Si ju duket Forumi?
Faqja 1 e 22 • Share •
Faqja 1 e 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22 
Si ju duket forumi ?
Si ju duket Forumi?
Si ju duket ky forum .Ka nevoje per permisim llogjke qe po .
Do ju lutesha te gjithe antareve te mos ngurroni e te jepni mendimet dhe idete e juaja per ta modifikuar sa me shume kete forum.
Ju flm Stafi i forumit.
Do ju lutesha te gjithe antareve te mos ngurroni e te jepni mendimet dhe idete e juaja per ta modifikuar sa me shume kete forum.
Ju flm Stafi i forumit.
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Fri 14 Dec 2007, 6:52 pm, edituar 1 herė gjithsej

GISHTEZA- Anėtarė

Lokacioni: andej kendej gjithandej
Gjinia: 
Postime: 700
Poenat: 5419
Regjistrimi: 04/06/2007
Si ju duket Forumi?
Vlerso drejt nuk ka hidherime nga verejtjet mesojme, nga gabimet permirsohemi. Askush nga ne nuk eshte i perkryer dhe nuk mund te presim te perkryeren kurr ne jete. Nje mundim te bejme dicka se bashku me ju... ju falenderoj.
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Sat 17 Nov 2007, 7:16 pm, edituar 12 herė gjithsej
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Re: Si ju duket Forumi?
Pershendetje gishteza forumi eshte shume i bukur
Por une do te shtoja dhe dicka tjeter sikur te gjitha temat ti permblidhnit vetem me nje fjale pershembull me fjalen FORUM ku te kesh mundesi te klikosh aty edhe te shaqen temat,gjithashtu dhe per galerine.Dhe dicka tjeter ne fillim te forumit te vendosnim nje si tabele ku te shfaqeshin temat qe jane vizituar me shume dhe jane pergjigjur gjithashtu,ndersa ne te djathte te shfaqeshin anetaret qe jane Online.
Ej ishte thjesht nje mendim eeee:)
Por une do te shtoja dhe dicka tjeter sikur te gjitha temat ti permblidhnit vetem me nje fjale pershembull me fjalen FORUM ku te kesh mundesi te klikosh aty edhe te shaqen temat,gjithashtu dhe per galerine.Dhe dicka tjeter ne fillim te forumit te vendosnim nje si tabele ku te shfaqeshin temat qe jane vizituar me shume dhe jane pergjigjur gjithashtu,ndersa ne te djathte te shfaqeshin anetaret qe jane Online.
Naki pergezime, ka perparuar goxha forumi dhe chati per pak kohe ... vazhdo keshtu se shume mire e ke nisur.

Enya- Anėtarė

Lokacioni: France
Gjinia: 
Postime: 129
Poenat: 5130
Sh. e Horoskopit: 
Naki pergezime per forumin!!! Edhe nje vend me shume per te qene vetevetja mendoj une, edhe nje vend ku ka plot gjera te bukura... Urime !!!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6726
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
Sajmir_pasha shkruajti:Pershendetje gishteza forumi eshte shume i bukur
ne disa gjera jam dakort em kte,,por une mendoj se mire do kish qen qe temat te jen te ndara ne sektore,,psh,,prezantimet e vajzave te jen ne sektor tjeter,,kur mund et hapin tem vajzat vetem per prezantimin e tyre,,jo te prezantohen te gjitha ne nej tem
po ashtu dhe qunat te ken sektorin vetem per prezantimet e qunave qe et hapin tem ne vete ,,sdi sa me kuptoni puc puc per nakin mafin shum me pelqeka forumi jot mafi 8) ;)

T_3nt- Anėtarė

Lokacioni: Therand - Kosovė
Gjinia: 
Postime: 110
Poenat: 5103
Regjistrimi: 13/06/2007
Sh. e Horoskopit: 
8) 8) se dija qe je kaq mafi bre:lol: :lol: e mire faqja :heart: :heart:

T_3nt- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
mire eshte forumi sh mire po me e mire eshte nje kotele aty qe e du sh
Guest- Vizitor
ok
e kuptoj
e kuptoj

GISHTEZA- Anėtarė

Gjinia: 
Ka diēka qe nuk me pelqen dhe qe nuk harrij ta kuptoj kush me pare, temat apo trajtimi teper i sheshte i tyre ? Trajtim qe nuk te ngjall ne fakt ndonje deshire te madhe per te replikuar, apo mendime qe nuk kane aspak origjinalitet!
Do te doja se pari qe kjo qe them te kuptohet si nje keshille, po perpiqem thjesht te shkruaj ate qe mendoj dhe nese ju ndihmon ndopak si mendim ... perse jo!
Do te doja se pari qe kjo qe them te kuptohet si nje keshille, po perpiqem thjesht te shkruaj ate qe mendoj dhe nese ju ndihmon ndopak si mendim ... perse jo!
universal- Anėtarė

Postime: 2
Poenat: 5100
Regjistrimi: 14/06/2007
Universal,
te falenderoj per verejtjen. Une nuk dua te replikoj secili ka mendimet e veta personale dhe normal eshte se ne jemi nje grup nismetar i nje forumi te ri nder qindra mija forume tjerash. Trajtimi teper i shpeshte i temave nuk ka te keqe sipas nje llogjike shume te shendosh se ndoshta dicka lind e re dhe mesohet...
Keshillat tuaja i mirepres dhe tefalenderoj por si forum edhe pse akoma se ka nje mujorin kam mendim se mire startoi duke ju falenderuar stafit dhe punes se tyre e me shprese se ne te ardhmen do kemi me shume cfar te trajtojme.Ky forum eshte i vllazeruar me "bota juaj" ( e gjeni tek partners ne portal). dhe disa nga temat do barten dhe editohen nga ky forum dhe anasjelltas.I nderuari antar i forumit. Une askujt sja kam mohuar te drejten te hap tema te reja dhe cdo keshille e juaja eshte nje shtytje per ne.
Te falenderoj dhe je shume i mirepritur me keshillat dhe verejtjet tuaja.
Nje gje du ta them "askush nuk eshte i perkryer dhe nuk presim te perkryeren" andaj bashkarisht do bejme te munderen deri ku do arrim nuk di por nuk eshte keq nese mundohemi.
Faleminderit
te falenderoj per verejtjen. Une nuk dua te replikoj secili ka mendimet e veta personale dhe normal eshte se ne jemi nje grup nismetar i nje forumi te ri nder qindra mija forume tjerash. Trajtimi teper i shpeshte i temave nuk ka te keqe sipas nje llogjike shume te shendosh se ndoshta dicka lind e re dhe mesohet...
Keshillat tuaja i mirepres dhe tefalenderoj por si forum edhe pse akoma se ka nje mujorin kam mendim se mire startoi duke ju falenderuar stafit dhe punes se tyre e me shprese se ne te ardhmen do kemi me shume cfar te trajtojme.Ky forum eshte i vllazeruar me "bota juaj" ( e gjeni tek partners ne portal). dhe disa nga temat do barten dhe editohen nga ky forum dhe anasjelltas.I nderuari antar i forumit. Une askujt sja kam mohuar te drejten te hap tema te reja dhe cdo keshille e juaja eshte nje shtytje per ne.
Te falenderoj dhe je shume i mirepritur me keshillat dhe verejtjet tuaja.
Nje gje du ta them "askush nuk eshte i perkryer dhe nuk presim te perkryeren" andaj bashkarisht do bejme te munderen deri ku do arrim nuk di por nuk eshte keq nese mundohemi.
Faleminderit
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
forumi njesh fare
pergezime por chati seshte shume mire se i mungojne sharjet
hahahaha
shaka
pergezime por chati seshte shume mire se i mungojne sharjet
hahahaha
shaka
Naki pergezime per forumin shum i bukur vazhdo keshtu ka shum tema te bukura qe mund te diskutohen
Ju pershendes te gjithve diellza
Ju pershendes te gjithve diellza
diellza- Anėtarė

Postime: 3
Poenat: 5097
Regjistrimi: 15/06/2007
Qofsh e bekuar mori diellza, paske emer tė bukur e hyjnor mu sikurse diellzusha e ime e cila tash ėshtė lulja mė e bukur e pėrjetėsisė dhe mbiylli i gjithėsisė.
Qenke anėtare e re, je e mirėseardhur dhe vazhdo tė punosh me ne. Sė bashku do arrijmė ku duhet, tė ndarė-askund.
Qenke anėtare e re, je e mirėseardhur dhe vazhdo tė punosh me ne. Sė bashku do arrijmė ku duhet, tė ndarė-askund.
Mungon sektori i muzikes,,,qe duhte te jet en ket forum,,por qe te jet e mundshme dhe te postojm mp3...shpresoj te me kuptoni ca dua te them puc puc

T_3nt- Anėtarė

Gjinia: 
Sh. e Horoskopit: 
ne rregull do e bejme

GISHTEZA- Anėtarė

Gjinia: 
Naki te pergezoj per forumin ,shum bukur eshte, por mund ta bejm edhe me te bukur nese te gjith se bashku japim diqka te bukur nga vetja.
Ju pershendes te gjitheve me respekt!
Ju pershendes te gjitheve me respekt!

Vista- Anėtarė

Lokacioni: Kosovė
Gjinia: 
Postime: 29
Poenat: 5096
Regjistrimi: 19/06/2007
Forumin e bejne njerezit, dhe ketu sa shoh une ka njerez te mire, andaj me mban shpresa se do jete nje forum i pelqyer. Flas per te ardhmen pasi qe ky forum eshte ne hapat e pare, eshte nje fillim i mbare qe premton shume.
Naki, ate qe e synon ti - edhe e realizon. Te pelqeu apo jo, keshtu eshte (mendimi im, kuptohet).
Te gjithe se bashku do e bejme kete forum te mrekullueshem.
Rrespekt per te gjithe, e posacerisht per z. Adem Berisha.
Naki, ate qe e synon ti - edhe e realizon. Te pelqeu apo jo, keshtu eshte (mendimi im, kuptohet).
Te gjithe se bashku do e bejme kete forum te mrekullueshem.
Rrespekt per te gjithe, e posacerisht per z. Adem Berisha.

xhefe- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 6
Poenat: 5106
Regjistrimi: 12/06/2007
xhefe, tė gjithė sė bashku do arrijmė diku ndėrsa tė ndarė askund. Ju lumtė, punoni ju tė rinjt e unė do vij pas jush. Edhe unė me at kaēikun e strincės do tė perpiqem tė ju ndihmoj, sė paku moralisht.
Tė falem nderit pėr pėrshendetjen e veēantė qe mė bėrė. Mė erdhi mirė por mos mė veēo nga ju tė tjerėt se nuk vlej mė shumė se ju. Megjithate, jam mė plak e ėshtė nė traditen tonė tė rrespektohet mė i vjetri.
Tė falem nderit pėr pėrshendetjen e veēantė qe mė bėrė. Mė erdhi mirė por mos mė veēo nga ju tė tjerėt se nuk vlej mė shumė se ju. Megjithate, jam mė plak e ėshtė nė traditen tonė tė rrespektohet mė i vjetri.
Shum shum i mrekullueshem por edhe me mire do te behet e te gjithe do i sfidojme he si thoni ? por duhet pune bashk do arrijme gjithcka edhe me ty Xhahi Adem gjithashtu edhe me Z.Shaban.;puth:

Sihana- Anėtarė

Lokacioni: Rhodos-Greece
Gjinia: 
Postime: 273
Poenat: 5114
Regjistrimi: 11/06/2007
Profesioni: Laborant Dentar
Sh. e Horoskopit: 
z. Adem, kaciku yt nuk eshte sa i strinces por sa i luanit. Mund te na ndihmosh shume dhe kete po e ben, Te falemnderit.
xhefe
xhefe

xhefe- Anėtarė

Gjinia: 
Forumi eshte super te pergezoj Naki vetem perpara

Sanije- Anėtarė

Lokacioni: Lipjan - Kosovė
Gjinia: 
Postime: 16
Profesioni: Police Officer
Si ju duket Forumi?
FORUMI ESHTE SUPER NAKI TE PERGEZOJ LAL ALLALL
stine- Anėtarė

Poenat: 5007
Regjistrimi: 15/07/2007
o Naki,,po pse em esht nderru niku me?
T3_nt- Anėtarė

Poenat: 4917
Regjistrimi: 14/08/2007
Forumi eshte i mire dhe po shkon ne drejtimin e duhur. Jane anetaret e ketij forumi ata qe e bejne te bukur forumin (bashke me stafin kuptohet).
Te vazhdojme keshtu.
Te vazhdojme keshtu.

deti- Administrator

Gjinia: 
Postime: 1923
Poenat: 6571
Regjistrimi: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Faqja 1 e 22 • 1, 2, 3 ... 11 ... 22 
Faqja 1 e 22
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga GISHTEZA prej Wed 06 Jun 2007, 3:31 pm

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė