Kush Ėshte me e Fort: Dashuria apo Urrejtja?
Faqja 1 e 1 • Share •
Kush Ėshte me e Fort: Dashuria apo Urrejtja?
Si mendoni...?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"All-llahu im, Ti je Falės, Bujar dhe e do faljen, ndaj mė fal mua.

E Dashuruar- Administrator
- Lokacioni: Tetove
Postime: 2247
Kyējet nė forum: 4974
Regjistruar mė: 20/05/2010
Profesioni: Frizer (Salon Sun Shine)
Vėrejtjet: Bukuria e njeriut eshte bukura e fjalve qe flet.!
Re: Kush Ėshte me e Fort: Dashuria apo Urrejtja?
Urrejtje se po ta krijosh nje gje te tille e mund dashurine ne te gjitha gjithmone mundohem mos te krijoi urrejtje edhe deri tani kam arritur mos te urrej sepse me la apo e lashe dashurine
dashuria..............mos urreni kurr 1 njeri sepse perfundoni ta dashuroni........
Kisha me thene qe dashuria eshte nje gje nga e cila ushqehet cdo gjallesė nė botė!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"All-llahu im, Ti je Falės, Bujar dhe e do faljen, ndaj mė fal mua.

E Dashuruar- Administrator
- Lokacioni: Tetove
Postime: 2247
Kyējet nė forum: 4974
Regjistruar mė: 20/05/2010
Profesioni: Frizer (Salon Sun Shine)
Vėrejtjet: Bukuria e njeriut eshte bukura e fjalve qe flet.!
dua te besoj se dashuria...sepse urrejtjen se kam ndjere ndonjehere e uroj mos e ndjeje kurr
Dashuria ėshtė ajo qė plandos edhe urrejtjen mė histerike...

stralli- Anėtarė
- Postime: 724
Kyējet nė forum: 2564
Regjistruar mė: 21/09/2010
Profesioni: Teknik
Vėrejtjet:
Dashuria,eshte ajo forca e mbrentshme e njeriut qe sfidon qdo urrejtje, qdo luft, qdo rrufe , gjithmon dashuria e vertet fiton dhe forca e saj nuk lejon vdekjen kurr!

Princesha- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Pejė/Gjermani.
Postime: 4441
Kyējet nė forum: 7686
Regjistruar mė: 03/11/2009
Profesioni: Mjeksi
Vėrejtjet:
Per mua personalisht eshte dashuria me e fort, pamarparasysh sa me kan lendu njerzit kurr sia kan arrit te me mbjellin urretje ne shpirtin time,,,Per nje caste kam qene shume nervoz , po ne ate moment qe fillone te me lind urretja ndaj personit e kam par si te vdekur, dhe urretja ska si te me krijohet , edhe pse thuhet qe dashuria dhe urretja jan si vella e moter per mua kjo thenje nuk egziston !! Perderi sa besoj ne perendi dhe cdo gje ia le Perendis qe te ia jep cmimin e merituar qe me ka be qe te kam urretje ndaj Ti apo saj... se po te lendoj dikush te lind dhe urretja , po u sjell mire me ty te lind dhe dashuria ktu po flas per ne pergjthesi jo veq mashkull femer ! Se po fillova te te mbjelli urretje ne shpirt ajo veq qe ka me shuku tuj u rrit. p.s edhe hiq pa te lendu dikush ti ke me Urrejt !
Une qeshtu mendoj per dashurin dhe urretjen
Une qeshtu mendoj per dashurin dhe urretjen

Leta- GlobalModerator
- Postime: 383
Kyējet nė forum: 2193
Regjistruar mė: 08/10/2010
Profesioni: Amvise
Vėrejtjet:
Shume e sakte kjo qe ceke me larte. Sot ne 95% nga dashurija kalohet ne urrejtje ndersa nuk ndodhe nga urrejtja te kalohet ne dashuri me kete perqindje.

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Ndersa une mendoj qe urrejtja eshte me e fort...pasi urrejtja shume leht shendrohet ne dashuri
Sipas mendimit tim,nese nuk tradhtohemi ne dashuri Dashuria do te jet me e fort,ndersa nese ngelemi te tradhtuar a'teher Urrejtja do ja zer vendin dashuris gje qe veshtir do ta ket te ndodhi prap e kunderta...

Finesa- Anėtarė
- Lokacioni: C'doher pran njerzve te varfer...
Postime: 58
Kyējet nė forum: 1738
Regjistruar mė: 13/11/2010
Te dyija....

Leo@!- Anėtarė
- Lokacioni: Selanik
Postime: 651
Kyējet nė forum: 2374
Regjistruar mė: 06/11/2010
Profesioni: Fotografia.......
Shume mendim i mire por une do te kundershtoj ne kete jo qe nuk me pelqen cfar ke shkruar por cfar eshte ne realitet. Ti thua ... nese nuk tradhetohemi ne dashuri dashuria do te jete me e forte... une them pse duhet te tradhetojme kur ajo dashuri i ploteson te gjitha. Dmth nese nje dashuri i ploteson te gjitha atehere aty ska vend per tradheti.Finesa shkruajti:Sipas mendimit tim,nese nuk tradhtohemi ne dashuri Dashuria do te jet me e fort,ndersa nese ngelemi te tradhtuar a'teher Urrejtja do ja zer vendin dashuris gje qe veshtir do ta ket te ndodhi prap e kunderta...![]()
Pastaj vijon: ndersa nese ngelim te tradhetuar atehere urrejtja ze vend.. No koment ketu.
Cka dmth se njera pa tjetren nuk shkojne dhe ne kete dashuria dhe urrejtja jane si motra.

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
mendoj dashuria esht me fort nese esht e sinqert

albi- Moderator
- Postime: 2101
Kyējet nė forum: 4211
Regjistruar mė: 09/07/2010
Vėrejtjet:
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Scripts: Zgjidhe sfondin sipas shijes !
» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !
» Sfonde per background te menus
» Rregulloje Sfondin e forumit tuaj !
» CSS to customize the header for phpbb3
» Gjithmonė