Fytyrė fėmije nė prerjen e drurit
Faqja 1 e 1 • Share •
Fytyrė fėmije nė prerjen e drurit
Nė familjen Fazliu nga Radusha e Shkupit, ditė mė parė ndodhi njė dukuri e jashtėzakonshme, ku nė njė nga drunjtė qė kishte siguruar familja pėr tu ngrohur gjatė dimrit u shfaq fytyra e njė fėmije.Personi i cili i kishte siguruar drunjtė, Gafur Fazliu rrėfen se gjatė prerjes sė drunjve nuk e kanė vėrejtur kėtė shenjė.
Unė se bashku me vėllanė tim i sigurojmė drunjtė pėr tu ngroh gjatė dimrit. Kur para disa ditėve, nėna ime duke dashur qė ta ndezė zjarrin me dru e kishte vėrejtur kėtė shenjė, tė cilėn as unė e as vėllai nuk e kemi parė gjatė prerjes dhe radhitjes sė drunjve, tha Gafuri.
Ai shtoi sė nėna e tij kėtė dukuri e ka marrė si ndonjė shenjė domethėnėse. Unė jam i martuar qė 15 vite dhe ende nuk kam fėmijė, andaj kėtė dukuri nėna ime e kishte marrė si shenjė paralajmėruese pėr fėmijė, tha Fazliu.
Ai shtoi se kjo fytyrė ėshtė paraqitur nė dru tė thanės ku sipas tij ėshtė mjaftė dukuri e rrallė. Nė drunjtė tjerė mund tė ndodhė qė tė paraqiten figura tė ndryshme ngase kanė hapėsira, por ėshtė mjaft e ēuditshme qė kjo fytyrė tė paraqitet nė njė dru thane, i cili ėshtė mjaftė i plotė dhe nuk ka zbrazėtira, sqaroi Fazliu.
Marre nga cudirashqipatre.com

Majlinda- Anėtarė
- Postime: 327
Kyējet nė forum: 6717
Regjistruar mė: 12/10/2007
Profesioni: oficere
Re: Fytyrė fėmije nė prerjen e drurit
mendoj se kjo esht mrekullia e zotit

albi- Moderator
- Postime: 2439
Kyējet nė forum: 5649
Regjistruar mė: 09/07/2010
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Pergjigju pastaj ... Pyet
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» Dua te Them..
» Cfar keni te perbashket me te dashurin (en ) tuaj
» Nese Sonte Ndihesh Vetem...
» Ēfarė ėshtė Dashuria ?
» Nese jeta juaj do te ishte nje liber, ke titull do ti vinit?!...
» Thoni Diēka!
» Unė...
» Martesa, garanci pėr tė jetuar mė gjatė?
» Unė e dua, e ai as nuk mė vėren!
» Vetmia eshte...
» Deshira momentit...
» Ēfarė do t'i thuash tani personit tė Zemres !?
» Pse merremi kaq shumė me thashetheme?
» Ngjallet i vdekuri
» Muslimanėt dhe konteksti i ri evropian