Njė letėr dashurie pėr TY !?
Faqja 1 e 1 • Share •
Njė letėr dashurie pėr TY !?
Mungesa jote ka lene te zbrazet edhe Hapesiren. Asgje nuk me ben rehat kur ti nuk je pran... e vetmja qe me mbeti eshte deshira akoma per te endrruar. Si eshte e mundur kjo dashuri te jete me fatekeqja...pse?
Gjithcka eshte si nje zgjim i trishtuar, i hidhur dhe ne harrese. Me kot kerkoj te paraftyroj fetyren tende te qeshur dikur se paku ne enderr edhe ajo tash me mungon!!!! Perse te dua? Cilat arsye i veshen tani urrejtjes? Pse me urren? Deshira per ta zhdukur ate qe smund ta kem apo qe eshte si une apo me ngjan njesoj mua?
Une ndoshta nuk po di si te them te dua apo ndoshta nuk po gjej fjalet cilat duhet per ti thene? Ndoshta nuk po i njof rruget tuaja per te arritur ne shpirtin tend ? Asgje nuk po di vetem e di se Te Dua ..... Pas teje asgje tani ska rendesi. Nuk do te kete ndoshta hapesira per te permbushur sepse dikush tjeter do i permbush ato tek ti !? Me thuaj e vertete kjo?
Gjithcka eshte si nje zgjim i trishtuar, i hidhur dhe ne harrese. Me kot kerkoj te paraftyroj fetyren tende te qeshur dikur se paku ne enderr edhe ajo tash me mungon!!!! Perse te dua? Cilat arsye i veshen tani urrejtjes? Pse me urren? Deshira per ta zhdukur ate qe smund ta kem apo qe eshte si une apo me ngjan njesoj mua?
Une ndoshta nuk po di si te them te dua apo ndoshta nuk po gjej fjalet cilat duhet per ti thene? Ndoshta nuk po i njof rruget tuaja per te arritur ne shpirtin tend ? Asgje nuk po di vetem e di se Te Dua ..... Pas teje asgje tani ska rendesi. Nuk do te kete ndoshta hapesira per te permbushur sepse dikush tjeter do i permbush ato tek ti !? Me thuaj e vertete kjo?
Luten te gjithe postuesit qe mos te replikojne me chit chate ne kete rubrike sepse me vone kjo kategori pasi te mbushet me letra dashurie do te perpilohet si liber elektronik dhe do te vehete ne disponim me flash. Te gjitha postimet jashte teme do te fshihen. Kjo kategori do jete me dizajnin e librit dhe me kycje direkte nga portali
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Re: Njė letėr dashurie pėr TY !?
Me Mungon Shpirti im
Me mungon...ka kaluar vetem nje dite qe nuk te shoh dhe perseri me ka marre malli...Dje u pame vetem per gjysem ore por per mua ishte fantastike...mbi te gjitha kur me perqafove...ndjeja nje siguri te madhe midis kraheve te tua...te dua dhe nuk do pushoj kurre se theni kete fraze. Je njeriu me fantastik qe kam njohur ndonjehere je nje nga personat e vetem qe me kupton dhe me do te miren...Me mungon. Te puth fort!
Me mungon...ka kaluar vetem nje dite qe nuk te shoh dhe perseri me ka marre malli...Dje u pame vetem per gjysem ore por per mua ishte fantastike...mbi te gjitha kur me perqafove...ndjeja nje siguri te madhe midis kraheve te tua...te dua dhe nuk do pushoj kurre se theni kete fraze. Je njeriu me fantastik qe kam njohur ndonjehere je nje nga personat e vetem qe me kupton dhe me do te miren...Me mungon. Te puth fort!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"All-llahu im, Ti je Falės, Bujar dhe e do faljen, ndaj mė fal mua.

E Dashuruar- Administrator
- Lokacioni: Tetove
Postime: 2247
Kyējet nė forum: 4974
Regjistruar mė: 20/05/2010
Profesioni: Frizer (Salon Sun Shine)
Vėrejtjet: Bukuria e njeriut eshte bukura e fjalve qe flet.!
Dhembja nuk ka fund kurse lotet nuk kan fuqi te shprehin pikellimin per ty. Gjithmon do te mbetesh ne zemren time me shpirt te venitur, zemer te thyer, me shpres te pa shpres, si dje, si sot, si neser une e perlotur te pres te kthehesh, te ma kthesh besimin ne dashuri, te ma kthesh lumturin dhe gjith ate qe pata kur ishim se bashku. Mungesa yte ne cdo vend po ndihet. Ditet pa ty vetem une e di se si i kaloj. Malli..dhembja.. per ty kurre nuk do te shuhen. Do te dua edhe me shume se sa te kam dashur, edhe me shum se sa e dua veten, por kur te bindesh
atehere ndoshta do te jete shume vone. Une do te jem ne shpirt vetem e jotja e ti vendos vet per lumturin qe mund ta kemi se bashku...
atehere ndoshta do te jete shume vone. Une do te jem ne shpirt vetem e jotja e ti vendos vet per lumturin qe mund ta kemi se bashku...
Rrezja e diellit ra Mbi dritaren , ajo rreze dielli me perqafoj fytyren time... Si kur don te me thot Zgjohu dhe Gezohu per mengjesin , Zgjohem po une nuk gezohem ! nuk mundem te t'i Gezohem mengjesit sepse me Lendove shpirtin Ti perfitove nga Naiviteti ime....Ti me Hipnotizove me sjelljen tende Gjentile,,, Une si nje femije i vogel Besoja ne Ty... e Luta zotin cdo dite te mos ndodhe kjo qe tani Ndodhi, qesha e qava me ty thoja Lumja une per Fatin time... qe zoti me Takoj me ty... Isha aq e Lumtur me ty Flisja e flisja si kur nje e Cemdur nga Dashuria , ato Dite ishin plot gezime plot Hare, cdo fjal e jotja me jepte Kurajo per jeten .. Cdo mengjes u zgjoja me Gezimin me te madhe te nje femeres qe egziston ne Bote isha une ajo Femer qe fluturoja si Flutur me ate gezim... cdo fjal e jotja ishte me e Embel se sa vete Embelsira me rrahte zemera Tik e Tak kur te Takoja... cdo fjal tenden e Besoja si te Vertet... beja Be qe ti me dashuron, Po ne Fund e kuptova qe ato fjal kishin qene Genjeshtra e une i besoja si te Verteta aq Bukur ishin te mjeshtruar , Cfar kerkone ti me shume nga nje Femer qe te fal Shpirt e zemer! Po prap une kurr nuk do te Urrej ty... sepse te Dashurova sinqerisht si nje e cmenduar , Per ty doja dhe yjet nga qielli te t'i sjell... ne doren tende veq ti qe te Jesh i lumtur, Kujtoja qe ti me dashuron mua!!! andaj dhe te pa Munderen u mudova te t'a beje te Mundur .Me mesove te dashuroje Ti je ai qe e bere zemeren time te te rrah bum bum , echhh Kjo zemer kishte rrah per dikend qe Kurr nuk dashuron , per dikend qe eshte Zemer gure, per dikend qe eshte Robot.. Per dikend qe eshte Mjeshter i Aktrimit... Ditet me kalojn duke jetuar me Kujtimin tend.. duke i bere vetes Analize ne cfar gjendje kisha qene kur e kam Dashuru ate Njeri...Me mbushen syt me Lote... me dridhet Buza ndonje here Kur me kujtohen ato dite si Flurutoja si nje Flutur... po ty nuk te Mjaftoj dashuria ime... Tani ti flururo si nje zoge i lire nga shtegu ne shteg... PO mos e bene askend te te dashuron ty... sepse ajo ty do te Mallkon qe ti ia sjell lotin ti Kalon ne per faqe, eechhh Une nuk te Maklloj se te Dashurova... Fluturo si zoge i lire... Ti... Po mos u bene kinse dashuron ti... Kjo i lendon njerzit , Vertet lendimi nuk te shkruan ne Ball, nuk ka ze te Bertet, nuk bene zhurem , Po ky lendim e bene Folen e ti ne Syt e asaj femere qe dashuroje si e Cemndur....

Leta- GlobalModerator
- Postime: 383
Kyējet nė forum: 2193
Regjistruar mė: 08/10/2010
Profesioni: Amvise
Vėrejtjet:
PO NIS KETE LETER SOT PER TY SEPSE NDJEJ MALL POR E DI QE S'DO TA LEXOSH DHE AS QE DUA TA LEXOSH . NUK DUA QE TE SHOHESH QE NE CDO GERME KA NGA NJE LOT PER TY TI , NUK DUET TA DISH SE SA TE DUA , NUK DUET TA DISH SE SA VUAJ...QE S'JE NE JETEN TIME ASKUSH S'DO TA DIJ SEPSE ASKUJT S'DO T'JA THEM...LE TE MBETESH TI NJE ENDER NGA E CILA JAM ZGJUAR QDO MENGJES SE E GJITHE QENIA IME MBETI NE TE .LE TE MBETESH TI NE JETEN TIME MOLLA E NDALUAR SEPSE UNE KUR ME S'DO JEM ME TY .TANI TI JE LARG DHE AS TE NJEJTIN AJER ME MUA NUK THITH POR KEMI TE NJEJTIN DIELL QE NA NGROHTE ZEMRAT , KEMI TE NJEJTAT YJE QE NA NDRICONIN SYT , KEMI TE NJEJTIN ZOT QE NA BASHKOI E NA NDAU PERFUNDIMISHT...LE TE JET KJO LETER PER SHPIRTIN TIM SEPSE ASGJE S'MBETI PER TY
E ZHGENJYER NGA JETA....( B....A )
E ZHGENJYER NGA JETA....( B....A )
ora shenon 00:00 te gjith flene por une jo kam dale ne dritare dhe po shikoj yjet henen dhe po mendoj per ne te dy po mendoj se si kaq pa pritur ti hyre ne jeten time e u bere kaq e rendesishme per mua.
e tani te dua e pranoj dua te bertas te marri vesh gjithe bota se sa te dua ty......................................................
e tani te dua e pranoj dua te bertas te marri vesh gjithe bota se sa te dua ty......................................................

Leo@!- Anėtarė
- Lokacioni: Selanik
Postime: 651
Kyējet nė forum: 2374
Regjistruar mė: 06/11/2010
Profesioni: Fotografia.......
ZEMER Ke pyetur ndonjeher perse po te shkuaj ketu...?
Por...degjo,dua qe te gjithe ta marrin vesh ate qe une, ndiej
per ty!! Jam ketu sepse u be kohe qe je ne mendjen time,
je mendimi im i vetem, askush nuk mund te te largoje nga
mendja ime!! Je deshira ime qe nuk resht se menduari,rrezikoj
me vdekje...e di si do te te pergjigjem?? Perse duhet te resht
se menduari jeten time, personi e cila cdo dite e ben zemren
time te rrahe,perse duhet te resht se menduari ate djal aq te
bukur, te embel, dhe te rendesishem per mua?!! E di perse??
Sepse je ti aje qe me ben te ndjej emocione te mrekullueshme,
gje qe se ka bere ndonje tjeter deri tani. Fale teje zbulova dashurine,
faleminderit zemra ime qe me jep cdo dite, cdo gje qe vetem ti
di te me japesh...shpresoj te mos kaloj vetem vite me ty, por
te gjithe jeten time!! Je personi me i mrekullueshem qe kam njohur...
Te Dua...me shume se jeten time! Shpresoj qe kjo te mos jete
vetem nje enderr e imja, por...endrra e te dyve!! Te dua.ZEMER
Te Dua me shume se cdo gje ne Bote...
Por...degjo,dua qe te gjithe ta marrin vesh ate qe une, ndiej
per ty!! Jam ketu sepse u be kohe qe je ne mendjen time,
je mendimi im i vetem, askush nuk mund te te largoje nga
mendja ime!! Je deshira ime qe nuk resht se menduari,rrezikoj
me vdekje...e di si do te te pergjigjem?? Perse duhet te resht
se menduari jeten time, personi e cila cdo dite e ben zemren
time te rrahe,perse duhet te resht se menduari ate djal aq te
bukur, te embel, dhe te rendesishem per mua?!! E di perse??
Sepse je ti aje qe me ben te ndjej emocione te mrekullueshme,
gje qe se ka bere ndonje tjeter deri tani. Fale teje zbulova dashurine,
faleminderit zemra ime qe me jep cdo dite, cdo gje qe vetem ti
di te me japesh...shpresoj te mos kaloj vetem vite me ty, por
te gjithe jeten time!! Je personi me i mrekullueshem qe kam njohur...
Te Dua...me shume se jeten time! Shpresoj qe kjo te mos jete
vetem nje enderr e imja, por...endrra e te dyve!! Te dua.ZEMER
Te Dua me shume se cdo gje ne Bote...
ndjenjat qe kam per ty nuk kane fund dhe sado perpiqem me fjale dhe vepra ta tregoj,nuk mjafton.
je parajisa ime ne qellin e dashuris.
jam ne cdo moment me mendime per ty cdo dite cdo minute cdo sekond prane tejie eshte
perjetsia lumturie qe nuk do ta ndroja per azgje ne bote.....................!
je parajisa ime ne qellin e dashuris.
jam ne cdo moment me mendime per ty cdo dite cdo minute cdo sekond prane tejie eshte
perjetsia lumturie qe nuk do ta ndroja per azgje ne bote.....................!

Leo@!- Anėtarė
- Lokacioni: Selanik
Postime: 651
Kyējet nė forum: 2374
Regjistruar mė: 06/11/2010
Profesioni: Fotografia.......
Bie shi jashte ben shume ftohte por per cudi nuk e ndjej sepse prania jote me ngroh me mbush me gezim me ben qe te jem gjalle...hyre shume papritur ne jeten time....nuk e di as vete si dhe pse hyre nuk e dija se do te te doja apo se do ndjeja ndonjehere per ty nje gje te tille...por ja qe ditet kalojne dhe une lidhem cdo cast e me shum me ty...deri sa po behesh pjese e pandashme e jetes time
deri sa pa ty nuk mund te rri dhe keshtu ditet kalon duke te dashur ty..faleminderit per keto dite te bukura..faleminderit per ate qe je...faleminderit per cdo moment dhe kohe qe kalon me mua...faleminderit sepse sa here te shikoj gjithcka ka nje kuptim...faleminderit qe me bene te ndjehem mire...faleminderit qe me bene te ndjehem e sigurt dhe e rendeshishme...faleminderit qe me bene te qesh...faleminderit qe je imi.. faleminderit qe rri me mua...faleminderit qe me duron...faleminderit qe je kaq fantastike...faleminderit qe me bene te lumtur...faleminderit qe me ben te jetoj kete dashuri me sy te hapur...faleminderit qe me do....faleminderit qe hyre ne jeten time...ndoshta mendohet se ne kete moshe nuk e dime ceshte dashuria po a mund te me tregoje dikush emrin e kesaj ndjenje qe ndjej per ty ti qe me ben zemren te rrah me shpejt dhe me ngadale njekohsisht me vjen keq qe nuk je afer meje qe te tregoj sa shume te dua se do te pres e se mezi pres qe te me shterndosh ne krahet e tu e me ne fund te jemi ne te dy e jam i gatshme te pres e te tregoj kuptimin e fjales dashuri ....TE DUA SHUME. ZEMER.....
deri sa pa ty nuk mund te rri dhe keshtu ditet kalon duke te dashur ty..faleminderit per keto dite te bukura..faleminderit per ate qe je...faleminderit per cdo moment dhe kohe qe kalon me mua...faleminderit sepse sa here te shikoj gjithcka ka nje kuptim...faleminderit qe me bene te ndjehem mire...faleminderit qe me bene te ndjehem e sigurt dhe e rendeshishme...faleminderit qe me bene te qesh...faleminderit qe je imi.. faleminderit qe rri me mua...faleminderit qe me duron...faleminderit qe je kaq fantastike...faleminderit qe me bene te lumtur...faleminderit qe me ben te jetoj kete dashuri me sy te hapur...faleminderit qe me do....faleminderit qe hyre ne jeten time...ndoshta mendohet se ne kete moshe nuk e dime ceshte dashuria po a mund te me tregoje dikush emrin e kesaj ndjenje qe ndjej per ty ti qe me ben zemren te rrah me shpejt dhe me ngadale njekohsisht me vjen keq qe nuk je afer meje qe te tregoj sa shume te dua se do te pres e se mezi pres qe te me shterndosh ne krahet e tu e me ne fund te jemi ne te dy e jam i gatshme te pres e te tregoj kuptimin e fjales dashuri ....TE DUA SHUME. ZEMER.....
ishte nje dit kur ndihesha e merzitur dhe e vetmuar kur ti u paraqite ne jeten time,
qe nga ajo dit qe u dashurova ne ty u ndihesha me e lumtura ne bot,
vall ishin keto te gjitha vetem nje enderr e imja apo?,vall a u dashurova ne te vertet ne nje qe nuk ndien at ndjenj te njejt sikur une? vall isha une vetem vetem thjesht ne fjal dhe premtime vetem nje loj per ty asgje me shum? ndoshta te tjerat ti permbushen me shum deshirat dhe kenaqesit? qe mua te me mashtrosh dhe lendosh gjithnje? me thuaj e kam merituar ket qe te me mashtrosh???? dhe luash me mua qe per ty gjithnje isha ne gjdo koh dhe ne gjdo situat dhe kur kishe nevoi per te qen afer edhe ne qaste te veshtira po ti me thuaj pse asnjeher nuk me ishe ne keto caste apo thjesht nuk te ka interesuar edhe u largoje,apo me rendesi ka qen qe te jesh ne gjdo koh dhe qast per te tjerat? me thuaj esht faji im qe te deshta me gjith thellesin e zemres dhe qe mendova me shum se per veten time dhe qe te dua me shum se veten time me thuaj esht faji im??? apo esht arsyeja sepse ndihesh me i lumtur me kenaqesit dhe deshirat qe ti besh me te tjerat me thuaj se nuk esht e vertet kjo qe e them ??? me thuaj vall pse kaq shum mashtrime me ben a e kam merituar ket te lutemmmm me thuaj e kam merituar ket ???? qe te lendohem gjithnje ne gjdo koh dhe qast me qellim qe te me besh ket me mashtrime dhe premtime qe thuhen vetem fjal ,ishte e vertet ajo qe e thoje se do jem e dashura e juaj perjet apo ishte vetem nje loj per ty dhe nje mashtrim me thuaj ket te lutem ???
qe nga ajo dit qe u dashurova ne ty u ndihesha me e lumtura ne bot,
vall ishin keto te gjitha vetem nje enderr e imja apo?,vall a u dashurova ne te vertet ne nje qe nuk ndien at ndjenj te njejt sikur une? vall isha une vetem vetem thjesht ne fjal dhe premtime vetem nje loj per ty asgje me shum? ndoshta te tjerat ti permbushen me shum deshirat dhe kenaqesit? qe mua te me mashtrosh dhe lendosh gjithnje? me thuaj e kam merituar ket qe te me mashtrosh???? dhe luash me mua qe per ty gjithnje isha ne gjdo koh dhe ne gjdo situat dhe kur kishe nevoi per te qen afer edhe ne qaste te veshtira po ti me thuaj pse asnjeher nuk me ishe ne keto caste apo thjesht nuk te ka interesuar edhe u largoje,apo me rendesi ka qen qe te jesh ne gjdo koh dhe qast per te tjerat? me thuaj esht faji im qe te deshta me gjith thellesin e zemres dhe qe mendova me shum se per veten time dhe qe te dua me shum se veten time me thuaj esht faji im??? apo esht arsyeja sepse ndihesh me i lumtur me kenaqesit dhe deshirat qe ti besh me te tjerat me thuaj se nuk esht e vertet kjo qe e them ??? me thuaj vall pse kaq shum mashtrime me ben a e kam merituar ket te lutemmmm me thuaj e kam merituar ket ???? qe te lendohem gjithnje ne gjdo koh dhe qast me qellim qe te me besh ket me mashtrime dhe premtime qe thuhen vetem fjal ,ishte e vertet ajo qe e thoje se do jem e dashura e juaj perjet apo ishte vetem nje loj per ty dhe nje mashtrim me thuaj ket te lutem ???

Doruntina Miftari- Anėtarė
- Postime: 93
Kyējet nė forum: 1580
Regjistruar mė: 22/01/2011
Sot,u mbushėn plot 1 vitė dhe 11 muaj pa ty,,1 vitė dhe 11 muaj me dhėmbje dhe me lotė nė sy,1 vitė dhe 11 muaj pa tė parė pa tė perqafuar 1 vitė dhe 11 muaj pėrplotė trishtim..ah! Pėrse o Zot mė more njė njėri aq tė shtrenjėt,pse ma lėndove shpirtin,pse po mi shuan arsyet e jetės. UNE nuk e di pse po jetoj...a,po...ndoshta vetėm pėr vuajtje! Nuk mundem ti ndaloj lotėt e trishtimit,nuk mundem dot asnjė moment tė tė largoj nga kujtimet. Tani po e ndjej mungesėn tėnde shumė,tash e ndjej sa tė kam dashur e akoma po tė dua edhe mė shumė.....
... Nuk do te qaj e as te vajtoj. Me eshte lodhur shpirti dhe syte me djegin nga lotet qe rrodhen pa shterrim. Mbi faqet me ēuka kane mbetur vrraget nga rrokullisja e loteve te vale qe pikonin dhe lagnin token. Dua te behem e forte, e duruar dhe t'a kthej krenarine time. Ashtu me ke mesuar gjithmone, andaj do t'i perfilli fjalet tua. Ndarja e jone nuk ishte me "lamtumire" por me mireupafshim". Ende e ndjej puthjen tende, fjalet tua "te dua jeta ime" sikur i degjoj ne cdo hap. Ne shikimet e mia gjate dites kudo je ti, ashtu sic je ne enderrat e mia gjate neteve te gjata te pa fund... Valle sic qenka dashuria! Te ben te qash dhe te qeshish ne te njeten kohe. Dashuria me ben me te ndjeshme dhe sikur e shton akoma me shume brishtesine time. Mall dhe lot, shprese e gaz, keshtu jane ndjenjat e mia. Dashuria e madhe qe kam per ty me ben t'i dua edhe njerezit, natyren dhe cdo gje qe frymon rreth meje. Ti je fati im, lumturia dhe jeta ime. Te dua...

deti- Administrator
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 1925
Kyējet nė forum: 6895
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
LETRA E DJEGUR
Oh, lamtumire, o leter! Ajo me porositi.....
Sa po me dridhet dora tani prej dhembshurise!
Si mund t'i djeg gezimet qe me kish patur shpirti?!
Po mjaft, erdhi ora, digju, o letr' e dashurise!
Jam gati, nuk me tundet me zemera ne gji.
O flake, flak' e etur, ēdo flete digje ti...
U ndezen.... flakeruan.....i heshtur tym' i lehte,
Perdridhet e me lutjet e mija larg humbet.
As vuleza mbi zarf tani s'dallohet dot.
Se dylli, ja po shkrin, po zjen....O Zot! O Zot!
U dogj se fundi letra, u nxi ne te ēdo flete!
Te shtrenjtat shkronja zbardhin mbi shkrumbezen e lehte.
Dhe zemra me rreh brinjet me vrull. I shtrenjt' o hi,
O ngushellim i vetem i fatit tim te shkrete,
Te pakten ti mos ik prej shpirtit tim te zi.....
Oh, lamtumire, o leter! Ajo me porositi.....
Sa po me dridhet dora tani prej dhembshurise!
Si mund t'i djeg gezimet qe me kish patur shpirti?!
Po mjaft, erdhi ora, digju, o letr' e dashurise!
Jam gati, nuk me tundet me zemera ne gji.
O flake, flak' e etur, ēdo flete digje ti...
U ndezen.... flakeruan.....i heshtur tym' i lehte,
Perdridhet e me lutjet e mija larg humbet.
As vuleza mbi zarf tani s'dallohet dot.
Se dylli, ja po shkrin, po zjen....O Zot! O Zot!
U dogj se fundi letra, u nxi ne te ēdo flete!
Te shtrenjtat shkronja zbardhin mbi shkrumbezen e lehte.
Dhe zemra me rreh brinjet me vrull. I shtrenjt' o hi,
O ngushellim i vetem i fatit tim te shkrete,
Te pakten ti mos ik prej shpirtit tim te zi.....

stralli- Anėtarė
- Postime: 724
Kyējet nė forum: 2564
Regjistruar mė: 21/09/2010
Profesioni: Teknik
Vėrejtjet:
premtimin qe me ke dhen se me do dhe do me duash perjet athua ka qen ashtu apo?
e kam kuptuar qe ke luajtur me ndjenjat e mia duke ber avantura ter naten e gjdo dit me te tjera deri ne hollesi me te vogla duke kaluar ter kohen duke ber avantura ne pc
vall e kam merituar ket qe te me mashtrosh mua te me thuash te dua e te luash me ndjenjat e mia e me dikend tjeter te kalosh kohen me avantura e argetime????
vall nuk kam merituar une te di realitetin apo vetem te genjehem ????
apo esht me qellim qe te lendohem dhe te jem e lenduar shpirterisht????
a e meritoj te di realitetin kan perfunduar keto gjera apo vlen prap e njejta ????
deshiroi qe te di me do vertet apo prap jam vetem thjesht nje loj per ty????
te lutem ma thuaj mos me ler te lenduar shpirterisht gjithmon dhe me mir realiteti i hidhur se te jem gjithmon e genjyer me ket ndjenj
e kam kuptuar qe ke luajtur me ndjenjat e mia duke ber avantura ter naten e gjdo dit me te tjera deri ne hollesi me te vogla duke kaluar ter kohen duke ber avantura ne pc
vall e kam merituar ket qe te me mashtrosh mua te me thuash te dua e te luash me ndjenjat e mia e me dikend tjeter te kalosh kohen me avantura e argetime????
vall nuk kam merituar une te di realitetin apo vetem te genjehem ????
apo esht me qellim qe te lendohem dhe te jem e lenduar shpirterisht????
a e meritoj te di realitetin kan perfunduar keto gjera apo vlen prap e njejta ????
deshiroi qe te di me do vertet apo prap jam vetem thjesht nje loj per ty????
te lutem ma thuaj mos me ler te lenduar shpirterisht gjithmon dhe me mir realiteti i hidhur se te jem gjithmon e genjyer me ket ndjenj

Doruntina Miftari- Anėtarė
- Postime: 93
Kyējet nė forum: 1580
Regjistruar mė: 22/01/2011
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Scripts: Zgjidhe sfondin sipas shijes !
» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė