Furi mendimesh qe na pershkojne!

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Furi mendimesh qe na pershkojne!

Mesazh nga Adonisi prej Wed 09 Sep 2009, 8:43 pm

Nuk e di sakte se qfare reagimesh dhe mendimesh do te kete ne vazhdim. Por e di se do te kete mospajtime dhe paragjykime.
Gjithnje kam mendu se dallimi ne mes mekatit te bere dhe atij te menduar ndryshon. Nganjehere mendojme ( na vijne mendime) te cilat nuki deshirojme aspak, bile rrenqethemi. Por ja qe kjo ndodhe, sepse nuk mundemi askush te ndalojme mendjen e cila nganjehere fluturon deri ne ekstrem.
Psh; nganjehere me vijne mendime qe te kercej nga dritarja, te vdes...Te vra nje person te caktuar...Bile edhe nga ato mendime qe jane ndoshta me c'njerezore dhe me te pa kuptimta! Te gjitha keto mendime nuk u ndodhin vetem njerezve te caktuar ( mendoje une) por te gjitheve! Pra, mjafton qe per nje qast te jemi te qet dhe te fluturoje mendja...dhe na vijne mendime dhe figura nga me te ndryshmet! Pyes veten dhe juve, pse??

Me respeckte!

Adonisi
Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4800
Regjistruar mė: 03/12/2008

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Furi mendimesh qe na pershkojne!

Mesazh nga Vizitor prej Wed 09 Sep 2009, 9:52 pm

Te pergezoj per temen , ke prekur ate zone qe per shume nga ne rri e fshehur ose vepron fshehtas me shpejtesine e furtunes qe paralizon veprimtarine e trurit me kthjelltesi.Diku kam lexuar qe lufta te cilen ka bere dhe ben "djalli "eshte te mos zbulohet qe egziston , ndaj dhe ju pergezoj per temen se ka ngjashmeri.Ne shume tema ne diskutojme per njeriun perfekt kur e dime qe kurre nuk ka egzistuar nuk do egzistoj.
Te ulur ne nje karrige, te shtrire ne shtart e cojme veten ne lumin e mendimeve:Cfare do ndodhte nese ne doren time do kapja thiken te ndjeja ftohtesine e saj te ma pershkonte cdo qelize dhe te vrapoja rruges ne erresire dhe ajo ftohtesi e saj te humbte e te perziej me gjakun e nxehte qe gjakos asfaltin e zi.Te perplasja koken pikerisht aty dhe te flija deri ne agim.....

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor prej Wed 11 Nov 2009, 11:12 am

Mbreme ndersa po drejtohesha ne shtrat dhe kur trupi im ndjeu ftohtesine e carcafeve , nje ndjesi e cuditshme me pershkoi mendimin te mbaja zemren time mes duarve.Nuk di pse po doja ti kushtoja sado pak ngrohtesi fjalesh dhe ta mbeshtesja ne faqe si per ti kerkuar fajle per gjithe sforcon e jetes qe me jep.Ajo punon ne kraharorin tim, ajo me sherben me besnikeri dhe dridhet kur une ngjeshem mes brutalitetit, agresivitetit, absurditetit,renies te imunitet, ndersa une e vras jeten duke harruar qe ju jeni aty si luftetari qe i paraprine betejes mes jetes dhe vdekjes.Ti zemer je kaloresja ne kraharorin tim qe une harroj te te jap hakun.Ndoshta ftohtesia e carcafeve me beri te kujtohem se ngrohtesine duke ta kerkoja mes kraharorit.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Adonisi prej Wed 11 Nov 2009, 12:25 pm

Arla, ai qe eshte marrur me shume me kete qeshtje ka qen Frondi. I cili nder tjera shprehet: me thoni se cili femije nuk enderron qe te bej sex me prinderit e tij?

C'mendim keni per kete?

Adonisi
Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4800
Regjistruar mė: 03/12/2008

Mesazh nga Vizitor prej Thu 12 Nov 2009, 7:25 pm

Per Krizen e Edipit ?Reale, sidomos kur shembulli primar eshte Edipi i cili vrau babain dhe u martua me mamane.

Vizitor
Vizitor

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi