Intrigat
Faqja 1 e 1 • Share •
Intrigat
Intrigat nuk linden sot, nuk ishim ne shpikesit e tyre dhe nuk mund te japim nje mendim se cfare rruge do ndjekin ne te ardhmen.Ato rrodhen qe na lashtesia.Nuk jane barera te keqia qe mjafton ti shkulesh nga rrenjet,por pjelle njerezore qe zhvillohen nga mendjet tona.
Ne familjen time u diskutua pikerisht per intrigat sa deme shkaketojne ato.Pyetja ime ne gjithe ate debat ishte: po ajo intrige qe ngrihet per te krijuar dicka te mire gjykohet per keq?Kjo ndodhi sepse sapo degjojme nje fjale te tille ne frikesohemi dhe mundohemi t'i qendrojme larg.Ka njerez mjaft te mire qe intrigojne dhe as kuptohet,por ka dhe nga ata njerez mjaft te keqinj qe e sjellin intrigen mbi te miren.
Ne familjen time u diskutua pikerisht per intrigat sa deme shkaketojne ato.Pyetja ime ne gjithe ate debat ishte: po ajo intrige qe ngrihet per te krijuar dicka te mire gjykohet per keq?Kjo ndodhi sepse sapo degjojme nje fjale te tille ne frikesohemi dhe mundohemi t'i qendrojme larg.Ka njerez mjaft te mire qe intrigojne dhe as kuptohet,por ka dhe nga ata njerez mjaft te keqinj qe e sjellin intrigen mbi te miren.
Vizitor- Vizitor
Re: Intrigat
Arla, motra ime mė lejo tė them vetėm njė gjė tė shkurtėr. Intrigat unė i shof se si rriten e shtohen dita ditės nė jetėn e kėsaj bote, shoqėri, punė, familje e kudoqoftė. Ne shpeshė themi se nuk ka ilaq pėr to. Unė personalisht kam gjetur ilaqin qė sheron intrigat e ai ilaq ėshtė qeshja. Pra qesh me tė mirėt , qesh edhe me ata qė sjellin intrigėn mbi tė mirėn.
Vjollca- Anėtarė
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 260
Kyējet nė forum: 5436
Regjistruar mė: 16/11/2007
Profesioni: Juriste
Re: Intrigat
Intrigat skan kur mbarim por kalojne gjithmone ne nje keqkuptim ndaj njeri tjetri ,duke menduar qe ka edhe sqarime pa intriga ,,Me intriga nuk ja del asgje vetem lendime koti duhet te analizosh edhe mos te intrigosh para se te dishe nje motiv

albi- Moderator
- Postime: 2101
Kyējet nė forum: 4211
Regjistruar mė: 09/07/2010
Vėrejtjet:
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė