A i besoni femres?
Faqja 3 e 3 • Share •
Faqja 3 e 3 •
1, 2, 3
A i besoni femres?
First topic message reminder :
Kujdes!Nje mashkull i zhgenjyer shprehet:Nuk jam i shqetesuar se me ke genjyer, por qe tani jam i shqetesuar se prej tani nuk mund te te besoj me!
Kujdes!Nje mashkull i zhgenjyer shprehet:Nuk jam i shqetesuar se me ke genjyer, por qe tani jam i shqetesuar se prej tani nuk mund te te besoj me!
Vizitor- Vizitor
Re: A i besoni femres?
Shkeputa kete citat dhe te komplimentoj benita. Eshte pergjigja apo shkrimi me i mire qe ndonjehere kam lexuar ne ndonje web faqe apo forumbenita krusha shkruajti:meshkuj besoini femres qe ate qe e thot jua deshmon me vepra, e jo asaj qe te betohet ne zot, sepse kur eshte ne gjendje te bej nje marri ateherte nuk ka zot per te...

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). |

Naki- Fondator

- Lokacioni: Kosovė
Postime: 8270
Kyējet nė forum: 11991
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

benita krusha- Administrator
- Lokacioni: Prishtine
Postime: 754
Kyējet nė forum: 3245
Regjistruar mė: 10/03/2011
Profesioni: Director Assistant & Marketing Manager (Petroll Company)
po i besoj kur ishte pran meje hahaha

albi- Moderator
- Postime: 2445
Kyējet nė forum: 5661
Regjistruar mė: 09/07/2010
femres i besohet kur argumenton me fakte dhe sa me shume qe e mbyllni nje femer aq me shume rriten gjasat per tradhetine e saj, keshtuqe leje te lire dhe besoi se po te doje ajo ne nje sekond qe eshte e lire e shfrytezon, kurse liria e ben te ndjehet mire dhe ta vleresoje shum me shume personin qe ka afer....

benita krusha- Administrator
- Lokacioni: Prishtine
Postime: 754
Kyējet nė forum: 3245
Regjistruar mė: 10/03/2011
Profesioni: Director Assistant & Marketing Manager (Petroll Company)
Faqja 3 e 3 •
1, 2, 3
Faqja 3 e 3
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Kend e keni mė shumė xhan nė forum?
» Si ta gjeni njė partner tė ri?
» Rita fiton The Voice Kids
» Naimi me videoklip tė ri
» Nese do mundja.......
» Filloni fjaline me fjalen .... MOS
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Te humbesh dike...
» Dua te Them..
» Pergjigju pastaj ... Pyet
» Cfar keni te perbashket me te dashurin (en ) tuaj
» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Nese jeta juaj do te ishte nje liber, ke titull do ti vinit?!...
» Thoni Diēka!
» Unė...
» Martesa, garanci pėr tė jetuar mė gjatė?