Fshehja e statusit

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Fshehja e statusit

Mesazh nga Vizitor prej Tue 20 Oct 2009, 12:50 pm

Ne net mund te degjosh dhe te ballafaqohesh me lloj-lloj ngjarjesh dhe sjelljesh.Nje dukuri e hasur eshte fshehja e statusit nga personat me kurore.Eshte bere zakon tashme qe te martuarit ta mohojne lidhjen martesore kur komunikojne me nje person ne net.Nuk di si e mendojne ata por a nuk eshte turp te paraqiten si beqare kur ne jeten reale jane e kunderta.Ketu ka nje arsye dhe nje qellim.Le te flasim per me shume informacion te kesaj qe po prek ne perdoruesit e netit.

Vizitor
Vizitor

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Fshehja e statusit

Mesazh nga Interesant prej Tue 20 Oct 2009, 12:57 pm

Eshte shume e vertete arla se shume njerez ne net e ne vecanti neper forume fshehin statusin martesor, apo edhe futen me identitet te rrejshem. Une vet personalisht kam has ne kesi lloj njerezish qe pervec qe fshehin statusin martesor, ne te njejten kohe fshehin edhe moshen, e sa i perket emrit kjo nuk diskutohet aspak ! Persona te tille kane probleme si duket me veten e tyre si fillim, pastaj edhe me familjen ne pergjithesi. Perderisa nje femer e martuar ka femije, jeton ne bashkesi me burrin dhe femijet, kane lidhje familjare, por ne forum behet VIRGJERESHE, kjo vie si rezultat i asaj ose ky /kjo person ka probleme psiqike, ose ka probleme familjare ( martesore ) dhe deshiron qe te gjej prehje diku tjeter.

Se paku ky eshte mendimi im !

Interesant
Webmaster

Lokacioni: Pejė
Postime: 4197
Kyējet nė forum: 7167
Regjistruar mė: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca

Mesazh nga Vizitor prej Tue 20 Oct 2009, 1:01 pm

Bota virtuale na ben qe te lundrojme atje ku ne dum.
Ato qe ne nuk i arrijme ne jeten e perditshme,

mendojme se eshe me mire ta jetojme ne boten virtuale (Interneti).
Ku njerezit e ndjejn veten me mire dhe me superjor ndaj vetes dhe ndaj jetes reale.
Fshehja e statusit ndodh shpesh dhe ata qe e perdorin

deshirojne te bejne dallimin midis endrres dhe realitetit, t
e qenit beqar apo te martuar, femer apo mashkull, i madh apo i vogel.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Geri prej Tue 20 Oct 2009, 1:11 pm

Mendoj qe c'do kush ka deshiren e vet per stasusin,nuk do te tregoj dhe ndoshta do te tallet me njerzit n.q.s dikush mund te ndiej dicka per ate person

Geri
Super Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te forumit
Postime: 7185
Kyējet nė forum: 9432
Regjistruar mė: 16/08/2008
Profesioni: Ja u mbush xhepat njerzve plot me skedina :p
Vėrejtjet: Sepse zhgenjimet, humbjet,gabimet,apo ndarjet ...te bejne me te FORTE !

http://hapesira.forumotions.com/portal.htm

Mesazh nga Adonisi prej Tue 20 Oct 2009, 8:20 pm

Arla, komplimente per temen. Eshte nje nder temat ndoshta me te pelqyerat nga ana ime. Pse? Sepse kjo tem prek ne gjene me thelbesore dhe me te shtrejte te qdo njeriu ( por qe shumica nuk e kuptojne, fatkeqesisht, apo behen qe se kuptojne), pra IDENTITETIN tone!.

Ne forum, neper qdo tema, ajo qe na bije ne sy me se shumti nga te gjithe pa dallim gjinie, eshte se prioritet e kan sinqeritetin dhe ajo qe kerkojne prej te tjerve eshte sinqeriteti! Por, siq e kam thene gjithnje, po e them edhe tani se, njerezit jemi te prirur te flasim per sinqeritetin, por s'jemi aspak ( me disa perjashtime). Flasim gjithashtu per dashurin, por s'dijm te duam, perkundrazi lendojme. Flasim edhe per paqen dhe mirekuptimin ne mes nesh, por, perkundrazi e shohim njeri tjetrin me nje sy tjeter..., dhe kuptohemi rralle here, sikurse te ishim nga planete te ndryshme!
Ajo qe mua personalisht me ka ndodhe disa here ne raport me femrat, eshte te rralla jane ato qe e thone identitetin e plote! Shtrohet pyetja, pse? Pergjigja eshte tek shkrimi i Arles! Sepse jane te fejuara, te martuara, apo edhe jane nenat tona dhe kjo u pengon, per arsye qe nuk deshiroj ti komentoje.
E njejta gje ndodh edhe tek meshkujt, por tek keta te fundit arsyet dihen...E tani me erdhi dita edhe mua, qe me ne fund te pranoj se ka diqka per te cilen jam i sinqert. Gjithnje, prej se ekziston bota e internetit, neper forume apo msn, apo edhe chate te ndryshme, gjithnje e kam dhene identitetin e plote, qe nga emri deri tek vendelindja. Dhe per qudi, asnjehere nuk kam pas probleme me aske, perkundrazi!

Per mua, nuk vlen asnje justifikim i atyre personave qe e fshehin statusin e tyre, dhe paraqiten krejt ndryshe...Ose me sakte, e paraqesin veten ne ate menyre qysh munden me u pelqy shumices. Ndoshta nje dite edhe mua m'u kish mush mendja me be nje gje te ketille, por ajo qe s'me lejon eshte se, kush do te behet si une?!

Adonisi
Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4800
Regjistruar mė: 03/12/2008

Mesazh nga Vizitor prej Tue 20 Oct 2009, 8:33 pm

Te arratisesh nga e verteta.Te trillosh nje identitet te paqene. Te mohosh gjene me te shtrenjte qe ke krijuar eshte si te mos ndiesh.Te qenurit i padukshem nuk te ben as beqare e as superior.Do ishte gjeja me fisnike te ndihesh krenar per familjen, femijet e jo te hedhesh balte ne egzistencen e pjelles tende.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Kle@Love prej Tue 20 Oct 2009, 8:33 pm

statusi im eshte beqare sjam e martuar akoma ,, po ka shum qe genjein me ka ndodhur shum te njoh ne virtualitet meshkuj edhe femra te martuara edhe kur ju del realiteti ju vjen shum keq

Kle@Love
Super Anėtarė

Lokacioni: Durres
Postime: 6765
Kyējet nė forum: 10915
Regjistruar mė: 15/01/2009
Profesioni: Arkitekte
Vėrejtjet:

http://www.klealove.com

Mesazh nga Kosovarja prej Wed 21 Oct 2009, 11:21 am

Eshte nje genjim i vetvetes te bejm nje gje te tille,sepse sado qe e fshehim Statusin per nje kohe shume te shkurter nese kemi dicka me shume me ate person patjeter qe do zbulohet,dhe ajo kenaqesi shume e vogel qe e ndien ne momentin e fshehjes se statusit,do kthehet ne nje zhgenjim te thelle...

Keshtu qe lum kush ka statusin beqar/e pak shaka haha

Kosovarja
Anėtarė

Postime: 240
Kyējet nė forum: 5260
Regjistruar mė: 10/08/2007
Profesioni: Studente

http://www.kosovare.forumotion.com

Mesazh nga Lukja prej Fri 23 Oct 2009, 9:58 am

Sme ka ndodh qe te fsheh statusin tim, te gjith e din qe une jam me emre dhe mbiemer ketu, jam e martuar dhe kam tre djem, te dhenat tjera te gjitha jan ne profilin tim.

Lukja
Anėtarė

Lokacioni: Prishtine
Postime: 689
Kyējet nė forum: 4405
Regjistruar mė: 05/11/2008
Profesioni: Ekonomiste

Mesazh nga Kle@Love prej Mon 16 Aug 2010, 1:19 am

Ka shum qe fshehin statusin e tyre edhe kete asnjehere se kam kuptuar

Kle@Love
Super Anėtarė

Vėrejtjet:

Mesazh nga Naki prej Mon 16 Aug 2010, 2:26 am

Perderisa ne preferencat e profilit te anetarit eshte e lejuar kjo gje eshte normale.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Naki
WebMaster

Lokacioni: Kosovė
Postime: 7925
Kyējet nė forum: 10315
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

http://www.nasergashi.com http://www.facebook.com/people/Naser-Gashi/1062555449

Mesazh nga Ariel prej Mon 16 Aug 2010, 10:06 am

Une per vete jam ne rregull me shtetin Neutral
qe kur jam regjistruar per here te pare ne forumin e pare kam thene qe jam mami super e lumtur me zjerrmin tim dhe tre engjejt e mi. E martuar me 3 femije Very Happy

edhe mua me habit fakti pse hiqen si beqar/e.
nejse qejfe qejfe kjo dynjo...

Ariel
Anėtarė

Postime: 46
Kyējet nė forum: 2034
Regjistruar mė: 01/08/2010

Mesazh nga Elhamiu prej Tue 17 Aug 2010, 8:33 am

aaaa fshehja statusit eshte si hajni qe vjedh edhe nuk kallxon .
behu burrr kallxoo une jam ky ky , nese nje gje nuk kallxon , po qfar morali ke me ne veten ne familje kur ke turp te thuash te vereten sikur ka diq shum te mjerushme aty kur sthuhet e vereta.

une jam ky kam then gjithon cili jam edhe nuk mshef asgje e them realen . jo si do e do qe kan mshef realen edhe ne dashuri jojo, une sjam jam ky me 1 pllemb fetyre qe them gjithen se kam moral familjar

Elhamiu
Anėtarė i Avancuar

Postime: 2543
Kyējet nė forum: 6194
Regjistruar mė: 24/02/2009

Mesazh nga Princesha prej Tue 17 Aug 2010, 4:28 pm

Se kam fshef ndonjeher, as nuk e fshefi isha e dashuruar jam ndar, jam dashuruar perseri dhe do fejohem se shpejti

Princesha
Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Postime: 4441
Kyējet nė forum: 7683
Regjistruar mė: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Vėrejtjet:

Mesazh nga Elhamiu prej Tue 17 Aug 2010, 4:31 pm

e kam shef statusin mos shikoni

jam katragjysh une

Elhamiu
Anėtarė i Avancuar

Postime: 2543
Kyējet nė forum: 6194
Regjistruar mė: 24/02/2009

Mesazh nga Kle@Love prej Sun 19 Dec 2010, 6:15 pm

E vertet shum veta e bejne kete po skuptohet arsyeja pse ..ne shum raste statusi fshihet e vertet eshte e lejuar ne profil ta bej ta fshehte ..po gjithmone nuk ndryshon asgje ngel fakti qe ate status ke

Kle@Love
Super Anėtarė

Vėrejtjet:

Mesazh nga albi prej Mon 20 Dec 2010, 6:16 pm

nuk kam fshef as nuk dota fshefi asnje her statusin tim jam beqar kam qen i dashuruar tash sjam i dashuruar

albi
Moderator

Postime: 2101
Kyējet nė forum: 4208
Regjistruar mė: 09/07/2010
Vėrejtjet:

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi