Kerkoj te me ndihmoni. Si mund te heq Genuine nga pc ime ?
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: Shėrbime pėr Webmaster/Administrator :: Infromatikė - Gjenerale
Faqja 1 e 1 • Share •
Re: Kerkoj te me ndihmoni. Si mund te heq Genuine nga pc ime ?
interesant shkruajti:Erisa ja menyra me e let qe mund ta fiksosh kete problem :
Mere shtepizen e PC largoje nga korenti, ngjitu ne katin e dyte te shtepise, hape dritaren dhe hidhe shtepizen sa me larg qe mundesh. Pastaj ik mere shtepizen vendose ne korent dhe do e shofesh qe me nuk do ta kesh kete problem, nuk do te del me kurr Genuine

Vizitor- Vizitor
Erisa beje darken gati vime une dhe Anhela neser ne Tiran dhe e rregullojmeErisa shkruajti:I bera cka me the ti dhe perseri nuk me esht heq
bera dhe konfirmimin dhe me do li kjo
This copy of Windows did not pass genuine validation.
The product key found on this computer is a Volume License Key (VLK) that has been blocked.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Ashtu Erisa fli mundeshisht qu qite hehehehe
Shikova prap nje link qe e kisha por as ai s'besoj qe te ben pun se nuk me funksionoi as mua por po habitem si ste ben pun video me ate heket 100% veq mi ndjek mir opcionet.....
Po ashtu cdo kush e ka Genuine asnjeher skam has me pa dik qe ankohet per te neyse!
Shikova prap nje link qe e kisha por as ai s'besoj qe te ben pun se nuk me funksionoi as mua por po habitem si ste ben pun video me ate heket 100% veq mi ndjek mir opcionet.....
Po ashtu cdo kush e ka Genuine asnjeher skam has me pa dik qe ankohet per te neyse!

Anhela- Anėtarė

Lokacioni: Prishtin
Gjinia: 
Postime: 554
Poenat: 2979
Regjistrimi: 04/02/2010
Profesioni: Kontabiliste.
Sh. e Horoskopit: 
E nderuar Erisa ju rekomandoj te shkoni tek 1 inxhinier informatike dhe ti kerkoni nje program per genuine, pasi eshte shume i thjeshte te merret me 1 flesh pen,prandaj mos u bej shume merak
Me respekt Bobo
Me respekt Bobo
bobo- Anėtarė

Lokacioni: vlore
Gjinia: 
Postime: 13
Poenat: 2188
Regjistrimi: 14/02/2010
Profesioni: ushtarak
Ishalla i ka bo pun ksaj....na u mundum en ate tonen!
Qe s'ka kry pun degjoje kshillen e bobo se ka keq as ky!
Qe s'ka kry pun degjoje kshillen e bobo se ka keq as ky!

Anhela- Anėtarė

Lokacioni: Prishtin
Gjinia: 
Postime: 554
Poenat: 2979
Regjistrimi: 04/02/2010
Profesioni: Kontabiliste.
Sh. e Horoskopit: 
Hapėsira e Qiejve Shqiptarė - Forum :: Shėrbime pėr Webmaster/Administrator :: Infromatikė - Gjenerale
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Vizitor prej Tue 09 Feb 2010, 3:31 pm

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė