Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere??

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere??

Mesazh nga Arjana prej Fri 08 Oct 2010, 9:18 pm

Sot cdo shqiptar emigrant po preferon per hir te nje dokumenti apo vend qendrimi neper shtete te botes te marri kombesi te huaj duke zevendesuar ate te tijen shqiptare.
Mburren ne Shqiperi me passaporta neper duar duke tregu se une jam, francez, italian, amerikan apo belg.....
si ju duket kjo krenari per ju apo nje mini dezertim ndaj etnitetit tuaj??
Atehere pse ju keni preferenca ndaj ceshtjeve kombetare nje kohe ju vete po dilni jo shqiptare??
Ndodhi nje rast ku ne vodafone (dyqan)nje person kishte dokumenta italiane dhe bertiste po kam citadinanza more zotni pse ti nuk pranon te me japesh nje karte telefoni?E personi qe punonte aty i tha jo zotni ktu jena ne Shqiperi e duhet karta e identitetit shqiptare...

Arjana
Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: diku e humbur
Postime: 3754
Kyējet nė forum: 8290
Regjistruar mė: 26/09/2009
Profesioni: Studente
Vėrejtjet:

http://engjujtshqiptare.forumotion.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Re: Je shqiptar pse po natyralizohesh atehere??

Mesazh nga Jeta Love prej Fri 08 Oct 2010, 11:56 pm

Jam dakord me ty Arjana!
te kesh dokumente te huja asht diqka personale dhe jo per tu krenuar para tjerve se paku per mua asht keshtu!!!
Te kerkosh nenshtetsin ne njerin nga vendet e bashkimit europjan asht mundesi me e leht qarkullimi dhe pune! Persh: une kam kerku nenshtetsin fr. per me punu ne zvicer dhe nese pasneser kur e ka shkru Zoti te kthehem ne kosov me jetu, her do kur nese me ngushtohet jeta e kam nenshtetsin e nje vendi ku mund te kthehem pa pas nevoj me kerku azil!!!!
Por une kam 2 nenshtetsi kosovare dhe frenceze!!!
Pra asht e vertet fatkeqsisht ka shum qe fryhen para tjerve "une kam ket a po ate", une nuk jau marr lakmi!

Jeta Love
GlobalModerator

Postime: 199
Kyējet nė forum: 2194
Regjistruar mė: 14/08/2010
Vėrejtjet: Na fal zot fajet tona ashtu si i falim ne fajtoret tan!

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi