Cfare mendoni per paragjykimet qe ju bejne njerezit dhe si duhet te sillesh ndaj tyre?
Faqja 2 e 2 • Share •
Faqja 2 e 2 •
1, 2
Re: Cfare mendoni per paragjykimet qe ju bejne njerezit dhe si duhet te sillesh ndaj tyre?
Nuk paragjykoj njeri dhe nuk dua te me paragjykojne...po edhe nese e bejne...kujt po ja ndjen...

Ariel- Anėtarė
- Postime: 46
Kyējet nė forum: 2037
Regjistruar mė: 01/08/2010
Re: Cfare mendoni per paragjykimet qe ju bejne njerezit dhe si duhet te sillesh ndaj tyre?
Pfff sma nin fare sepse nuk jetoj per ata por veten time edhe familjen time
Nese ata njerez e shohen te arsysshme paragjykimin le te paragjikoj asgje nuk mendoj dhe as qe mundohem te sillem ne ndonje menyre e as qe reagoj.

krayzi- GlobalModerator
- Lokacioni: austri
Postime: 1466
Kyējet nė forum: 4663
Regjistruar mė: 11/07/2009
uhhhh paragjykimee ka bolll edhe nuk lodhen nuk edi pse bejn kur shofin qe sjan asgje te mir tek vetja tyre, njof edhe tani per tani gjykojn disa por jan duke fut veten ne nji vrim shum te dhell edhe dem vetiti jan ka i bjen, une slodh koken
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar
- Postime: 2543
Kyējet nė forum: 6197
Regjistruar mė: 24/02/2009
po vet fjala paragjykim esht e gjykuar sepse esht sikur referi ta ndaloj faull pa e prekur ende topin lojtari keshtu qqe skem qka mirrem me ata njerz koha ilaq shum i bukur..
Genci-fr- Anėtarė
- Lokacioni: kosov
Postime: 469
Kyējet nė forum: 3773
Regjistruar mė: 02/06/2009
Profesioni: ekonomist
nuk merzitem fare per ata si paragjukojn

albi- Moderator
- Postime: 2101
Kyējet nė forum: 4211
Regjistruar mė: 09/07/2010
Vėrejtjet:
Kishin filluar te me merizisnin dikur tani i kam shumezuar me 0 te gjitha
pak a shume megjithse se pranoni shumica une mendoj se thell brenda nesh na ngacmojne na merzisin e na lendojne....
Pfffff 00000 sma nin me per asnje
une prekem gjithsesi,dua te jem e sinqerte me veten 

Arjana shkruajti:pak a shume megjithse se pranoni shumica une mendoj se thell brenda nesh na ngacmojne na merzisin e na lendojne....
Mu jo iher ...nuk m'punon altoparlanti ka ajo ane

Ariel- Anėtarė
hajde se me shume per boten jetojme e cfare thone per ne,po le cthoni ju trimereshat e tjera siper 

Vallai anna as qe me interson kjo gje dallavera kam degjuar sa te duash por te jetoj per ato kurren e botes sma nin mendja
vallai Klea nese thua vertet do desha te ndieja e une njehere te vetme se me rrin 12 si ty e mos ma din per asgje por e pa mundur te behet me mu...
Mjafton ti fusesh mendjes 12 edhe shiko ti si nuk do te interesoj me per asnje hahaha
Mjafton ti fusesh mendjes 12 edhe shiko ti si nuk do te interesoj me per asnje hahaha
Arjana shkruajti:hajde se me shume per boten jetojme e cfare thone per ne,po le cthoni ju trimereshat e tjera siper
hahahahaa Arjana ..jo lal, jetoj per vete dhe per kalamojt e mi..per boten as qe ma ndjen fare...
Ne cdo pergjigje qe shkruaj i referohem vetes time dhe nga bota qe me rrethon marr vetem respekt...
Po edhe nese ndodh e kunderta...nuk me luan nervi fare ...

Ariel- Anėtarė
gjithmon jam kunder praragjukimeve dhe ata si paragjukojn jan frigacak nuk kan guxim te balaqafohen me ralitetin

albi- Moderator
- Postime: 2101
Kyējet nė forum: 4211
Regjistruar mė: 09/07/2010
Vėrejtjet:
Haha me ben te qesh kjo gje sepse kam filluar ti shumezoj me 0 pasi shoh reagimet qe bejne njerezit ..sme interesojne se qa mendojne per mua me intereson ajo qe jam edhe ai ajo qe me rrespekton ..
Faqja 2 e 2 •
1, 2
Faqja 2 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė