Anėtarėt nė foto
Faqja 1 e 2 • Share •
Faqja 1 e 2 • 1, 2 
Re: Anėtarėt nė foto

Nje foto ime ne liqenin e Badovcit gjate peshkimit
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Anėtari mė i ri i Forumit
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Arlind Gashi,ėshtėKadare i kėtyre brezave,pos qė duhet pasur parasyshė se veq forumeve,krijimtarinė e vet duhet zgjėruar edhe mė gjėrė,jam pėrpjekur tė ja gjejė rrugėn e cila e drejton te rreshtimi i sukseseve,kam dhėnė disa adresa qė e drejtojnė.
Bėje ate qė tė kam porositur Arlind,pastaj tė premtoj se do tė pėrqafoj.Po nuk e bėre.......
Bėje ate qė tė kam porositur Arlind,pastaj tė premtoj se do tė pėrqafoj.Po nuk e bėre.......

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Gjermani
Postime: 2796
Kyējet nė forum: 7239
Regjistruar mė: 11/06/2007
Naki shkruajti:
Anėtari mė i ri i Forumit
Arlindi bukuroshi ......nuk di si te postoj edhe une nje foto timen por do e vendosja
Megjithate e kam nje foto ne avatar

Edituar pėr herė tė fundit nga nė Tue 19 Feb 2008, 3:06 pm, edituar 1 herė gjithsej
Vizitor- Vizitor
Nakiiii ku eshte fotoja se nuk po e shohimNaki shkruajti:Pershendetje nga Restaurant "TROFTA"
foto miku im DETI dhe une Naki e bere me date 09.07.2007
Ju pershendesim

Vizitor- Vizitor
gurbetqarja shkruajti:motrushe barby e kan harruar ne troft hahaha
E ka ngren peshku hahahahahah motrushe

Vizitor- Vizitor
ME VJEN MARRE ME VU FOTON

lovely-shkodrane- Anėtarė
- Lokacioni: london
Postime: 56
Kyējet nė forum: 4662
Regjistruar mė: 21/02/2008
| mua nuk me pelqen ta qes foton se ashtu jam nje shum e keqe vetem zemra esht kryesorja se nuk e kam zemren e keqe |
Guest- Vizitor
Motrushe je shum e mire ne internet zemra duket 
Se pak rendesi ka paraqitja
motrushe

Se pak rendesi ka paraqitja
motrushe
Vizitor- Vizitor
| shum flm motrushe edhe per mua ajo vlen se bukuria e zotit esht te jesh nje njeri me sinqeritet apo karakter |
Guest- Vizitor
te gjith jemi te bukra sido mos pejanet

Adisa- VIP
- Postime: 3318
Kyējet nė forum: 5760
Regjistruar mė: 10/02/2008
8) 8)

***Love does something and takes me there next to you...***

| pershendetje te dyve shum bukur jeni dalur ne foto por edhe une kam foton e troftes qe jemi dalur ne troft me te vertet esht bukur kah vendlindja ime njashtu e pershendes togerin e Istogut sepse esht dhe mbetet nje njeri me vlera te medha |
Guest- Vizitor
Naki vetem peshk ha ti ore
:D:D:D
Ha edhe pak buk qe te shendoshesh pak
Shum i bukur si ambjent aty,
Ju pershendes te dyve,
Naki kur te vim, aty do na e japesh dreken eeee
gurbetqare si thua do na ftoje
:D:D
:D:D:DHa edhe pak buk qe te shendoshesh pak
Shum i bukur si ambjent aty,
Ju pershendes te dyve,
Naki kur te vim, aty do na e japesh dreken eeee
gurbetqare si thua do na ftoje
:D:D
Vizitor- Vizitor
motrushe na e vendos ate foto dhe te gjejme gurbetqaren ku esht ne ate foto
Vizitor- Vizitor

Interesant- Webmaster
- Lokacioni: Pejė
Postime: 4197
Kyējet nė forum: 7167
Regjistruar mė: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca
moj foto egoiste pse nuk del

memaliaj- VIP
- Lokacioni: TIRANE
Postime: 3030
Kyējet nė forum: 5498
Regjistruar mė: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Faqja 1 e 2 • 1, 2 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė
» Dua te Them..
» Njeriu me i vecante qe keni njohur?
» Deshira momentit...