NJE PYETJE PER TE GJITHE
Faqja 1 e 1 • Share •
NJE PYETJE PER TE GJITHE
A fluturon aeroplani?
E shprehuni e spjegonie sa me gjate, me fakte e jo me 1-2 fjale.
E shprehuni e spjegonie sa me gjate, me fakte e jo me 1-2 fjale.

Ylliks- Anėtarė

Lokacioni: USA
Gjinia: 
Postime: 735
Poenat: 3991
Regjistrimi: 21/11/2008
Re: NJE PYETJE PER TE GJITHE
kur ka karburant aeroplani fluturon kur ska dihet qe nuk fluturon .. domethene nje shembull qe po skishe vullnet nuk fluturon deri aty ku don te arrishe besoi se u shpjegova me kaq
Te gjitha pyetjet qe fillojne me A , jane te varfera. E kam per te mbaren e forumit! Duhet te parashtrohen pyetje qe japin permbajtje te arsyeshme dhe sjellin risi!
Sa jemi te gatshem dhe ne nivel te veprojme ashtu?
Sa jemi te gatshem dhe ne nivel te veprojme ashtu?

LumLumi- Anėtarė

Lokacioni: Uskana
Gjinia: 
Postime: 916
Poenat: 4226
Regjistrimi: 24/03/2009
Profesioni: Gjithė kohėn me libra
Dikush ka fluturuar moti, e nuk e merr vesh, as eshte i gatshem as i nivelit te veproje! A din me zbrite ne Toke? Pyetja me A, me e pasura me e forta! A... po na tregon, cilat jane pyetjet e pasura, te forta? Me A...
Sa te rron, meson: a pyetjet qe fillojne me A, qenkan te varfera? A din ti dicka per kete pyetje? Na qenka e varfer a? Pyetjet me te pasura e me te forta fillojne me A.
Ne kete pyetje, mund te shprehen ata qe njohin Fiziken.
Sa te rron, meson: a pyetjet qe fillojne me A, qenkan te varfera? A din ti dicka per kete pyetje? Na qenka e varfer a? Pyetjet me te pasura e me te forta fillojne me A.
Ne kete pyetje, mund te shprehen ata qe njohin Fiziken.

Ylliks- Anėtarė

Gjinia: 
Nese me lejohet te konstatojme se bashku se gjate leximit se si parashtrohen pyetjet per te gjithė, vlerėsoni nje dukje hiri qe del e shperndahet te nxije te tjerit ? Une ashtu e ndjej nje avullim kotesie!

LumLumi- Anėtarė

Gjinia: 
separi meso me u shprehė e fol pėr pyetjen nėse din

Ylliks- Anėtarė

Gjinia: 
Separi mesoni drejtėshkrimin dhe gjuhen , pastaj ndaleni mos shpurdhni sipas mendjelehtesise qe e mbani perpjete, se do te fluturoni si pendlat qe mban era ! Perse fluturojne ato e dini ?

LumLumi- Anėtarė

Gjinia: 
,Edituar nga stafi me ty duhet te merret stafi qė tė kurhen kroset, as pa folė kush me ty
ti mė tregon si duhet tė shkruaj?
Fol pėr pyetjen!
ti mė tregon si duhet tė shkruaj?
Fol pėr pyetjen!

Ylliks- Anėtarė

Gjinia: 
Si te dale nga shemtia e kapluar ky kurnaz me thuani ju o te dashurit e mi ?
Edituar nga stafi
Edituar nga stafi

LumLumi- Anėtarė

Gjinia: 
me sa e kuptova airoplanii nuk po fluturojka per deri sa juve po ju fluturojn fjalet tek njeri deri te tjetri airoplani pushim ka morr.hahahhahah
Genci-fr- Anėtarė

Lokacioni: kosov
Gjinia: 
Postime: 453
Poenat: 3435
Regjistrimi: 02/06/2009
Profesioni: ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
kjo pyetje per te gjithe nuk me duket e shtruar drejt

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Gjermani
Gjinia: 
Postime: 2796
Poenat: 6921
Regjistrimi: 11/06/2007
Kujdes!Nese tema do vazhdoj te vijoje ne kete menyre do mbyllet!
[b]Faleminderit[/b]
[b]Faleminderit[/b]
Vizitor- Vizitor
Nėse do ta sintetizoja me dy fjalė shkrimin nė thelbin e kėsaj kategorie apo pyetje qėndron ideja se konfliktet apo marrėdhėniet e tendosura midis tė diturėve apo edhe socioprofesionalistėve qė vėrejmė se nuk do tė mund ti shpjegonim nėse nuk do tė merrnim parasysh faktin se kėta pėrdorin gjuhė tė ndryshme komunikimi.
Jam thelbėsisht nė kundėrshtim me kėto ide tė autorit tė kategorisė, madje, po e them qė nė fillim, e shoh kėtė shkrim si shenjė dorėzimi tė mėtejshėm tė inteligjencės sė tijė ndaj njė sistemi tė bazuar mbi kulturėn e manipulimit tė publikut qė vetėm nė dukje ka ndryshuar, por nė thelb ėshtė vazhdim i sistemit tė vjetėr nga i cili sistem ėshtė kalitur autori.
Jam e mendimit tė mos editohen shkrimet e tyre dhe mos tė ju ipet ban le tė mėsojmė ca gjėra ja vlenė.
P.S/ Nė vetė pyetjen e parashtruar zotėriu ka tri gabime gjuhėsore (kėtė e ceka ta ketė parasysh qė tė rishikoj disa postime tė tija tek standardet e Gjuhės Shqipe qė shumė ka debatuar zotėriu)
Jam thelbėsisht nė kundėrshtim me kėto ide tė autorit tė kategorisė, madje, po e them qė nė fillim, e shoh kėtė shkrim si shenjė dorėzimi tė mėtejshėm tė inteligjencės sė tijė ndaj njė sistemi tė bazuar mbi kulturėn e manipulimit tė publikut qė vetėm nė dukje ka ndryshuar, por nė thelb ėshtė vazhdim i sistemit tė vjetėr nga i cili sistem ėshtė kalitur autori.
Jam e mendimit tė mos editohen shkrimet e tyre dhe mos tė ju ipet ban le tė mėsojmė ca gjėra ja vlenė.
P.S/ Nė vetė pyetjen e parashtruar zotėriu ka tri gabime gjuhėsore (kėtė e ceka ta ketė parasysh qė tė rishikoj disa postime tė tija tek standardet e Gjuhės Shqipe qė shumė ka debatuar zotėriu)
Vjollca- Anėtarė

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 260
Poenat: 5115
Regjistrimi: 16/11/2007
Profesioni: Juriste
Sh. e Horoskopit: 
E drejte Vjollca , nga cdo njeri mund te mesosh dicka, po aty ku ka banalitet ne fjalor, sigurisht qe duhet edituar.Kane qene disa fjale ofenduese qe mu desh ti editoja dhe gjera personale.
Vizitor- Vizitor
Motra unė kėrkoj falje nėse tė korrigjoj ty nė punėn tuaj si drejtuese e forumit.
Unė dashta tė participoj nė kėtė debat pėr tė venė nė dijeni autorin e kategorisė.Banaliteti ėshtė mungesė e kulturės motra ime.Kur them mungesa e kulturės kam parasysh mbi tė gjitha kuptimin qė i jep kulturės sė shprehjes apo shkrimit nė esenė e tij tė famshme. Unė do ti lexoja me endje edhe banalitet ngase Mė mirė ėshtė njė kokė e ndėrtuar mirė sesa e mbushur mirė. Thelbi i saj ėshtė se njeriu i kulturuar (dhe, pėr rrjedhojė, njė shoqėri e kulturuar) ėshtė si bleta e cila arrin qė, pasi mbledh nektarin lule mė lule (me ēka nėnkuptohet mėsimi i teorive e filozofive tė ndryshme), arrin tė krijojė mjaltin qė ėshtė produkti i vet. Problemi i tyre ėshtė se pikėrisht pėr shak tė mungesės sė kokave tė ndėrtuar mirė (ku hyn edhe ndėrtimi etik) ata shpesh prodhojmė njė produkt emri i tė cilit fillon me m, por qė ka njė shije dhe erė tjetėr fare nga ajo e mjaltit.
Shpresoj se mė kuptova motra ime.
Unė dashta tė participoj nė kėtė debat pėr tė venė nė dijeni autorin e kategorisė.Banaliteti ėshtė mungesė e kulturės motra ime.Kur them mungesa e kulturės kam parasysh mbi tė gjitha kuptimin qė i jep kulturės sė shprehjes apo shkrimit nė esenė e tij tė famshme. Unė do ti lexoja me endje edhe banalitet ngase Mė mirė ėshtė njė kokė e ndėrtuar mirė sesa e mbushur mirė. Thelbi i saj ėshtė se njeriu i kulturuar (dhe, pėr rrjedhojė, njė shoqėri e kulturuar) ėshtė si bleta e cila arrin qė, pasi mbledh nektarin lule mė lule (me ēka nėnkuptohet mėsimi i teorive e filozofive tė ndryshme), arrin tė krijojė mjaltin qė ėshtė produkti i vet. Problemi i tyre ėshtė se pikėrisht pėr shak tė mungesės sė kokave tė ndėrtuar mirė (ku hyn edhe ndėrtimi etik) ata shpesh prodhojmė njė produkt emri i tė cilit fillon me m, por qė ka njė shije dhe erė tjetėr fare nga ajo e mjaltit.
Shpresoj se mė kuptova motra ime.
Vjollca- Anėtarė

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 260
Poenat: 5115
Regjistrimi: 16/11/2007
Profesioni: Juriste
Sh. e Horoskopit: 
Aeroplani nuk fluturon, sipas ligjeve fizike, ai vetem gjuhet, hudhet ne ajer dhe permes ajrit ne gjuajte ajeron apo sipas konfiguracionit ujor - noton, ne ajer, per aq kohe sa ka fluturaket ne levizje, permes karburanteve - ashtu sikurse e gjuajme nje xhite ajri dhe aq sa ta kete forcen levizese te ajrit, rrin e siellet neper ajer, e posa mbaron ajo force - graviteti e siell ne toke.
Fluturojne zogjet qe i levizin flatrojne flatrat dhe kane eshtrat me vakuume ajri, pra fluturon vetem me flatra, me flatrim flatrash.
Fluturojne zogjet qe i levizin flatrojne flatrat dhe kane eshtrat me vakuume ajri, pra fluturon vetem me flatra, me flatrim flatrash.

Ylliks- Anėtarė

Gjinia: 
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Ylliks prej Tue 23 Jun 2009, 2:42 pm

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė