Pse shpesh ndihemi vetem mes atyre qe na duan dhe duam??

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Pse shpesh ndihemi vetem mes atyre qe na duan dhe duam??

Mesazh nga Princesha prej Fri 30 Apr 2010, 5:18 pm

Pse shpesh ndihemi vetem mes atyre qe na duan
dhe duam??

Princesha
Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Postime: 4441
Kyējet nė forum: 7683
Regjistruar mė: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Vėrejtjet:

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Pse shpesh ndihemi vetem mes atyre qe na duan dhe duam??

Mesazh nga Gjimnazistja prej Fri 30 Apr 2010, 6:44 pm

Njeriu gjithmone ka qene shume i komplikuar si ndertim, ndonjehere as vete ne nuk arrijme te kuptojme cfare duam, nuk arrijme te kuptojme shume gjera ne lidhje me veten.
Me kane bere pershtypje disa fjale nga nje miku im,
"Une vetem nuk jam kurre, sepse sido qe te jete kam aleat vetveten si ne boten virtuale ashtu edhe ne ate reale"
Dhe me te vertete ketu kishte shume te drejte, sepse vetem ne kete menyre njeriu nuk mund te jete dhe te ndihet kurre vetem, sepse ka mbeshtetjen e vetvetes, ka aftesi dhe zotesi te luftoje kunder te gjitheve dhe kunder gjithckaje, sepse ka dicka qe fatkeqesisht jo te gjithe ne e kemi, besim ne fuqine dhe ne forcat e veta, besim dhe bindje ne ate qe mund te arrije dhe e gjithe kjo mendoj se realizohet vetem duke e njohur mire vetveten, por ndonjehere eshte e pashmangshme, mbase ndihemi te tepert ne kete hapesire qe jetojme dhe asgje nuk na mbush syrin, mbase edhe jemi te lodhur nga kerkimi i vetvetes dhe i vendit qe na takon ne kete boshllek qe jetojme te quajtur bote, qofte edhe sikur per disa momente ndihemi vetem edhe mes njerezve qe me shume duam.

Gjimnazistja
Anėtarė

Lokacioni: Ne hapsire!
Postime: 1570
Kyējet nė forum: 4417
Regjistruar mė: 24/12/2009
Profesioni: gjimnaziste

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi