jam arushe.
Ne dallim prej juve, une perkundrazi nuk perdore gjithqka vetem e vetem qe te fitoje "lojen"! Por,l uaje me te njejtat "vegla" qe luani edhe ju. Jo pse jeni e gjinis se kundert, por thjeshte qe jeni qenje njerezore.
...Megjithate gezohem kur filloje te njohe nje femer qe ka sado pak inat, sikurse ju.
Te ka ndodhe gjate jetes qe dhuratat e blera me shume kujdes te veqant, te mbesin thjeshte ne vitrinen tuaj, per shkaqe objektive ose subjektive?
Gaboheni nese mendoni qe kur ju pergjigjem juve apo dikujt tjeter me xixellojne syte. Ate per gjellen nuk dita ku ta pozicionoj, sepse mu duk e panevojshme. Askush nuk ju quajti arushe, mos e merr ofendim ate qe thashe, ishte thjeshte nje supozim.
Me ngaterruat pak: thate qe nuk perdorni cdo vegel per te arritur qellimin sic bej une, POR luani me te njejtat vegla si une. Atehere i bie qe dhe ju nuk zgjedhni mjetet per te arritur qellimin (gje qe nuk eshte ne natyren time aspak), keshtu qe mos bini ne kundershtim me veten.
Pastaj, une inat nuk kam ndaj asgjeje sepse cdo gje e marr me shume sportivitet, thjeshte do thoja qe reflekset me aktivizohen ku dhe kur duhet!
Me ka ndodhur te blej dhurate, pastaj ta hedh ne koshin e plehrave sepse jam treguar zemergjere me shume se sa duhet!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
1. Mban emrin (e vertete) te nje luleje. Cilen lule e pelqeni me shume?
2. Mban nick-un e nje kafshe. Cilen kashte e pelqeni me shume?
3. Njeriu qe don lulet dhe kafshet patjeter se e don edhe natyren. Cilat jane imazhet-fenomenet natyrore qe ti i pelqen me shume?
2. Mban nick-un e nje kafshe. Cilen kashte e pelqeni me shume?
3. Njeriu qe don lulet dhe kafshet patjeter se e don edhe natyren. Cilat jane imazhet-fenomenet natyrore qe ti i pelqen me shume?

deti- Administrator

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 1923
Poenat: 6574
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
1. Orchidea e bardhe eshte lulja ime e preferuar. E vecante, mbretereshe e luleve.
2. Me pelqejne dy ekstremet e kafsheve: tigri dhe drenusha. Nuk le anash kotelet!!!
3. Muzgu veror, rrokullisja e diellit prapa kodrave eshte pamje qe me deh. Me ben shume pershtypje nje nate me vetetima, shi e bubullima. Me shume gotizem perbrenda.
2. Me pelqejne dy ekstremet e kafsheve: tigri dhe drenusha. Nuk le anash kotelet!!!
3. Muzgu veror, rrokullisja e diellit prapa kodrave eshte pamje qe me deh. Me ben shume pershtypje nje nate me vetetima, shi e bubullima. Me shume gotizem perbrenda.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Cfar eshte dashuria per ty?
Dhe kur dashuron Kotelja?
Dhe kur dashuron Kotelja?

memaliaj- VIP

Lokacioni: TIRANE
Gjinia: 
Postime: 3030
Poenat: 5183
Regjistrimi: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Sh. e Horoskopit: 
Dashuria eshte vete jeta!
Dhe une kam mesuar te dashuroj sa here qe mbush mushkerite ajer!
Dhe une kam mesuar te dashuroj sa here qe mbush mushkerite ajer!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
1. Kotelja cila eshte gjella jote e preferuar?
2. Cfar do ju thoje atyre qe te kan inat?
3. Nje experience e juaja ne kete komunitetin virtual ?
2. Cfar do ju thoje atyre qe te kan inat?
3. Nje experience e juaja ne kete komunitetin virtual ?

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
- Orizi, sido qe te jete i pergatitur, por me shume perime brenda me ben qe ti lepije gishtat.
- Ua shtofte Zoti inatin!
- Eksperience e bukur ka qene takimi me ty!!!
- Ua shtofte Zoti inatin!
- Eksperience e bukur ka qene takimi me ty!!!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
1. Na e pershkruaj nje mbremje ideale romantike per ty ?
2. Nese te rastis te jesh ne nje zenke ne mes dy shoqeve apo shokeve tuaj si do te reagoje ?
3. Ku qendron vecantia jote dhe si do te kishe deshire te konsideroj bota ?
2. Nese te rastis te jesh ne nje zenke ne mes dy shoqeve apo shokeve tuaj si do te reagoje ?
3. Ku qendron vecantia jote dhe si do te kishe deshire te konsideroj bota ?

1. Nje dhome e ndritur me qirinje dhe e shtruar me petale trendafilash.
2. Do perpiqesha t'i qetesoja dhe nese do te isha pjese e ngjarjes do tu jepja ndonje keshille.
3. Natyra ime luftarake dhe qetesia ne te vepruar shpesh ka qene tunduese per te tjeret. Pergjate ketyre viteve jeta me ka egersuar pak dhe me ka falur shume buzeqeshje. Pikerisht keshtu me sheh bota, te buzeqeshur dhe 'radikale'.
2. Do perpiqesha t'i qetesoja dhe nese do te isha pjese e ngjarjes do tu jepja ndonje keshille.
3. Natyra ime luftarake dhe qetesia ne te vepruar shpesh ka qene tunduese per te tjeret. Pergjate ketyre viteve jeta me ka egersuar pak dhe me ka falur shume buzeqeshje. Pikerisht keshtu me sheh bota, te buzeqeshur dhe 'radikale'.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja je duke u shetitur ne sheshin " Nene Tereza" ne Prishtine dhe papritmas shef te dashurin tuaj duke puthur nje vajze tjeter por ai nuk te veren. Ne mbremje i dashuri kthehet ke ti dhe ti e pyet " Ku ishe zemer" ai te pergjigjet si zakonisht si pergjigjem te gjithe ne meshkujt " Ah zemer isha ketu aty pata ca pune ... "
- Si do reagoje ti pas kesaj pergjigje te tije?
- Si do reagoje ti pas kesaj pergjigje te tije?

Do ti uroja fat me tjetren. E di ate fjalen e urte: per te prishur xhemperin nga nje vegez e vetme duhet nisur! Keshtu nisin gjerat kur dy persona nuk i mjaftojne njeri tjetrit.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Cili eshte ushqimi yt i preferuar?
Edituar pėr herė tė fundit nga GISHTEZA nė Fri 24 Jul 2009, 11:03 pm, edituar 1 herė gjithsej

GISHTEZA- Anėtarė

Lokacioni: andej kendej gjithandej
Gjinia: 
Postime: 700
Poenat: 5422
Orizi, sidomos ai me shume perime 

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:Adonisi shkruajti:Kotelja shkruajti:Deshperim ne vete?! Perkundrazi, ndjehem shkelqyeshem. Vetem se nuk preferoj te humb kohe qe te bind ata qe kane vetebesim te tepruar, kur prioritete me te rendesishme me udheheqin ne jete. Mu desh te flija sepse me pret dite e lodhshme ne pune (mbase ti fle deri ne mesdite). Se kuptova akoma ku pe gabim ti, por po ngushellohem me faktin qe dikujt e bardha i duket e zeze. Pak rendesi ka kjo! Ngelesh i pershendetur nga ana ime!
Gaboheni nese mendoni qe kur ju pergjigjem juve apo dikujt tjeter me xixellojne syte. Ate per gjellen nuk dita ku ta pozicionoj, sepse mu duk e panevojshme. Askush nuk ju quajti arushe, mos e merr ofendim ate qe thashe, ishte thjeshte nje supozim.
Me ngaterruat pak: thate qe nuk perdorni cdo vegel per te arritur qellimin sic bej une, POR luani me te njejtat vegla si une. Atehere i bie qe dhe ju nuk zgjedhni mjetet per te arritur qellimin (gje qe nuk eshte ne natyren time aspak), keshtu qe mos bini ne kundershtim me veten.
Pastaj, une inat nuk kam ndaj asgjeje sepse cdo gje e marr me shume sportivitet, thjeshte do thoja qe reflekset me aktivizohen ku dhe kur duhet!
Me ka ndodhur te blej dhurate, pastaj ta hedh ne koshin e plehrave sepse jam treguar zemergjere me shume se sa duhet!
Po e lem me kaq, sepse gjeja e vetem qe i kam friken eshte polit te kundert kur terbohet!
I ka ndodhe Koteles ta pyes veten se si te mesohet te filteroj? Edhe pse tingellon paksa marrezisht, megjithate nuk eshte e ketill dhe kete pyetje nuk e bejne femrat e marra.

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Te gjithe i frikesohen terbimit te femres, akoma me shume qetesise!
Kerkoj ndjese por pyetjen nuk e kuptova mire, per cfare lloj filtrimi e keni fjalen?
Kerkoj ndjese por pyetjen nuk e kuptova mire, per cfare lloj filtrimi e keni fjalen?
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Ēfarė mendoni rreth gjetjes sė njė arsimim i mirė? A ėshtė e rėndėsishme pėr tė dy femrave dhe meshkujve tė keni njė arsim sot?
***Love does something and takes me there next to you...***

Kotelja ka kohe nuk jemi takuar te vendi yne i preferuara me 5 yje - te " Furra e Qerimit " kur e ke ndermend te dukesh andej
?
?------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Faqja 5 e 26 •
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15 ... 26 
Faqja 5 e 26
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė