Kerkoj te me ndihmoni. Si mund te heq Genuine nga pc ime ?
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: TEKNOLOGJI ( gjenerale informatikė, Internet, mobile, softuerė ... etj) :: Teknlogji :: Informatikė
Faqja 1 e 1 • Share •
Kerkoj te me ndihmoni. Si mund te heq Genuine nga pc ime ?
Si mund te heq Genuine nga pc ime se nuk e dua, qekur i kam bere rifornatimin e fundit ta pc mka dal ky si program dhe dua ta heq.
Nje nje tem dikush ju udhezonte ta instaloni, personalisht nuk jua keshilloj si program
Kerkoj ndihm si mund te heq GENUINE nga PC ime. Flm
Nje nje tem dikush ju udhezonte ta instaloni, personalisht nuk jua keshilloj si program
Kerkoj ndihm si mund te heq GENUINE nga PC ime. Flm
Vizitor- Vizitor
Re: Kerkoj te me ndihmoni. Si mund te heq Genuine nga pc ime ?
Erisa me thuaj Genuine, e njeh apo nuk e njeh Windowsin tend si legal!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Nuk e di Naki por di qe me perpara e kisha me mire pc
tani ne kraun e majt posht me rri gjithmon nje tabel te genuine
ndersa aty ku jane dritaret e linjes me rri nje ylle.
Me kan thene qe e heq kollaj.
Flm
tani ne kraun e majt posht me rri gjithmon nje tabel te genuine
ndersa aty ku jane dritaret e linjes me rri nje ylle.
Me kan thene qe e heq kollaj.
Flm
Vizitor- Vizitor
A e ke copy te Windows?

Anhela- Anėtarė
- Lokacioni: Prishtin
Postime: 554
Kyējet nė forum: 3291
Regjistruar mė: 04/02/2010
Profesioni: Kontabiliste.
Tani kte qe po te jap ma merr mendja qe do besh dy here klik mbi te dhe vetem ok .. shkarkoje nga linku i meposhtem
http://rapidshare.comrapidshare.com/files/227923164/wga-fix.rar
http://rapidshare.comrapidshare.com/files/227923164/wga-fix.rar
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Erisa nese e para nuk te ecen atehere provo njer kete pasi eshte me i thejshte me 3 klikime .. klik dy here mbi ate file qe do te hapet nga Winrar me pas OK dhe me pas shko te besh update ne Windows update
Nese zhduket ok nese jo ka nevoj per nje fikje te pc dhe ndize
http://rapidshare.comrapidshare.com/files/227928630/wgapatch.rar
Nese zhduket ok nese jo ka nevoj per nje fikje te pc dhe ndize
http://rapidshare.comrapidshare.com/files/227928630/wgapatch.rar

Ncncnc nuk po di si ta heq
kur klik te ai ylli qe te thash me del
--------------------------------------------------------------
Valdation Failure Details (Online)
Purchase a Genuine Windows License (Online)
http://www.microsoft.com/genuine/downloads/VLKInstructions.aspx?displaylang=en&Error=3&PartnerID=108&sGuid=62e17101-ada5-4dc5-aac2-0e80c9b4e953
kur klik te ai ylli qe te thash me del
--------------------------------------------------------------
Valdation Failure Details (Online)
Purchase a Genuine Windows License (Online)
http://www.microsoft.com/genuine/downloads/VLKInstructions.aspx?displaylang=en&Error=3&PartnerID=108&sGuid=62e17101-ada5-4dc5-aac2-0e80c9b4e953
Vizitor- Vizitor
Kjo te kryn pun.

Anhela- Anėtarė
Edhe me kte te ben pun.
Erisa shkarko kete skedar
Kodi:
http://www.mediafire.com/?meikdmmard1
,dhe pasi ta shkarkosh e depakteon dmth bon extract ,pastaj hape folderin dhe kliko mbi NOWPA registration entires qe eshte,kliko dyher dhe shtyp Yes,pastaj Ok.dhe besoj qe do te hiqet,nese ka nevoj per me konfirmu shko tek kjo faqja :
http://www.microsoft.com/genuine/validate/ValidateNow.aspx?displaylang=en
,dhe kliko Validate windows per te vertetuar qe eshte bere kopja valide..
Shpresoj qe kjo te ndihmoj,nese Jo ateher te dergoj nje program tjeter qe do ta heq at mesazhin per genuine..
Erisa shkarko kete skedar
Kodi:
http://www.mediafire.com/?meikdmmard1
,dhe pasi ta shkarkosh e depakteon dmth bon extract ,pastaj hape folderin dhe kliko mbi NOWPA registration entires qe eshte,kliko dyher dhe shtyp Yes,pastaj Ok.dhe besoj qe do te hiqet,nese ka nevoj per me konfirmu shko tek kjo faqja :
http://www.microsoft.com/genuine/validate/ValidateNow.aspx?displaylang=en
,dhe kliko Validate windows per te vertetuar qe eshte bere kopja valide..
Shpresoj qe kjo te ndihmoj,nese Jo ateher te dergoj nje program tjeter qe do ta heq at mesazhin per genuine..

Anhela- Anėtarė
Erisa na kthe pergjigje a te ben....PO/JO?

Anhela- Anėtarė
Nuk po di yllo mos me paragjyko por nuk po di si te veproj.
Nejse do e coj per rinformatim.
Flm per mundin.
Nejse do e coj per rinformatim.
Flm per mundin.
Vizitor- Vizitor
Erisa ja menyra me e let qe mund ta fiksosh kete problem :
Mere shtepizen e PC largoje nga korenti, ngjitu ne katin e dyte te shtepise, hape dritaren dhe hidhe shtepizen sa me larg qe mundesh. Pastaj ik mere shtepizen vendose ne korent dhe do e shofesh qe me nuk do ta kesh kete problem, nuk do te del me kurr Genuine

Mere shtepizen e PC largoje nga korenti, ngjitu ne katin e dyte te shtepise, hape dritaren dhe hidhe shtepizen sa me larg qe mundesh. Pastaj ik mere shtepizen vendose ne korent dhe do e shofesh qe me nuk do ta kesh kete problem, nuk do te del me kurr Genuine

Interesant- Webmaster
- Lokacioni: Pejė
Postime: 4197
Kyējet nė forum: 7164
Regjistruar mė: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca
Ne rregull ti e di cfar ben.....sidoqoft u mundova dhe jam e sigurt se 100% te bejn pun thjesht pak vemndje.

Anhela- Anėtarė
I bera cka me the ti dhe perseri nuk me esht heq
bera dhe konfirmimin dhe me do li kjo
This copy of Windows did not pass genuine validation.
The product key found on this computer is a Volume License Key (VLK) that has been blocked.
The product key found on this computer is a Volume License Key (VLK) that has been blocked.
Vizitor- Vizitor
Neser do te ndihmoj se me duhet te ik tani.

Anhela- Anėtarė
interesant shkruajti:Erisa ja menyra me e let qe mund ta fiksosh kete problem :

Vizitor- Vizitor
Erisa beje darken gati vime une dhe Anhela neser ne Tiran dhe e rregullojmeErisa shkruajti:I bera cka me the ti dhe perseri nuk me esht heq

Ashtu Erisa fli mundeshisht qu qite hehehehe
Shikova prap nje link qe e kisha por as ai s'besoj qe te ben pun se nuk me funksionoi as mua por po habitem si ste ben pun video me ate heket 100% veq mi ndjek mir opcionet.....
Po ashtu cdo kush e ka Genuine asnjeher skam has me pa dik qe ankohet per te neyse!
Shikova prap nje link qe e kisha por as ai s'besoj qe te ben pun se nuk me funksionoi as mua por po habitem si ste ben pun video me ate heket 100% veq mi ndjek mir opcionet.....
Po ashtu cdo kush e ka Genuine asnjeher skam has me pa dik qe ankohet per te neyse!

Anhela- Anėtarė
E nderuar Erisa ju rekomandoj te shkoni tek 1 inxhinier informatike dhe ti kerkoni nje program per genuine, pasi eshte shume i thjeshte te merret me 1 flesh pen,prandaj mos u bej shume merak
Me respekt Bobo
Me respekt Bobo
bobo- Anėtarė
- Lokacioni: vlore
Postime: 13
Kyējet nė forum: 2500
Regjistruar mė: 14/02/2010
Profesioni: ushtarak
Ishalla i ka bo pun ksaj....na u mundum en ate tonen!
Qe s'ka kry pun degjoje kshillen e bobo se ka keq as ky!
Qe s'ka kry pun degjoje kshillen e bobo se ka keq as ky!

Anhela- Anėtarė
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: TEKNOLOGJI ( gjenerale informatikė, Internet, mobile, softuerė ... etj) :: Teknlogji :: Informatikė
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Miq vetem ne shtrat
» A e dini se...
» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Deshira momentit...
» Kenaqem kur...
» Durimi
» A Lendon Virtualiteti Njesoj Si Realiteti..?,
» Njeriu me i vecante qe keni njohur?
» Askush...
» Duel Femrat VS Meshkujt !
» Vetėbesimi!
» DAMASTIONI
» Tradhtia midis nje cifti
» Ditė zie mbarėkombetare per Studentet tė Universitetit Aleksandėr Xhuvani tė Elbasanit
» ADEM BERISHA (1948-2012) Lotėt e njė ndarjeje!
» Thoni Diēka!
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Ēfarė do t'i thuash tani personit tė Zemres !?
» kurr nuk do te...