Takimet e Forumistėve
Faqja 5 e 5 • Share •
Faqja 5 e 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Re: Takimet e Forumistėve
Kush do nje takim me mua ??

summer spell- Anėtarė
- Lokacioni: Ferr
Postime: 1506
Kyējet nė forum: 5233
Regjistruar mė: 10/11/2007
Profesioni: Studente
besoi se kete siper edhe nakin do ti takoi ne vere
edhe pse shpresoi qe te takoi te gjith pse jo nuk i dihet jetes
Patjeter yllo ne Gusht 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Me ata qe duan me mua te tokohen

Adisa- VIP
- Postime: 3318
Kyējet nė forum: 5763
Regjistruar mė: 10/02/2008
8) Ajde se kemi me u knoq me kaffe Klea hihihih,KLEA shkruajti:besoi se kete siper edhe nakin do ti takoi ne vere
Nakii "Geri nga funi mujt ne tirone me ke"

8) ajde ishalla lal takoena ku i dihetZEMRUSHJA shkruajti:Une dua me Shabanin me KLEA me Geri dhe me Naki......

Geri shkruajti:8) ajde ishalla lal takoena ku i dihetZEMRUSHJA shkruajti:Une dua me Shabanin me KLEA me Geri dhe me Naki......
Ajt se do vij ndoshta takohemi vetem me meso rrugen ku me duhet te kthehem dhe ujne do vij

Po moj ta tregoj un rrugen me shku ne Det po hec moooZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:8) ajde ishalla lal takoena ku i dihetZEMRUSHJA shkruajti:Une dua me Shabanin me KLEA me Geri dhe me Naki......
Ajt se do vij ndoshta takohemi vetem me meso rrugen ku me duhet te kthehem dhe ujne do vij

Geri shkruajti:Po moj ta tregoj un rrugen me shku ne Det po hec moooZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:8) ajde ishalla lal takoena ku i dihetZEMRUSHJA shkruajti:Une dua me Shabanin me KLEA me Geri dhe me Naki......
Ajt se do vij ndoshta takohemi vetem me meso rrugen ku me duhet te kthehem dhe ujne do vij![]()
![]()
ahhaaha mire shume pra dil e me prit se erdha gati jam te mberrij........

Ku je tiZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:Po moj ta tregoj un rrugen me shku ne Det po hec moooZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:8) ajde ishalla lal takoena ku i dihetZEMRUSHJA shkruajti:Une dua me Shabanin me KLEA me Geri dhe me Naki......
Ajt se do vij ndoshta takohemi vetem me meso rrugen ku me duhet te kthehem dhe ujne do vij![]()
![]()
ahhaaha mire shume pra dil e me prit se erdha gati jam te mberrij........
ajde se po te pres ke lagja ime praa 
Geri shkruajti:Ku je tiZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:Po moj ta tregoj un rrugen me shku ne Det po hec moooZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:8) ajde ishalla lal takoena ku i dihetZEMRUSHJA shkruajti:Une dua me Shabanin me KLEA me Geri dhe me Naki......
![]()
ahhaaha mire shume pra dil e me prit se erdha gati jam te mberrij........ajde se po te pres ke lagja ime praa
haahha tek kjo kthesa jam pritem se erdha

Buuuuu sa takimet ketu keni angazhuar ndonje polic per roje mo jam ne shrebim vetem fishkelloni.
Geri ne fund te muajit takohemi 8)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Naki shkruajti:Buuuuu sa takimet ketu keni angazhuar ndonje polic per roje mo jam ne shrebim vetem fishkelloni.
Une kam angazhuar takim edhe me ty Naki do e pranosh te takohemi?
Po po majtas rruga " Skenderbeu" hy pa i rene ziles 

ZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:Ku je tiZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:Po moj ta tregoj un rrugen me shku ne Det po hec moooZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:8) ajde ishalla lal takoena ku i dihetZEMRUSHJA shkruajti:Une dua me Shabanin me KLEA me Geri dhe me Naki......
![]()
ahhaaha mire shume pra dil e me prit se erdha gati jam te mberrij........ajde se po te pres ke lagja ime praa
haahha tek kjo kthesa jam pritem se erdha![]()
A erdhe moj se u bon 10 min qe te press boooo
Naki sa funde mujsh do ikin mooo

Naki shkruajti:Po po majtas rruga " Skenderbeu" hy pa i rene ziles
ahhaha po se kam harruar rrugen qe me ke treguar do e pyes ndo kend se ku ka Naki shtepin dhe ata do me ttregojn

O Geri prit prit edhe pak mos u beje nervoz se te prishet bukurija gati jam dhe erdha 

ZEMRUSHJA shkruajti:O Geri prit prit edhe pak mos u beje nervoz se te prishet bukurija gati jam dhe erdha
Po pres pra moo 
Geri shkruajti:ZEMRUSHJA shkruajti:O Geri prit prit edhe pak mos u beje nervoz se te prishet bukurija gati jam dhe erdhaPo pres pra moo
Erdha i rash ziles hapma deren o i zoti i shtepis
ZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:ZEMRUSHJA shkruajti:O Geri prit prit edhe pak mos u beje nervoz se te prishet bukurija gati jam dhe erdhaPo pres pra moo
Erdha i rash ziles hapma deren o i zoti i shtepis
shtyje se hap e kan lon qe kur iken familja se jam vetem tani 8) 8) 8)
Geri shkruajti:ZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:ZEMRUSHJA shkruajti:O Geri prit prit edhe pak mos u beje nervoz se te prishet bukurija gati jam dhe erdhaPo pres pra moo
Erdha i rash ziles hapma deren o i zoti i shtepisshtyje se hap e kan lon qe kur iken familja se jam vetem tani 8) 8) 8)
Uuuuuu sa mire qe je vetem hahaha e shtyva dhe u hap mire se te ju gjeta Geri mund te ulem tani........

ZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:ZEMRUSHJA shkruajti:Geri shkruajti:ZEMRUSHJA shkruajti:O Geri prit prit edhe pak mos u beje nervoz se te prishet bukurija gati jam dhe erdhaPo pres pra moo
Erdha i rash ziles hapma deren o i zoti i shtepisshtyje se hap e kan lon qe kur iken familja se jam vetem tani 8) 8) 8)
Uuuuuu sa mire qe je vetem hahaha e shtyva dhe u hap mire se te ju gjeta Geri mund te ulem tani........
Mundesh te ulesh
po s'ma ke dhon doren hala si me u ule eee 8)Faqja 5 e 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Faqja 5 e 5
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Miq vetem ne shtrat
» Virgjeria treguesi i kultures.........
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» Si ta bejme me ngjyre, apo foto "Quick replay".
» Scripts: Zgjidhe sfondin sipas shijes !
» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !