Kulti i vdekjes - islamizmi 5 3.5 34

Kulti i vdekjes - islamizmi

Faqja 3 e 3 Previous  1, 2, 3

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Re: Kulti i vdekjes - islamizmi

Mesazh nga Adonisi prej Sun 14 Nov 2010, 5:02 pm

Ju e keni me te leht qe te sjellni dicka nga Kur'ani, sepse i dini te gjithe ato faqe ku ka materiale e materiale nga Kur'ani, apo edhe gjithe Kur'anin shqip. Dhe merrni vetem ate qe u pelqen juve. Kurse une po flase per Kur'anin te cilin e kam lexu si liber dhe qe e kam dhene ne huazim.Ndoshta e rilexoje dhe te sjelle ate qe po kerkon, nese do jeni ketu pari, sepse une kembngule se nuk e kam lexu neper fletushka. Fundja, ato fletushka per te cilat ju mendoni jane zhdukur sot, dhe une nuk i kam 50 vjet qe t'kem pas mundesi te lexoje para lufte dicka te tille.

Adonisi
Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4803
Regjistruar mė: 03/12/2008

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mesazh nga Interesant prej Sun 14 Nov 2010, 8:35 pm

Adonisi shkruajti:
Interesant shkruajti:Adonisi

Muhamedi asnje rregull nuk e ka vendos nga deshira e tij, apo nga mendja e tij, te gjitha cfar ka urdheruar i ka pas shpallje nga Allahu, dhe aty ku thua se Muhamedi ia ndaloi alkoolin arabve , kjo eshte nje apsurditet sepse kjo tregon mosnjohejen e rregullave dhe parimeve Kur'anore.

Insistoje t'i bindesh te tjeret ketu se une nuk e kam lexu Kur'anin dhe se une s'kam lidhje me asnje fe dhe qe une flase dokrra ketu. Keta rreshta me siper i keni thene ju, duke me kundershtuar ate qe kam thene une dhe duke ma udhur poshte me ironi te thelle.

Do doja qe ju, apo shoqja juaj (E Dashuruara) e cila ka prirje per copy-paste, t'ma sjelle ate pjes te Kur'anit ku flitet per alkoolin. Sepse une deri me sot, as edhe 1 rreshte te vetme nuk kam me copy-paste ne kete forum. Edhe vete Zoti-Allahu juaj, po te zbret posht s'mund te deshmoje te kunderten.

Adonisi

Une nuk insistoj asgje, thjesht te kam kerkuar qe te me sjellesh origjinen e alkoolit, pasi qe kembengulje te dish se perse nuk ishte i ndaluar ne kohen e njeriut te pare, tani ke kapercyer nje pyetje qe te kam parashtu,apo heshtja po tregon ate cfar kerkoje .

Pastaj pyetja tjeter e imja per ty ka qene : Me gjej ne Kur'an ku thuhet: Urdheron Muhamedi, apo Ndalon Muhamedi ... ? ( apo edhe keto nuk ke mundesi t'i gjesh, se keto me te vertete nuk ekzistojne, por mos i perzi gjerat, po te kerkoj ne Kur'an keto t'i gjesh jo diku tjeter ! )

Ti e di shume mire se sa mvaren shkrimet e mia nga copy-paste, dhe sa jam origjinal ne shkrime e sa fallc, kete gje edhe mund ta verifikojme me statistikat qe vet forumi i deshmon, dhe nuk e di shkakun perse me je drejtuar mua me kete tekst, sepse nje gje te tille nuk te kam gjykuar asnjehere, ndersa Allahu eshte Zoti i joni e i juaji, pavarsisht pse ju jeni mosbesues, dhe Ai patjeter se do te ta verteton nje dite gjithe teorine tende qe ti posedon, vetem se koha eshte ne pyetje, e Atij nuk i nevojitet koha sepse Ai eshte Krijuesi i kohes, e ty dhe te gjithve i jap nje afat per t'i bere refresh teorive qe posedoni, deri ne momentin kur do te ktheheni atje ku edhe eshte vendtakimi perfundimtar.

Interesant
Webmaster

Lokacioni: Pejė
Postime: 4197
Kyējet nė forum: 7170
Regjistruar mė: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca

Mesazh nga Adonisi prej Sun 14 Nov 2010, 11:14 pm

Interesant, me keni keqkuptuar ndoshta edhe me fajin tim. Aty ku kam permend copy-paste, e kam permend shume mire ne kllapa emrin. Tek e fundit e kam kerku me ngulim ate program (kur isha ne staf) qe t'na tregoj hapur per te gjithe % e shkrimeve se kush ka me shume, kush me pak e kush hiq copy-paste. Mirepo kjo nuk ndodhi.Fundja, mua personalishte as qe me duhet ai program, sepse e shohe shume mire se kush i ka postimet copy-paste, e kush shkruan me djersen e vet.

Sa per pyetjet e pergjigjet qe jane dhene nga ju e une, mendoj se eshte me mire une te "dorzohem" ose te pakten te terhiqem. Pse? Sepse, forumi kete te mire e ka, cdo kush mund ta kthej biseden ne favor te vetin, duke u ikur pyetjeve konkrete. Nje gje jam i sigurt, sikur une te kisha mundesi te zhvilloja kete bised me ty apo dike tjeter nga ketu sy me sy, siq kam pas rast te bisedoj me njerez tjere, mundesit do ishin te vogla qe t'i iknim njeri tjetrit ne pyetje konkrete dhe ne ndryshimin e bisedes.

Dhe dicka per fund. Njerezit ketu apo ne cdo forum krijojne nje imazh te rrejshem perpara mases dhe kete imazh e ruajne me fanatizem, duke perdorur menyra tjera ( tashme te njohura per mua) qe atij\ose asaj qe i thone mike t'ja thone ato qe e s'mund te ja thone kur jane ne imazhin e mire.
Forumi, apo bota virtuale ne pergjithsi eshte gjeja me e shemtuar dhe njekohesishte me e bukur per ne. E gjitha varet nga ne se pjese e kujt deshirojme te jemi, e shumices ( se shemtuar) apo pakices ( se bukur).

Adonisi
Anėtarė

Lokacioni: Ne zemer te shqiptaris
Postime: 971
Kyējet nė forum: 4803
Regjistruar mė: 03/12/2008

Mesazh nga Interesant prej Mon 15 Nov 2010, 12:58 pm

Adonisi

Nuk kam bere apo nuk beje me dike ndonje polemik per ta detyruar qe te dorezohet, thjesht mund te kemi mendime te kunderta ,por jo edhe dicka personale. Nga polemikat mund te mesojme shume, per ata qe deshirojne te mesojne, keshtu qe nderi do ishte i imi te te takoj nje dite, dhe te bejme ndonje bised apo polemik sy ne sy .

Interesant
Webmaster

Lokacioni: Pejė
Postime: 4197
Kyējet nė forum: 7170
Regjistruar mė: 02/03/2008
Profesioni: Jurispodenca

Mesazh nga Leo@! prej Tue 16 Nov 2010, 1:38 pm

nuk kuptoj gje ic ne kete tem..........

Leo@!