Si ju duket Forumi?
Faqja 3 e 22 • Share •
Faqja 3 e 22 •
1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22 
Si ju duket forumi ?
Re: Si ju duket Forumi?
Forumi me duket ēdo dite e me i lekundur, ēfare peshtyhet sot lepihet neser.
Me sa duket, duhet me qene dhelper me i pas keto shije ;) une jam "veēse" luan
8)
Me sa duket, duhet me qene dhelper me i pas keto shije ;) une jam "veēse" luan
8)
Enya- Anėtarė
- Lokacioni: France
Postime: 129
Kyējet nė forum: 5451
Regjistruar mė: 04/06/2007
Vėrejtjet: Realiteti eshte shume here i hidhur per te tjeret ... kur tek ta mbizoteron cmiresia dhe ligesia ... mjere ata/ato qe jane te grryer perbrenda nga cmira qe kane ...
Enya shkruajti:Forumi me duket ēdo dite e me i lekundur, ēfare peshtyhet sot lepihet neser.
Me sa duket, duhet me qene dhelper me i pas keto shije ;) une jam "veēse" luan8)
Askush nuk te obligon te qendrosh ne mes dhelprave shume e rrespektuara mike
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Jo i dashur miku im Naki, nuk me detyron asnje njeri e as qe e ka patur te mundur e as qe do e kete te mundur ta beje dikush kete me mua, per ēfare do gjeje, e per kete mund te flesh i qete.
Siē ta kam thene, ne kete forum hyja vetem per shoqeri, dmth prej teje, gjersa ti e fute vehten ne thesin e dhelprave, gje qe as qe e kisha ēuar ndermend, atehere nuk shoh arsye te qendroj me, dhe kete e bej pa pike deshprerimi.
Kalofsh mire i dashur mik e gjithe te mirat ne jete.
Siē ta kam thene, ne kete forum hyja vetem per shoqeri, dmth prej teje, gjersa ti e fute vehten ne thesin e dhelprave, gje qe as qe e kisha ēuar ndermend, atehere nuk shoh arsye te qendroj me, dhe kete e bej pa pike deshprerimi.
Kalofsh mire i dashur mik e gjithe te mirat ne jete.

Enya- Anėtarė
Vėrejtjet: Realiteti eshte shume here i hidhur per te tjeret ... kur tek ta mbizoteron cmiresia dhe ligesia ... mjere ata/ato qe jane te grryer perbrenda nga cmira qe kane ...
ju lutem nuk ju ka hije jini shoke apo cfare ??

GISHTEZA- Anėtarė
- Lokacioni: andej kendej gjithandej
Postime: 700
Kyējet nė forum: 5741
Nuk kam koment secili ka zgjidhjen e vete dhe nuk kam ndermend fare te merzitem per gjera koti.
Ja kalofsh gjithashtu dhe ti mire enya dhe suksese ne jete
Ja kalofsh gjithashtu dhe ti mire enya dhe suksese ne jete
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
Ju ftojmė pėr unitet,ky ėshtė forum i natyrės sė unitetit shqiptar.

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar
- Lokacioni: Gjermani
Postime: 2796
Kyējet nė forum: 7242
Regjistruar mė: 11/06/2007
Forumi eshte avansuar shume. I verej ndryshimet (pas nje shkeputjeje qe pata), vertete ka nje strukture te qendrueshme.
Secili mund ta gjej veten aty ku deshiron, mundesite jane te shumta.
Uroj qe cdo gje te shkoj me kete ritem dhe me kete fryme bashkepunimi.
Secili mund ta gjej veten aty ku deshiron, mundesite jane te shumta.
Uroj qe cdo gje te shkoj me kete ritem dhe me kete fryme bashkepunimi.

deti- Administrator
- Lokacioni: Kosovė
Postime: 1925
Kyējet nė forum: 6895
Regjistruar mė: 19/06/2007
Profesioni: Ekonomist
super eshte o njeri ska ma mire se ki

lona- Anėtarė
- Lokacioni: kosov
Postime: 15
Kyējet nė forum: 5154
Regjistruar mė: 11/09/2007
Normal se duket perfect ngase tere diten vetem para pc rrin Naki kurse une bej punet.
Keu gjen njeriu te gjitha nese vertet e kuptojme qellimin e forumit mirpo po shof se disa sikur me teper po futen ketu me qellime tjera. Ketu jemi per relaksim dhe zgjerim diskutimesh dhe secili shkruan nga ajo qe mendon perse disa kaq personale marrin shkrimet?
Paqe dhe toleranc jane vete virtytet e ketij forumi shiqojeni titullin, logon e ketij forumi mbase pllumbi nuk simbolizon grindjen dhe luften por dashurin dhe paqen andaj permbahuni kesaj.
Ju faleminderit
Keu gjen njeriu te gjitha nese vertet e kuptojme qellimin e forumit mirpo po shof se disa sikur me teper po futen ketu me qellime tjera. Ketu jemi per relaksim dhe zgjerim diskutimesh dhe secili shkruan nga ajo qe mendon perse disa kaq personale marrin shkrimet?Paqe dhe toleranc jane vete virtytet e ketij forumi shiqojeni titullin, logon e ketij forumi mbase pllumbi nuk simbolizon grindjen dhe luften por dashurin dhe paqen andaj permbahuni kesaj.
Ju faleminderit

Sanije- Anėtarė
- Lokacioni: Lipjan - Kosovė
Postime: 16
Kyējet nė forum: 5427
Regjistruar mė: 12/06/2007
Profesioni: Police Officer
Pa komente shtese ju lutem vetem permbahuni temes te pelqen, nuk te pelqen verejtje, sugjerime, ...
Flm
Flm

Ti znj.Sanije dukesh se je e re nė forumin tonė,ne shpresojmė se do tė kalosh bukur nė kėtė forum.Jemi krenar qė je nė rojėn e atdheut tonė.Forumi ėshtė i mirė mendoj unė,kuptohet ėshtė kombėtar.shkencor,letrar e kulturor,kuptohet si qdo forum ka vend edhe pėr argėtimin e tė rijėve,mengapak fjalė livadhesh,por rinia mbi tė gjitha.Unė me vemendje i pėrcolla postimet tuaja,janė shumė tė vlefshme dhe pėrgėzime.
Sa i pėrket te pc,Nakin as mos e lejo tė ofrohet pa i barazuar postimet me te(Pak shaka,shpresoj Naki nuk keqkupton).
Gjithė tė mirat,shumė suksese.
Sa i pėrket te pc,Nakin as mos e lejo tė ofrohet pa i barazuar postimet me te(Pak shaka,shpresoj Naki nuk keqkupton).
Gjithė tė mirat,shumė suksese.

fshije Naki,me fal

Jo ske nevoj te kerkosh falje nuk ishte verejtja per ty z. Shaban por per policen

Tash kush theu rregulloren ha?

Sanije- Anėtarė
- Lokacioni: Lipjan - Kosovė
Postime: 16
Kyējet nė forum: 5427
Regjistruar mė: 12/06/2007
Profesioni: Police Officer
Sanije na e keni zbukuru forumin me pranine tuaj , sidomos kjo unfiorma e SHPK-se e cilla kujdeset per sigurine dhe mbrojtjen e shtetit me te ri ne Bote , naj paske ndriqu forumin ju pershendes Sanije ju dhe gjith Sherbimin Policor te Kosoves pune te mbare dhe suksese e shendet
me respekt Riki30
me respekt Riki30
Musafir- Vizitor
GISHTEZA shkruajti:ju lutem nuk ju ka hije jini shoke apo cfare ??
Duke pare qe numri im i shkrimeve nuk ishte rrumbullak e qe nuk mungonte veēse 1 per ta permbushur, atehere po bej kete shkrim te fundit (149->150).
Gishteza, motra, une nuk po zihem, thjesht po rrespektoj deshiren e atij qe me ashtuquante "mike speciale". Kritika ime mbi forumin nuk i drejtohej aspak atij, por tjeter personi, por kujt ti djegi le ta mbaje!
Une s'kam ndryshuar opinion per mikun, por ai me sa duket po, eshte zgjedhja e tij!!!
Nese dikush nuk eshte i zoti te dalloje te miren nga e keqja, une s'do i jap syte e mij qe ta bej te mundur kete gje!
Miqte e vertete nuk japin veēse keshilla, asnjehere nuk mund te imponojne!
Nuk jam as megalomane as naive te mendoj qe ikja ime nga forumi do te ndryshoje diēka ne te, forumi ben shume mire pa mua e une jashte shume mire pa te.
------------------------
Z. Shaban Cakolli, jam shume dakort per unitet, por unitet te paster, pra nje unitet ku kritikat jane konstruktive dhe pranohen e debatohen. Nuk jam per unitet hipokrit e per lajka te bera per te bere qejfin te tjereve.
Nese ju kujtohet, shqiptaret zgjohdhen serisht Sali Berishen, personin qe shkatarroi popullin dhe solli lufte civile ne memedhe, pra kane memorje te shkruter. Edhe ne kete forum memorja eshte shume shume e shkurter, une thashe ate qe mendoja, pra bera kritiken time, kush nuk e duron dot nuk kam ē'ti bej!!!
------------------------
Deti me vjen mire qe jam iniciatorja e daljes tende nga vrima ku ishe futur, se ndryshe do te ishte nje koinēidence e pabesueshme. Isha e sigurt qe nuk do rrije dot pa reaguar dhe kam qeshur jashte mase kur pashe qe kisha te drejte. Te falenderoj per kete moment humoristik.
------------------------
Sanije, ke te drejte ne nje pike e gabim ne tjetren:
- ke te drejte qe nuk i kam kuptuar rregullat e forumit: nuk e kam kuptuar qe duhet te isha "nje zbavitese e te papuneve", dmth te gjithe anetareve te ketij forumi (sipas dikujt), per te qene anetare e denje e ketij forumi. Une thjesht kam thene ate qe mendoj, pa lajka e pa i hedh hi syve te tjereve. Eshte normale qe nuk mund te pelqehet!!!
- ke gabim qe i kam marre gjerat personale: jo Sanije, e ke gabim, nese per ty eshte personale te besh nje kritike mbi forumin atehere te me falesh por nuk kemi te njejtin perkufizim te te marrit te gjerave personale.
-----------------------
E di qe eshte jashte temes, Naki beje zemren gur per kesaj rradhe
8)por po perfitoj nga rasti te pershendes Bacen Adem, Erzen, Arlindin, Loresen, Sihanen e Sajmirin e me se fundmi, Bovarine, kundershtaren time te preferuar, paksa fanatike dhe arrogante ne mbrojtjen e mendimeve te saja, por interesante dhe autentike, gje qe eshte shume e rendesishme per mua.
Hajt pra, kesaj rradhe, lamtumire
8)
Enya- Anėtarė
Une prap po te quaj MIKE dhe shpresoj se nuk e fute ne thojza sepse e kam shprehi nuk e quaj askend me nje term per te cilin nuk do doja te ishte ashtu andaj te quajta mike dhe ishe mike imja nje nder me te rrespektuarat dhe je akoma pa marr parasysh edhe nese vertet ky ishte shkrimi jote i fundit.Enya shkruajti:GISHTEZA shkruajti:ju lutem nuk ju ka hije jini shoke apo cfare ??
Duke pare qe numri im i shkrimeve nuk ishte rrumbullak e qe nuk mungonte veēse 1 per ta permbushur, atehere po bej kete shkrim te fundit (149->150).![]()
Gishteza, motra, une nuk po zihem, thjesht po rrespektoj deshiren e atij qe me ashtuquante "mike speciale". Kritika ime mbi forumin nuk i drejtohej aspak atij, por tjeter personi, por kujt ti djegi le ta mbaje!
Une s'kam ndryshuar opinion per mikun, por ai me sa duket po, eshte zgjedhja e tij!!!
Nese dikush nuk eshte i zoti te dalloje te miren nga e keqja, une s'do i jap syte e mij qe ta bej te mundur kete gje!
Miqte e vertete nuk japin veēse keshilla, asnjehere nuk mund te imponojne!
Nuk jam as megalomane as naive te mendoj qe ikja ime nga forumi do te ndryshoje diēka ne te, forumi ben shume mire pa mua e une jashte shume mire pa te.
------------------------
Z. Shaban Cakolli, jam shume dakort per unitet, por unitet te paster, pra nje unitet ku kritikat jane konstruktive dhe pranohen e debatohen. Nuk jam per unitet hipokrit e per lajka te bera per te bere qejfin te tjereve.
Nese ju kujtohet, shqiptaret zgjohdhen serisht Sali Berishen, personin qe shkatarroi popullin dhe solli lufte civile ne memedhe, pra kane memorje te shkruter. Edhe ne kete forum memorja eshte shume shume e shkurter, une thashe ate qe mendoja, pra bera kritiken time, kush nuk e duron dot nuk kam ē'ti bej!!!
------------------------
Deti me vjen mire qe jam iniciatorja e daljes tende nga vrima ku ishe futur, se ndryshe do te ishte nje koinēidence e pabesueshme. Isha e sigurt qe nuk do rrije dot pa reaguar dhe kam qeshur jashte mase kur pashe qe kisha te drejte. Te falenderoj per kete moment humoristik.
------------------------
Sanije, ke te drejte ne nje pike e gabim ne tjetren:
- ke te drejte qe nuk i kam kuptuar rregullat e forumit: nuk e kam kuptuar qe duhet te isha "nje zbavitese e te papuneve", dmth te gjithe anetareve te ketij forumi (sipas dikujt), per te qene anetare e denje e ketij forumi. Une thjesht kam thene ate qe mendoj, pa lajka e pa i hedh hi syve te tjereve. Eshte normale qe nuk mund te pelqehet!!!
- ke gabim qe i kam marre gjerat personale: jo Sanije, e ke gabim, nese per ty eshte personale te besh nje kritike mbi forumin atehere te me falesh por nuk kemi te njejtin perkufizim te te marrit te gjerave personale.
-----------------------
E di qe eshte jashte temes, Naki beje zemren gur per kesaj rradhe8)
por po perfitoj nga rasti te pershendes Bacen Adem, Erzen, Arlindin, Loresen, Sihanen e Sajmirin e me se fundmi, Bovarine, kundershtaren time te preferuar, paksa fanatike dhe arrogante ne mbrojtjen e mendimeve te saja, por interesante dhe autentike, gje qe eshte shume e rendesishme per mua.
Hajt pra, kesaj rradhe, lamtumire8)
Nese e lexon po nise nga fillimi.
Une isha i vetedijshem se kritika nuk me drejtohej mua dhe thjesht tu pergjigja ne ate cfar shkruajte.... Ky eshte forum dhe pse une jam dizajner i tije nuk do te thote se une jam pronar i tije se nuk mbaj femijet e as nuk marr leke nga ky forum po vetem shpenzoj vetem e vetem qe ky grup shokesh te mos ndahen dhe ne nje menyre te jete nje ure komunikimi apo takim jofizik.
Po dal ke teme dhe une po thej rregullin e temes dhe po kaloj ne replike private. Une personalisht e them hapatas isha i pari qe isha pro largimit te anetarit per te cilen ke fjalen mike. Dhe ate pro largim e thashe publikisht ne staf dhe normal se e lajmerova dhe anetarin per veprimin qe mora dhe arsyen perse u nxuar nga administrimi sepse eshte rregullorja e tille per cdo gje lajmerohet... mos ta zgjas po i bie shkurt dhe ja rezultati:
Pro largimit 4
Kunder largimit: 8
Une thjesht rrespektova vendimin tuaj te stafit dhe nuk pendohem perse e bera kete gje aspak.
Jo tani por cdo here do e them askush nuk ka qene i detyruar e as forcuar te futet ne kete forum dhe thjesht te them nuk qaj koken per asnje forum secili ben zgjidhjen si i pelqen atij/asaj hyn ose nuk hyne poston ose nuk poston ( ka mbi 100 anetar te regjistruar qe nuk kane postime dhe jam mese i sigurt se keta kane bere kete regjistrim vetem nga rrespekti qe kan per mua dhe jo qe ju intereson forumi).
Kaq kisha mike. Prap te them eshte zgjidhje jote te postosh te hysh apo jo ne kete forum. Une te uroj mbaresi dhe fat ne jete kudo qe te jesh. Nje gje mos e moho ishe e vetmja e vetmja e vetmja mike apo shok apo shoqe si te quhet ska rendesi qe kisha besim dhe qe i kisha treguar gjera dhe nga jeta ime private me shume se nenes sime , motres sime e cdokujt tjeter....

Vella ke perfundimi i konsultit me stafin e forumit ke harruar te shenosh nje apstenim qe eshte i imi 

bovari- GlobalModerator
- Lokacioni: Istanbul
Postime: 690
Kyējet nė forum: 5367
Regjistruar mė: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma
JU PERGEZOJ PER KET FORUM DHE JU DESHIROJ SUKSESE
Edituar pėr herė tė fundit nga nė Sat 01 Dec 2007, 11:10 am, edituar 1 herė gjithsej
ERDHI BABALOKU- Anėtarė
- Postime: 1
Kyējet nė forum: 4914
Regjistruar mė: 30/11/2007
ERDHI BABALOKU shkruajti:JU PERGEZOJ PER KET FORUM DHE JU DESHIROJ SUKSESE
ERDHI BABALOKU- Anėtarė
- Postime: 1
Kyējet nė forum: 4914
Regjistruar mė: 30/11/2007
ERDHI BABALOKU mir se ke ardh ne mesin tone uroj tja kalosh sa me mire
Musafir- Vizitor
ERDHI BABALOKU mire se na vjen he burre

kjo ngjyre i dha nje pamje tjeter forumit si ju duket??????????

GISHTEZA- Anėtarė
- Lokacioni: andej kendej gjithandej
Postime: 700
Kyējet nė forum: 5741
Forumi duket shume me i ngrohte me keto ngjyrat e reja, bravo!!!

Kotelja- Webmaster
- Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Postime: 3033
Kyējet nė forum: 7052
Profesioni: Viktoriane
Faqja 3 e 22 •
1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22 
Faqja 3 e 22
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

» Miq vetem ne shtrat
» Virgjeria treguesi i kultures.........
» Seksi me partnerin e dashur ndryshon trurin
» Si ta bejme me ngjyre, apo foto "Quick replay".
» Scripts: Zgjidhe sfondin sipas shijes !
» Html tutorial pėr vizitore - Mire se erdhet!
» Nderrimi i ngjyrave (sfondi) ne tabela on mouse over!
» Pershendetje kur Hyni dhe kur Largoheni nga Forumi
» A ka ndonjė mėnyrė pėr tė kontrolluar statusin 'appear offline' nė msn?
» Kenaqem kur...
» HTML Code pėr kalkulator
» Rregullimi i sfondit ne kutine e postimeve !
» Rregullimi i Widgets-ve
» Sfondi i fundit te faqes
» Rregulloje dukjen e Legjendes !
» Fshihe informacionin me poshte ...
» Rregulloni pamjen e mesazheve ne faqen kryesore te forumit !
» Fshihe kutin e kerkimeve (search box)
» Rregulloni kutin e Kėrkimeve ( Search box ) sipas shijes suaj !