Ju Pelqen nje Burre/Gru i/e Martuar , si dhe diferenca e viteve,si Do te Vepronit?
Faqja 1 e 1 • Share •
Te-Li- Anėtarė
- Lokacioni: Belgjikė
Postime: 455
Kyējet nė forum: 3481
Regjistruar mė: 27/09/2009
Re: Ju Pelqen nje Burre/Gru i/e Martuar , si dhe diferenca e viteve,si Do te Vepronit?
Mendoj se ne dashuri mosha nuk luan rendesi une ketu do thoja mashkulli mund te kete deri ne 10 vite + dallim nuk di cka mendojne femrat 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Re: Ju Pelqen nje Burre/Gru i/e Martuar , si dhe diferenca e viteve,si Do te Vepronit?
per mendimin tim diferenca e moshes nuk luan fare rrol ne dashuri po jam i nje mendimi me nakin deri ne 10 vite diference
une nuk flas mga eksperienca se e martume nuk jam po vetem me te degjume e kam

mela- GlobalModerator
- Postime: 835
Kyējet nė forum: 3752
Regjistruar mė: 29/09/2009
Vėrejtjet:
per Melin dhe te gjithe te tjeret
mela shkruajti:per mendimin tim diferenca e moshes nuk luan fare rrol ne dashuri po jam i nje mendimi me nakin deri ne 10 vite diference
Ju e nderuara Mela me se miri do na jepni pergjigje ne kete teme meqense qenke e pamartuar ndonese te martuarat e te martuerit ndoshta mund te shkruajne fjali "deshirore" perderisa kane kryer kete obligim
por qe edhe keta e argumentojne me mire nga pervoja bashkeshortore se si eshte me se miri!?Ju mela, nese keni 2 oferta cilen do e zgjidhnit perderisa njeri djalosh eshte i moshes tende e tjetri 10 vite me i vjeter se sa ju!?
me rrespekt
teli
Te-Li- Anėtarė
per mendimin tim ska rendesi mosha fare kryesorja me pas respekt per njeri tjetrin toleranc dhe paqe ne jete

Princesha- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Postime: 4441
Kyējet nė forum: 7677
Regjistruar mė: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Vėrejtjet:
Meqe edhe martesa eshte bere interes dhe shume rralle dashuri, them se paraja - pasuria ka vlere, kurse mosha s'ka aspak rendesi...

Drini- VIP
- Lokacioni: Republika e Korruptuar e Kosoves
Postime: 1613
Kyējet nė forum: 5078
Regjistruar mė: 01/04/2009
Profesioni: Inxhinier Mekanik/Ekonomist
Per mendimin tim dhe pak nga eksperienca ime, them qe diferenca ne moshe eshte shume e mire ne nje mardhenie.

Morena- Anėtarė
- Lokacioni: Mrena per mrena rruzullit toksor
Postime: 134
Kyējet nė forum: 2861
Regjistruar mė: 26/11/2009
Profesioni: S'kam
Morena shkruajti:Per mendimin tim dhe pak nga eksperienca ime, them qe diferenca ne moshe eshte shume e mire ne nje mardhenie.
u pajtova me kete qe na e shkroi Morena

Te-Li- Anėtarė
un nuk pajtohem me kete qe u pajtuat te 2 me larte?
Genci-fr- Anėtarė
- Lokacioni: kosov
Postime: 469
Kyējet nė forum: 3764
Regjistruar mė: 02/06/2009
Profesioni: ekonomist
nese nuk pajtohesh, na e trego mendimin tend genc, tema eshte e hapur!
Te-Li- Anėtarė
Nga njera ane te jete diferenca ne moshe eshte mire sepse meson nga tjetri/tjetra.Degjon mendime me te pjekura, merr keshilla pozitive, por nga ana tjetra eshte pikerisht mosha qe luan rol ne mosmarreveshjet ne mes.Shpesh hasim ne shprehjet : ti je shume larg botes time, nuk mund te kuptosh ate sepse kohet kane ndryshuar.Shpesh partneri/partneria ndien pasiguri me teper ne vetvete me pretekstin se mund te ndodhi ndonje ndarje pikerisht nga mosha.
Vizitor- Vizitor
Mendoj qe jo me shum se 6 vjet diferenc burri nga Gruaja
Te-Li shkruajti:nese nuk pajtohesh, na e trego mendimin tend genc, tema eshte e hapur!
po TE-LI- nuk mendoj qe kam me shtuar diqka per veq asaj qe tha arla sepse egjitha u uptu sepse nag mosha rrin ndarja per shkak te diferences se botrav te dy personave sepse ne diferencen e tyre ne mosh edeh boten e kan ndryshe.
Genci-fr- Anėtarė
- Lokacioni: kosov
Postime: 469
Kyējet nė forum: 3764
Regjistruar mė: 02/06/2009
Profesioni: ekonomist
Mendoj se 3-5 vite por jo me shum 

Princesha- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Postime: 4441
Kyējet nė forum: 7677
Regjistruar mė: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Vėrejtjet:
5-10 - ideale (eshte pervoja ime dhe nuk ka ku shkon me mire)

deti- Administrator
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 1925
Kyējet nė forum: 6886
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Ne te shumten e rasteve eshte nje diferenc e moshes ne mes te nje ēifti te martuar apo edhe te atyre qe jane ne lidhje.Zakonisht femra eshte me e re,per te pakten dy vite ne mos edhe me shume.Femrat 19-20 vjeē perveē ne raste te rralla nuk krijojn lidhje me meshkuj te kesaj moshe,gjithnje kerkojne te jete te pakten dy-tre vite me i madh,sepse femrat pernga natyra jane me te dobeta dhe mashkullin e shohin si mburoj-mbrojtes dhe kete e gjejn me leht te nje mashkull i cili eshte per disa vite me i madh.Pak a shume eshte njejt edhe per meshkujt.Me me deshir krijojne lidhje me nje femer me te re per disa vite,sepse ato te moshes se tyre apo me te moshuara ne shume raste nuk i bejn te ndihen mire,sepse meshkujt per nga natyra nuk pranojne qe te jene te barabart me femrat,gjithnje duan te duken perpara dhe pak me nalt se femrat. Per keto arsye them se diferenca ne mosh nga 3 deri ne 6 apo 7 vjet eshte e mire dhe e pranuheshme per te dy gjinit,veēse gjithnje femra te jete me e e re.

Besi- Anėtarė
- Postime: 1363
Kyējet nė forum: 4187
Regjistruar mė: 20/11/2009
oo mosha nuk njef dashuri
por them si princesha, sdo jet diq madhor burri apo mashkul jan tamam
por them si princesha, sdo jet diq madhor burri apo mashkul jan tamam
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar
- Postime: 2543
Kyējet nė forum: 6188
Regjistruar mė: 24/02/2009
[quote="elhamiu"]oo mosha nuk njef dashuri
por them si princesha, sdo jet diq madhor burri apo mashkul jan tamam[/quote]
u
une s'do e doja nje plake 50+ kurrsesi, por te njejten kohe edhe nje te mitur!
por them si princesha, sdo jet diq madhor burri apo mashkul jan tamam[/quote]
u
une s'do e doja nje plake 50+ kurrsesi, por te njejten kohe edhe nje te mitur!
Te-Li- Anėtarė
Ju Pelqen nje Burre/Gru i/e Martuar si Do te Vepronit?
Cfar Kishit Boo ne kete Rast..?

E Dashuruar- Administrator
- Lokacioni: Tetove
Postime: 2247
Kyējet nė forum: 4965
Regjistruar mė: 20/05/2010
Profesioni: Frizer (Salon Sun Shine)
Vėrejtjet: Bukuria e njeriut eshte bukura e fjalve qe flet.!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Deshira momentit...
» Askush...
» Studenteve tė Universitetit Aleksandėr Xhuvani tė Elbasanit
» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Thoni Diēka!
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Kenaqem kur...
» Ēfarė do t'i thuash tani personit tė Zemres !?
» kurr nuk do te...
» Pėrrallat e Nasradini nė poezi
» Tre vllaznit e shpėtojnė tė bijėn e mbretit
» Mendja dhe fati
» Kėsulėkuqja
» Pėrralla e shqipes
» Barcoleta
» Nėse shifni reklama nė Wikipedia, atėherė jeni infektuar.
» hi nga jehona
» Elefanti qė bėn masazh
» Shqiptare apo Kosovar?