Genta nuk mohon mundėsinė e pozimit nudo?
Faqja 1 e 1 • Share •
Kėngėtarja Genta Ismajli, e cila po merr pjesė nė spektaklin Dancin With the Stars Albania, ka thėnė se nėse shpallet fituese e kėtij shou, atėherė njė pjesė tė konsiderueshme tė parave do tua dhurojė familjeve qė vuajtėn nga pėrmbytjet nė Shkodėr.
Duke folur pėr Bluetooth, veē tjerash, Genta ka folur edhe pėr ėndrrėn e saj qė nė tė ardhmen tė jetė pjesėmarrėse nė Eurovision.
Dua shumė tė marr pjesė nė Eurosong, kam bindjen qė do tė pėrfaqėsoja ashtu siē e meritojnė Shqipėria edhe Kosova, citohet tė ketė thėnė kėngėtarja kosovare.
Ndėrkohė,ajo nuk ka mohuar mundėsinė pėr tė pozuar nudo nė tė ardhmen.Jam mė se e bindur qė nėse nė njė tė ardhme do tė realizoj njė set tė tillė,do tė kėrkoj objektivin e tė mrekullueshmit Fadil Berisha, ka thėnė Genta
Kėngėtarja Genta Ismajli, e cila po merr pjesė nė spektaklin Dancin With the Stars Albania, ka thėnė se nėse shpallet fituese e kėtij shou, atėherė njė pjesė tė konsiderueshme tė parave do tua dhurojė familjeve qė vuajtėn nga pėrmbytjet nė Shkodėr.
Duke folur pėr Bluetooth, veē tjerash, Genta ka folur edhe pėr ėndrrėn e saj qė nė tė ardhmen tė jetė pjesėmarrėse nė Eurovision.
Dua shumė tė marr pjesė nė Eurosong, kam bindjen qė do tė pėrfaqėsoja ashtu siē e meritojnė Shqipėria edhe Kosova, citohet tė ketė thėnė kėngėtarja kosovare.
Ndėrkohė,ajo nuk ka mohuar mundėsinė pėr tė pozuar nudo nė tė ardhmen.Jam mė se e bindur qė nėse nė njė tė ardhme do tė realizoj njė set tė tillė,do tė kėrkoj objektivin e tė mrekullueshmit Fadil Berisha, ka thėnė Genta

Princesha- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Postime: 4441
Kyējet nė forum: 7686
Regjistruar mė: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Vėrejtjet:
Re: Genta nuk mohon mundėsinė e pozimit nudo?
Hajt se ka cka me tregu... 

Besi- Anėtarė
- Postime: 1363
Kyējet nė forum: 4196
Regjistruar mė: 20/11/2009
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė