Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Faqja 16 e 26 • Share •
Faqja 16 e 26 •
1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26 
Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Jo gjitnje vlen kjo,njeriu meerr aq sa jep,per mos me then hic,pervec ne teori.
Ku e sheh veten mas 7-8 viteve,patjeter duke e gjet veten diku ne Kosove dhe duke menduar se i keni siguruar femijeve dicka,apo u duket gjithcka terr dhe do te 'flijoheshit' per femijet tuaj duke shkuar jasht Kosoves>?
Ku e sheh veten mas 7-8 viteve,patjeter duke e gjet veten diku ne Kosove dhe duke menduar se i keni siguruar femijeve dicka,apo u duket gjithcka terr dhe do te 'flijoheshit' per femijet tuaj duke shkuar jasht Kosoves>?

Besi- Anėtarė
- Postime: 1363
Kyējet nė forum: 4190
Regjistruar mė: 20/11/2009
a ke idene sa me ka mar malli ?

black- Anėtarė
- Lokacioni: erresire
Postime: 251
Kyējet nė forum: 4318
Regjistruar mė: 14/06/2008
E kam, si se kam. Uroj me gjithe zemer te jesh mire! Te kam shume xhan, perqafime!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
- Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Postime: 3033
Kyējet nė forum: 7046
Regjistruar mė: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Cfare te ka mesuar jeta per meshkujt?
Vizitor- Vizitor
Mendon se je e sinqert Kotele?

memaliaj- VIP
- Lokacioni: TIRANE
Postime: 3030
Kyējet nė forum: 5495
Regjistruar mė: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
arla shkruajti:Cfare te ka mesuar jeta per meshkujt?
Qe egoja ua ridefinon kornizat e jetes here pas here.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
memaliaj shkruajti:Mendon se je e sinqert Kotele?
Me ata qe e meritojne po, me ata qe nuk e meritojne jam e pagoje.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Ke nje profesion qe kerkon:perkushtim, angazhim, kujdes, maturi, saktesi, durim... Praktika gjithmone te meson gjera te reja, eshte me ndryshe nga teoria. Tani qe punon:
Sa e gjen veten ne profesionin tend?
Si e sheh perspektiven tende te karieres ne Kosove, ne kushtet dhe rrethanat aktuale?
A mendon se kontributi yt jashte vendit do te vleresohej me shume?
Si e sheh perspektiven tende te karieres ne Kosove, ne kushtet dhe rrethanat aktuale?

deti- Administrator
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 1925
Kyējet nė forum: 6889
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Me mungon shume , nuk e di ty sa te mungoj?

memaliaj- VIP
- Lokacioni: TIRANE
Postime: 3030
Kyējet nė forum: 5495
Regjistruar mė: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Mos prania e jote ne forum koheve te fundit, ka te beje me angazhimet tua ne fushen profesionale, private apo diēka tjeter...?

deti- Administrator
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 1925
Kyējet nė forum: 6889
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
deti shkruajti:Ke nje profesion qe kerkon:perkushtim, angazhim, kujdes, maturi, saktesi, durim... Praktika gjithmone te meson gjera te reja, eshte me ndryshe nga teoria. Tani qe punon:
Se pari kerkoj falje qe po pergjigjem me vonese i nderuar deti.
Te punosh 8 ore ne dite me numra eshte goxha pergjegjesi e madhe, per me teper qe nje gabim i vogel pergjate procesit te kalkulimeve di te prodhoje rezultate qesharake. Te berit statistika domosdoshmerisht kerkon kujdes, precizitet dhe durim, sepse perdoruesve (qeverise apo lexuesve te caktuar) duhet ti ofrosh pikturen e gjendjes faktike me numra.
Me kohe e kam kuptuar qe kjo pune ka ndikuar ne karakterin tim, duke me bere me pak te ndjeshme dhe me te prere ne vendime. Thone: Suksesi eshte perzgjedhja jote! Duke bere hapat e duhur ne punen time kam arritur ne depertoj pertej kufijve dhe po pres te iki ne Hungari per disa muaj, te punoj ne profesionin tim. Si do te rrjedhin gjerat do ta tregoje koha, sepse ne Kosove ka shume pak hapesire per te shtire krahet ne dallget me emrin sukses!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
memaliaj shkruajti:Me mungon shume , nuk e di ty sa te mungoj?
Patjeter qe me mungon shume memaliaj, te perqafoj!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
deti shkruajti:Mos prania e jote ne forum koheve te fundit, ka te beje me angazhimet tua ne fushen profesionale, private apo diēka tjeter...?
Hmm deti... besoj e di ate shprehjen: Te marresh dicka, duhet te japesh dicka. As une s'i arrij dot te gjitha, fatkeqsisht

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Me ke i "ndan" momentet jo te mira Kotelja,apo edhe momentet e gezimit?

Besi- Anėtarė
Je mrekullueshme dhe shoqe e ngushte qe dine te japesh shume dashuri e kujdes ne miqesi. Me intereson te di vetem nje gje a ka raste kur njeriu pa dashje mund te gaboj dhe tere kete miqesi e dashuri qe kishe per ate person e rikthen kontra ne 360 shkalle apo behesh sikur nuk ka ndodhur gje ?

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Besi shkruajti:Me ke i "ndan" momentet jo te mira Kotelja,apo edhe momentet e gezimit?
Si momentet e mira ashtu edhe ato te merzitshme i ndaj me familjaret dhe miqte e mi, njerez te cilet me kuptojne drejt.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Pershendetje e nderuara dhe shum e respektuara Kotelja bukuroshe mendoi se e di se kush jam nese jo do te tregoi ne pm
kemi koh pa folur bashk ne msn kle qen dhe je shum e nderuar nga ana ime pyetje tjeter per ty nuk kam vetem se deshiroi te di se si je dhe te uroi te gjitha te mirat e Botes dhe pershendes dhe perqafoi shum te kam shum xhan me respekte nga
**Ardhmeria**
kemi koh pa folur bashk ne msn kle qen dhe je shum e nderuar nga ana ime pyetje tjeter per ty nuk kam vetem se deshiroi te di se si je dhe te uroi te gjitha te mirat e Botes dhe pershendes dhe perqafoi shum te kam shum xhan me respekte nga
**Ardhmeria**
Vizitor- Vizitor
Mos e merre personale,por ne pergjithesi.Mundet njeriu te provoje dy ndjenja njekohesishte,te urreje dhe ta dashuroje "cmendurishte" dike?

Besi- Anėtarė
Pershendetje Kotelja shpresoj mos te bezdis me pyetjet e mia edhe pse nuk jam filozofe se nuk ben per mua ,,
kush jan idealet e tu ne jeten tende
kush jan idealet e tu ne jeten tende
Naki shkruajti:Je mrekullueshme dhe shoqe e ngushte qe dine te japesh shume dashuri e kujdes ne miqesi. Me intereson te di vetem nje gje a ka raste kur njeriu pa dashje mund te gaboj dhe tere kete miqesi e dashuri qe kishe per ate person e rikthen kontra ne 360 shkalle apo behesh sikur nuk ka ndodhur gje ?
Te gabosh eshte njerezore, te falesh eshte hyjnore! Une di te fal shume, por vetem kur veprimet jane te paqellimshme, perndryshe kur dicka behet me qellim ndaj meje nuk fal dot edhe toka me qiellin te behen bashke. Pavarsisht kesaj miqte kam mesuar ti dua dhe ti ruaj mire

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Ardhmeriaa shkruajti:Pershendetje e nderuara dhe shum e respektuara Kotelja bukuroshe mendoi se e di se kush jam nese jo do te tregoi ne pm
**Ardhmeria**
Pershendetje Ardhmeria, te falenderoj per pershendetjet dhe pershtypjen e mire qe ke krijuar per mua. Edhe une te uroj shume lumturi dhe dashuri ne familjen tende

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Besi shkruajti:Mos e merre personale,por ne pergjithesi.Mundet njeriu te provoje dy ndjenja njekohesishte,te urreje dhe ta dashuroje "cmendurishte" dike?
I nderuar Besi ketu nuk kemi asgje personale askush me aske

Sa per pyetjen une se kam provuar ndonjehere, por edhe mund te ndodhe, mendoj une.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Si e kam Viktorianen sot ne ket dite me diell pas shiut 

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Kotelja ne rradh te par te uroj postin e webmaster sepse vertet e meriton sa kam pa sjelljet e tua ne kete forum per kete koh qe je .
Pytja ime do ishte
Qfar eshte nje mik ,mike per ty dhe si vlersoni ate?
Pytja ime do ishte
Qfar eshte nje mik ,mike per ty dhe si vlersoni ate?

Princesha- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Postime: 4441
Kyējet nė forum: 7680
Regjistruar mė: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Vėrejtjet:
Naki shkruajti:Si e kam Viktorianen sot ne ket dite me diell pas shiut
Do te te pergjigjem me shume sinqeritet. Brenda meje sot ka shi, sepse pashe qe emri Arla eshte pa drite, dhe ne e dime mire qe Arla eshte drita e ketij forumi

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Faqja 16 e 26 •
1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26 
Faqja 16 e 26
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Miq vetem ne shtrat
» A e dini se...
» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Deshira momentit...
» Kenaqem kur...
» Durimi
» A Lendon Virtualiteti Njesoj Si Realiteti..?,
» Njeriu me i vecante qe keni njohur?
» Askush...
» Duel Femrat VS Meshkujt !
» Vetėbesimi!
» DAMASTIONI
» Tradhtia midis nje cifti
» Ditė zie mbarėkombetare per Studentet tė Universitetit Aleksandėr Xhuvani tė Elbasanit
» ADEM BERISHA (1948-2012) Lotėt e njė ndarjeje!
» Thoni Diēka!
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Ēfarė do t'i thuash tani personit tė Zemres !?
» kurr nuk do te...