Real Madrid: Tani titulli ėshtė nė duart tona.
Faqja 1 e 1 • Share •
Real Madrid: Tani titulli ėshtė nė duart tona.

Nuk deklarohen publikisht, mirėpo lojtarėt dhe zyrtarėt e Real Madrid mendojnė se janė favorit pėr titullin e La Liga-s.
Pas humbjes sė parė tė Barcelonės kundėr Atletico Madrid tė dielėn mbrėma, Real janė tė bindur se mund tė fitojnė titullin.
Presidenti i Real, Florentino Perez, shikoi lojėn sė bashku me Jorge Valdanon nė TV dhe tė dy festuan qehtė pas ndeshjes. Drejtuesit e Realit e dijnė se kanė njė pėrparėsi tė madhe nė pjesėn e dytė tė stinorit, pasi Barcelona, Valencia dhe Atletico Madrid, tė gjitha do tė luajnė nė Bernabeu.
Njė zyrtar i Realit i ka thėnė tė pėrditshmes AS: E dijmė se Liga ėshtė nė duart tona. Ndeshja kundėr Barcelonės (mė 10 prill) do tė jetė vendimtare.

Anhela- Anėtarė
- Lokacioni: Prishtin
Postime: 554
Kyējet nė forum: 3297
Regjistruar mė: 04/02/2010
Profesioni: Kontabiliste.
Re: Real Madrid: Tani titulli ėshtė nė duart tona.
Favorit qe ne fillim te kampionatit deri ne fund jane Reali dhe Barcelona,kete e din te gjithe.Vetem se zyrtaret e Realit nje gje besoj e kan te fresket dhe nuk e kan harruar humbjen turperuese dhe leksionin qe i dha Barcelona Realit para 90 mije shikuesve duke e mundur 2-6.

Besi- Anėtarė
- Postime: 1363
Kyējet nė forum: 4196
Regjistruar mė: 20/11/2009
Une punoj ne Euro lloto dhe gjithe diten me plasin trut me keto ndeshje.Reali ka vetem fjal por Barca ka loj.Reali ka lon nam kur dhe nji ekip i kategoris 3 e rrafi 4-0 per kup.Kete kampionat e mer Barcelona.
Geri shume mire e keni thene.Une e kisha permbyll me nje barcolet qe kam ndegju keto dite per Barcelonen,por permban fjale jo te pasterta dhe nuk po e them.Nuk dyshoje per Barcelonen,vetem se nuk jam i sigurt se ne fund te kampionait per sa pike do jete perpara Realit.

Besi- Anėtarė
- Postime: 1363
Kyējet nė forum: 4196
Regjistruar mė: 20/11/2009
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė