Kush isha kush jam dhe qfar kam
Faqja 1 e 1 • Share •
Kush isha kush jam dhe qfar kam
Tani arrij ta kuptoj pyetjen qe ja beja vetes kur isha ne erresir e rrethuar nga dritat qe shuheshin e me linin mua vetem ne mes te nje bote qe as qe arrij ta kuptoj.
Nje bot e rrethuar me pyetje te shumta e qe te gjitha ja shtroja vetes si nje shtrat i pa rahatshem per te fjetur nje shtrat qe hapte plag te vjetra .
kush isha?isha nje njeri i lumtur nje vajz e hareshme me buzqeshje gjith n'fytyr e qe tani ajo buzqeshje nuk egziston tek une .
kush jam? nje qenije plot intriga dhe arroganc .
Qfar kam ? asgj nuk kam edhe po te kerkoni nuk do gjeni asgje sepse zbrastia dhe ligesia jan ato qe me kan mbetur.
Nje bot e rrethuar me pyetje te shumta e qe te gjitha ja shtroja vetes si nje shtrat i pa rahatshem per te fjetur nje shtrat qe hapte plag te vjetra .
kush isha?isha nje njeri i lumtur nje vajz e hareshme me buzqeshje gjith n'fytyr e qe tani ajo buzqeshje nuk egziston tek une .
kush jam? nje qenije plot intriga dhe arroganc .
Qfar kam ? asgj nuk kam edhe po te kerkoni nuk do gjeni asgje sepse zbrastia dhe ligesia jan ato qe me kan mbetur.
zyrije- Anėtarė

Postime: 2
Poenat: 1653
Regjistrimi: 09/08/2010
Re: Kush isha kush jam dhe qfar kam
Ne rralle te pare mire se erdhe zyrije ne kete shoqeri me rrespekt Kle@
Kush isha ......Qe vetes ja bej pyetje se jam rritur me nje fukarallek qe me ndihmen e te madhit zot ja dolem ...
Kush jam ....Pyes veten sot pse gjerat kan ndryshuar aq shum saqe akoma kujtoj ajo kush isha
Qfar kam .....Realizimin e asaj deshire qe kisha ne varferi edhe kush jam tani
Kush isha ......Qe vetes ja bej pyetje se jam rritur me nje fukarallek qe me ndihmen e te madhit zot ja dolem ...
Kush jam ....Pyes veten sot pse gjerat kan ndryshuar aq shum saqe akoma kujtoj ajo kush isha
Qfar kam .....Realizimin e asaj deshire qe kisha ne varferi edhe kush jam tani
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga zyrije prej Mon 09 Aug 2010, 11:40 pm

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė