Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !

Faqja 22 e 26 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !

Mesazh nga Kotelja prej Fri 11 Jun 2010, 5:58 pm

Nuk me bezdis, perkundrazi.

Te degjosh kritiken e kujtdo, mikut dhe armikut, nuk do te thote qe duhet ta praktikosh. Gjerat duhet ti vesh ne peshore vete. Te panjohurit kane gjithmone nje arsye pse jane ne jeten tende. Sa me shume rruge u hapen, aq me shume vend zene. Per mua jane mysafire te paftuar dhe nuk qojne peshe kritikat e tyre, perderisa ata jane jashte realitetit tim.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Lokacioni Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia Gjinia: Female
Postime Postime: 3028
Poenat Poenat: 6729
Regjistrimi Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Leo

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mesazh nga Kotelja prej Fri 11 Jun 2010, 6:09 pm

Gjimnazistja shkruajti:Pershendetje Kotelja!

C'ndodh kur nga rrethanat detyrohemi te luajme me letra te hapura, ku kunershtaret mund te parashikojne lehtesisht levizjet e njeri tjetrit?
A do ndikonte ne rezultatin perfundimtar fshehja e letrave ose kartave qe mbajme ne duar edhe pse nje here i treguam?
Cfare duhet synuar ne nje loje te tille, fitore, apo uhet te kenaqemi me faktin qe nuk humbem?
Respekt.

Pershendetje gjimnaziste!
Lojetaret e vertete nuk bejne si grate e keqija dhe ne levizjen e kartave nuk dirigjohen nga rrethanat, por jane ata qe vene ne levizje gjithcka. Ai qe luan me letra te hapura minon mire zonen rreth vetes, ai qe luan me letra te mbyllura eksplodon me lehte te tjeret. Nderkaq ai qe here tregon e here fsheh kartat e tij per mua eshte humbes. Ne nje lufte te tille pretendimi duhet te jete: Te mos me zeje shiu tani, se nuk me than as dielli pastaj!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga Vjollca prej Sun 13 Jun 2010, 6:51 am

Pėrshendetje kotelja,
Pas njė pėrvoje tė gjatė, tė thellė e njohėse tė botės virtuale qė ke, cilat janė mendimet tua nė marrėdhėniet me njerėzit prapa monitorit?
Kėtė pyetje ta bėra mike ngase sapo lexova disa postime te disa x anėtarėve ku duke qenė lakmitar ndaj “ epsheve dhe ėndrrave virtuale”, tė shumtėn e rasteve kėta x njerės po bėhen tė paqėndrueshėm, tė dobėt nė atė qė duhet thėne “luana/luanesha para nje monitori”. Shpeshherė etja dhe uria e kėtyre nuk ngopen vetėm me atė qė ju takon, prandaj ėshtė jan tė gatshėm pėr "ofendime e pėrdhunime, dhe pėr ta grabitur edhe pjesėn e tjetrit". Mė pėlqejnė ndėrhyrjet tua po sikur ato nuk po kan shumė efekt te kėta ...
Nuk di a keni vėrejtur pėrse disa nuk duan tė degjojnė zėrin e dikujt tjetėr pėrveq tė vetit ? A beson se sot se bota ėshtė e ndyrė moralisht nga moskujdesi, se njerėzit e mbajnė tė atillė, prej shkaqesh vetjake e padijes…?
Tė faleminderit mike !

Vjollca
Anėtarė
Anėtarė

Lokacioni Lokacioni: Kosovė
Postime Postime: 260
Poenat Poenat: 5118
Regjistrimi Regjistrimi: 16/11/2007
Profesioni Profesioni: Juriste
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Libra

Mesazh nga Arjana prej Sun 13 Jun 2010, 7:44 am

pershendetje e nje pyetje e nga une nese se keni bezdi....

Si i shihni ju femrat ne pushtet?

Arjana
Super Anėtarė
Super Anėtarė

Lokacioni Lokacioni: diku e humbur
Postime Postime: 3754
Poenat Poenat: 7972
Regjistrimi Regjistrimi: 26/09/2009
Profesioni Profesioni: Studente
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Aquarius

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mesazh nga Kotelja prej Mon 14 Jun 2010, 1:12 pm

Vjollca shkruajti:Pėrshendetje kotelja,
Pas njė pėrvoje tė gjatė, tė thellė e njohėse tė botės virtuale qė ke, cilat janė mendimet tua nė marrėdhėniet me njerėzit prapa monitorit?
Kėtė pyetje ta bėra mike ngase sapo lexova disa postime te disa x anėtarėve ku duke qenė lakmitar ndaj “ epsheve dhe ėndrrave virtuale”, tė shumtėn e rasteve kėta x njerės po bėhen tė paqėndrueshėm, tė dobėt nė atė qė duhet thėne “luana/luanesha para nje monitori”. Shpeshherė etja dhe uria e kėtyre nuk ngopen vetėm me atė qė ju takon, prandaj ėshtė jan tė gatshėm pėr "ofendime e pėrdhunime, dhe pėr ta grabitur edhe pjesėn e tjetrit". Mė pėlqejnė ndėrhyrjet tua po sikur ato nuk po kan shumė efekt te kėta ...
Nuk di a keni vėrejtur pėrse disa nuk duan tė degjojnė zėrin e dikujt tjetėr pėrveq tė vetit ? A beson se sot se bota ėshtė e ndyrė moralisht nga moskujdesi, se njerėzit e mbajnė tė atillė, prej shkaqesh vetjake e padijes…?
Tė faleminderit mike !

Pershendetje e dashur Vjollca,
nese nuk gaboj kam tre vjet ne kete forum dhe tashme e di edhe si merr fryme gjithcka ketu. Duke pasur debate me persona sa te ndryshem aq edhe te njejte, sa qellimmire aq edhe qellimkeqinj kam arritur ne nje pike ku nuk eshte veshtire te monitorosh qellimet e tjetrit. Megjithese ne jete duam te krijojme nje identitet te vecante, si pa dashje ndjekim modele personalitetesh e karakteresh te ndryshme. Ne nė realitet hasim cdo dite ne njerez labil dhe lakmitare, lere me ne boten virtuale ku pergjegjesia ndaj aktit eshte zero. Ketu liria eshte gati gati e kufizuar me qiellin dhe bartja e pasojave shkrihet para syve.
Kam bere nderhyrje te kohepaskohshme, por pa ndonje efekt te madh, sepse karakteri i atyre qe jetojne si te zgjedhur nga fati nuk lejon gdhendje e as permiresime.
Bota asnjehere nuk ka qene e goditur kaq pameshireshem nga amoraliteti dhe servilizmi. Kjo nuk eshte pasoje e mosdijes por devijim i vullnetshem i mendjes se shendoshe. Ne pretendojme qetesine, por nuk do ta arrijme kurre, perderisa rreth nesh frymojne kaq shume parazite - ekzemplare te paperseritshem!
Faleminderit juve, mike!

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga Kotelja prej Mon 14 Jun 2010, 1:22 pm

Arjana shkruajti:pershendetje e nje pyetje e nga une nese se keni bezdi....

Si i shihni ju femrat ne pushtet?

Pershendetje Arjana,

Femra nuk duhet te kerkoje te drejta te barabarta me meshkujt, por duhet ti kerkoje te drejtat e saj si FEMER!
Kemi plot raste me femra te suksesshme qe kane arritur ta mbajne pushtetin me rezultate produktive, por ende nuk ka hapesire te mjaftueshme per te ne uleset me rendesi jetike per shtetin apo edhe globin.
Nje femer ne pushtet bart me vete vullnetin per pune, forcen per lufte, dinakerine, vetbesimin dhe percakton rrjedhen e lojes jo gjithmone 'ndershmerisht'. Femer ideale nuk ka! Por femer te suksesshme, madje me te forte se shume meshkuj ne pushtet, sigurisht qe ka! Nje fjale e urte e thote: Sikur te mos ishte femra, diamanti do te ishte gur i zakonshem. Kemi nevoje te cmohemi me teper dhe te perkrahemi pergjate rruges se jetes, sepse me se paku jemi femra.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga Naki prej Mon 14 Jun 2010, 3:14 pm

Kotelja, ti per mua je madheshtia e thjeshtesise si po ja arrin kete ?

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Naki
WebMaster

Lokacioni Lokacioni: Fshati Akllap
Gjinia Gjinia: Male
Postime Postime: 7515
Poenat Poenat: 9268
Regjistrimi Regjistrimi: 29/05/2007
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Gemini

http://www.nasergashi.com http://www.facebook.com/people/Naser-Gashi/1062555449

Mesazh nga Kotelja prej Tue 15 Jun 2010, 10:28 am

Sa fjale e madhe Naki!
Une jam kjo qe jam, as se kam per turp as se kam per nder ti hyj kujt ne qejf. Dikush me do dikush me urren, POR une kam integritet!

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga deti prej Tue 15 Jun 2010, 1:15 pm

Ti per mua je modeli me i mire i mundshem i femres shqiptare. Ke shume vlera, virtyte, tipare, mbase je shume afer universales.
Pse gjithe kjo potence, elani dhe deshira per te reflektuar ne shoqerine tone kosovare sikur frenohet. Pse duhet te kemi frike nga keta persona dhe i bejme ata qe ta ndrydhin gjithe kete pasuri perbrenda tyre duke mos ia hapur portat qe te shperthejne dhe vershojne si lumenjt per te ujitur token e shkrumuar?

deti
Administrator
Administrator

Postime Postime: 1923
Poenat Poenat: 6574
Regjistrimi Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Pisces

Mesazh nga Kotelja prej Tue 15 Jun 2010, 3:20 pm

Te falenderoj per konsideraten deti, jane fjale me vlere te madhe per mua aq me teper qe vijne nga nje person si ju.
Me gjithe vullkanin e madh qe digjet brenda meje, me gjithe deshiren e madhe per triumfe ne jete, me gjithe pasionin e madh per ti bere gjerat me dashuri, horizonti rreth meje pretendon te me ngulfase, portat rreth meje mbyllen hermetikisht nga njerez te lige, pasionin tim e duan te fjetur, endrrat e mia i duan te vdekura. Kjo nuk eshte menyra si frymoj une, nuk eshte menyra si ec une pergjate jetes. Parimet e mia nuk i kthej ne servilizem, nderin e familjes nuk e kthej ne pazarlleqe hipokritesh, prandaj kam vendosur te largohem nga Kosova, jo sepse jam frikacake por sepse lufta me kundershtare te lige nuk me intrigon aspak. Une nuk ia ndal dot hovin gjallerise sime dhe nuk bie pertoke perballe sfidave te jetes. Nje detaj te panevojshem po ndaj me ty: une kam perjetuar tmerrin e te qenit e palevizshme, dhe ja ku jam sot, bej qe gjithcka rreth meje te levize si dua une. Bota rrotullohet, borxhet paguhen, krimet denohen, dhe mbi te gjitha puna dhe drejtesia trumbetojne.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga memaliaj prej Thu 17 Jun 2010, 11:55 am

Ty te pelqen thjeshtesia ashtu si dhe mua, e tille eshte dhe pyetja ime.

-Si ke kaluar Edona? Very Happy

memaliaj
VIP
VIP

Lokacioni Lokacioni: TIRANE
Postime Postime: 3030
Poenat Poenat: 5183
Regjistrimi Regjistrimi: 06/03/2008
Profesioni Profesioni: arkitekt
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Aquarius

Mesazh nga Kotelja prej Thu 17 Jun 2010, 2:25 pm

Memaliaj kjo eshte pyetja me e mire qe me eshte bere deri me tani ne kete kend Smile

Mire ja kam kaluar, duke u ballafaquar me sfida cdo dite... por po rritem ngapak Very Happy
Te perqafoj fort!

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga deti prej Thu 17 Jun 2010, 3:49 pm

Thjeshtesia e nje personi qendron edhe ne ate se ai kenaqet edhe me gjera te imta, te zakonshme e qe me to ndjehet mire dhe rehatshem.
Duke e njohur tani personalitetin tend, do doja te di dicka me teper per ndryshimet:
Sa i pelqen ato dhe a jane pjese e jetes dhe perditshmerise tende.

deti
Administrator
Administrator

Postime Postime: 1923
Poenat Poenat: 6574
Regjistrimi Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni Profesioni: Ekonomist

Mesazh nga Kle@Love prej Thu 17 Jun 2010, 7:26 pm

Pershendetje Kotelja

C,far mendon per nje njeri qe luan rolin e te diturit edhe mendon se ekziston vetem ky ose kjo ne kete bote

Kle@Love
Super Anėtarė
Super Anėtarė

Lokacioni Lokacioni: Durres
Postime Postime: 6772
Poenat Poenat: 10610
Regjistrimi Regjistrimi: 15/01/2009
Profesioni Profesioni: Arkitekte
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Cancer

http://www.klealove.com

Mesazh nga Kotelja prej Fri 18 Jun 2010, 9:01 am

deti shkruajti:Thjeshtesia e nje personi qendron edhe ne ate se ai kenaqet edhe me gjera te imta, te zakonshme e qe me to ndjehet mire dhe rehatshem.
Duke e njohur tani personalitetin tend, do doja te di dicka me teper per ndryshimet:
Sa i pelqen ato dhe a jane pjese e jetes dhe perditshmerise tende.

Ka 5 vite qe studioj menaxhmentin deti. Me fle ne shpirt. Ketu kam gjetur menyren e menaxhimit te ndryshimeve dhe nuk i frikesohem ndryshimeve aspak. Jam pak ekstremiste ne pergjithesi, por me pelqen ti eksploroj gjerat dhe te eksperimentoj me to. Kurioziteti e ka mbytur macen, eshte nje thenie, por mua me ka rritur.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga Kotelja prej Fri 18 Jun 2010, 9:10 am

Kle@Love shkruajti:Pershendetje Kotelja

C,far mendon per nje njeri qe luan rolin e te diturit edhe mendon se ekziston vetem ky ose kjo ne kete bote

Sa shume te tille kemi rreth nesh, fatkeqsisht! Ai qe luan rolin e te diturit nuk di asgje sipas meje. Egoja e shfrenuar i ben te ndjehen te tille.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga Kle@Love prej Wed 23 Jun 2010, 9:56 pm

Pershendetje Kotele

Mendon se ekzistojne njerezit me nje urrejtje te barabarte

Kle@Love
Super Anėtarė
Super Anėtarė

Mesazh nga Kotelja prej Thu 24 Jun 2010, 9:54 am

Gjithcka eshte relative Klea. Doza e urrejtjes nuk varet nga idiotesia e tjetrit por nga ligesia/dobesia e atij qe urren dhe se sa ai lejon te ushqeje shpirtin me urrejtje. Ne ditet e sotme mendoj se me shume urrejme se sa dashurojme. Dashuria na frikeson, urrejtja na ben te ndjehemi te "forte". Duke urryer njerezit mendojne qe kane vene rrethoja mbrojtese rreth vetes kjo u jep sigurine se luften e kane te fituar ne raport me armikun. Kjo ndodh sepse njerezit perrreth i shohim si vegla per te arritur qellimet. Kjo ndodh sepse eshte e papranueshme per ne qe dikush tjeter te gradohet me larte se ne, ne cilen do forme dhe menyre qofte. Duke urryer nuk e mundim kundershtarin, por shkaterrojme parimet dhe idealet tona, shkaterrojme boten tone te brendshme dhe gjithcka qe shohim e bejme nga kendvendshtrimi negativ dhe nga syri armiqesor, pastaj i bartim vete pasojat e veprimeve tona.
Une do doja t'ua jepja nje mesazh te gjithe atyre qe e lexojne kete shkrim, mesazh te cilin e aplikoj edhe une ne jete: Te keqin e mbyt me te mire! Nuk me kujtohet kush figure eminente ka thene nje kuote te famshme: Duaj armiqte tu, asgje me shume se kjo nuk i acaron ata! Prandaj mos lejoni qe urrejtja te gjej prehje ne zemren tuaj, sepse vjen dita dhe do ti paguajme te gjitha borxhet tona e sdo mbetet veper pa u vene ne peshore.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga E Dashuruar prej Fri 02 Jul 2010, 9:27 am

Cfare pretendon nga kjo jete (ne pergjithsi)?

"All-llahu im, Ti je Falės, Bujar dhe e do faljen, ndaj mė fal mua”.

E Dashuruar
Administrator
Administrator

Lokacioni Lokacioni: Tetove
Postime Postime: 2249
Poenat Poenat: 4658
Regjistrimi Regjistrimi: 20/05/2010
Profesioni Profesioni: Frizer (Salon Sun Shine)

Mesazh nga Kotelja prej Wed 14 Jul 2010, 1:42 pm

Lumturine.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga Kle@Love prej Wed 28 Jul 2010, 4:25 pm

Pershendetje Kotelja

Do te doja te dija se ku mundet te zhvillohet forca e njeriut

per te mundur armikun qe te pret ne bese

Kle@Love
Super Anėtarė
Super Anėtarė

Mesazh nga Kotelja prej Wed 04 Aug 2010, 10:31 am

Pershendetje Klea,

Burim kryesor i sjelljeve tona eshte shpirti, aty nis lufta dhe mbreteron paqja, aty eshte forca per lufte te drejte dhe pabesi, dashuri dhe urrejtje. Forcen per ta mundur armikun e gjen ne ligjin e drejtesise, i shkruar a i pashkruar qofte ai! Nje fjale e urte thote lufta nxit lufte, nderkaq te keqin e mbyt me te mire!

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Mesazh nga Kle@Love prej Thu 05 Aug 2010, 4:32 pm

Faleminderit per pergjigjen

C,far mendon per nje femer te ekzagjeruar ne veshje

Kle@Love
Super Anėtarė
Super Anėtarė

Mesazh nga Elhamiu prej Thu 05 Aug 2010, 7:54 pm

jam nje djal i thjesht edhe ja ku qeka mundesi pyes qfardo gje tek ty , te jet pyetja:,

Qka mendoni para se te bini ne gjume?

Elhamiu
Anėtarė i Avancuar
Anėtarė i Avancuar

Postime Postime: 2543
Poenat Poenat: 5879
Regjistrimi Regjistrimi: 24/02/2009

Mesazh nga Kotelja prej Mon 09 Aug 2010, 8:43 am

Kle@ shkruajti:Faleminderit per pergjigjen

C,far mendon per nje femer te ekzagjeruar ne veshje

Veshjen e ekzagjeruar dikur e quaja stil, sot e quaj pasuri te trishte me te cilen femrat kokeboshe mburren. Zbulimi i hireve te femres e ben te duket ate pa klas dhe jo fine, madje neveritese do te thoja.

Mjauuu...!

Kotelja
Webmaster
Webmaster

Faqja 22 e 26 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26  Next

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi