Pse nuk i shoh postimet e mia?
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: KATEGORIA E ANĖTARĖVE :: Pyetje dhe Pėrgjigje (ndihma rreth forumit)
Faqja 1 e 1 • Share •
Pse nuk i shoh postimet e mia?
Pse nuk mund ti shikoj postimet e mia,ka ndonje problem forumi apo pc im?
Voglushja- Super Anėtarė

Lokacioni: Gjakove
Gjinia: 
Postime: 4488
Poenat: 5436
Regjistrimi: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Sh. e Horoskopit: 
Re: Pse nuk i shoh postimet e mia?
Voglushja shkruajti:Pse nuk mund ti shikoj postimet e mia,ka ndonje problem forumi apo pc im?
Pershendetje Voglushja, une i shoh postimet e mia ndoshta ke ti problem me pc!

krayzi- GlobalModerator

Lokacioni: austri
Gjinia: 
Postime: 1466
Poenat: 4345
Regjistrimi: 11/07/2009
Sh. e Horoskopit: 
krayzi shkruajti:Voglushja shkruajti:Pse nuk mund ti shikoj postimet e mia,ka ndonje problem forumi apo pc im?
Pershendetje Voglushja, une i shoh postimet e mia ndoshta ke ti problem me pc!
edhe une i shof postimet e mija
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5879
Regjistrimi: 24/02/2009
Nuk e di pse une smundem!!
Voglushja- Super Anėtarė

Lokacioni: Gjakove
Gjinia: 
Postime: 4488
Poenat: 5436
Regjistrimi: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Sh. e Horoskopit: 
Kjo mund te ju ndodhe nese nuk keni pastruar "catche" ne pc tuaj.
Me poshte une po jua jap me screenshot se si behet pastrimi i catche dhe nese kete e beni atehere jam i bindur se nuk do te keni telashe me asnje shfletues.
Nese perdorni FIREFOX-in
Dy metoda jane ne dispozicion tuaj ketu, i pare qe eshte me i thjeshti dhe i shpejte per te gjithe te pastruar cache ne kompjuterin tuaj. Vetem kliko "Ctrl + Shift + Del" ne tastieren tuaj. Nje dritare do te shfaqet qe ju lejon te qartespni te dhenat private ne browser. Nje nga opsionet qe ju mund te zgjidhni ketu eshte "Cache", keshtu qe te jete i sigurt qe ju kane shenuar kete kuti para se te konfirmuar fshirjen. Ky opsion eshte ne dispozicion edhe ne butonin "Tools" ne menyne tuaj kryesore (te dhena te qarta privat). Nese keni nje faqe te hapur duke e bere kete, mos harroni te freskoni ate.
Ja si duket ne screenshot kjo:

Nese perdorni INTERNET EXPLORER-in
ne menun kryesore zgjidhni dhe klikoni Tools pas kesaj klikoni Internet Options. Ja si do te duket kjo:

Qendro ne butonin GENERAL dhe me poshte kliko butonin DELETE ne sectionin "Browsing History" siq po e shifni ne screenshot me larte. Ju tani do te shifni nje liste per te fshire te dhenat private dhe te perkohshme. Kliko butonin me larte ne delete temporary files dhe DELETE per te konfirmuar fshirjen. Ja si duket kjo:

Vetem klikoni delete all dhe pc juaj do te pastrohet nga catche.
Nese keni akoma ndonje pakjartesi apo pyetje mos hezitoni me merrni ne mesazh privat do ju spjegoj nuk pritoj.
Me poshte une po jua jap me screenshot se si behet pastrimi i catche dhe nese kete e beni atehere jam i bindur se nuk do te keni telashe me asnje shfletues.
Nese perdorni FIREFOX-in
Dy metoda jane ne dispozicion tuaj ketu, i pare qe eshte me i thjeshti dhe i shpejte per te gjithe te pastruar cache ne kompjuterin tuaj. Vetem kliko "Ctrl + Shift + Del" ne tastieren tuaj. Nje dritare do te shfaqet qe ju lejon te qartespni te dhenat private ne browser. Nje nga opsionet qe ju mund te zgjidhni ketu eshte "Cache", keshtu qe te jete i sigurt qe ju kane shenuar kete kuti para se te konfirmuar fshirjen. Ky opsion eshte ne dispozicion edhe ne butonin "Tools" ne menyne tuaj kryesore (te dhena te qarta privat). Nese keni nje faqe te hapur duke e bere kete, mos harroni te freskoni ate.
Ja si duket ne screenshot kjo:

Nese perdorni INTERNET EXPLORER-in
ne menun kryesore zgjidhni dhe klikoni Tools pas kesaj klikoni Internet Options. Ja si do te duket kjo:

Qendro ne butonin GENERAL dhe me poshte kliko butonin DELETE ne sectionin "Browsing History" siq po e shifni ne screenshot me larte. Ju tani do te shifni nje liste per te fshire te dhenat private dhe te perkohshme. Kliko butonin me larte ne delete temporary files dhe DELETE per te konfirmuar fshirjen. Ja si duket kjo:

Vetem klikoni delete all dhe pc juaj do te pastrohet nga catche.
Nese keni akoma ndonje pakjartesi apo pyetje mos hezitoni me merrni ne mesazh privat do ju spjegoj nuk pritoj.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Te lumtė Naki,
Kjo qe ju sollet eshte ndihme tejet e madhe.
me rrespekt
Teli
Kjo qe ju sollet eshte ndihme tejet e madhe.
me rrespekt
Teli
Te-Li- Anėtarė

Lokacioni: Belgjikė
Gjinia: 
Postime: 455
Poenat: 3172
Regjistrimi: 27/09/2009
Pse nuk mundem me lexu mesazhet private .E shof qe kam mesazh po nuk jam ne gjendje ta hap
Ndihme
Ndihme

lindushi- Anėtarė

Postime: 75
Poenat: 2187
Regjistrimi: 10/03/2010
lindushi shkruajti:Pse nuk mundem me lexu mesazhet private .E shof qe kam mesazh po nuk jam ne gjendje ta hap
Ndihme
terhek kerkesen arrita ta hap

lindushi- Anėtarė

Postime: 75
Poenat: 2187
Regjistrimi: 10/03/2010
pse nuk i shikoj dot postimet e atyre qe postojne pas meje?

memaliaj- VIP

Lokacioni: TIRANE
Gjinia: 
Postime: 3030
Poenat: 5183
Regjistrimi: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Sh. e Horoskopit: 
duhet te pastroni internetin, te i fshini cookies, historine dhe te gjitha radhazi, dhe pastaj shiqoni a po e keni prap te njejtin problem .

Interesant- Webmaster

Lokacioni: Pejė
Gjinia: 
Postime: 4191
Poenat: 6845
Regjistrimi: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca
Sh. e Horoskopit: 
ju shum mire e thate po skuptova gje une se skam pervoj fare nga keto 

duhet te kliko Tools, pastaj Internet Options dhe te hapet kjo tabele :
[/img]
[/img]Edituar pėr herė tė fundit nga Interesant nė Mon 19 Apr 2010, 3:20 pm, edituar 1 herė gjithsej

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
shpresoj se nuk do kesh problem 

Interesant- Webmaster

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: KATEGORIA E ANĖTARĖVE :: Pyetje dhe Pėrgjigje (ndihma rreth forumit)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Voglushja prej Fri 20 Nov 2009, 10:53 am

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė