Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja ! 5 4.9 75

Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !

Faqja 9 e 26 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

k

Mesazh nga Kotelja prej Fri 31 Jul 2009, 9:53 am

Annika shkruajti:Cilat janė disa tė mira tė muzikės Kosovė?

Kosova si cdo vend tjeter eshte goditur nga muzika e bastarduar, por ka arritur ti ruaje vlerat e muzikes se mirefillte shqipe, sepse muzika qe ka vlera ka per ta afirmuar gjithmone veten ne publik. Kenget popullore, folkloristike, kenget e muzikes se lehte, ato me lahute, cifteli e sharki, kenget e muzikes rock, etj., qe te mos i permend me emra perfaqesuesit e denje te ketyre rrymave, sidomos te para viteve te 90-ta degjohen me endje akoma, sepse melodia e kapshme per veshin, zeri dritherues dhe mesazhi i qarte ben qe keto rryma t'i resistojne jovlerave, qe edhe ashtu kalimatare te rastit jane. Nuk ik dot pa te thene degjo kenget e te famshmes - bilbilit te Kosoves, Nexhmije Pagarusha dhe do te mrekullohesh nga zeri i saj!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Postime: 3033
Kyējet nė forum: 7049
Regjistruar mė: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !

Mesazh nga Kotelja prej Fri 31 Jul 2009, 9:55 am

Disconnect shkruajti:Embelsira e preferuar e Koteles?

Tiramisu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga Kotelja prej Fri 31 Jul 2009, 10:03 am

deti shkruajti:A eshte Kotelja djathtane apo majtane? Ketu mendoj: ne te shkruar, pune dore dhe ne pergjithesi ne veprimet e perditshme. A vuan dora e djathte me shume se e majta?

Me pelqeu shume kjo pyetje deti. Une di te shkruaj me te dy duart (me mire me te djathen), oren e mbaj gjithmone ne doren e djathte (diku kam lexuar qe eshte veti e njerezve te organizuar), me doren e majte pastroj xhamat... dhe pak a shume ne menyre te barabarte i ve ne fuksion te dy duart. Por kur mbaj thonje te gjate me ankohet gjithmone mami!!!

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga Annika prej Fri 31 Jul 2009, 10:58 am

Kotelja shkruajti:
Annika shkruajti:Cilat janė disa tė mira tė muzikės Kosovė?

Kosova si cdo vend tjeter eshte goditur nga muzika e bastarduar, por ka arritur ti ruaje vlerat e muzikes se mirefillte shqipe, sepse muzika qe ka vlera ka per ta afirmuar gjithmone veten ne publik. Kenget popullore, folkloristike, kenget e muzikes se lehte, ato me lahute, cifteli e sharki, kenget e muzikes rock, etj., qe te mos i permend me emra perfaqesuesit e denje te ketyre rrymave, sidomos te para viteve te 90-ta degjohen me endje akoma, sepse melodia e kapshme per veshin, zeri dritherues dhe mesazhi i qarte ben qe keto rryma t'i resistojne jovlerave, qe edhe ashtu kalimatare te rastit jane. Nuk ik dot pa te thene degjo kenget e te famshmes - bilbilit te Kosoves, Nexhmije Pagarusha dhe do te mrekullohesh nga zeri i saj!

flm Kotelja thėnė disa lidhje me muzikė flower

***Love does something and takes me there next to you...***

Annika
Administrator

Lokacioni: nė mbarė botėn
Postime: 6760
Kyējet nė forum: 8547
Regjistruar mė: 20/06/2007
Vėrejtjet:

http://www.nasergashi.com

Mesazh nga Kotelja prej Fri 31 Jul 2009, 11:33 am

Je e mireseardhur e dashur jocolor

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga deti prej Fri 31 Jul 2009, 12:48 pm

Jeta sot eshte shume dinamike. Ne jemi pothuajse robotė dhe cdo dite per ne eshte e planifikuar dhe programuar , thjeshte rutinė. Pak kohe na mbetet per veten tone.

- Vetėm sot do tė pėrpiqem tė gjejė gjysmė ore kohė pėr relaksim tė plotė, gjysmė ore kur do tė mund tė jem me vetveten.

Sa i permbahet Kotelja ketij rregulli?

deti
Administrator

Lokacioni: Kosovė
Postime: 1925
Kyējet nė forum: 6892
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist

Mesazh nga Kotelja prej Fri 31 Jul 2009, 1:11 pm

Si ekonomist qe je, duhet ta kesh degjuar shprehjen: Nuk ka pune emergjente, ka vetem njerez te ngadalshem. Une punoj me orar te plote, studioj ne nje shtet tjeter dhe udhetimi te merr kohe, vazhdimisht ndjek kurse, e kam rregull qe dy here brenda javes te dal per vrap te pakten nga 2 ore, gjithmone ne tavolinen time ka nje liber jashte profesionit tim, vizitoj te afermit e mi jashte Prishtines e sa e sa nevoja tjera perditshmerie dhe nuk guxoj te them qe jam lodhur, sepse do tregohesha e dobet dhe e paafte te menaxhoj kohen time, sepse realisht une nuk ndjej lodhje kur cdo gje e bej me vullnet te madh. Kur kam nga ato ditet permbytese, shpesh shkoj tek nje grua e vjeter e cila i ka duart e arta per masazh. Ka gjithmone nje menyre per ta larguar lodhjen, vetem duhet te dish cila eshte me efikase per ty.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga Adonisi prej Sat 01 Aug 2009, 11:35 am

Ku eshte ndryshimi ne mes te Koteles ketu ne forum dhe Edones ( emri i vertete, nese nuk gabohem) ne jeten jashte forumit?
Si qenje njerezore qe jeni, edhe ju i keni gabimet e juaja siq i ka qdo njeri tjeter. Gabimet te cilat nganjehere i bejme heret dhe na sherbejne per te mire gjate jetes, si dhe gabime te vonshme ( une i quaje) te cilat perveq se nuk na sherbejne per te mire, len nje kujtim te hidhur dhe veshtire te zevendesojme me diqka tjetere...Nese Kotelja do te ishte edhe njehere 16 vjeq, a do ndryshonte zgjedhjet e saj qe ika bere deri me sot ne qdo sfere te jetes, apo do ndiqte po te njejten rruge??

Adonisi
Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4800
Regjistruar mė: 03/12/2008

Mesazh nga memaliaj prej Mon 03 Aug 2009, 11:45 am

Ku do jet Kotelja ne 13 gusht?

memaliaj
VIP

Lokacioni: TIRANE
Postime: 3030
Kyējet nė forum: 5498
Regjistruar mė: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt

Mesazh nga Annika prej Thu 06 Aug 2009, 10:23 pm

Cila mendoni ju se sezonit ėshtė mė mirė? Very Happy

***Love does something and takes me there next to you...***

Annika
Administrator

Lokacioni: nė mbarė botėn
Postime: 6760
Kyējet nė forum: 8547
Regjistruar mė: 20/06/2007
Vėrejtjet:

http://www.nasergashi.com

Mesazh nga Kotelja prej Wed 12 Aug 2009, 5:28 pm

Adonisi shkruajti:Ku eshte ndryshimi ne mes te Koteles ketu ne forum dhe Edones ( emri i vertete, nese nuk gabohem) ne jeten jashte forumit?
Si qenje njerezore qe jeni, edhe ju i keni gabimet e juaja siq i ka qdo njeri tjeter. Gabimet te cilat nganjehere i bejme heret dhe na sherbejne per te mire gjate jetes, si dhe gabime te vonshme ( une i quaje) te cilat perveq se nuk na sherbejne per te mire, len nje kujtim te hidhur dhe veshtire te zevendesojme me diqka tjetere...Nese Kotelja do te ishte edhe njehere 16 vjeq, a do ndryshonte zgjedhjet e saj qe ika bere deri me sot ne qdo sfere te jetes, apo do ndiqte po te njejten rruge??

Edhe 100 here po te kthehesha pas nuk do ndryshoja asgje pervec nje fakti: do rritesha me ngadale, perkrah moshatareve te mi.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga Kotelja prej Wed 12 Aug 2009, 5:29 pm

memaliaj shkruajti:Ku do jet Kotelja ne 13 gusht?

Ne shume vende dhe me shume njerez qe i kam perzemer.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga Kotelja prej Wed 12 Aug 2009, 5:30 pm

Annika shkruajti:Cila mendoni ju se sezonit ėshtė mė mirė? Very Happy

Dimri, sepse njerezit behen me te ngrohte.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga deti prej Thu 13 Aug 2009, 8:47 am

Secili nga ne, gjate formimit te personalitetit tonė patjeter se marrim nga dicka edhe prej prinderve.
Ke trasheguar me shume veti - cilesi nga nena apo nga baba?

deti
Administrator

Mesazh nga Lukja prej Thu 13 Aug 2009, 11:31 am

Pershendetje Kotelja

Kam nje pyetje per ju Kotelja: Sa ndikojn fjalet e te tjerve ne vlersimin e nje personi tek ju Kotelja.

Lukja
Anėtarė

Lokacioni: Prishtine
Postime: 689
Kyējet nė forum: 4405
Regjistruar mė: 05/11/2008
Profesioni: Ekonomiste

Mesazh nga Kotelja prej Thu 13 Aug 2009, 12:09 pm

deti shkruajti:Secili nga ne, gjate formimit te personalitetit tonė patjeter se marrim nga dicka edhe prej prinderve.
Ke trasheguar me shume veti - cilesi nga nena apo nga baba?

Nga babai im kam trasheguar karakterin e forte dhe vullnetin per lufte te drejte, ndersa nga nena kam trasheguar butesine, bashkendjesine me te tjeret dhe cdo virtyt qe te ngre ne piedestalin e te qenit njeri i urte e punetor.

Edituar pėr herė tė fundit nga Kotelja nė Thu 13 Aug 2009, 12:49 pm, edituar 1 herė gjithsej

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga Kotelja prej Thu 13 Aug 2009, 12:11 pm

Lukja shkruajti:Pershendetje Kotelja

Kam nje pyetje per ju Kotelja: Sa ndikojn fjalet e te tjerve ne vlersimin e nje personi tek ju Kotelja.

Pershendetje Lukja, uroj te jesh mire!

Une boten dhe gjithcka brenda saj e shoh me syte e mi, asnjehere me syte e botes.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga deti prej Thu 13 Aug 2009, 12:36 pm

Ke nje bote te madhe te brendshme.
Sa arrinė qe gjithe kete potence te brendshme ta ndashė me te tjeret? A gjen ne jete njerez sikur veten ne menyre qe te japish dhe te marrish ne te njejten kohe aq sa do doje ti?
Ne terminologjine e tregut: ēfare eshte balanca e ketyre raporteve: oferta dhe kerkesa, gjithmone per potencialin dhe energjine tende te brendshme?

deti
Administrator

Mesazh nga Kotelja prej Thu 13 Aug 2009, 12:58 pm

Jam shume kerkuese ndaj vetes, mbase edhe me shume se sa duhet dhe kjo shpesh me ka bere te mendoj qe askush nuk di te ec rrugeve qe qojne drejt zemres sime. Por, jeta eshte plot koloritet dhe ne cdo nuance kam verejtur qe njerezit zene vend brenda meje, duke mbushur cdo boshllek e duke ndicuar cdo erresire qe te fal jeta, dhe duke me dhuruar dashuri. Sipas terminologjise se tregut: me shume jap se sa marr, sepse shija ime eshte tejet e holle dhe specifike.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga deti prej Thu 13 Aug 2009, 1:05 pm

Zhgenjimi!
Te ka ndodhur ndonjehere te zhgenjehesh ne jete? Nese po, cili eshte zhgenjimi yt me i madh?

deti
Administrator

Mesazh nga Kotelja prej Thu 13 Aug 2009, 2:08 pm

Zhgenjimin me te madh e kam dhurate nga raca njerezore.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga Adonisi prej Thu 13 Aug 2009, 9:32 pm

Kotelja shkruajti:
Adonisi shkruajti:Ku eshte ndryshimi ne mes te Koteles ketu ne forum dhe Edones ( emri i vertete, nese nuk gabohem) ne jeten jashte forumit?

Edhe 100 here po te kthehesha pas nuk do ndryshoja asgje pervec nje fakti: do rritesha me ngadale, perkrah moshatareve te mi.

Sa do qe mundohemi, nuk mund te jemi vetevetja neper forume apo qofte ne Msn. Sepse mundesit qe i kemi perpara, jemi te "imponuar" sado pak te mos jemi vetvetja plotesisht apo aspak!
Dhe pyetja tjetere. Jeni ndihere e befasuar per kete datlindje tuajen, po apo jo?

Adonisi
Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4800
Regjistruar mė: 03/12/2008

Mesazh nga Kotelja prej Fri 14 Aug 2009, 2:21 pm

Po Adonisi, shume befasi te bukura kam perjetuar kesaj radhe, por as nuk e mohoj qe mengjesin e kam pasur pak te trishtueshem sepse binjaku im dhe motra ime e vetme jetojne ne Amerike dhe ka pasur momente kur jam ndjere vertete e merzitur, por fale miqve dhe atyre qe me duan kam arritur te mbush cdo grimce zbrazetire. Smile

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster

Mesazh nga memaliaj prej Sat 15 Aug 2009, 10:42 pm

clidhja ka kotelja me artin gotik ose me mire le te themi: me "gjithcka gotike"?
a ke vizituar ndonje nga katedralet e stilit gotik ne france, ku eshte dhe vendi me pranin me te madhe te artit gotik?

memaliaj
VIP

Lokacioni: TIRANE
Postime: 3030
Kyējet nė forum: 5498
Regjistruar mė: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt

Mesazh nga deti prej Mon 17 Aug 2009, 10:16 am

Eshte fat dhe kenaqesi e madhe per prinderit kur kane femije binjak. Nder ta jam edhe une (kam vajzat binjake) dhe e njoh shume mire kete ndjenje.

- Do deshiroje edhe ti te kishe te njejtin fat?
- Binjaket ne familjen tuaj, jane trashegim nga baba apo nena?
- Sa te mungon gjysma e jote (edhepse e gjinise se kundert)?

deti
Administrator

Faqja 9 e 26 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi