Te jesh a te mos jesh i perulur?
Faqja 1 e 2 • Share •
Faqja 1 e 2 • 1, 2 
Te jesh a te mos jesh i perulur?
Shumekush mund te mendoj se perulesia nuk ka vend ne boten e sotme.Kush bie ne sy dhe duket se eshte me i suksesshmi do qe me cdo kusht te dal mbi te tjeret, eshte krenar dhe ngul kembe tek e vetja.Shoqeria ne pergjithesi e ka zili jeten e te pasureve dhe te famshmve, por jo te njerezve te perulur dhe te thjeshte.Njerezve te sukseshem zakonisht ju pelqen te mburren, duke thene se e kane arritur gjithcka vete.Jo vetem qe s'jane te perulur , por me krenari ia japin vetes gjithe meritat per arritjet e tyre.
Ne boten e sotme ka mjaft rivalitet, disa kane frike se po te tregohen te perulur, te tjeret do ti shohin si te dobet.
Ne boten e sotme ka mjaft rivalitet, disa kane frike se po te tregohen te perulur, te tjeret do ti shohin si te dobet.
Vizitor- Vizitor
Re: Te jesh a te mos jesh i perulur?
Krenaria eshte rrenim drejt te cilit njeriu e qon vehten,duke u krenuar me veteveten.Te jene krenar te tjeret me sukseset tona kjo eshte madheshti.Perulja eshte cilesi fisnike,me te cilen njeriu nderton personalitetin e vet.Ai qe e sheh veten te perulur,eshte i madh per te tjeret.

shaban cakolli- Anėtarė i Avancuar

Lokacioni: Gjermani
Gjinia: 
Postime: 2796
Poenat: 6924
Regjistrimi: 11/06/2007
mvaret se ku dhe cka duhet te jet perulja keshtu nese e lyp me te vertet vendi po do te perulem ,por jo se duhet ,ose se dikush ka te drejt me shum se une ,nese jam gabim ateher dij te bej nji perulje dhe te kerkoj edhe falje ,por nese jam e bindur se nuk duhet te perulem se bej kurr pr teke te dikujt ose te anes se kundert cdo njeri ka nji personalitet te ndertuem ne vetn dhe qenjen e tij.

Anna- Anėtarė

Lokacioni: Zvicerr
Gjinia: 
Postime: 266
Poenat: 4968
Regjistrimi: 29/07/2007
Profesioni: amvise
Nuk pranoj asnje perulje eshte gjeja e fundit qe do e beja
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rrespektoni rregulloren * Rrespektoni stafin * Rrespektoni anėtarėt tjerė * Shiqoni temat para se tė hapni njė tė re, mos hapni tema tė dyfishta * Pėrmbaju temave * JO Politikė nė kėtė forum * Mos ofendoni anėtarėt dhe stafin * Adminet dhe Moderatorėt duhet rrespektuar dhe vendimet e tyre janė tė prera* Antarėt e Stafit kanė tė drejtėn tė fshijnė, redaktojnė, lėvizin ose mbyllin tema tė caktuara (pa paralajmėrim) qė shkelin rregullat e forumit. Stafi do tė pėrpiqet tė krijojė njė atmosferė sa mė tė kėndshme nė forum, duke mos lejuar ofendimet dhe fjalorin e pahijshėm.Por duhet ta keni parasysh se ėshtė e pamundur qė tė vėrehen dhe tė modifikohen tė gjitha mesazhet. Tė gjitha postimet e postuara kėtu shprehnin kėndvėshtrimin e autorit dhe jo tė stafit tonė (pėrveq ne rastet kur autor ėshtė ndonjėri nga stafi). *Ju faleminderit !
krejt mvaret tek fajsija ,por qe ti perulem njeriut kurr ne jet nese jam ne drejten time .

Anna- Anėtarė

Gjinia: 
Ne asnje menyre dhe rethane nuk perulem dhe nuk e lejoj qe te perulet njeri,pasi ēdo kush ka nje respek ndaj vetvetes.

bovari- GlobalModerator

Lokacioni: Istanbul
Gjinia: 
Postime: 690
Poenat: 5049
Regjistrimi: 03/07/2007
Profesioni: me libra ne dore akoma
perulja nen shtrim dhe perhunosje e dinjitetit qe ke ,krijue keshtu nuk lejoje flas per vete ndoshta jam shum kryeneqe por jo nen shtrime .

Anna- Anėtarė

Gjinia: 
Kurrsesi ne jet nuk i jam perulur kujt as qe do e bej nje gje te tille. Nese gaboj mund te kerkoj falje por jo perulje e as qe kerkoj te me perulet. Une jam ne shoqeri me nje person i cili per mua eshte cdo gje tani per tani mirpo ai eshte shume real dhe kurr nuk me ka kerkuar dicka te tille dhe anasjelltas thjesht jemi miq dhe te dashur me pelqim pa perulje dhe pa nenqmime.
Kategorikisht jam kunder peruljes dhe nese bie ne nje pozite te tille ateher e di se nuk vlej fare.
Kategorikisht jam kunder peruljes dhe nese bie ne nje pozite te tille ateher e di se nuk vlej fare.

Loresa- Anėtarė

Lokacioni: Tetovė
Gjinia: 
Postime: 42
Poenat: 5137
Regjistrimi: 03/06/2007
Profesioni: Stomatologe
cdo njeri ka krenarin e vete keshtu mendoj se asnjiher sduhet te pranohen ,perkuljet ,perkulja per mua eshte nenshtrimi me brutal i nji personi .

Anna- Anėtarė

Gjinia: 
Naki shkruajti:Nuk pranoj asnje perulje eshte gjeja e fundit qe do e beja
ashtu them dhe une naki.
po ti arla si thu?

memaliaj- VIP

Lokacioni: TIRANE
Gjinia: 
Postime: 3030
Poenat: 5183
Regjistrimi: 06/03/2008
Profesioni: arkitekt
Sh. e Horoskopit: 
Te perulem?! Ne asnje menyre. Njerezit nuk e meritojne peruljen, absolutisht askush. Jemi te gatuar nga nje brum dhe asnjeri nuk eshte me i "madh" se tjetri. Te perulur e shoh veten vetem ndaj Krijuesit tim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mjauuu...!

Kotelja- Webmaster

Lokacioni: Nen rrenojat e dashurise!
Gjinia: 
Postime: 3028
Poenat: 6729
Regjistrimi: 04/06/2007
Profesioni: Viktoriane
Sh. e Horoskopit: 
perulje varet se ca kuptoim me kte fjal... megjithate un sperulem para askujt sepse me shum se veten time sdu njeri 8)

mirela- Anėtarė

Lokacioni: N'TOK TIME
Gjinia: 
Postime: 823
Poenat: 4577
Regjistrimi: 29/11/2007
Profesioni: studente
Sh. e Horoskopit: 
do perulesh po te raft...
po tju kercenojne nje njeri te dashur, te familjes... qe cke me te do peruleni
mos jini kaq kategorik...
varet nga rrethanat do pergjigjesha une
po tju kercenojne nje njeri te dashur, te familjes... qe cke me te do peruleni
mos jini kaq kategorik...varet nga rrethanat do pergjigjesha une
as qe do me shkonte mendja,, te perulesha kurr as kujt ;;
por fajtori perulet gjithmon,,
por fajtori perulet gjithmon,,

ylli- Anėtarė

Lokacioni: kudo qč kčrkon atdheu
Gjinia: 
Postime: 562
Poenat: 4190
Regjistrimi: 12/04/2008
Profesioni: i imi
Nuk e bej kurre ti perulem asnje njeriu ne kete bote pervec te madhit zot neqoftese gaboj e pranoj po ti perulem dikujt kurren e kurres
Megjithse jam nga ata qe nuk perulem.Me ka ndodh t'i perulem edhe t'i bije ne gjuj,duke i thene:aman qe me fal,aman qe me jep nje mundesi te trete?

Besi- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 1363
Poenat: 3878
Regjistrimi: 20/11/2009
Sh. e Horoskopit: 
Njerzit jane qenie te perulura, me shume se kafshet me shume se zvarraniket.Besi mos eshte krenaria kjo qe thua ti, sepse krenaria na udheheq ne kryerjen e nje krimi, ndersa dinjiteti te pluskon mes peruljes dhe fshirjes se gjurmve te shkaktura nga krenaria.
Vizitor- Vizitor
Arjana shkruajti:edhe krenaria thyhet ndonjehere
Pak a shume keshtu e mendoj.Cdo njeri,sado te fort ta kete te ndertuar karakterin,sado qe te kete parime ne jete.Nje dite heret ose vone,te pakten njehere i ndodhe cdo kujt qe te perulet para dikujt ose dickaje.Sepse,cdo njeri diku e ka te fshehur nje pike te dobet.

Besi- Anėtarė

Gjinia: 
Postime: 1363
Poenat: 3878
Regjistrimi: 20/11/2009
Sh. e Horoskopit: 
pervec te madhit zot ,,edhe ne gjdo drejtesi qe ka kjo bote une si femer i perulem vetem te ket drejtesi ..ndersa per gjerat e tjera as qe me shkon ndermend te perulem,,,, te perulesh eshte ti japesh mundesin qe tjetri te godas pas shpine
Per zotin jam tolerante por jo nga ato qe te kthejne faqen tjeter

Ariel- Anėtarė

Postime: 46
Poenat: 1719
Regjistrimi: 01/08/2010
Hahahaha si perulem kujt un jo perderisa te jem e sigurte me ate qe bej edhe them sma nin fare te perulem
e gjitha eshte varet nga situata apo halli se qfar eshte , perule per gjona diq pa vler nuk behet , por vetem per diq qe vertet ja vlen
une ju kam perul vetem 1 personi por kisha pas ber gabim te madh shumm , por ket zoti ja dha demin e mir
une ju kam perul vetem 1 personi por kisha pas ber gabim te madh shumm , por ket zoti ja dha demin e mir
Elhamiu- Anėtarė i Avancuar

Gjinia: 
Postime: 2543
Poenat: 5879
Regjistrimi: 24/02/2009
qfar do personi qoft ai edeh personi em i rendesishem ne jet perulje nuk bej sepse zoti te gjith nejrimin e ka falur te barabrt por neper pozita te ndryshme keshtu qe nuk ka vend per perulje..
Genci-fr- Anėtarė

Lokacioni: kosov
Gjinia: 
Postime: 453
Poenat: 3438
Regjistrimi: 02/06/2009
Profesioni: ekonomist
Sh. e Horoskopit: 
Nuk kam pse ti perulem kujt e kam thene edhe me siper pervec te modhit zot edhe vetes time i perulem
Faqja 1 e 2 • 1, 2 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi

nga Vizitor prej Thu 22 Nov 2007, 1:28 pm

» Deshmi historike per Shqiptaret e Kosturit multietnik
» Bibla fton per paqe, per dashuri mes njerzve...
» Pagjumsia pse shkaktohet?
» Depresioni Post-Natal .
» A e mund e bukura bishen?
» tema prodhimi i korentit shpikjet botrore
» Si te grindeni ne menyre me kualitative?
» Ēfarė tė konsumoni nėse dėshironi tė lindni vajzė