I them,
Faqja 1 e 26 • Share •
Faqja 1 e 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26 
I them, "TE DUA"!
Ketu mund ti thoni dikujt te dua.Shpesh jemi te lirshem me shkrim sesa te drejperdrejt me fjale.
Te dua o fjale magjike e kesaj bote,qe shkrin akuj dhe kalon oqeane.
Te dua o fjale magjike e kesaj bote,qe shkrin akuj dhe kalon oqeane.
Vizitor- Vizitor
Re: I them,
Te dua ne ket rast sdo i them askujt,,nga forumi,,as nga jeta virtuale,,por dikujt ne real..dikjut qe ne diten qe ka lind ma vodhi zemren.
Ti linde, por ishe nje beb e dobet me shendet,gjat lindjes te lenduan,te lenduan sepse te shikuan si nje gje pa vler jo si nje krijes njerzore,qe sa po vije ne nje bot qe sdi si te ta pershkruaj,por si nje leck te trajtuan,askush nga famija nuk guzoj te te jepnin dashurin qe kishe nevoj,,se kishin frik mos sdo ju mbijetoje lendimeve,sdonin qe me von te vuanin,une nuk pyta njeri te desha qe diten e par,se ne ty pash forcen qe skishte asnje femij deri ateher qe kam par,edhe pse kishe probleme,ti dalloje levizjet qe i benim neper shtepi,,edhe pse mjeku thoshte se veshtir te behet nje femij normal,une e dija se di pse e kisha ket ndjenj por e dija se ti zogu im i vogel do ja dilje mban dhe do i habisje tgjith,te mjekuan aq shum,,te dhan ter ato mendikamente,,te derguan ne ter ato mjekime,askush nuk ipte nje shpres se do ja dilje mban,qe do hecje qe do flisje,qe ato lendime qe ti shkaktuan ne kok thonin se veshtir te sherohen por ti ja dole mban ,,habite mjekun ,,tgjith njerzit qe te shikonin si nje femij me te meta..
Booo sa me vinte inat kur nigjoja duke qajt te shpi se sdo ja dilje mban,,por sot zogu ime i vogel,ti ja dole mban ,tash hecen,,ke filluar te flasesh,,ke nje forc te paapar,je nej femij shum inteligjent po dhe aq problematik..TE THEM TE DUA O ZOG,DHE DO TE DUA GJETHMON,DHE JE I VETMI PERSON QE ME JEP GEZIM DHE ME NDREQ DITEN,,TE DUA ME GJITH SHPIRTIN TIM,DHE NESE DUHET DO FLIJOHEM PER TY QE TE JESH NJE FEMIJ I LUMTUR DHE ME NJE TE ARDHME..EDHE NESE NJE DIT DO ZHDUKEM,DO JEM GJETHMON MBRAPA TEJE DUKE TE RUAJTUR SIKUR QE TE KAM RUJT QE DITEN KUR KE LIND,TE THEM TE DUA SIKUR QE ME DO TI MUA ME SHUM SE TGJITH TJERET ,,TE KAM SHPIRT O ZOGU I VOGEL TE KAM NIP.....
Ti linde, por ishe nje beb e dobet me shendet,gjat lindjes te lenduan,te lenduan sepse te shikuan si nje gje pa vler jo si nje krijes njerzore,qe sa po vije ne nje bot qe sdi si te ta pershkruaj,por si nje leck te trajtuan,askush nga famija nuk guzoj te te jepnin dashurin qe kishe nevoj,,se kishin frik mos sdo ju mbijetoje lendimeve,sdonin qe me von te vuanin,une nuk pyta njeri te desha qe diten e par,se ne ty pash forcen qe skishte asnje femij deri ateher qe kam par,edhe pse kishe probleme,ti dalloje levizjet qe i benim neper shtepi,,edhe pse mjeku thoshte se veshtir te behet nje femij normal,une e dija se di pse e kisha ket ndjenj por e dija se ti zogu im i vogel do ja dilje mban dhe do i habisje tgjith,te mjekuan aq shum,,te dhan ter ato mendikamente,,te derguan ne ter ato mjekime,askush nuk ipte nje shpres se do ja dilje mban,qe do hecje qe do flisje,qe ato lendime qe ti shkaktuan ne kok thonin se veshtir te sherohen por ti ja dole mban ,,habite mjekun ,,tgjith njerzit qe te shikonin si nje femij me te meta..
Booo sa me vinte inat kur nigjoja duke qajt te shpi se sdo ja dilje mban,,por sot zogu ime i vogel,ti ja dole mban ,tash hecen,,ke filluar te flasesh,,ke nje forc te paapar,je nej femij shum inteligjent po dhe aq problematik..TE THEM TE DUA O ZOG,DHE DO TE DUA GJETHMON,DHE JE I VETMI PERSON QE ME JEP GEZIM DHE ME NDREQ DITEN,,TE DUA ME GJITH SHPIRTIN TIM,DHE NESE DUHET DO FLIJOHEM PER TY QE TE JESH NJE FEMIJ I LUMTUR DHE ME NJE TE ARDHME..EDHE NESE NJE DIT DO ZHDUKEM,DO JEM GJETHMON MBRAPA TEJE DUKE TE RUAJTUR SIKUR QE TE KAM RUJT QE DITEN KUR KE LIND,TE THEM TE DUA SIKUR QE ME DO TI MUA ME SHUM SE TGJITH TJERET ,,TE KAM SHPIRT O ZOGU I VOGEL TE KAM NIP.....

T_3nt- Anėtarė
- Lokacioni: Therand - Kosovė
Postime: 110
Kyējet nė forum: 5424
Regjistruar mė: 13/06/2007
Shume e paske zgjate bre mafi bjeri shkurt aman e mos i fsheh ndjenjat ok

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
NJeri ndjenjat ai qe di ti shpreh i shpreh gjat,,sepse kur et shprehesh ndjenjat,,nuk te dalin as shkronjat,,kurse ai qe i shpreh ndjenjat shkurt,,ateher ska gjo prej tij 

T_3nt- Anėtarė
- Lokacioni: Therand - Kosovė
Postime: 110
TE DUA....
Po eci ne rrugen e lagur, ndoshta nga shiu i loteve tane, sa shume me mundon sot kjo rruge, kur aty u njohem dhe u ndam. Ne kete dite vjeshte, une erdha ne rrugen tone, te dashur perseri, ishte mbushur me gjethe te verdha, sa zbrazet mu duk ajo pa ty, as pema se dashka me gjethen, pa meshire e rrezoi mbi toke, se di pse me erdhi keq, shume keq me shiun, derdha dhe une lot. Mes loteve, vjeshtes qe sapo ka trokitur,ashtu si nje vit me pare,te them te "TE DUA"
Po eci ne rrugen e lagur, ndoshta nga shiu i loteve tane, sa shume me mundon sot kjo rruge, kur aty u njohem dhe u ndam. Ne kete dite vjeshte, une erdha ne rrugen tone, te dashur perseri, ishte mbushur me gjethe te verdha, sa zbrazet mu duk ajo pa ty, as pema se dashka me gjethen, pa meshire e rrezoi mbi toke, se di pse me erdhi keq, shume keq me shiun, derdha dhe une lot. Mes loteve, vjeshtes qe sapo ka trokitur,ashtu si nje vit me pare,te them te "TE DUA"
Vizitor- Vizitor
tung ARLA
kujt i them te dua ???????????????????????????????????????????po askujt nuk i them te dua!!!!!!!!!! po bile nuk e di edhe si duhet te thuhet kjo fjali !!!!!!!!!!
kujt i them te dua ???????????????????????????????????????????po askujt nuk i them te dua!!!!!!!!!! po bile nuk e di edhe si duhet te thuhet kjo fjali !!!!!!!!!!
majlo- Anėtarė
- Lokacioni: Tetovė
Postime: 111
Kyējet nė forum: 5262
Regjistruar mė: 07/08/2007
Profesioni: 12112
Vėrejtjet: Dikush punon per te ngren, e dikush ha pe
te punuar!
Pershendetje majlo!
Nese nuk e shef te arsyeshme per ta thene mos e thuaj maljo.
Nuk perben asnje ndryshim.
Nese nuk e shef te arsyeshme per ta thene mos e thuaj maljo.
Nuk perben asnje ndryshim.
Vizitor- Vizitor
Ndoshta siperfaqesisht e ke majlo !? Prap se prap si dihet mundet ndonjera ta merr seriozisht, bej kujdes.

Resi- Anėtarė
- Lokacioni: All over !
Postime: 57
Kyējet nė forum: 5494
Regjistruar mė: 03/06/2007
Profesioni: Informatika
Vėrejtjet:
te dua o qenje e brishte e delikate , dhe pse mendon se je i pa mposhtur ,te dua dhe pse nuk mundesh te dashurosh ne te njejten menyre , te dua dhe pse nuk zgjodha une te te dashuroja e nuk me vjen keq qe te dua, do te ta thoja kete fjale me mijera here kurre pa u ndalur , do te te shprehja shpirti sa shume ndjen per ty , te dua dhe pse shpesh here je arrogant e shume euforik ,te dua sot e do te te dua ne perjetesi dhe ti kete e di shume mire , ta kam shprehur i dashuri im . te dua dhe pse zemren nuk e degjon tek therret me te madhe per mua, por une e di i dashur une e di ... une te dua.....

sirena- VIP
- Lokacioni: Londer, Angli
Postime: 119
Kyējet nė forum: 5423
...... o Zot i madheshtuar perse me ke denuar per ate qe kam dashuruar e kurr sjemi takuar se un ktu e ajo atje ne zemer me ke gozhduar se vetem ate kam dashuruar dhe kurr skam per te harruar moj vajz e mrekulluar....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
une pi i them, te kam shume xhan kunatit
:D:D
:D:D
triniti- Anėtarė
- Lokacioni: ja ketej rrotull
Postime: 118
Kunat mos devijo nga tema ke degjuar ti apo lexuar kund se mund te zavendsohet fjala ''Te dua me te kam shume xhan"?

TE DUA
Ne
syt e tu te bukur frymzohem per te shkruar Buzet e tua te kuqe vdes per
ti shijuardhe zjarin qe kam ne zemer sme len te qetai ndizet dhe nuk
shuhet let.Deshira per te qen afer tejeDigjet si zjari te unMe madhe se
deti pa aneMe e madhe se fjala TE DUA.Tek syt e tu humbet zemra imeTek
buzeqeshja jote lundron shpirti imTek buzet e tua prehet shikimi imTE
DUA me shum se shpirtin tim. TE DUA
Ne
syt e tu te bukur frymzohem per te shkruar Buzet e tua te kuqe vdes per
ti shijuardhe zjarin qe kam ne zemer sme len te qetai ndizet dhe nuk
shuhet let.Deshira per te qen afer tejeDigjet si zjari te unMe madhe se
deti pa aneMe e madhe se fjala TE DUA.Tek syt e tu humbet zemra imeTek
buzeqeshja jote lundron shpirti imTek buzet e tua prehet shikimi imTE
DUA me shum se shpirtin tim. TE DUA

Sihana- Anėtarė
- Lokacioni: Rhodos-Greece
Postime: 273
Kyējet nė forum: 5435
Regjistruar mė: 11/06/2007
Profesioni: Laborant Dentar
Vėrejtjet: Ju faleminderit per ndihmen tuaj si Moderatore e Forumit te uroj suksese
Se pari po ju refej nje mini histori:
Nje dite plaku me femijet e tij te rritur shkon tek varri i bashkshortes.Femijet bejne duane dhe largohen e plaku mbetet vetem.Ne nje varr me tutje ishte hoxha qe sapo kish perfunduar duane por i terheq vemendjen plaku i cili ne grushta shtrengonte nje shami dhe belbezonte diēka me lot ne sy.İ afrohet,dhe duke i prekur supin per tja lehtesuar dhimbjen i thote"me te vdekurin nuk vdiset"Plaku hap grushtin dhe i tregon shamie ku shkruante"Te Dua"dhe vijon:
-""Une kete fjale vetem njehere e kam thene,kur ajo jetonte""
Edhe une mendoj qe e rendesishme eshte qe ti thuhet kjo fjale njeriut qe vertet don tja thuash dhe menyra nuk ka rendesi por rendesi ka qe te jemi te sigurte qe thenja jone te jete pervetsuar.
Lidhesja "Te" dhe fjala "Dua" shume i perdorim ne jeten e perditeshme Por kur i vendosim prane njera tjetres dhe i drejtohemi personit qe duam vertet eshte e rende si fjale dhe ka nje kuptim qe nuk perkufizohet,te pakten une per here te pare ne sms e shpreha por ndjeva nje nxehtesi ne fytyre dhe kur pash veten ne pasqyre vura re qe isha skuqur.Ama sa here e shpreh e njejta skene perseritet dhe vertet e mrekullueshme.
Me shkurt kjo fjale nuk eshte aq e thjesht sa te shkruhet dhe nuk besoj se mund te jete fjale diskutimi,me mire thuajani personit qe e meriton pa u bere vone dhe nuk ka nevoje per ilustrime kur del nga zemra.
Nje dite plaku me femijet e tij te rritur shkon tek varri i bashkshortes.Femijet bejne duane dhe largohen e plaku mbetet vetem.Ne nje varr me tutje ishte hoxha qe sapo kish perfunduar duane por i terheq vemendjen plaku i cili ne grushta shtrengonte nje shami dhe belbezonte diēka me lot ne sy.İ afrohet,dhe duke i prekur supin per tja lehtesuar dhimbjen i thote"me te vdekurin nuk vdiset"Plaku hap grushtin dhe i tregon shamie ku shkruante"Te Dua"dhe vijon:
-""Une kete fjale vetem njehere e kam thene,kur ajo jetonte""
Edhe une mendoj qe e rendesishme eshte qe ti thuhet kjo fjale njeriut qe vertet don tja thuash dhe menyra nuk ka rendesi por rendesi ka qe te jemi te sigurte qe thenja jone te jete pervetsuar.
Lidhesja "Te" dhe fjala "Dua" shume i perdorim ne jeten e perditeshme Por kur i vendosim prane njera tjetres dhe i drejtohemi personit qe duam vertet eshte e rende si fjale dhe ka nje kuptim qe nuk perkufizohet,te pakten une per here te pare ne sms e shpreha por ndjeva nje nxehtesi ne fytyre dhe kur pash veten ne pasqyre vura re qe isha skuqur.Ama sa here e shpreh e njejta skene perseritet dhe vertet e mrekullueshme.
Me shkurt kjo fjale nuk eshte aq e thjesht sa te shkruhet dhe nuk besoj se mund te jete fjale diskutimi,me mire thuajani personit qe e meriton pa u bere vone dhe nuk ka nevoje per ilustrime kur del nga zemra.

bovari- GlobalModerator
- Lokacioni: Istanbul
Postime: 690
Kyējet nė forum: 5367
Regjistruar mė: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma
Fillo fjalinė me fjalėn -Tė dua...
Te dua, sepse per mua je gjithesia!
Voglushja- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Gjakove
Postime: 4488
Kyējet nė forum: 5752
Regjistruar mė: 02/11/2008
Profesioni: Studente
Vėrejtjet: Dituria me perndjek,Por une jam me e shpejt..!
E dua ket forum

Prishtinalia- Anėtarė
- Lokacioni: Prishtine
Postime: 12
Kyējet nė forum: 3771
Regjistruar mė: 15/12/2008
Profesioni: Punetor
tė dua baci Adem

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Gjermani
Postime: 2796
Kyējet nė forum: 7242
Regjistruar mė: 11/06/2007
Te dua ty per ate qe je

summer spell- Anėtarė
- Lokacioni: Ferr
Postime: 1506
Kyējet nė forum: 5233
Regjistruar mė: 10/11/2007
Hahahahahaah,jo me mire po them nga Aferdita se Prishtina i ngjane nje Aferdite zoteri Adem Berisha.Adem Berisha shkruajti:Ej o Prishtinali, po nga na erdhe more ti? Nga Marsi apo nga Aferdita?

Prishtinalia- Anėtarė
- Lokacioni: Prishtine
Postime: 12
Kyējet nė forum: 3771
Regjistruar mė: 15/12/2008
Profesioni: Punetor
Te Dua te pres pa Ty nuk dua te Vdes
te dua sepse nuk kam tjeter

MONDI- Anėtarė
- Lokacioni: po te me kerkosh me gjen
Postime: 202
Kyējet nė forum: 3866
Regjistruar mė: 08/11/2008
Profesioni: te gjitha nga pak
Te dua,sepse zemra keshtu me thot

Don@@- Anėtarė
Postime: 14
Kyējet nė forum: 3777
Regjistruar mė: 13/12/2008
Profesioni: Nxense
Te dua aq sa me don ti mua.

blina- Anėtarė
- Lokacioni: Republika e Kosoves - Janjeve
Postime: 704
Kyējet nė forum: 4867
Regjistruar mė: 28/02/2008
Profesioni: mesuese.
Vėrejtjet:
Don@@ shkruajti:Te dua,sepse zemra keshtu me thot
ahahahha kende pe don oj Don@@ ti oj zemrushe

Faqja 1 e 26 • 1, 2, 3 ... 13 ... 26 
Faqja 1 e 26
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Miq vetem ne shtrat
» Virgjeria treguesi i kultures.........
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» Si ta bejme me ngjyre, apo foto "Quick replay".
» Scripts: Zgjidhe sfondin sipas shijes !
» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !