Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Faqja 4 e 26 • Share •
Faqja 4 e 26 •
1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26 
Re: Njė intervistė ekskluzive me Webmasteren Kotelja !
Adonisi shkruajti:Kotelja shkruajti:
Une mendoj ndryshe nga ti Adonis. Njeriu gjate jetes mund te gaboje me shume se dy here. Dhe vetepersosmerine nuk e arrin asnjehere ne jete, sepse jeta deri ne momentin e fundit eshte lufte, qe e mban vete stafeten ne dore . Kerkesat dhe deshirat e pafundme te njerezve jane ne disproporcion me mundesite e kufizuara. Une, kete qe thate me larte, do ta quaja me emrin vetekenaqesi - jo vetepersosmeri!
Kam njohur shume Don Zhuan, dhe kam ndjere keqardhje per ta.
Nuk prita qe te mendoni sikurse une, sepse mesa kam vrejt ndryshojme aq shume, sa edhe aromen e nje lule e ndjejme ndryshe!
E vecanta e njerezve qendron ne te qenit unik!
Nese do te ndodhe qe te dashurohesh me nje person i cili nuk eshte vetem, por eshte percaktuar per shoqen e jetes, a do te benit ndonje hap perpara apo thjeshte do knaqeshe me ate se megjithate jeni ne gjendje te ndjeni aq thelle ndjenje me te bukur-te dashuris nga nje qenje njerezore?
Nuk preferoj te luaj ne zone te huaj!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
- Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Postime: 3033
Kyējet nė forum: 7046
Regjistruar mė: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
arla shkruajti:Cfarė ju bėn te zgjoheni ne mengjes?
Vullneti per jete, adhurim dhe njerezit e mrekullueshem qe me rrethojne!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Kotelja shkruajti:Adonisi shkruajti:Kotelja shkruajti:
Une mendoj ndryshe nga ti Adonis. Njeriu gjate jetes mund te gaboje me shume se dy here. Dhe vetepersosmerine nuk e arrin asnjehere ne jete, sepse jeta deri ne momentin e fundit eshte lufte, qe e mban vete stafeten ne dore . Kerkesat dhe deshirat e pafundme te njerezve jane ne disproporcion me mundesite e kufizuara. Une, kete qe thate me larte, do ta quaja me emrin vetekenaqesi - jo vetepersosmeri!
Kam njohur shume Don Zhuan, dhe kam ndjere keqardhje per ta.
Nuk prita qe te mendoni sikurse une, sepse mesa kam vrejt ndryshojme aq shume, sa edhe aromen e nje lule e ndjejme ndryshe!
E vecanta e njerezve qendron ne te qenit unik!
Nese do te ndodhe qe te dashurohesh me nje person i cili nuk eshte vetem, por eshte percaktuar per shoqen e jetes, a do te benit ndonje hap perpara apo thjeshte do knaqeshe me ate se megjithate jeni ne gjendje te ndjeni aq thelle ndjenje me te bukur-te dashuris nga nje qenje njerezore?
Nuk preferoj te luaj ne zone te huaj!
Ne zone te vet qdo njeri din te luaj, bile shume here edhe fiton. Te luajme ne zone te huaje, dhe te arrijme fitore, kjo na ben te jemi me te veqant, perndryshe jemi te zakonshem...Nejse.
Beson ne fat apo e kerkon fatin, Kotelja?

Adonisi- Anėtarė
- Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4797
Regjistruar mė: 03/12/2008
Te luash ne zone te huaj edhe mund te digjesh, prandaj nuk preferoj te hyj mes dy personave te dashuruar. Me pare vuaj vete, sesa te ndertoj lumturine time duke rrenuar ate te dikujt tjeter. 
Fatin e kerkoj rreth vetes, por e di qe vulen e tij e kam te varur ne qafe qe prej lindjes. Perpiqem te takohem miqesisht me te!

Fatin e kerkoj rreth vetes, por e di qe vulen e tij e kam te varur ne qafe qe prej lindjes. Perpiqem te takohem miqesisht me te!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Te ka ndodh ti thua vetes " ku jane ata meshkuj te mire"? Apo, pse nuk gjinden meshkujt me kritere qe ju i pelqeni?

Adonisi- Anėtarė
Me ka ndodhur, pastaj ate qe nuk kam gjetur tek meshkujt tjere e kam hasur tek karakteri i babait tim dhe jam ndjere mire. Me dhemb te mendoj qe nuk ka meshkuj te mire, thjeshte kjo natyre paksa e eger ka nevoje per kujdes, dashuri dhe mbeshtetje qe te depertosh deri tek brendia e tyre e te hulumtosh boten e madhe qe kane perbrenda.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Nese marr guximin qe te beje nje ftese zyrtare per cafe, do pranonit apo thjeshte do te thuash "jo" me ndonje arsyetim...?

Adonisi- Anėtarė
Do te them me miresjelljen me te madhe te mundshme "Shoqeria qe kemi krijuar ketu me pelqen". Une jam e bindur qe ti e kupton pergjigjen time! 

Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Paj veq budall mu kon krejt, sdo menquri te madhe kjo pergjigje. Te pakten mos harro se jeni personi i par qe u bera ftes per cafe. Gjithnje mbahet mend i pari dhe jo me i miri! Megjithate flm per mos pranimin e kesaj ftese, se me ke bo me kuptu nje ndjenje me shume...te refuzimit!
Pse disa meshkuj jane me eksitues?

Adonisi- Anėtarė
Kotelja te gjithe e dime qe je nje nga vajzat e rralla qe ka bota virtuale.Ka pasur raste kur kane dashur imazhin qe ke krijuar, kane dashur ta ulin?Nese po, si ke reaguar?
Cfare mendimi ke pse njerezit ne virtual, nuk jane aq te drejperdrejt sa ne real?
Cfare mendimi ke pse njerezit ne virtual, nuk jane aq te drejperdrejt sa ne real?
Vizitor- Vizitor
Te falenderoj per konsideraten arla!
Me ka ndodhur te perplasem me njerez qe kane probleme me veten fillimisht, pastaj dhe me mua. Kam gjetur rastin tu tregoj qe kane gjetur personin e gabuar per tu ngaterruar. Kam nje parim ne jete " Te keqin me te mire e mbyt!".
Me ka ndodhur te perplasem me njerez qe kane probleme me veten fillimisht, pastaj dhe me mua. Kam gjetur rastin tu tregoj qe kane gjetur personin e gabuar per tu ngaterruar. Kam nje parim ne jete " Te keqin me te mire e mbyt!".
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Cila eshte ideja jote per lumturine?
Vizitor- Vizitor
Ideja e lumturise konsiston mbi te berit paqe me veten. Por, ndonjehere sa eshte e afert aq eshte edhe e larget moj arla.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Cila eshte ideja jote mbi friken?
Vizitor- Vizitor
Adonisi shkruajti:Paj veq budall mu kon krejt, sdo menquri te madhe kjo pergjigje. Te pakten mos harro se jeni personi i par qe u bera ftes per cafe. Gjithnje mbahet mend i pari dhe jo me i miri! Megjithate flm per mos pranimin e kesaj ftese, se me ke bo me kuptu nje ndjenje me shume...te refuzimit!![]()

Adonisi- Anėtarė
arla shkruajti:Cila eshte ideja jote mbi friken?
Nuk di te pergjigjem tamam tamam, sepse te them te drejten e njoh shume pak kete fenomen.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Adonisi shkruajti:Adonisi shkruajti:Paj veq budall mu kon krejt, sdo menquri te madhe kjo pergjigje. Te pakten mos harro se jeni personi i par qe u bera ftes per cafe. Gjithnje mbahet mend i pari dhe jo me i miri! Megjithate flm per mos pranimin e kesaj ftese, se me ke bo me kuptu nje ndjenje me shume...te refuzimit!![]()
Eshte qeshtje tipi, natyre.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
1.Deluzioni me i madh i jetes tende?
2.Je besnike ?
3.Je xheloze ?
2.Je besnike ?
3.Je xheloze ?

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Deluzioni, ne gjuhen e perditshme, eshte nje besim i fiksuar i cili eshte i rreme, i ēuditshem, apo rrjedhoje mashtrimi. Psikiatria e definon me nje term me te sakte si nje besim i semure (rezultat i nje semundjeje). Ky besim bazohet ne informata te rrejshme ose jo te plota, iluzione, ose ne efektet e tjera te perceptimit te gabuar.
Deluzioni zakonisht ndodh ne kontekstin neurologjik ose te semundjeve mendore, megjithese nuk eshte i lidhur me ndonje semundje te veēante ne menyre te plote. Megjithate, deluzioni eshte i nje rendesie te veēante diagnostike ne ērregullimet psiqike dhe veēanerisht ne shizofreni, parafreni, ne maniaket dypolar, etj.
Kjo ishte vetem sa per te pasur idene se per cfare po flasim. Deluzioni im i vetem mund te jete perceptimi i gabuar qe rruget e jetes jane te shtruara ngado me lule.
Besnike jam deri ne ate mase sa te mos kaloj ne fodullek.
Xheloze... mmm... per gjerat qe i dua jam shume xheloze, por gjithmone me te drejte.
Deluzioni zakonisht ndodh ne kontekstin neurologjik ose te semundjeve mendore, megjithese nuk eshte i lidhur me ndonje semundje te veēante ne menyre te plote. Megjithate, deluzioni eshte i nje rendesie te veēante diagnostike ne ērregullimet psiqike dhe veēanerisht ne shizofreni, parafreni, ne maniaket dypolar, etj.
Kjo ishte vetem sa per te pasur idene se per cfare po flasim. Deluzioni im i vetem mund te jete perceptimi i gabuar qe rruget e jetes jane te shtruara ngado me lule.
Besnike jam deri ne ate mase sa te mos kaloj ne fodullek.
Xheloze... mmm... per gjerat qe i dua jam shume xheloze, por gjithmone me te drejte.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
1. A mendon se ke arritur cdo gje qe deshiron nese Jo cfar te mungone?
2. Sa mashkujve ua ke helmuar zemren deri tani
?
3. Si e paramendon veten kotelja ne moshen 80 vjeqare ?
2. Sa mashkujve ua ke helmuar zemren deri tani
?3. Si e paramendon veten kotelja ne moshen 80 vjeqare ?

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
1. Nje fjale e urte thote: "Njeriu vetem dhe ngopet", tingellon tmerrshem apo jo? Kam arritur cdo gje, por me dhemb shume fakti qe nuk i kam prane te gjithe njerezit e zemres dhe ndonjehere me mbyt malli per ta.
2. Me akuzojne se jam shume e pashpirt ne kete kontekst, por une nje dua dhe ai me mjafton pafundesisht.
3. Shpresoj ta arrij kete moshe! Nje gje jam e sigurte qe nuk do me vyshket kurre ne shpirtin as me kalimin e viteve, deshira per ta jetuar diten ne cdo moment te sajin.
2. Me akuzojne se jam shume e pashpirt ne kete kontekst, por une nje dua dhe ai me mjafton pafundesisht.
3. Shpresoj ta arrij kete moshe! Nje gje jam e sigurte qe nuk do me vyshket kurre ne shpirtin as me kalimin e viteve, deshira per ta jetuar diten ne cdo moment te sajin.
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Kur e ndjen Kotelja se duhet te vihet ne gare?
Vizitor- Vizitor
Une gjithmone ne gare jam, me garues te ndryshem, ne cdo kohe, ne cdo vend!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Kotelja shkruajti:Une gjithmone ne gare jam, me garues te ndryshem, ne cdo kohe, ne cdo vend!
Dmth per ty jeta eshte "loje"? Nese po, dhe ska si te jete ndryshe. Atehere, cili eshte "shorti" me i hidhur qe te ka rene deri me sot, te cilin, gjithsesi eshte dashur ta luash?

Adonisi- Anėtarė
Adonisi jo cdo gare eshte loje, prandaj mos dil me konkludime sipas kendveshtrimit tend e te thuash qe nuk ka si te jete ndryshe. Parim ne heshtje i cdo lufte eshte ekzistenca. Per shortet e hidhura hedh zarin dy here, sepse rolet e mia i caktoj une!
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster
Faqja 4 e 26 •
1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26 
Faqja 4 e 26
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Miq vetem ne shtrat
» A e dini se...
» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Deshira momentit...
» Kenaqem kur...
» Durimi
» A Lendon Virtualiteti Njesoj Si Realiteti..?,
» Njeriu me i vecante qe keni njohur?
» Askush...
» Duel Femrat VS Meshkujt !
» Vetėbesimi!
» DAMASTIONI
» Tradhtia midis nje cifti
» Ditė zie mbarėkombetare per Studentet tė Universitetit Aleksandėr Xhuvani tė Elbasanit
» ADEM BERISHA (1948-2012) Lotėt e njė ndarjeje!
» Thoni Diēka!
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Ēfarė do t'i thuash tani personit tė Zemres !?
» kurr nuk do te...