Pse me vijne emaila kur une shkruaj ne forum? Dua, Nuk dua te vijnė !?
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: KATEGORIA E ANĖTARĖVE :: Pyetje dhe Pėrgjigje (ndihma rreth forumit)
Faqja 1 e 1 • Share •
Pse me vijne emaila kur une shkruaj ne forum? Dua, Nuk dua te vijnė !?
Te nderuar anetare kam disa kerkesa nga anetaret te cilet done te dijne pse kur ata postojne ne forum ju vine shume emaila kur ka pergjigje apo postime ne forum.
Ky opcion eshte ne zgjidhjen tuaj te cilin ju mund ta rregulloni sipas deshires suaj ne profilin tuaj tek preferencat
Se pari kliko Profili dhe ju del kjo:

Pasi te klikoni PREFERENCAT ju del kjo:

E beni siq e kam bere une dhe mos harroni te klikoni ne fund paraqit.
Nje opcion tjeter qe te ndaloni ardhjen e emailave njoftues eshte ne ato tema ku ju shkruani ne fund te kategorise keni kete opcion:

Shiqo zonen ku kam nenvizuar me te kuqe dhe vepro siq eshte njoftuar sipas zgjidhjes suaj

Shpresoj se ju mjafton ky noftim pra per ardhjen dhe mos ardhjen e emailave njoftues eshte vete zgjidhja juaj siq ju ate e deshironi dhe kerkoni.
Ju faleminderit
Ky opcion eshte ne zgjidhjen tuaj te cilin ju mund ta rregulloni sipas deshires suaj ne profilin tuaj tek preferencat
Se pari kliko Profili dhe ju del kjo:

Pasi te klikoni PREFERENCAT ju del kjo:

E beni siq e kam bere une dhe mos harroni te klikoni ne fund paraqit.
Nje opcion tjeter qe te ndaloni ardhjen e emailave njoftues eshte ne ato tema ku ju shkruani ne fund te kategorise keni kete opcion:

Shiqo zonen ku kam nenvizuar me te kuqe dhe vepro siq eshte njoftuar sipas zgjidhjes suaj

Shpresoj se ju mjafton ky noftim pra per ardhjen dhe mos ardhjen e emailave njoftues eshte vete zgjidhja juaj siq ju ate e deshironi dhe kerkoni.
Ju faleminderit
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Re: Pse me vijne emaila kur une shkruaj ne forum? Dua, Nuk dua te vijnė !?
Me duhet nje ndihme pasi eshte hera pare qe jom ne nje forum nuk po mundem te dal prej forumit kom mbet online ju lutem me ndihmoni edhe kur klikoj mbi largohu prap jam online
Bardha1- Anėtarė

Postime: 16
Poenat: 1816
Regjistrimi: 19/06/2010
Re: Pse me vijne emaila kur une shkruaj ne forum? Dua, Nuk dua te vijnė !?
Bardha1 shkruajti:Me duhet nje ndihme pasi eshte hera pare qe jom ne nje forum nuk po mundem te dal prej forumit kom mbet online ju lutem me ndihmoni edhe kur klikoj mbi largohu prap jam online
pasi del nga forumi edhe nese klikon largohu rrrin disa min online edhe tani hiqet , edhe nese mbyllet em X rrin ca min edhe hiqet vet
mund te ket donje problem por rri pa merak do permirsohet kjo
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5879
Regjistrimi: 24/02/2009
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: KATEGORIA E ANĖTARĖVE :: Pyetje dhe Pėrgjigje (ndihma rreth forumit)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga 

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė