Somalezi 112-vjeēar, martohet me vajzėn 17-vjeēare

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Somalezi 112-vjeēar, martohet me vajzėn 17-vjeēare

Mesazh nga Naki prej Mon 02 Nov 2009, 9:58 am

Me qindra njerėz kanė marrė pjesė nė njė ceremoni martesore, nė Somalinė qendrore, ku njė 112-vjeēar ėshtė martuar me njė vajzė 17-vjeēe.
Ahmed Muhamed Dore, somalez qė ka 18 fėmijė dhe 5 gra, ka thėnė se, do tė kishte dėshirė tė ketė fėmijė edhe me gruan e tij tė re, Sagi Abdulleh, qė ka vetėm 17 pranvera.
“Sot mė ka ndihmuar Zoti ta realizoj ėndrrėn time”, ka thėnė Dore pas ceremonisė martesore.
"Nuk e kam detyruar, mirėpo e kam shfrytėzuar pėrvojėn qė kisha, pėr ta bindur nė dashurinė time. Andaj, edhe u martuam”, ka thėnė Dore. /Telegrafi/
- Cka mendoni ju ketu citohet se nuk e ka detyruar por ka shfrytezuar pervojen ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Naki
WebMaster

Lokacioni Lokacioni: Fshati Akllap
Gjinia Gjinia: Male
Postime Postime: 7515
Poenat Poenat: 9268
Regjistrimi Regjistrimi: 29/05/2007
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Gemini

http://www.nasergashi.com http://www.facebook.com/people/Naser-Gashi/1062555449

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Somalezi 112-vjeēar, martohet me vajzėn 17-vjeēare

Mesazh nga Vizitor prej Mon 02 Nov 2009, 10:36 am

17 vjece eshte ajo, si 60 duket!!??Paske zgjedhur menyre te mire per te pritur largimin nga kjo jete.Urime cifti!

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Naki prej Mon 02 Nov 2009, 10:47 am

E po nuk thuhet kot "Dashuria nuk njef moshe" ( natyrisht zgjodha kete thenje se po me konvenon ).
Edhe une u habita kur lexova kete dhe per kete e solla qe ta komentojme. Zoteriu paska edhe 5 gra tjera dhe 18 femije e per ti knaqur 5 gra (jam i sigurt se atje komshit nuk mund te ndihmojne ngase zakonet jane shume te rrepta ju shkon koka) nuk esht lehte por si duket 112 vjeqari akoma mire mbahet. Vertet ja kam zili

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Naki
WebMaster

Lokacioni Lokacioni: Fshati Akllap
Postime Postime: 7515
Poenat Poenat: 9268
Regjistrimi Regjistrimi: 29/05/2007
Sh. e Horoskopit Sh. e Horoskopit: Gemini

http://www.nasergashi.com http://www.facebook.com/people/Naser-Gashi/1062555449

Mesazh nga Adonisi prej Mon 02 Nov 2009, 12:48 pm

Pak e besuheshme kjo qe thuhet. Ketu fshihet nje interes...Sido qofte, mua nuk me duket njerezore kjo!

Adonisi
Anėtarė
Anėtarė

Lokacioni Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime Postime: 971
Poenat Poenat: 4485
Regjistrimi Regjistrimi: 03/12/2008

Mesazh nga Vizitor prej Mon 02 Nov 2009, 12:59 pm

Naki shkruajti: E po nuk thuhet kot "Dashuria nuk njef moshe" ( natyrisht zgjodha kete thenje se po me konvenon ).
Edhe une u habita kur lexova kete dhe per kete e solla qe ta komentojme. Zoteriu paska edhe 5 gra tjera dhe 18 femije e per ti knaqur 5 gra (jam i sigurt se atje komshit nuk mund te ndihmojne ngase zakonet jane shume te rrepta ju shkon koka) nuk esht lehte por si duket 112 vjeqari akoma mire mbahet. Vertet ja kam zili

Pike se pari personi ne foto nuk duket te jete 112 vjec, madje as vajza nuk te le pershtypjen e nje 17 vjecareje.Ndryshon vetem rasti im qe jam 40 e tregoj 20 ne pamje.
Nuk eshte aspak cudi te martohet nje 112 vjecar po ky lajmi ketu eshte trillim i dukshem.
Ketu duket qarte qe "dashuria" nuk njeh moshe po ca dashurie kane keta te dy nuk kuptohet!?

Vizitor
Vizitor

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi