Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Faqja 2 e 26 • Share •
Faqja 2 e 26 •
1, 2, 3 ... 14 ... 26 
Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Kur nuk mesohet nga pesimet, qe te gjykohet rrebte e kaluara e hidhur - historia perseritet. Po ndjej disa peshperima nga '97-ta kete jave...
Si e mendoni kete fundjave Shqiperine '09, ne krahasim me ate '97?
Si e mendoni kete fundjave Shqiperine '09, ne krahasim me ate '97?

Ylliks- Anėtarė

Lokacioni: USA
Gjinia: 
Postime: 735
Poenat: 3994
Regjistrimi: 21/11/2008
Gjerat kane levizur dhe mendoj qe eshte nxjerre mesim nga ato gabime. Shqiperia me nuk renkon nga aso klithjesh, megjithese plage te reja i jane hapur. Shpresa per tu integruar ne instancat me te larta po e ben Shqiperine cdo dite e me te forte. Shqiperia, po qe eshte nje zonje e rende!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6729
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja: Si ndjeheni si njė qytetae e Shqiperise, si nje bukuroshe, te jeteoje ne Iliride??? Dhe per zhvillimet e fundit ne Shqiperi kush mendoni se do fitoje ne zgjedhjet qe do mbahen.

Dita- Anėtarė

Lokacioni: Tirane !!
Gjinia: 
Postime: 431
Poenat: 3758
Regjistrimi: 29/12/2008
Jam e kenaqur me cdo gje qe kam dhe jam. Sa per zgjedhjet, nuk kam bere ndonje parashikim, thjeshte uroj te fitoje zeri i popullit!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Yllo une pa politike
Je e lidhur me nje djale dhe ndjehesh shume e dashuruar pas tije. Ai eshte shume i perzemert me ty dhe komunikimi qe ke me te eshte perfect. Cdo here ai mundohet ta shpreh ty dashurine mirpo sikur goja i mirret dhe nuk mund ta thote fjalen " Te Dua " dhe mu per kete qe ai nuk mund ta thote kete fjal te ben te ndjehesh bosh ose e frikesuar edhe pse je e bindur se ai te do por ja disi ke nevoje ta degjosh nga goja e tije kete fjale.
- Edhe nese se degjon kete fjale a ndryshon gje tek ti ajo qe ndjen ndaj tije ?
Je e lidhur me nje djale dhe ndjehesh shume e dashuruar pas tije. Ai eshte shume i perzemert me ty dhe komunikimi qe ke me te eshte perfect. Cdo here ai mundohet ta shpreh ty dashurine mirpo sikur goja i mirret dhe nuk mund ta thote fjalen " Te Dua " dhe mu per kete qe ai nuk mund ta thote kete fjal te ben te ndjehesh bosh ose e frikesuar edhe pse je e bindur se ai te do por ja disi ke nevoje ta degjosh nga goja e tije kete fjale.

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Ok pa palitike
Vajzat mė kanė keqkuptuar shumė herė nė qoftė se unė i kam dhėnė pak afrimitet atyre shpesh u ėshtė dukur se unė kam synuar ducka te keqe. Kjo mė duket njė gjė e ēuditėshme dhe nuk mė pėlqen.
Unė kurrė nuk i kam keqkuptuar vajzat sepse unė jam shumė e qartė dhe di tė shpjegohem dhe tju ndihmoj
Kotelja; Lista e kritereve tuaja pėr njė mashkull?
Vajzat mė kanė keqkuptuar shumė herė nė qoftė se unė i kam dhėnė pak afrimitet atyre shpesh u ėshtė dukur se unė kam synuar ducka te keqe. Kjo mė duket njė gjė e ēuditėshme dhe nuk mė pėlqen.
Unė kurrė nuk i kam keqkuptuar vajzat sepse unė jam shumė e qartė dhe di tė shpjegohem dhe tju ndihmoj

Dita- Anėtarė

Lokacioni: Tirane !!
Gjinia: 
Postime: 431
Poenat: 3758
Regjistrimi: 29/12/2008
Je ne pritje per diēka qe e ke shume per zemer. Je e sigurte se do te vijė, andaj je ne pritje te padurueshme. Por ja qe kjo nuk u be, thjesht deshtoi.
- Do vazhdoje me pritjen akoma apo thjesht do largohesh indiferente sikur nuk ka ndodhur asgje?
- Do vazhdoje me pritjen akoma apo thjesht do largohesh indiferente sikur nuk ka ndodhur asgje?

deti- Administrator

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 1923
Poenat: 6574
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Naki shkruajti:Yllo une pa politike![]()
Me zemer mund te me doje edhe cmendurisht, por une kam nevoje te ma konfirmoje, perndryshe si t'ia lexoj zemren une atij?
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Dita shkruajti:Ok pa palitike
Lista eshte e gjate Dita, por sipas prioriteteve nje karakter i forte e i palekundur eshte kriteri baze.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
deti shkruajti:Je ne pritje per diēka qe e ke shume per zemer. Je e sigurte se do te vijė, andaj je ne pritje te padurueshme. Por ja qe kjo nuk u be, thjesht deshtoi.
Pritjen nuk do ta vazhdoja, por as edhe indiferente sdo mund te ikja. Per gjerat qe i dua dhe nuk mund t'i kem assesi, gjithmone gjej menyre ta ngushelloj veten me dicka tjeter.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
KLEA shkruajti:c.far vlere i jep shoqerise
Dikush vuri re se sa e vogel ishte shtepia qe po ndertonte Sokrati, dhe e pyeti perse nuk e bente me te madhe. Filozofi i madh atehere u pergjigj:
"Ndertoj nje shtepi mjaft te madhe, per te zene gjithe miqte e mi te vertete...."
Miqesia eshte virtyt i njerezve fisnike. Eshte lidhja qe une vleresoj me shume. Miqesine mund ta kuptoje vetem ai qe ka dashuri per njeriun, sepse ajo i ngjan drites se shkrepetimes, sa me i erret te jete vendi, aq me shume ndricon. Komunikimi social e ploteson njeriun, e plotesuar ndjehem dhe une.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Njera nder me te rrespektuarat qe njoha ne kete forum,kam nje pyetje per ju:
Cila eshte pregatitja e juaj shkollore?
Cila eshte pregatitja e juaj shkollore?

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Gjermani
Gjinia: 
Postime: 2796
Poenat: 6924
Regjistrimi: 11/06/2007
Flm per respektin z.Shaban!
Tani jam ne shkallen e dyte, biznes.
Tani jam ne shkallen e dyte, biznes.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
kotele niku yt me pelqen
por ke ndonje kuptim te dyte ky nik?
por ke ndonje kuptim te dyte ky nik?

GISHTEZA- Anėtarė

Lokacioni: andej kendej gjithandej
Gjinia: 
Postime: 700
Poenat: 5422
Ky emer eshte dhurata me e bukur qe me ka falur nje miqesi e dikurshme, nje miqesi e cilter.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Nuk eshte e veshtire nga shkrimet te kuptohet se jeni person me karakter te fort te ndertuar. Megjithate ka dijtur te derzohet ndonjehere Kotelja?

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4485
Regjistrimi: 03/12/2008
Jeni ne hapat e pare te karieres Tuaj ne fushen e biznesit. Uroj qe pas shkalles se dyte te vazhdosh tutje sepse meriton edhe tituj ne kete fushe.
Nje pyetje e thjeshtė:
Pas nje periudhe 5 vjeēare (kur edhe do arrish majat e suksesit ne aspektin profesional), sa dhe si do i vleresosh keto intervista ekskluzive nga anetaret e ketij forumi?
Nje pyetje e thjeshtė:
Pas nje periudhe 5 vjeēare (kur edhe do arrish majat e suksesit ne aspektin profesional), sa dhe si do i vleresosh keto intervista ekskluzive nga anetaret e ketij forumi?

deti- Administrator

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Adonisi shkruajti:Nuk eshte e veshtire nga shkrimet te kuptohet se jeni person me karakter te fort te ndertuar. Megjithate ka dijtur te derzohet ndonjehere Kotelja?
Ne jete mund te jesh shume i zoti, por po nuk pate bashkeudhetare te mire, rruga pergjate jetes di te jete frikshme dhe te ta ndale elanin e rrugetimit. Une kam pasur fatin te kem nje udherrefyes te mire ne jete, qe nuk me ka lene asnjehere te dorezohem.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
deti shkruajti:Jeni ne hapat e pare te karieres Tuaj ne fushen e biznesit. Uroj qe pas shkalles se dyte te vazhdosh tutje sepse meriton edhe tituj ne kete fushe.
Nje pyetje e thjeshtė:
Kjo interviste do jete nje episod i pashkeputur nga zingjiri i ngjarjeve te jetes sime.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja shkruajti:Adonisi shkruajti:Nuk eshte e veshtire nga shkrimet te kuptohet se jeni person me karakter te fort te ndertuar. Megjithate ka dijtur te derzohet ndonjehere Kotelja?
Ne jete mund te jesh shume i zoti, por po nuk pate bashkeudhetare te mire, rruga pergjate jetes di te jete frikshme dhe te ta ndale elanin e rrugetimit. Une kam pasur fatin te kem nje udherrefyes te mire ne jete, qe nuk me ka lene asnjehere te dorezohem.
Qenke ndryshe! Kam menduar se i permbahesh asaj se " i vetem mund te sundosh boten dhe njekohesisht mund te mposhtet nga dicka shume e vogel". Qe dmth se e gjitha varet prej neve dhe vetem neve sa jemi te fort, dhe kembengules dhe te vullnetshem.
Mund te jete dikush udherrefyes me i mire se vetvetja juaj? Mendon se mund te te doje te miren dikush me shume se ti vetes?

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Ne lindim te vegjel, te paditur, te brishte. Mesojme nga te tjeret, ushqejme shpirtin me dashuri, dije e force. Keta 'te tjeret' jane udherrefyesit tane, sepse permes tyre njohim shtigjet e jetes. Pastaj vjen nje dite kur njeriu merr ne dore freret e jetes se tij, behet zot i fatit te vet. Meqe une kam pak kohe qe po shijoj kete faze, u pergjigja per kohen, ne cilen nuk kam udhetuar e vetme.
Udherrefyes me i mire se vetja mund te jete zeri i arsyes.
Udherrefyes me i mire se vetja mund te jete zeri i arsyes.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Ja harrini qe gjithnje te jeni e arsyshme? Apo, thjeshte mundoheni?

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Per te arritur deri te suksesi duhet shume pune, vullnet dhe sakrifice.
- Cili eshte ēelesi i suksesit tuaj?
- Cili eshte ēelesi i suksesit tuaj?

deti- Administrator

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Ka raste qe ia arrij, por ka dhe qe nuk ia arrij.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Faqja 2 e 26 •
1, 2, 3 ... 14 ... 26 
Faqja 2 e 26
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
nga Ylliks prej Tue 23 Jun 2009, 2:22 pm

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė