Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve... 5 2.3 3

Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...

Faqja 2 e 2 Previous  1, 2

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Re: Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...

Mesazh nga Jeta Love prej Mon 01 Nov 2010, 11:06 am

Pra a din edhe diqka tjeter se Muhamedi shpreh urrejtje shum te madhe ndaj hebrejve qe jan shum te afte, dhe nuk ka gje qe i rren dhe i mashtron dhe ata qysh ne ate koh e kan pa marifetin e ti dhe punen e ti qe as me luft as me kurgja nuk ka mund ti bej musliman! ndersa krishteret njerz te qetė duke rrepektu fen e tyre mos me pas armiq jan nenshtrua nje njeri qe nuk ka ken kerkushi per mendimin tem!

Jeta Love
GlobalModerator

Postime: 199
Kyējet nė forum: 2194
Regjistruar mė: 14/08/2010
Vėrejtjet: Na fal zot fajet tona ashtu si i falim ne fajtoret tan!

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mesazh nga Jeta Love prej Mon 01 Nov 2010, 11:09 am

Naki shkruajti:Pffffffffff thone nje fjal te djeg qumshti i fryn kosit
Ne Irland katoliket dhe protestantet musliman jane e ?
Ne spanje basket edhe ata musliman jane apo ?

po naki por keto jan shtete katolike qe i citove ti , ndersa shiko shtetet muslimane ku jetojn krishteret si ne iran e disa vende tjera duhet me ushti te armatosur me i ruajt nuk mund te dalin as ne qytet as kund hiq per te vetmen arsye se jan krishter!

une po te them se me shum asht i banuar nje vend nga muslimanet aq me shum ka probleme aj shtet

Jeta Love
GlobalModerator

Mesazh nga Interesant prej Mon 01 Nov 2010, 11:12 am

Arjeta shkruajti:Se pari Gjoni 5 nuk egziston miku im shikoje vet dhe kur nuk egziston gjoni 5 nuk e di se si egzistojn ato fjale http://bibla.net/?cid=1,5
Por per denim flitet edhe ne Bibel, por denimi Bibles dallon nga denimi i kuranit dhe dallimi asht ky!

Arjeta ose je e verber nga syte ose nga mendet, ja po ti dergoj me foto nga vet bibla ne linkun qe me ke dergu dhe shiqo a ekziston Gjoni 5 apo ndoshta kete 5 nuk e kupton, kjo 5 tregon kaptinen e 28 - 29 tregojn versetet e nderuar :

Interesant
Webmaster

Lokacioni: Pejė
Postime: 4197
Kyējet nė forum: 7170
Regjistruar mė: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca

Mesazh nga Naki prej Mon 01 Nov 2010, 11:19 am

Arjeta shkruajti:

po naki por keto jan shtete katolike qe i citove ti , ndersa shiko shtetet muslimane ku jetojn krishteret si ne iran e disa vende tjera duhet me ushti te armatosur me i ruajt nuk mund te dalin as ne qytet as kund hiq per te vetmen arsye se jan krishter!

une po te them se me shum asht i banuar nje vend nga muslimanet aq me shum ka probleme aj shtet
Hmmm gati je duke ardhur ne binare tani. je kah bindesh se Kurani nuk urdheron dhe nxit per lufte dhe gjak por tregon rrugen e drejte e pse ne si qenje njerzore nuk e perfillim ate eshte njesoj sikur une ne pune kur ndaloj nje kundervajtes i cili nuk rrespekton ligjin e komunikacionit dhe merr gjoben edhe pse ai e ka dhene testin per marrjen e patenshoferit. Besoj se kjo do te ndihmoj ta ndash shapin prej kallamit

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !

Naki
WebMaster

Lokacioni: Kosovė
Postime: 7928
Kyējet nė forum: 10327
Regjistruar mė: 29/05/2007
Vėrejtjet:

http://www.nasergashi.com http://www.facebook.com/people/Naser-Gashi/1062555449

Mesazh nga Interesant prej Mon 01 Nov 2010, 11:25 am

Arjeta shkruajti:

Arjeta

Une kam vizituar shume nga vendet arabe , dhe po te them me pergjithesine me te madhe se e ke plotesisht gabim, sepse te krishteret kane drejtat e tyre te plota ne keto vende, dhe nuk kan asnje cenim te drejtash , une personalisht kam vizituar : Sirin, Jordanin, Saudin, Libanin, Egjiptin, dhe ne asnjeren nga keto shtete te krishteret nuk kan asnje problem, i kan Kishat e tyre dhe jane plotesisht te sigurte .

Interesant
Webmaster

Mesazh nga Jeta Love prej Mon 01 Nov 2010, 11:27 am

Une ne binar kam dal qe disa muaj, mos ma bani dertin mua dhe pas ketyre fjalve islami sipas teje naki nuk asht fe e dhunes??????

(4/91 kapni e mytni)
(4/94 allahu nxiton besimtaret per luft)
(4/101 jo besimtaret armiq te rrept)

Kur nuk ju ndegjojn grat rrahni ato (gratė)

luftoni ne rrugen e allahut ...

Jepni 1/5 e pasuris suaj profetit dhe familjes ti

oke me gjat nuk dua te vazhdoj sepse me duket se edhe pse kam pru fakte te shumta i mbyllni syt ashtu sikur thuhet edhe ne kuran "mos pyt shum se do te jesh nga te deshpruarit" (kete fjali do ta sjall me numra)
Pra Aata qe do shkojn ne xhenet jan budallenjet ose po nuk qellove budall benu sa me shpejt nese doni te shkoni ne xhenet sepse per ndryshe nuk keni shpetim (sipas islamit)

Jeta Love
GlobalModerator

Mesazh nga Jeta Love prej Mon 01 Nov 2010, 11:30 am

Interesant te kam then nje her jam shum e angazhuar ne jet me pun dhe tash me gjete nje pune me shum ne te cilen do ta vertetoj se aq me shum ka besimtar ne nje shtet dhe aq me i madh asht destabiliteti, aq me shum rrespektohet kurani ne nje shtet dhe aq me pa rregullsi dhe ma pak barazi ka mes njerzve!!!!!!!!!!!! do te bindesh edhe vet!

Jeta Love
GlobalModerator

Mesazh nga Adonisi prej Mon 01 Nov 2010, 12:38 pm

F. Niēe e ka dhene nje mendim per Biblen-Krishterizmin...., dhe une pajtohem plotesishte!

Adonisi
Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4803
Regjistruar mė: 03/12/2008

Mesazh nga Interesant prej Mon 01 Nov 2010, 12:55 pm

Arjeta shkruajti:Interesant te kam then nje her jam shum e angazhuar ne jet me pun dhe tash me gjete nje pune me shum ne te cilen do ta vertetoj se aq me shum ka besimtar ne nje shtet dhe aq me i madh asht destabiliteti, aq me shum rrespektohet kurani ne nje shtet dhe aq me pa rregullsi dhe ma pak barazi ka mes njerzve!!!!!!!!!!!! do te bindesh edhe vet!

Shpresoj qe angazhimet tua te jene gjithmone pozitive dhe reale, ku te uroj suksese ne te gjitha sferat e jetes, ndersa per sa i perket destabiliziveme, une pasi kam jetu vet ne keto shtete , e di se si funksionojne gjerat per ate edhe te dhash nje pasqyre reale rreth realitetit te ketyre vendeve.

Interesant
Webmaster

Mesazh nga noa prej Fri 03 Feb 2012, 9:44 pm

zoti ju bekoft per fjalet e paqes qe perhapni ne bote

desha te jap nje ide studjoj qe prej vitesh endrat e mija

dhe jam i bindur qe zoti eksiston 100 perqind

kam par dhe enra ku prifti me ka then jan endra ngazoti

duhet te ndimosh sa me shum njeres

prifti thot ka tre lloj endrash

1endra qe vijn nga zoti

2-endra qe vijn nga jeta njeriut dhe

3 endra nga dreqi

dhe mjeksia po studjon lidhjen e fushave magnetike me trurin dhe endrat dhe zotin

sa do qe vuanmi ne jete mos humbni besimin tek zoti

jemi ne prove para zoti cdo dite luftoni punoni mesoni jepni dashuri do merni dashuri thot bibla kerkoje diturine o njeri

thote bibla dhe kurani

bibla thot te fjaletr er urta

shif milingonat o pertaz punojne pa komandant--mbledhin ne vere per dimer cfar pret o pertaz zgjohu meso puno deri sa te vdesesh mos ndalo se studjuari jepe diturin rinise--e ardhmja e kombit----zoti ndimoft shqiperin shqiptaret kudo ne bot----

noa
Anėtarė

Lokacioni: dures
Postime: 7
Kyējet nė forum: 357
Regjistruar mė: 30/01/2012

Mesazh nga albi prej Thu 09 Feb 2012, 11:46 pm

nuke di qka thot bibla sepse se kam lexua po e di se dhe ajo liber ka fjal te zotit.

kuranin ekam lexua dhe e rrespektoj shum ne kuran zoti thot falne namazin lutju zotit ndimoju atyre si ken nevoj jepni zeqat dhe frigoju vetum zotit kerkoni nga zoti falje sepse zoti fal shum.

albi
Moderator

Postime: 2101
Kyējet nė forum: 4211
Regjistruar mė: 09/07/2010
Vėrejtjet:

Faqja 2 e 2 Previous  1, 2

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi