Burrat e martuar me gocat e reja ...
Faqja 1 e 1 • Share •
Burrat e martuar me gocat e reja ...
Me te degjuar e kam ,,, po bejne namin ne Tirane burrat e martuar me vajzat e reja ... Mos frenimi i vajzave te reja apo pasioni i tyre per te ngrene nje dreke gratis i ben te fusin dhe nje dore sex mbrapa ?? Kaq shume ka rene ne batak rinia moderne e demokracise ??
Re: Burrat e martuar me gocat e reja ...
Teme instersant
Sepse mosha do moshen ju genjeheni nga fjalet edhe nga serioziteti i tyre, por gjithmone perfundoni ju ato qe lendohen ne fund Vajza se nuk ma ha mendja qe nje burre i martuar te lere gruan , ndoshta me femije per nje adoleshente.
Gjendja nuk eshte aq e pashprese sa e beni ju, mjafton te dini te seleksiononi ashtu siē duhet edhe atje ku duhet.
Sepse mosha do moshen ju genjeheni nga fjalet edhe nga serioziteti i tyre, por gjithmone perfundoni ju ato qe lendohen ne fund Vajza se nuk ma ha mendja qe nje burre i martuar te lere gruan , ndoshta me femije per nje adoleshente.
Gjendja nuk eshte aq e pashprese sa e beni ju, mjafton te dini te seleksiononi ashtu siē duhet edhe atje ku duhet.

E Dashuruar- Administrator

Lokacioni: Tetove
Gjinia: 
Postime: 2249
Poenat: 4658
Regjistrimi: 20/05/2010
Profesioni: Frizer (Salon Sun Shine)
Sh. e Horoskopit: 
Burrat e Martuar me goca e reja , po ketu kan fajin gocat qe mashtrohen me nje fjal,ose ka dhe nga disa nga lakmia per tu ber e pasur dhe nuk shikojn se kush eshte dhe qfar do i ndodh me von sa per avantuar dhe kaq.

Princesha- Super Anėtarė

Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Gjinia: 
Postime: 4433
Poenat: 7360
Regjistrimi: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Sh. e Horoskopit: 
Jeta eshte nje lufte si lufta ka strategji jeta ka shume gjera te
tjera,kam vujtje ,dashuri,hidherim ,mosbesim,tradheti,te gjitha e shume
te tjera jane pjes e jetes tone
tjera,kam vujtje ,dashuri,hidherim ,mosbesim,tradheti,te gjitha e shume
te tjera jane pjes e jetes tone

mad- Anėtarė

Lokacioni: Prishtin
Gjinia: 
Postime: 24
Poenat: 1833
Regjistrimi: 19/06/2010
Profesioni: Manaxher
Nji burri i shkrepet per nji aventur pasmartesore pasiqe i esht ber monotoni perditshmeria,then me mir pernatshmeria,mirpo i ben realitet aventuren pikrisht nji vajz e re te ciles po ashtu i esht shkrepur per nji aventur,pa i llogaritur pasojan nga asnjera pale.Mbase vajza e re lakmon tek celulari te cilin burri ja premton nese ajo do tja fal te pakten vetem nji nat,ndoshta edhe tek automobili qe te pakten ta vozit disa kilometra e shum e shum arsye te tjera.Por mbi te gjitha mendoj une se esht lakmia nga te dya palet,pefundimisht mendoj lakmia.....
skifteri- Anėtarė

Postime: 2
Poenat: 1664
Regjistrimi: 04/08/2010
nuk lexova asnji shenim , por do them realitetin qe eshte ka ndodh tani
femrat ereja nuk bejn mardhnje me te rit sepse, te rit tan si te ben mardhnje del me shoqeri thot ket ket ket kam pas mardhnje ja ket kam ne dor ben apo fryhen thon kush une jam .e femrat ereja tani bejn mardhnje me te moshuar apo me mir te martuar sepse ata nuk flasin edhe jan met e sigurta
femrat ereja nuk bejn mardhnje me te rit sepse, te rit tan si te ben mardhnje del me shoqeri thot ket ket ket kam pas mardhnje ja ket kam ne dor ben apo fryhen thon kush une jam .e femrat ereja tani bejn mardhnje me te moshuar apo me mir te martuar sepse ata nuk flasin edhe jan met e sigurta
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5879
Regjistrimi: 24/02/2009
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Arjana prej Thu 10 Jun 2010, 11:27 pm
» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė