Nje intervistė ekskluzive me Webmaster Interesant-in
Faqja 1 e 11 • Share •
Faqja 1 e 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
Re: Nje intervistė ekskluzive me Webmaster Interesant-in
KLEA shkruajti:flm per pergjigjen interesant rrespekte
e sakt kjo qe the
Me nder qofsh, pata nderin t'i pergjigjem nje bukurosheje si ti

Interesant- Webmaster

Lokacioni: Pejė
Gjinia: 
Postime: 4191
Poenat: 6845
Regjistrimi: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca
Sh. e Horoskopit: 
interesanti nje pyetje tjeter nga ana ime
c,far mendon per vuajtjet e jetes si mundemi ti
shmangemi atyre
c,far mendon per vuajtjet e jetes si mundemi ti
shmangemi atyre
Njeriu si nje krijes e dobet gjithehere ka nevoj per ate qe e ka sjelle ne kete bote. Vuajtjet e njeriut nuk mbarojne asnjehere, per ate te gjitha vuajtje, apo gezimet duhen te kene mbeshtetjen e tyre te Krijuesi ne te cilin beson !
Jo gjithehere gezimi eshte nje ilaq pozitiv per shpirtin, dhe jo gjithehere vuajtjet jane pjesa negative e jetes se njeriut.
Po te mos vdisnin njerezit nga vuajtjet, atehere do te vdisnin nga gezimi !
Jo gjithehere gezimi eshte nje ilaq pozitiv per shpirtin, dhe jo gjithehere vuajtjet jane pjesa negative e jetes se njeriut.
Po te mos vdisnin njerezit nga vuajtjet, atehere do te vdisnin nga gezimi !

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
po me ben cudi niku yt qe ke ven ne forum,cfare te beri te vije kete nik a ben ta di INTERESANT 

sa mister mban ne vetvete Interesanti

GISHTEZA- Anėtarė

Lokacioni: andej kendej gjithandej
Gjinia: 
Postime: 700
Poenat: 5422
Regjistrimi: 04/06/2007
Niku im ka ardhe shume rastesisht , ku ne vitin 2003 isha ne Fakultet ne Jordani dhe aty gjate regjistrimit kerkohej qe pervec regjistrimit ne fakultet te kemi qasje edhe ne web faqen e fakuletetit. Dhe normal secili kishte ate pseudonimin e tij. Une isha ne dilem se cfar nicku te vendosi, dhe me vete mendoja si ta gjej nje sa me interesant. Duke menduar vendosa ta bej nickun INTERESANT ! Prej asaj kohe ne te gjitha forumet ku marr pjese e kam po te njejtin nick .

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
interesant ky nick edhe historija e ti

olsaaa- Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Prishtina
Gjinia: 
Postime: 1573
Poenat: 4351
Regjistrimi: 25/08/2009
Profesioni: Juriste
A eshte sovran mendimi njerezor?

Adonisi- Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Gjinia: 
Postime: 971
Poenat: 4485
Regjistrimi: 03/12/2008
Secili njeri ka te drejten e tije te pacenuar te mendoi dhe te theksoi ate cfar ai deshiron, deri ne ate mase qe mendimet apo shprehja e tije te mos jete kercenim per shoqerine.

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Ditet e fundit ne mediat Shqiptare flitet per nje interesim te meshkujve Serb kundrejt femrave Shqipetare, per lidhje martesore.
C'mendim ke per kete gje?
C'mendim ke per kete gje?
Vizitor- Vizitor
Eshte nje fakt dhe nje realitet fatkeqesisht. Kemi shume raste martese ne kohen e fundit ku meshkuj Serb martohen me femra Shqiptare, ku ato femra detyrohen te marrin gjuhen e tyre, kur behen me femije detyrohen qe femijet e tyre te kene emra serb, te kene kulturen e tyre dhe jetesen e tyre ( me nje fjale lirshem mund te quhet ASIMILIM ! )

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
interesanti rrespekte lali
cfar mendon per shoqerin e virtualitetit jan te sinqert njerezit ne virtualitet apo .....jo
cfar mendon per shoqerin e virtualitetit jan te sinqert njerezit ne virtualitet apo .....jo
Gjithashtu nderimet dhe respektet e mia per ty Klea
Kam thene edhe me heret, shume pak jane te sinqerte, nuk po them qe nuk ka fare! - Secili ka kete lloj shoqerie dhe mund ta di vet se sa jane te sinqerte dhe sa jane falls. Pavarsisht kesaj mendoj se ata qe mundohen te fshihen pas nje kohe jo shume te gjate do te zbulohen se cfar jane ne realitet .
Kam thene edhe me heret, shume pak jane te sinqerte, nuk po them qe nuk ka fare! - Secili ka kete lloj shoqerie dhe mund ta di vet se sa jane te sinqerte dhe sa jane falls. Pavarsisht kesaj mendoj se ata qe mundohen te fshihen pas nje kohe jo shume te gjate do te zbulohen se cfar jane ne realitet .

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
interesant shkruajti:Secili njeri ka te drejten e tije te pacenuar te mendoi dhe te theksoi ate cfar ai deshiron, deri ne ate mase qe mendimet apo shprehja e tije te mos jete kercenim per shoqerine.
Nese une mendoj dhe shprehem ne raste te nevojshme se, nuk ka Zot, atehere eshte ky nje kercenim per shoqerin, sipas juve?

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Prap kjo eshte nje drejte e jotja, po besove nuk je as i pari e as i fundit, dhe po mohove prap nuk je as i pari e as i fundit, pavarsisht realitetit!

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Ka diqka me te shtrenjet se ajo qe duhet blere me lutje?

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Ate cfar kerkon me lutje nuk e blen por e fiton, dhe ate cfar e fiton me lutje nuk mund ta blesh me asnje qmim ne kete bote !

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Megjithse nuk e keni kuptuar pyetjen si duhet, ose e keni kuptuar, por e keni perkthyer ne gjuhen tuaj- te fes. Atehere, mua me lindi nje pyetje. Nisur nga ajo qe po shoh sot, nuk mund ta mohojme se jo pak njerez shkojne per tu falur. Dhe qe te gjithe ata ne fund te faljes se tyre, edhe luten. Athua qfar luten ata? Une kame dy mendime. Ata, ose nuk luten hiq, ose luten, por Zoti nuk eshte i nzene dhe s'mund tu plotesoje lutjet e tyre. Po shprehem keshtu, sepse ma mere mendja se qdo njeri ne lutjet e tij, duhet te lutet se pari qe te kete harmoni ne mes njerezve dhe mos te kete varferi te theksuar. As njera e as tjera nuk po shihet! Perkundrazi!
Respeckte!
Respeckte!

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Sikur te i plotesohen lutjet e secilit qe lutet atehere te jesh i bindur se ndoshta as une e as ti nuk kishim me ekzistu sot ! - Une do te lutesha qe sot te jete dite me diell, ndersa ti do kishe deshir te bie shi, tjetri do kishte nje kerkes tjeter qe te bie bore ... cfar do behet nese plotesohen te gjitha keto lutje ( no comment ) ?
Lutja e nje personi plotesohet ne kohen e duhur, me shperbliminin e duhur, ne vendin e duhur pavarsisht intervalit kohor, nese ai e merriton qe t'i pergjigjet Zoti lutjes se tije ! Zoti nuk i pergjigjet lutjes se zullumqarit, sepse zullumqari kerkon qe e gjithe bota te jete nen te, por Zoti nuk i pergjigjet as te drejtit nese ai kerkon ate cfar nuk eshte i dedikuar per te ! - Secili njeri do shperblehet dhe do ndeshkohet ne baze te asaj se cfar posedon ai, ne baze te asaj se cfar punon ai , ne baze te asaj se sa vlen ai .
Te isha une si duhet kompshiu im nuk do vdiste urie ndersa une kam barkun plot! - Te isha une si duhet femiu im nuk do behej kontrabandist ! - Te isha une si duhet nuk do i beja zullum dhe padrejtesi asnje personi , dhe nuk do ia cenoja te drejten fetare dhe morale askujt pavarsisht cfar adhuron ai apo cfar beson ai . Dhe ne baze te ketyre shembujve shume modest dhe te pakt mund te konstatosh dhe te marresh pergjigje se perse Zoti nuk u pergjigjet lutjeve te atyre qe kerkojne kur e dim mire se sot ata qe kerkojne nga ZOti nuk jon pak por jane shume !
Sot ne bote ka me shume se 1 miliard e 300 milion musliman, por ku eshte halli i tyre, dhe cila eshte aryeja qe jane te diskriminuar ? - Arsyeja e vetme eshte : Nuk punojne me ate cfar jane te urdheruar nga Zoti i tyre, por punojne nga ajo se cfar i urdheron epshi i tyre !
Zoti nuk ndryshon gjendjen e nje populli , nese populli nuk ndryshon gjendjen e tije !
I nderuari Adonis, kjo eshte nje teme shume e gjere per te shkruar per te, u mundova me pak fjale dhe me pak shembuj modest te te sjelli pak gjera per te definuar mjerimin e nje populli.
Me respekt !
Lutja e nje personi plotesohet ne kohen e duhur, me shperbliminin e duhur, ne vendin e duhur pavarsisht intervalit kohor, nese ai e merriton qe t'i pergjigjet Zoti lutjes se tije ! Zoti nuk i pergjigjet lutjes se zullumqarit, sepse zullumqari kerkon qe e gjithe bota te jete nen te, por Zoti nuk i pergjigjet as te drejtit nese ai kerkon ate cfar nuk eshte i dedikuar per te ! - Secili njeri do shperblehet dhe do ndeshkohet ne baze te asaj se cfar posedon ai, ne baze te asaj se cfar punon ai , ne baze te asaj se sa vlen ai .
Te isha une si duhet kompshiu im nuk do vdiste urie ndersa une kam barkun plot! - Te isha une si duhet femiu im nuk do behej kontrabandist ! - Te isha une si duhet nuk do i beja zullum dhe padrejtesi asnje personi , dhe nuk do ia cenoja te drejten fetare dhe morale askujt pavarsisht cfar adhuron ai apo cfar beson ai . Dhe ne baze te ketyre shembujve shume modest dhe te pakt mund te konstatosh dhe te marresh pergjigje se perse Zoti nuk u pergjigjet lutjeve te atyre qe kerkojne kur e dim mire se sot ata qe kerkojne nga ZOti nuk jon pak por jane shume !
Sot ne bote ka me shume se 1 miliard e 300 milion musliman, por ku eshte halli i tyre, dhe cila eshte aryeja qe jane te diskriminuar ? - Arsyeja e vetme eshte : Nuk punojne me ate cfar jane te urdheruar nga Zoti i tyre, por punojne nga ajo se cfar i urdheron epshi i tyre !
Zoti nuk ndryshon gjendjen e nje populli , nese populli nuk ndryshon gjendjen e tije !
I nderuari Adonis, kjo eshte nje teme shume e gjere per te shkruar per te, u mundova me pak fjale dhe me pak shembuj modest te te sjelli pak gjera per te definuar mjerimin e nje populli.
Me respekt !

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Mire shume dhe faleminderit per pergjigjen. Nuk po pajtohem aspak me keto shembujt modest qe i keni sjelle. Por po e respektoje temen dhe nuk dua qe te devijohet tema pikrishte nga une. Do te gjejme rastin dhe te flasim ne nje teme me adekuate ne lidhje me kete.
Respeckte!
Respeckte!

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
Nuk je i detyruar as ti as askush te pajtohet me ate cfar une mendoj, fundja ky eshte gjykimi im ne baze te asaj se me cka e kam paisur une veten time !
Je i mirepritur .
Je i mirepritur .

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
E kam te dijtur se nuk jam i detyruar, sikurse nuk eshte i detyruar askush te pajtohet me mendimet e mija. Mirepo, di ti respektoje mendimet e te tjereve, te njejten gje edhe e pres.
Nje pyetje,
Ka diqka me te bukur pos te vertetes?
Nje pyetje,
Ka diqka me te bukur pos te vertetes?

Adonisi- Anėtarė

Gjinia: 
sinqeriteti dhe qendrimi ne te verteten eshte gjeja me e bukur qe mund ta kete nje person.

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Pershendetje Interesant
Pytja ime eshte Cilen Pije e preferoni
Pytja ime eshte Cilen Pije e preferoni

lolita- VIP

Lokacioni: podujeve
Gjinia: 
Postime: 6749
Poenat: 8536
Regjistrimi: 16/11/2008
Pershendetje Lolita 
Ne jeten time preferoj pijet jo alkoolike, ate cfar mund ta vecoj eshte Coca Cola apo Pepsi

Ne jeten time preferoj pijet jo alkoolike, ate cfar mund ta vecoj eshte Coca Cola apo Pepsi

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Faqja 1 e 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 
Faqja 1 e 11
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė