Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Faqja 10 e 26 • Share •
Faqja 10 e 26 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26 
Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
memaliaj shkruajti:clidhja ka kotelja me artin gotik ose me mire le te themi: me "gjithcka gotike"?
a ke vizituar ndonje nga katedralet e stilit gotik ne france, ku eshte dhe vendi me pranin me te madhe te artit gotik?
Ne France nuk kam qene, por me terheqin tmerrsisht shume gjerat e frikshme, te mistershme, gotike, enigmat qe as koha nuk ua ka zgjidhur nyjet. Kenaqem kur shoh filma te tille, video te tilla, kur lexoj per artin gotik dhe te rrenqethurat qe te fal ky art.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6723
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Si ndihet Kotelja ne kto momemte
lolita- VIP

Lokacioni: podujeve
Gjinia: 
Postime: 6749
Poenat: 8530
Regjistrimi: 16/11/2008
deti shkruajti:Eshte fat dhe kenaqesi e madhe per prinderit kur kane femije binjak. Nder ta jam edhe une (kam vajzat binjake) dhe e njoh shume mire kete ndjenje.
- Do deshiroje edhe ti te kishe te njejtin fat?
- Binjaket ne familjen tuaj, jane trashegim nga baba apo nena?
- Sa te mungon gjysma e jote (edhepse e gjinise se kundert)?
Kam lexuar qe cdo e dyta gjenerate mund te lind binjake, por praktika deshmon te kunderten.
-Eshte deshire imja e kahmotshme qe te behem nene e binjakeve, edhe pse marredhenia e ngushte qe ekziston mes tyre shpesh me ka bere te ndjehem cuditshem, kam ndjere sikur binjaku im eshte gjysma ime dhe pa te une nuk jam e plotesuar.
-Jane nga familja e nenes.
-Me mungon sic i mungon shkretetires shiu, dhe ky mall ka ne vete shume trishtim, nevoje per pranine e tij, buzeqeshjen e cila i jepte kuptim dites dhe nates time. Ajo kaltersi e syve te tij e bente te kthjellet cdo turbulence ne jetet tona, qartesonte cdo dileme dhe e zhveshte deri ne lakuriqesi cdo dyshim. Tani na ndan oqeani, nje bote e tere, por shpirtin kemi lene peng tek njeri tjetri!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
lolita shkruajti:Si ndihet Kotelja ne kto momemte
E lodhur nga rruga.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Buzeqeshja ne kete avatar eshte shume i embel .
Ne realitet tek ti eshte e njejta buzeqeshje?

GISHTEZA- Anėtarė

Lokacioni: andej kendej gjithandej
Gjinia: 
Postime: 700
Poenat: 5416
Sa mund ti lexosh njerezit nga pamja vizuele dhe sjelljet e tyre? (jo me paragjykime).

deti- Administrator

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 1923
Poenat: 6568
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Sipas Koteles, mund te ndodhe qe nje persone qe e dashurone sinqerisht, nje dite te mund ta urren me gjithe shpirte dhe resiprokisht?

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4479
Regjistrimi: 03/12/2008
GISHTEZA shkruajti:Buzeqeshja ne kete avatar eshte shume i embel .
Une hyj ne radhen e atyre njerezve me natyre te gjalle, plot harmoni. Ne pergjithesi jam e buzeqeshur dhe kur buzeqeshja del nga shpirti gjithmone e embel eshte.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
deti shkruajti:Sa mund ti lexosh njerezit nga pamja vizuele dhe sjelljet e tyre? (jo me paragjykime).
Ne kete aspekt me kane ndihmuar mjaft disa libra psikologjike qe kam lexuar dhe nga kjo kam nxjerr mesazhin qe perqohej te lexuesi: sjelljet e individit, reagimet, qendrimet jane pasqyrim/transmetim i botes se tij te brendshme dhe se njeriu nuk mund te rrije gjate jashte lekures se vet.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Adonisi shkruajti:Sipas Koteles, mund te ndodhe qe nje persone qe e dashurone sinqerisht, nje dite te mund ta urren me gjithe shpirte dhe resiprokisht?
Po mund te ndodh, jane ndjenja qe me kohe shendrrohen ne nuanca te tjera.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Ke pasur disa detyrime perkujdesje per web faqen a duhet te falenderoj publikisht apo akoma vlen ajo shprehja jote " Miku mikun nuk e falenderon kurre por ben ate qe duhet bere dhe ka obligim per te " 

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Une nuk e quaj detyre kete, kete e bej me kenaqesi sepse kjo shoqeri me clodh, me ben te qesh e te ndjehem mire.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Nje mik i mire ka vlere te madhe.
Ke sakrifikuar ndonjehere per mikun/miken?
Ke sakrifikuar ndonjehere per mikun/miken?

deti- Administrator

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Jo nje here, por disa here. Dhe jam e lumtur qe une, poashtu, kam miq qe kane sakrifikuar per mua. Kjo eshte ndjenje fisnike.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Secili nga ne ka egon e vet, unin te cilin e ruajme dhe e mbrojme.
Sa je kryeneēe dhe sa leshon pe ndaj te tjereve? (gjithmone ne kuptimin pa demtuar veten.)
Sa je kryeneēe dhe sa leshon pe ndaj te tjereve? (gjithmone ne kuptimin pa demtuar veten.)

deti- Administrator

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Njerezit me thone se pikerisht kjo eshte e vecanta ime, kryeneēesia. Jam shume e vendosur, ndonjehere edhe jo shume tolerante. Por kjo veti imja me ka sherbyer shume gjate jetes, per te mire.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:Njerezit me thone se pikerisht kjo eshte e vecanta ime, kryeneēesia. Jam shume e vendosur, ndonjehere edhe jo shume tolerante. Por kjo veti imja me ka sherbyer shume gjate jetes, per te mire.
A tregoheni kryeneqe edhe atehere kur jeni e vedijshme qe keni te drejte vetem pakes. Pra, e beni kete vetem qe mos te dukeni e dyshimte para te tjereve dhe mundoheni te reflektoni me sa me shume besim ne vete?

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4479
Regjistrimi: 03/12/2008
Gjithmone ju rri pas fjaleve te mia dhe kembengul vetem atehere kur mendoj se kam te drejte, ndersa jotoleranca ime prek ekstremin ndaj cdo padrejtesie dhe mashtrimi.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
1. Ke mbajtur ndonjehere ditar?
2. Foto albumet nga jeta e femijerise i shikon ndonje here?, si ndjehesh ne ato momente?
2. Foto albumet nga jeta e femijerise i shikon ndonje here?, si ndjehesh ne ato momente?

deti- Administrator

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Jam i ri, une ne ket forum, me thuaj diq per veten tende Kotele.
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5873
Regjistrimi: 24/02/2009
deti shkruajti:1. Ke mbajtur ndonjehere ditar?
Kam mbajtur gjate moshes se adoleshences dhe e kam nderprere sepse cdo gje e perjetoja me gjithe shpirt dhe kur e pasqyroja ne leter sikur dukej me e zbehte.
Fotot e femjerise i shoh shpesh bashke me familjen time dhe ndjej nostalgji per ate kohe. Me duket qe jam rritur shume shpejt.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
elhamiu shkruajti:jam i rii une ne ket forummm, ma thuj diq per veten tende kotele
Elhami, qe te mos perseriten shume bisedat mund te lexosh dicka nga fillimi i bisedes rreth meje. Respekt!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Netet e kthjelleta verore jane vertete te bukura. Hena, yjet qe vezullojne ne qiell, ndonje meteor qe bie dhe tretet ne hapesire, japin nje pamje impozante.
Ēfarė sheh ti ne kete hapesire misterioze dhe te pafund?

deti- Administrator

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Pershendetje Kotelja
Pyetja ime eshte shum e thjesht por qe me intereson ta di se me cilin prind Kotelja eshte e lidhur me shum me Mamin apo Babin, dhe mos me thuaj me te dy se nuk te ze bes, te dy e di qe i do shum por qe njerin e veqon per disa gjera me teper, vajzat zakonisht jan te lidhura ngusht me shum me Babin besoi, une per vete ashtu kam qen.
Pyetja ime eshte shum e thjesht por qe me intereson ta di se me cilin prind Kotelja eshte e lidhur me shum me Mamin apo Babin, dhe mos me thuaj me te dy se nuk te ze bes, te dy e di qe i do shum por qe njerin e veqon per disa gjera me teper, vajzat zakonisht jan te lidhura ngusht me shum me Babin besoi, une per vete ashtu kam qen.

Lukja- Anėtarė

Lokacioni: Prishtine
Gjinia: 
Postime: 689
Poenat: 4084
Regjistrimi: 05/11/2008
Profesioni: Ekonomiste
Sh. e Horoskopit: 
deti shkruajti:Netet e kthjelleta verore jane vertete te bukura. Hena, yjet qe vezullojne ne qiell, ndonje meteor qe bie dhe tretet ne hapesire, japin nje pamje impozante.
Shoh doren e Krijuesit dhe nuk ngopem se pari ate mrekulli, e cila me rremben e me le pa fryme.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Faqja 10 e 26 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26 
Faqja 10 e 26
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė