Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Faqja 22 e 26 • Share •
Faqja 22 e 26 •
1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26 
Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Nuk me bezdis, perkundrazi.
Te degjosh kritiken e kujtdo, mikut dhe armikut, nuk do te thote qe duhet ta praktikosh. Gjerat duhet ti vesh ne peshore vete. Te panjohurit kane gjithmone nje arsye pse jane ne jeten tende. Sa me shume rruge u hapen, aq me shume vend zene. Per mua jane mysafire te paftuar dhe nuk qojne peshe kritikat e tyre, perderisa ata jane jashte realitetit tim.
Te degjosh kritiken e kujtdo, mikut dhe armikut, nuk do te thote qe duhet ta praktikosh. Gjerat duhet ti vesh ne peshore vete. Te panjohurit kane gjithmone nje arsye pse jane ne jeten tende. Sa me shume rruge u hapen, aq me shume vend zene. Per mua jane mysafire te paftuar dhe nuk qojne peshe kritikat e tyre, perderisa ata jane jashte realitetit tim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6729
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Gjimnazistja shkruajti:Pershendetje Kotelja!
C'ndodh kur nga rrethanat detyrohemi te luajme me letra te hapura, ku kunershtaret mund te parashikojne lehtesisht levizjet e njeri tjetrit?
A do ndikonte ne rezultatin perfundimtar fshehja e letrave ose kartave qe mbajme ne duar edhe pse nje here i treguam?
Cfare duhet synuar ne nje loje te tille, fitore, apo uhet te kenaqemi me faktin qe nuk humbem?
Respekt.
Pershendetje gjimnaziste!
Lojetaret e vertete nuk bejne si grate e keqija dhe ne levizjen e kartave nuk dirigjohen nga rrethanat, por jane ata qe vene ne levizje gjithcka. Ai qe luan me letra te hapura minon mire zonen rreth vetes, ai qe luan me letra te mbyllura eksplodon me lehte te tjeret. Nderkaq ai qe here tregon e here fsheh kartat e tij per mua eshte humbes. Ne nje lufte te tille pretendimi duhet te jete: Te mos me zeje shiu tani, se nuk me than as dielli pastaj!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Pėrshendetje kotelja,
Pas njė pėrvoje tė gjatė, tė thellė e njohėse tė botės virtuale qė ke, cilat janė mendimet tua nė marrėdhėniet me njerėzit prapa monitorit?
Kėtė pyetje ta bėra mike ngase sapo lexova disa postime te disa x anėtarėve ku duke qenė lakmitar ndaj epsheve dhe ėndrrave virtuale, tė shumtėn e rasteve kėta x njerės po bėhen tė paqėndrueshėm, tė dobėt nė atė qė duhet thėne luana/luanesha para nje monitori. Shpeshherė etja dhe uria e kėtyre nuk ngopen vetėm me atė qė ju takon, prandaj ėshtė jan tė gatshėm pėr "ofendime e pėrdhunime, dhe pėr ta grabitur edhe pjesėn e tjetrit". Mė pėlqejnė ndėrhyrjet tua po sikur ato nuk po kan shumė efekt te kėta ...
Nuk di a keni vėrejtur pėrse disa nuk duan tė degjojnė zėrin e dikujt tjetėr pėrveq tė vetit ? A beson se sot se bota ėshtė e ndyrė moralisht nga moskujdesi, se njerėzit e mbajnė tė atillė, prej shkaqesh vetjake e padijes ?
Tė faleminderit mike !
Pas njė pėrvoje tė gjatė, tė thellė e njohėse tė botės virtuale qė ke, cilat janė mendimet tua nė marrėdhėniet me njerėzit prapa monitorit?
Kėtė pyetje ta bėra mike ngase sapo lexova disa postime te disa x anėtarėve ku duke qenė lakmitar ndaj epsheve dhe ėndrrave virtuale, tė shumtėn e rasteve kėta x njerės po bėhen tė paqėndrueshėm, tė dobėt nė atė qė duhet thėne luana/luanesha para nje monitori. Shpeshherė etja dhe uria e kėtyre nuk ngopen vetėm me atė qė ju takon, prandaj ėshtė jan tė gatshėm pėr "ofendime e pėrdhunime, dhe pėr ta grabitur edhe pjesėn e tjetrit". Mė pėlqejnė ndėrhyrjet tua po sikur ato nuk po kan shumė efekt te kėta ...
Nuk di a keni vėrejtur pėrse disa nuk duan tė degjojnė zėrin e dikujt tjetėr pėrveq tė vetit ? A beson se sot se bota ėshtė e ndyrė moralisht nga moskujdesi, se njerėzit e mbajnė tė atillė, prej shkaqesh vetjake e padijes ?
Tė faleminderit mike !
Vjollca- Anėtarė

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 260
Poenat: 5118
Regjistrimi: 16/11/2007
Profesioni: Juriste
Sh. e Horoskopit: 
pershendetje e nje pyetje e nga une nese se keni bezdi....
Si i shihni ju femrat ne pushtet?
Vjollca shkruajti:Pėrshendetje kotelja,
Tė faleminderit mike !
Pershendetje e dashur Vjollca,
nese nuk gaboj kam tre vjet ne kete forum dhe tashme e di edhe si merr fryme gjithcka ketu. Duke pasur debate me persona sa te ndryshem aq edhe te njejte, sa qellimmire aq edhe qellimkeqinj kam arritur ne nje pike ku nuk eshte veshtire te monitorosh qellimet e tjetrit. Megjithese ne jete duam te krijojme nje identitet te vecante, si pa dashje ndjekim modele personalitetesh e karakteresh te ndryshme. Ne nė realitet hasim cdo dite ne njerez labil dhe lakmitare, lere me ne boten virtuale ku pergjegjesia ndaj aktit eshte zero. Ketu liria eshte gati gati e kufizuar me qiellin dhe bartja e pasojave shkrihet para syve.
Kam bere nderhyrje te kohepaskohshme, por pa ndonje efekt te madh, sepse karakteri i atyre qe jetojne si te zgjedhur nga fati nuk lejon gdhendje e as permiresime.
Bota asnjehere nuk ka qene e goditur kaq pameshireshem nga amoraliteti dhe servilizmi. Kjo nuk eshte pasoje e mosdijes por devijim i vullnetshem i mendjes se shendoshe. Ne pretendojme qetesine, por nuk do ta arrijme kurre, perderisa rreth nesh frymojne kaq shume parazite - ekzemplare te paperseritshem!
Faleminderit juve, mike!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Arjana shkruajti:pershendetje e nje pyetje e nga une nese se keni bezdi....
Pershendetje Arjana,
Femra nuk duhet te kerkoje te drejta te barabarta me meshkujt, por duhet ti kerkoje te drejtat e saj si FEMER!
Kemi plot raste me femra te suksesshme qe kane arritur ta mbajne pushtetin me rezultate produktive, por ende nuk ka hapesire te mjaftueshme per te ne uleset me rendesi jetike per shtetin apo edhe globin.
Nje femer ne pushtet bart me vete vullnetin per pune, forcen per lufte, dinakerine, vetbesimin dhe percakton rrjedhen e lojes jo gjithmone 'ndershmerisht'. Femer ideale nuk ka! Por femer te suksesshme, madje me te forte se shume meshkuj ne pushtet, sigurisht qe ka! Nje fjale e urte e thote: Sikur te mos ishte femra, diamanti do te ishte gur i zakonshem. Kemi nevoje te cmohemi me teper dhe te perkrahemi pergjate rruges se jetes, sepse me se paku jemi femra.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kotelja, ti per mua je madheshtia e thjeshtesise si po ja arrin kete ?

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Sa fjale e madhe Naki!
Une jam kjo qe jam, as se kam per turp as se kam per nder ti hyj kujt ne qejf. Dikush me do dikush me urren, POR une kam integritet!
Une jam kjo qe jam, as se kam per turp as se kam per nder ti hyj kujt ne qejf. Dikush me do dikush me urren, POR une kam integritet!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Ti per mua je modeli me i mire i mundshem i femres shqiptare. Ke shume vlera, virtyte, tipare, mbase je shume afer universales.
Pse gjithe kjo potence, elani dhe deshira per te reflektuar ne shoqerine tone kosovare sikur frenohet. Pse duhet te kemi frike nga keta persona dhe i bejme ata qe ta ndrydhin gjithe kete pasuri perbrenda tyre duke mos ia hapur portat qe te shperthejne dhe vershojne si lumenjt per te ujitur token e shkrumuar?
Pse gjithe kjo potence, elani dhe deshira per te reflektuar ne shoqerine tone kosovare sikur frenohet. Pse duhet te kemi frike nga keta persona dhe i bejme ata qe ta ndrydhin gjithe kete pasuri perbrenda tyre duke mos ia hapur portat qe te shperthejne dhe vershojne si lumenjt per te ujitur token e shkrumuar?

deti- Administrator

Gjinia: 
Postime: 1923
Poenat: 6574
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Te falenderoj per konsideraten deti, jane fjale me vlere te madhe per mua aq me teper qe vijne nga nje person si ju.
Me gjithe vullkanin e madh qe digjet brenda meje, me gjithe deshiren e madhe per triumfe ne jete, me gjithe pasionin e madh per ti bere gjerat me dashuri, horizonti rreth meje pretendon te me ngulfase, portat rreth meje mbyllen hermetikisht nga njerez te lige, pasionin tim e duan te fjetur, endrrat e mia i duan te vdekura. Kjo nuk eshte menyra si frymoj une, nuk eshte menyra si ec une pergjate jetes. Parimet e mia nuk i kthej ne servilizem, nderin e familjes nuk e kthej ne pazarlleqe hipokritesh, prandaj kam vendosur te largohem nga Kosova, jo sepse jam frikacake por sepse lufta me kundershtare te lige nuk me intrigon aspak. Une nuk ia ndal dot hovin gjallerise sime dhe nuk bie pertoke perballe sfidave te jetes. Nje detaj te panevojshem po ndaj me ty: une kam perjetuar tmerrin e te qenit e palevizshme, dhe ja ku jam sot, bej qe gjithcka rreth meje te levize si dua une. Bota rrotullohet, borxhet paguhen, krimet denohen, dhe mbi te gjitha puna dhe drejtesia trumbetojne.
Me gjithe vullkanin e madh qe digjet brenda meje, me gjithe deshiren e madhe per triumfe ne jete, me gjithe pasionin e madh per ti bere gjerat me dashuri, horizonti rreth meje pretendon te me ngulfase, portat rreth meje mbyllen hermetikisht nga njerez te lige, pasionin tim e duan te fjetur, endrrat e mia i duan te vdekura. Kjo nuk eshte menyra si frymoj une, nuk eshte menyra si ec une pergjate jetes. Parimet e mia nuk i kthej ne servilizem, nderin e familjes nuk e kthej ne pazarlleqe hipokritesh, prandaj kam vendosur te largohem nga Kosova, jo sepse jam frikacake por sepse lufta me kundershtare te lige nuk me intrigon aspak. Une nuk ia ndal dot hovin gjallerise sime dhe nuk bie pertoke perballe sfidave te jetes. Nje detaj te panevojshem po ndaj me ty: une kam perjetuar tmerrin e te qenit e palevizshme, dhe ja ku jam sot, bej qe gjithcka rreth meje te levize si dua une. Bota rrotullohet, borxhet paguhen, krimet denohen, dhe mbi te gjitha puna dhe drejtesia trumbetojne.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Ty te pelqen thjeshtesia ashtu si dhe mua, e tille eshte dhe pyetja ime.
-Si ke kaluar Edona?
-Si ke kaluar Edona?

memaliaj- VIP

Lokacioni: TIRANE
Gjinia: 
Postime: 3030
Poenat: 5183
Regjistrimi: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Sh. e Horoskopit: 
Memaliaj kjo eshte pyetja me e mire qe me eshte bere deri me tani ne kete kend 
Mire ja kam kaluar, duke u ballafaquar me sfida cdo dite... por po rritem ngapak
Te perqafoj fort!

Mire ja kam kaluar, duke u ballafaquar me sfida cdo dite... por po rritem ngapak

Te perqafoj fort!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Thjeshtesia e nje personi qendron edhe ne ate se ai kenaqet edhe me gjera te imta, te zakonshme e qe me to ndjehet mire dhe rehatshem.
Duke e njohur tani personalitetin tend, do doja te di dicka me teper per ndryshimet:
Sa i pelqen ato dhe a jane pjese e jetes dhe perditshmerise tende.
Duke e njohur tani personalitetin tend, do doja te di dicka me teper per ndryshimet:

deti- Administrator

Gjinia: 
Postime: 1923
Poenat: 6574
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Pershendetje Kotelja
C,far mendon per nje njeri qe luan rolin e te diturit edhe mendon se ekziston vetem ky ose kjo ne kete bote
C,far mendon per nje njeri qe luan rolin e te diturit edhe mendon se ekziston vetem ky ose kjo ne kete bote

deti shkruajti:Thjeshtesia e nje personi qendron edhe ne ate se ai kenaqet edhe me gjera te imta, te zakonshme e qe me to ndjehet mire dhe rehatshem.
Ka 5 vite qe studioj menaxhmentin deti. Me fle ne shpirt. Ketu kam gjetur menyren e menaxhimit te ndryshimeve dhe nuk i frikesohem ndryshimeve aspak. Jam pak ekstremiste ne pergjithesi, por me pelqen ti eksploroj gjerat dhe te eksperimentoj me to. Kurioziteti e ka mbytur macen, eshte nje thenie, por mua me ka rritur.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Kle@Love shkruajti:Pershendetje Kotelja
Sa shume te tille kemi rreth nesh, fatkeqsisht! Ai qe luan rolin e te diturit nuk di asgje sipas meje. Egoja e shfrenuar i ben te ndjehen te tille.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Pershendetje Kotele
Mendon se ekzistojne njerezit me nje urrejtje te barabarte
Mendon se ekzistojne njerezit me nje urrejtje te barabarte
Gjithcka eshte relative Klea. Doza e urrejtjes nuk varet nga idiotesia e tjetrit por nga ligesia/dobesia e atij qe urren dhe se sa ai lejon te ushqeje shpirtin me urrejtje. Ne ditet e sotme mendoj se me shume urrejme se sa dashurojme. Dashuria na frikeson, urrejtja na ben te ndjehemi te "forte". Duke urryer njerezit mendojne qe kane vene rrethoja mbrojtese rreth vetes kjo u jep sigurine se luften e kane te fituar ne raport me armikun. Kjo ndodh sepse njerezit perrreth i shohim si vegla per te arritur qellimet. Kjo ndodh sepse eshte e papranueshme per ne qe dikush tjeter te gradohet me larte se ne, ne cilen do forme dhe menyre qofte. Duke urryer nuk e mundim kundershtarin, por shkaterrojme parimet dhe idealet tona, shkaterrojme boten tone te brendshme dhe gjithcka qe shohim e bejme nga kendvendshtrimi negativ dhe nga syri armiqesor, pastaj i bartim vete pasojat e veprimeve tona.
Une do doja t'ua jepja nje mesazh te gjithe atyre qe e lexojne kete shkrim, mesazh te cilin e aplikoj edhe une ne jete: Te keqin e mbyt me te mire! Nuk me kujtohet kush figure eminente ka thene nje kuote te famshme: Duaj armiqte tu, asgje me shume se kjo nuk i acaron ata! Prandaj mos lejoni qe urrejtja te gjej prehje ne zemren tuaj, sepse vjen dita dhe do ti paguajme te gjitha borxhet tona e sdo mbetet veper pa u vene ne peshore.
Une do doja t'ua jepja nje mesazh te gjithe atyre qe e lexojne kete shkrim, mesazh te cilin e aplikoj edhe une ne jete: Te keqin e mbyt me te mire! Nuk me kujtohet kush figure eminente ka thene nje kuote te famshme: Duaj armiqte tu, asgje me shume se kjo nuk i acaron ata! Prandaj mos lejoni qe urrejtja te gjej prehje ne zemren tuaj, sepse vjen dita dhe do ti paguajme te gjitha borxhet tona e sdo mbetet veper pa u vene ne peshore.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Cfare pretendon nga kjo jete (ne pergjithsi)?
"All-llahu im, Ti je Falės, Bujar dhe e do faljen, ndaj mė fal mua.

E Dashuruar- Administrator

Lokacioni: Tetove
Gjinia: 
Postime: 2249
Poenat: 4658
Regjistrimi: 20/05/2010
Profesioni: Frizer (Salon Sun Shine)
Sh. e Horoskopit: 
Lumturine.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Pershendetje Kotelja
Do te doja te dija se ku mundet te zhvillohet forca e njeriut
per te mundur armikun qe te pret ne bese
Do te doja te dija se ku mundet te zhvillohet forca e njeriut
per te mundur armikun qe te pret ne bese
Pershendetje Klea,
Burim kryesor i sjelljeve tona eshte shpirti, aty nis lufta dhe mbreteron paqja, aty eshte forca per lufte te drejte dhe pabesi, dashuri dhe urrejtje. Forcen per ta mundur armikun e gjen ne ligjin e drejtesise, i shkruar a i pashkruar qofte ai! Nje fjale e urte thote lufta nxit lufte, nderkaq te keqin e mbyt me te mire!
Burim kryesor i sjelljeve tona eshte shpirti, aty nis lufta dhe mbreteron paqja, aty eshte forca per lufte te drejte dhe pabesi, dashuri dhe urrejtje. Forcen per ta mundur armikun e gjen ne ligjin e drejtesise, i shkruar a i pashkruar qofte ai! Nje fjale e urte thote lufta nxit lufte, nderkaq te keqin e mbyt me te mire!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Faleminderit per pergjigjen
C,far mendon per nje femer te ekzagjeruar ne veshje
jam nje djal i thjesht edhe ja ku qeka mundesi pyes qfardo gje tek ty , te jet pyetja:,
Qka mendoni para se te bini ne gjume?
Qka mendoni para se te bini ne gjume?
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5879
Regjistrimi: 24/02/2009
Kle@ shkruajti:Faleminderit per pergjigjen
Veshjen e ekzagjeruar dikur e quaja stil, sot e quaj pasuri te trishte me te cilen femrat kokeboshe mburren. Zbulimi i hireve te femres e ben te duket ate pa klas dhe jo fine, madje neveritese do te thoja.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Faqja 22 e 26 •
1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26 
Faqja 22 e 26
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė