Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere??
Faqja 1 e 1 • Share •
Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere??
Sot cdo shqiptar emigrant po preferon per hir te nje dokumenti apo vend qendrimi neper shtete te botes te marri kombesi te huaj duke zevendesuar ate te tijen shqiptare.
Mburren ne Shqiperi me passaporta neper duar duke tregu se une jam, francez, italian, amerikan apo belg.....
si ju duket kjo krenari per ju apo nje mini dezertim ndaj etnitetit tuaj??
Atehere pse ju keni preferenca ndaj ceshtjeve kombetare nje kohe ju vete po dilni jo shqiptare??
Ndodhi nje rast ku ne vodafone (dyqan)nje person kishte dokumenta italiane dhe bertiste po kam citadinanza more zotni pse ti nuk pranon te me japesh nje karte telefoni?E personi qe punonte aty i tha jo zotni ktu jena ne Shqiperi e duhet karta e identitetit shqiptare...
Mburren ne Shqiperi me passaporta neper duar duke tregu se une jam, francez, italian, amerikan apo belg.....
si ju duket kjo krenari per ju apo nje mini dezertim ndaj etnitetit tuaj??
Atehere pse ju keni preferenca ndaj ceshtjeve kombetare nje kohe ju vete po dilni jo shqiptare??
Ndodhi nje rast ku ne vodafone (dyqan)nje person kishte dokumenta italiane dhe bertiste po kam citadinanza more zotni pse ti nuk pranon te me japesh nje karte telefoni?E personi qe punonte aty i tha jo zotni ktu jena ne Shqiperi e duhet karta e identitetit shqiptare...
Re: Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere??
Jam dakord me ty Arjana!
te kesh dokumente te huja asht diqka personale dhe jo per tu krenuar para tjerve se paku per mua asht keshtu!!!
Te kerkosh nenshtetsin ne njerin nga vendet e bashkimit europjan asht mundesi me e leht qarkullimi dhe pune! Persh: une kam kerku nenshtetsin fr. per me punu ne zvicer dhe nese pasneser kur e ka shkru Zoti te kthehem ne kosov me jetu, her do kur nese me ngushtohet jeta e kam nenshtetsin e nje vendi ku mund te kthehem pa pas nevoj me kerku azil!!!!
Por une kam 2 nenshtetsi kosovare dhe frenceze!!!
Pra asht e vertet fatkeqsisht ka shum qe fryhen para tjerve "une kam ket a po ate", une nuk jau marr lakmi!
te kesh dokumente te huja asht diqka personale dhe jo per tu krenuar para tjerve se paku per mua asht keshtu!!!
Te kerkosh nenshtetsin ne njerin nga vendet e bashkimit europjan asht mundesi me e leht qarkullimi dhe pune! Persh: une kam kerku nenshtetsin fr. per me punu ne zvicer dhe nese pasneser kur e ka shkru Zoti te kthehem ne kosov me jetu, her do kur nese me ngushtohet jeta e kam nenshtetsin e nje vendi ku mund te kthehem pa pas nevoj me kerku azil!!!!
Por une kam 2 nenshtetsi kosovare dhe frenceze!!!
Pra asht e vertet fatkeqsisht ka shum qe fryhen para tjerve "une kam ket a po ate", une nuk jau marr lakmi!

Jeta Love- GlobalModerator
- Postime: 199
Kyējet nė forum: 2194
Regjistruar mė: 14/08/2010
Vėrejtjet: Na fal zot fajet tona ashtu si i falim ne fajtoret tan!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Scripts: Zgjidhe sfondin sipas shijes !
» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė