Mėnyra e komunikimit
Faqja 1 e 1 • Share •
Mėnyra e komunikimit
Si ishte komunikimi tek prindėrit e mi ? Gjyshja ime akoma ka letra tė ruajtura me shumė kujdes, babi poashtu.... ne sot po komunikojmė me internet. Si ishte dikur? Si ėshtė sot? Cilat komunikime ishin mė tė ėmbla dhe pse? ... E shumė shumė tjera...
Eja tė diskutojme kėtė temė shof se i mungon forumit.
Eja tė diskutojme kėtė temė shof se i mungon forumit.
Vjollca- Anėtarė
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 260
Kyējet nė forum: 5436
Regjistruar mė: 16/11/2007
Profesioni: Juriste
Re: Mėnyra e komunikimit
Vjollca kjo eshte nje teme ku secili nga ne mund te thote dicka.Kohe me pare njerezit stervisnin nje rrace te vecante pellumbash.Pellumbave ju lidhej ne qafe nje fjongo ku ne te ishte dhe letra.Pellumbi ndalonte ne oborrin e letermarresit ose ne ballkon personi i familjes qe shikonte pellumbin merrte dhe letren , madje pellumbi priste disa momente per pergjigjen e letres.Me vone nje njeri u caktua si korrier.Korrieri udhetonte nate e dite duke kaluar male e kodra, fusha me nje kale per te cuar mesazhin.
Une mendoj se cuarja e mesazheve me pellumb ishte me e vecante.Me dukej me paqesore.
Une mendoj se cuarja e mesazheve me pellumb ishte me e vecante.Me dukej me paqesore.
Vizitor- Vizitor
Mua me duket ma e vecante kjo ketu, menyre paqesore vetem caktojme takimin dhe komunikimi behet real live ;)

Ylliks- Anėtarė
- Lokacioni: USA
Postime: 735
Kyējet nė forum: 4312
Regjistruar mė: 21/11/2008
pse takohesh me vetveten si ne pasqyre duarlidhur ne tavoline, ma mire te ishja une aty perballe dhe te komunikojme qe ter mbahet mend...;)

Ylliks- Anėtarė
- Lokacioni: USA
Postime: 735
Kyējet nė forum: 4312
Regjistruar mė: 21/11/2008
Sot menyra e komunikimit eshte me e mire, me e lehte dhe mė e shpeshte kur dihet fakti se teknologjite bashkekohore po ecin ēdo dite e me teper perpara e ne duhet t'i jemi mirenjohes atyre shteteve dhe atyre njerezve qe po na mbajne me afer te afermeve tane, me afer miqve e me te dashurve, thjesht me afer atdheut perderisa rrisku i shume shiptareve eshte "dynjaspora"!.

Te-Li- Anėtarė
- Lokacioni: Belgjikė
Postime: 455
Kyējet nė forum: 3490
Regjistruar mė: 27/09/2009
Menyra e komunikimit eshte gjeja me e bukur e njeriut Por ka raste kthehet ne arrogance komunikimi kur nuk din ta perdoresh edhe si ta perdoresh ate ,,Te komunikosh do te thote te shkosh mire njeri me tjetrin te kesh rrespekt per fjalen e komunikimit te jesh lirshem ,
mnyra e komunikimit ishte shum e mir nese e rrespektojm bashkbisedusin

albi- Moderator
- Postime: 2101
Kyējet nė forum: 4211
Regjistruar mė: 09/07/2010
Vėrejtjet:
Menyra me e drejte eshte te jesh "assertive" me thjesht i drejtperdrejte me ato cka ndihen. Te thuash ate qe deshiron ne kohen qe ty te duket e pershtatshme.BALANCA eshte celsi i jetes thote shpesh nje miku im.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė