Takimet e Forumistėve
Faqja 1 e 5 • Share •
Faqja 1 e 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Takimet e Forumistėve
Po hapė kėtė temė mendoj se ėshtė paksa e katgorisė bisedė e lirė. Nese moderatoret e shofin tė tepert ata dinė pėr veprimet e mėtejme.
Po nisė nga unė kend kam takuar nga anėtaret e ketij forumi:
Naki, Erza,Magdalena,Loresa,Pipi,Ulpi,Nazi,veli, bashkim,arlind,supercop,annika,tina, agata... ndoshta edhe ndonje sme kujtohet tani
Po nisė nga unė kend kam takuar nga anėtaret e ketij forumi:
Naki, Erza,Magdalena,Loresa,Pipi,Ulpi,Nazi,veli, bashkim,arlind,supercop,annika,tina, agata... ndoshta edhe ndonje sme kujtohet tani

Elsa- Anėtarė
- Lokacioni: Ferizaj
Postime: 30
Kyējet nė forum: 5305
Regjistruar mė: 27/07/2007
Re: Takimet e Forumistėve
waw po pse nuk thua mi goce se ti paske takuar te gjithe forumin hahahah , sa per temen jo aspak nuk eshte e tepert, perkundrazi une ftoj qe te hapni edhe tema te tjera por qe te ken nje lloj interesi si p.sh kjo hahah
atehera ja po e vazhdoj te them une se ke kam takuar nga anetaret e ketij forumi atehere Sajmir_Pasha ,Naki , Erza kaq por qe shpresoj qe shum shpejt te takoj edhe anetare te tjere................
Vazhdon...................
atehera ja po e vazhdoj te them une se ke kam takuar nga anetaret e ketij forumi atehere Sajmir_Pasha ,Naki , Erza kaq por qe shpresoj qe shum shpejt te takoj edhe anetare te tjere................Vazhdon...................

Sihana- Anėtarė
- Lokacioni: Rhodos-Greece
Postime: 273
Kyējet nė forum: 5435
Regjistruar mė: 11/06/2007
Profesioni: Laborant Dentar
Vėrejtjet: Ju faleminderit per ndihmen tuaj si Moderatore e Forumit te uroj suksese
Une nuk jam takuar me asnje.Po kur nuk takohesh ma lehte dhe me argetuese jan replikat
ahahahahahah
ahahahahahah

bovari- GlobalModerator
- Lokacioni: Istanbul
Postime: 690
Kyējet nė forum: 5367
Regjistruar mė: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma
Nuk ja arrij dot ti numeroj por them se mbi 70% i kam takuar gati te gjithe dhe kemi pire kafe ose ndonje pizza....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Une kam takuar vetem njerin nga te gjithe forumistet qe jane. Eshte nje por me vlere sepse eshte BOSS-i vet. Qellojani per ke behet fjale?
Perndryshe, asnjerin nga forumistet nuk kisha njohur me pare, por me disa prej tyre me behet qe njihemi qe nje shekull. Vertete e mrekullueshme kjo apo jo?.
Perndryshe, asnjerin nga forumistet nuk kisha njohur me pare, por me disa prej tyre me behet qe njihemi qe nje shekull. Vertete e mrekullueshme kjo apo jo?.

deti- Administrator
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 1925
Kyējet nė forum: 6895
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
Bovari vertet eshte kjo qe thua?
Po un jam takuar!!
Po un jam takuar!!
majlo- Anėtarė
- Lokacioni: Tetovė
Postime: 111
Kyējet nė forum: 5262
Regjistruar mė: 07/08/2007
Profesioni: 12112
Vėrejtjet: Dikush punon per te ngren, e dikush ha pe
te punuar!
Po bovari nuk eshte takuar me njeri nga forumi por une jam takuar me KIARIRINKAKITA"

bovari- GlobalModerator
Unė kam takuar babushin tim Adem Berisha, Resin, Elsen ( riki30 e kam parė vetem ngase me babin pinin birre njėhere ne Rozafa dhe nuk guxova te ju afrohesha).
Arlen kam pasur ta takoj por nuk u be puna vetem se me te kam folur ne celular.
Kam deshirė shumė tė madhe tė takoj teten Sihana, Enya dhe Gishteza.
Ju dua dhe deshiroj nje ditė te ju takoj tė gjithė juve.
Arlind- Anėtarė
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 101
Kyējet nė forum: 5429
Regjistruar mė: 17/06/2007
Profesioni: Nxėnės klasa -VII-
Pershendetje Arlind!
Deshira tende per te me takuar mund te realizohet sapo ti te thuash: Arla dua te te takoj dhe une mund te vij.Pasi dhe une kam deshire te te takoj.
Ky eshte premtim kampion.
Deshira tende per te me takuar mund te realizohet sapo ti te thuash: Arla dua te te takoj dhe une mund te vij.Pasi dhe une kam deshire te te takoj.
Ky eshte premtim kampion.
Vizitor- Vizitor
Arlind shkruajti:Unė kam takuar babushin tim Adem Berisha, Resin, Elsen ( riki30 e kam parė vetem ngase me babin pinin birre njėhere ne Rozafa dhe nuk guxova te ju afrohesha).
pershendetje Arlind
Edhe un si ty kam deshire te te takoj ,ishalla sa me shpejte kjo bote eshte ndoshta e madhe por njerezit te cilet vertet i don e i vlereson i takon.
Se shpejti .....

GISHTEZA- Anėtarė
- Lokacioni: andej kendej gjithandej
Postime: 700
Kyējet nė forum: 5741
Regjistruar mė: 04/06/2007
Eh, kam takuar disa nga ky forum dhe do doja ti takoja te gjithe ngase jeni shume te mire.
ne veēanti do doja ta takoja Gishtezen, arlen, Adem Berishen,Sihanen,Enya dhe Bovarin
( me Enya jemi afer shpresoj se takohemi ne Paris),
( Baca Adem kerkoj falje edhe kesaj radhe nuk munda te vija ne rahovec baca Adem se kisha nje pushim te shkurte shkaku i disa dokumenteve).
kam takuar: Nakin, Arlindin, Erzen, Elsen, Loresen, Veneren,Ibo7,Bashkimin, Velin, Annika, Agata, Magdalena, Patricia, Roza, Ewa,Qumilin, dhe disa tjere sme kujtohen tani.....
Shpresoj dhe ju tjerve se shpejti inshallah se bota eshte e vogel dhe ēdo gje eshte e mundur.
ne veēanti do doja ta takoja Gishtezen, arlen, Adem Berishen,Sihanen,Enya dhe Bovarin
( me Enya jemi afer shpresoj se takohemi ne Paris),
( Baca Adem kerkoj falje edhe kesaj radhe nuk munda te vija ne rahovec baca Adem se kisha nje pushim te shkurte shkaku i disa dokumenteve).
kam takuar: Nakin, Arlindin, Erzen, Elsen, Loresen, Veneren,Ibo7,Bashkimin, Velin, Annika, Agata, Magdalena, Patricia, Roza, Ewa,Qumilin, dhe disa tjere sme kujtohen tani.....
Shpresoj dhe ju tjerve se shpejti inshallah se bota eshte e vogel dhe ēdo gje eshte e mundur.

Resi- Anėtarė
- Lokacioni: All over !
Postime: 57
Kyējet nė forum: 5494
Regjistruar mė: 03/06/2007
Profesioni: Informatika
Vėrejtjet:
Me ne fund e kam musafir edhe personin qe sa kohe prisnim te takoheshim Enya.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Arlind shkruajti:Unė kam takuar babushin tim Adem Berisha, Resin, Elsen ( riki30 e kam parė vetem ngase me babin pinin birre njėhere ne Rozafa dhe nuk guxova te ju afrohesha).
Edhe une Arlind kam shum deshire qe te takoj ty se te kam shum xhan por do doja te takoja edhe Albinen he si thua do vish ne Elbasan kur te vij babi merreni edhe motren Ok
.Kam shum deshire qe te takoj edhe shum anetare te tjere si p.sh Gishtezen, Enya,T_3nt,Arlen e plot te tjere por ne vecanti do doja shum te takoja Xhaxhi Adem
Nje perqafim per te gjithe ju dhe uroj qe shum shpejt te takohemi

Sihana- Anėtarė
- Lokacioni: Rhodos-Greece
Postime: 273
Kyējet nė forum: 5435
Regjistruar mė: 11/06/2007
Profesioni: Laborant Dentar
Vėrejtjet: Ju faleminderit per ndihmen tuaj si Moderatore e Forumit te uroj suksese
Kam takuar nje numur shume te vogel forumistesh,megjithese pa deshiren time.Ne kete numur futet dhe don gesi te cilin gjej rastin ta pershendes sepse ate e kam takuar me deshire.
Ata qe vertet do doja ti takoja jane:
Arlindi
Sihana
Xhaxhi Adem
Deti
Resi
T_3nt
Ata qe vertet do doja ti takoja jane:
Arlindi
Sihana
Xhaxhi Adem
Deti
Resi
T_3nt
Vizitor- Vizitor
Arla nese do me taku ndonje me deshire kisha pas qef te bej pjese ne ate liste
Kam deshire me taku Silvin shum
Kam deshire me taku Silvin shum
Musafir- Vizitor
Riki cka kerkojme nuk jemi ne listen e deshiruar

ahahahahha lum si ju te pakten e paskeni nje vend ku e keni emrin qoft edhe ke lista e te pa deshiruarve po une ēa te bej qe nuk jam as ke ajo liste
Pon ahhahahahahah
Pon ahhahahahahah
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Sun 07 Oct 2007, 6:33 pm, edituar 1 herė gjithsej

bovari- GlobalModerator

Riki30 une po bej perjashtime eja por mos eja duarthate dua hotel me 5 yje, ushqim finlandez, sherbim australian, seks indian dhe masazh kineze.
nese i ploteson keto kushte eja
nese i ploteson keto kushte eja

Elsa- Anėtarė
- Lokacioni: Ferizaj
Postime: 30
Kyējet nė forum: 5305
Regjistruar mė: 27/07/2007
Elsa jam per te gjitha qe i permende expert se masazhen sexin sherbimin i ki prej shtepise hotel me 8 yje e kam banesen veq hajde pas bajramit e lejme me mire
Arla mi gonxhe per mua se bere nje perjashtim ok gonxhe ska prb
Arla mi gonxhe per mua se bere nje perjashtim ok gonxhe ska prb
Musafir- Vizitor
Elsa po sa e kisha ndermend te te ftoja te takoheshim ,po me trembe tani me keto kushte qe i kerkon!Po shum i shtrejt qenka takimi me ty moj Elsa 

majlo- Anėtarė
- Lokacioni: Tetovė
Postime: 111
Kyējet nė forum: 5262
Regjistruar mė: 07/08/2007
Profesioni: 12112
Vėrejtjet: Dikush punon per te ngren, e dikush ha pe
te punuar!
Naki shkruajti:Me ne fund e kam musafir edhe personin qe sa kohe prisnim te takoheshim Enya.
Naki me ne fund u takuam
... pas kaq kohe qe prisnim mundesine e takimit ... nuk kam ē'te shtoj me teper veēse qe je nje njeri fantastik ...Arlind patjeter qe kam deshire te takohem me ty e mbase se shpejti realizohet ky takim.

Deshire do te kisha te takoja Gishtezen te ciles i kam degjuar zerin deri tani te pakten, Silvi me te cilen takimi s'eshte bere i mundur, me Sihanen sepse me ka lene pershtypje shume te mira, me Resin aq me teper qe s'jemi shume larg ;) dhe me Z. Adem Berisha nje person shume i respektueshem dhe shkrimet e te cilit i lexoj me kenaqesi.

Enya- Anėtarė
- Lokacioni: France
Postime: 129
Kyējet nė forum: 5451
Regjistruar mė: 04/06/2007
Vėrejtjet: Realiteti eshte shume here i hidhur per te tjeret ... kur tek ta mbizoteron cmiresia dhe ligesia ... mjere ata/ato qe jane te grryer perbrenda nga cmira qe kane ...
pa detaje enya------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Faqja 1 e 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Faqja 1 e 5
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Miq vetem ne shtrat
» Virgjeria treguesi i kultures.........
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» Si ta bejme me ngjyre, apo foto "Quick replay".
» Scripts: Zgjidhe sfondin sipas shijes !
» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !