Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Faqja 10 e 26 • Share •
Faqja 10 e 26 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26 
Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Njerezit me thone se pikerisht kjo eshte e vecanta ime, kryeneēesia. Jam shume e vendosur, ndonjehere edhe jo shume tolerante. Por kjo veti imja me ka sherbyer shume gjate jetes, per te mire.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6729
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:Njerezit me thone se pikerisht kjo eshte e vecanta ime, kryeneēesia. Jam shume e vendosur, ndonjehere edhe jo shume tolerante. Por kjo veti imja me ka sherbyer shume gjate jetes, per te mire.
A tregoheni kryeneqe edhe atehere kur jeni e vedijshme qe keni te drejte vetem pakes. Pra, e beni kete vetem qe mos te dukeni e dyshimte para te tjereve dhe mundoheni te reflektoni me sa me shume besim ne vete?

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4485
Regjistrimi: 03/12/2008
Gjithmone ju rri pas fjaleve te mia dhe kembengul vetem atehere kur mendoj se kam te drejte, ndersa jotoleranca ime prek ekstremin ndaj cdo padrejtesie dhe mashtrimi.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
1. Ke mbajtur ndonjehere ditar?
2. Foto albumet nga jeta e femijerise i shikon ndonje here?, si ndjehesh ne ato momente?
2. Foto albumet nga jeta e femijerise i shikon ndonje here?, si ndjehesh ne ato momente?

deti- Administrator

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 1923
Poenat: 6574
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Jam i ri, une ne ket forum, me thuaj diq per veten tende Kotele.
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5879
Regjistrimi: 24/02/2009
deti shkruajti:1. Ke mbajtur ndonjehere ditar?
Kam mbajtur gjate moshes se adoleshences dhe e kam nderprere sepse cdo gje e perjetoja me gjithe shpirt dhe kur e pasqyroja ne leter sikur dukej me e zbehte.
Fotot e femjerise i shoh shpesh bashke me familjen time dhe ndjej nostalgji per ate kohe. Me duket qe jam rritur shume shpejt.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
elhamiu shkruajti:jam i rii une ne ket forummm, ma thuj diq per veten tende kotele
Elhami, qe te mos perseriten shume bisedat mund te lexosh dicka nga fillimi i bisedes rreth meje. Respekt!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Netet e kthjelleta verore jane vertete te bukura. Hena, yjet qe vezullojne ne qiell, ndonje meteor qe bie dhe tretet ne hapesire, japin nje pamje impozante.
Ēfarė sheh ti ne kete hapesire misterioze dhe te pafund?

deti- Administrator

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Pershendetje Kotelja
Pyetja ime eshte shum e thjesht por qe me intereson ta di se me cilin prind Kotelja eshte e lidhur me shum me Mamin apo Babin, dhe mos me thuaj me te dy se nuk te ze bes, te dy e di qe i do shum por qe njerin e veqon per disa gjera me teper, vajzat zakonisht jan te lidhura ngusht me shum me Babin besoi, une per vete ashtu kam qen.
Pyetja ime eshte shum e thjesht por qe me intereson ta di se me cilin prind Kotelja eshte e lidhur me shum me Mamin apo Babin, dhe mos me thuaj me te dy se nuk te ze bes, te dy e di qe i do shum por qe njerin e veqon per disa gjera me teper, vajzat zakonisht jan te lidhura ngusht me shum me Babin besoi, une per vete ashtu kam qen.

Lukja- Anėtarė

Lokacioni: Prishtine
Gjinia: 
Postime: 689
Poenat: 4090
Regjistrimi: 05/11/2008
Profesioni: Ekonomiste
Sh. e Horoskopit: 
deti shkruajti:Netet e kthjelleta verore jane vertete te bukura. Hena, yjet qe vezullojne ne qiell, ndonje meteor qe bie dhe tretet ne hapesire, japin nje pamje impozante.
Shoh doren e Krijuesit dhe nuk ngopem se pari ate mrekulli, e cila me rremben e me le pa fryme.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Lukja shkruajti:Pershendetje Kotelja
Raporti im me ta nuk pershkruhet dot me fjale. Babi eshte piktura e perspektives dhe suksesit per mua, mami eshte piktura e urtesise dhe dashurise. Une ndjej mungesen e tyre edhe kur i kam prane, prandaj ata jane njejte te dashur per mua, dhe si ndaj dot ashtu sic nuk mund ti ndaj dy syte e ballit.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Beson ne magji?

deti- Administrator

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:elhamiu shkruajti:jam i rii une ne ket forummm, ma thuj diq per veten tende kotele
Elhami, qe te mos perseriten shume bisedat mund te lexosh dicka nga fillimi i bisedes rreth meje. Respekt!
aq merzi e paskee ta thuash shkurttt ,. kerkoj faljeee, kjo tem mbyllet per muaaa

Gjinia: 
elhamiu shkruajti:Kotelja shkruajti:elhamiu shkruajti:jam i rii une ne ket forummm, ma thuj diq per veten tende kotele
aq merzi e paskee ta thuash shkurttt ,. kerkoj faljeee, kjo tem mbyllet per muaaa
Elhami, burrat nuk dorzohen kaq shpejte. Te pakten jo pa diplomaci dhe kaq lire. Kerko me shume prej vetes ne menyre qe te tjeret te japin po aq.
Kotelja, nese keni dy zgjedhje. E para, nje mashkull i cili ka qen njehere i martuar per nje kohe te caktuar, por qe ndjehesh mire duke qen vetevetja pran tije. Apo, nje mashkull beqare, por qe te duhet te ben disa ndryshime ne menyren e te jetuarit tuaj, per tu ndjere mire pran atij?

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4485
Regjistrimi: 03/12/2008
deti shkruajti:Beson ne magji?
Nuk kam besuar kurre dhe gjithmone me jane neveritur bisedat e tilla, por tani e kuptoj qe disa njerez lejojne tu futet djalli ne shpirt dhe mendje, dhe kane mundesi tu bejne keq te tjereve ne menyra jo te zakonshme.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
elhamiu shkruajti:Kotelja shkruajti:elhamiu shkruajti:jam i rii une ne ket forummm, ma thuj diq per veten tende kotele
Nuk ke nevoje te rrembehesh kaq shume i nderuar elhami.

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Adonisi shkruajti:elhamiu shkruajti:Kotelja shkruajti:elhamiu shkruajti:jam i rii une ne ket forummm, ma thuj diq per veten tende kotele
Elhami, burrat nuk dorzohen kaq shpejte. Te pakten jo pa diplomaci dhe kaq lire. Kerko me shume prej vetes ne menyre qe te tjeret te japin po aq.
Kotelja, nese keni dy zgjedhje. E para, nje mashkull i cili ka qen njehere i martuar per nje kohe te caktuar, por qe ndjehesh mire duke qen vetevetja pran tije. Apo, nje mashkull beqare, por qe te duhet te ben disa ndryshime ne menyren e te jetuarit tuaj, per tu ndjere mire pran atij?
Jane dy raste krejt te ndryshme, por te pranueshme ne menyra te vecanta.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
[quote="Adonisi"]
Elhami, burrat nuk dorzohen kaq shpejte. Te pakten jo pa diplomaci dhe kaq lire. Kerko me shume prej vetes ne menyre qe te tjeret te japin po aq. quote]
ti ke drejtt , por si kthej kjo pergjigjenn , pse te flas ketu ke kjo tem,ose tek kjo , une per vetin kerkoj aq sa une kerkova diq, kjo tregoj veten qe une nuk e fus veten prap er tu ber si lakmitar me nji postim tjeter qe te ma kthej pergjgijen me nji pyetje tregoj veten , kaq, nuk ja vlen shkurt te them me, pse te lodhemm iiiiiiiiiiiii, njeriu tregohen me 1 pyetje ose me nji vler te vetmee, miku duket ne diten e veshtir, edhe kjo, pyeta, shiko si ma kthej.
Elhami, burrat nuk dorzohen kaq shpejte. Te pakten jo pa diplomaci dhe kaq lire. Kerko me shume prej vetes ne menyre qe te tjeret te japin po aq. quote]
ti ke drejtt , por si kthej kjo pergjigjenn , pse te flas ketu ke kjo tem,ose tek kjo , une per vetin kerkoj aq sa une kerkova diq, kjo tregoj veten qe une nuk e fus veten prap er tu ber si lakmitar me nji postim tjeter qe te ma kthej pergjgijen me nji pyetje tregoj veten , kaq, nuk ja vlen shkurt te them me, pse te lodhemm iiiiiiiiiiiii, njeriu tregohen me 1 pyetje ose me nji vler te vetmee, miku duket ne diten e veshtir, edhe kjo, pyeta, shiko si ma kthej.

Gjinia: 
Kotelja shkruajti:elhamiu shkruajti:Kotelja shkruajti:elhamiu shkruajti:jam i rii une ne ket forummm, ma thuj diq per veten tende kotele
Nuk ke nevoje te rrembehesh kaq shume i nderuar elhami.
nuk eshte tek rrembelimi , por thjesht pyetjen qe bera, mu kthye ne nji qendrim shum te ulur, qe nuk ja vlejti te kthehsh nji pergjgije , per nji antar te ri, shum i thjesht , e ketu u duk sa rrespekt ke per nji antar te ri, aq qe me ule edhe mua, qe mos te filloj te pyes apo diq me ty. kaqqq, nese duket, qe nuk behem si kalama, , ke kolaj per provv, dil ne vendin tim , une ne tendin edhe shikojeee. kaq

Gjinia: 
Me vjen shume keq qe nuk je ne gjendje ta kuptosh qendrimin tim
.
Une desha ti kurseja te tjeret nga perseritja e postimeve sepse ti bere nje pyetje te cilen mund ta lexoje ne fillim. Gjithsesi, une te pershendes!
.Une desha ti kurseja te tjeret nga perseritja e postimeve sepse ti bere nje pyetje te cilen mund ta lexoje ne fillim. Gjithsesi, une te pershendes!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:Me vjen shume keq qe nuk je ne gjendje ta kuptosh qendrimin tim.
Une desha ti kurseja te tjeret nga perseritja e postimeve sepse ti bere nje pyetje te cilen mund ta lexoje ne fillim. Gjithsesi, une te pershendes!
o me vjen shum keq, thot, si ta kuptoj une qendrimin tend kur ti sme lejove ta kuptoj qendrimin tim , pyetja par ishte qe te bera ty, se kur te ishte 3 apo 4 apo 10 ke mund te thuash "elhami ke pergjigjet me siper" e jo hera par, ne at reagimmm qe bere ; ' kshu si dukesh en psotimee, te shof ne keto postime qe bere me mua, sikur nuk je i njejti personn ' , nejsee si do qe te jet,, eshte per ty,
edhe kursimin e kursen veten tende, jo te tjerettt se ketu ne shkronja nuk punojn gjithett .
me rrespekt : elhamiu, shum njeri i thjesht katunar i klasit parr

Gjinia: 
Olsa kujdes!Eshte jashte teme pyetja.
Vizitor- Vizitor
KOTELJA CFAR DOMETHEN PER TY VARFERIA EDHE SINQERITETI I SHPIRTIT TE NJE NJERIU QE E KA PERJETUAR KETE FLM ME RRESPEKT KLEA
ja nji pyetje , te shpofim si do e kthej kjooo Kotelja e nderuaraa
Po te mos ishe shqiptar cka do te ishe??
Po te mos ishe shqiptar cka do te ishe??

Gjinia: 
Cili paraqet me shume rrezik,nje plan makaber i bere mes nje femre dhe nje mashkulli apo mes dy femrave?
Vizitor- Vizitor
Faqja 10 e 26 •
1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 26 
Faqja 10 e 26
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė